Mun täytyy sanoa, että minäkin ihmettelen suuresti ihmisten pieniä ruokakuluja, mutta johtuu varmaan siitä että meillä on kotona monta lasta ja lisäksi vielä välillä teinien ja lasten kavereita, tyttökaveria ym. pöydässä. Teini+koulupojat syövät enemmän kuin minä ja teinityttö taas kuluttaa niitä hygieniatarvikkeita. Säästetään kuitenkin missä voidaan. Leivät haetaan yleensä suoraan leipomosta edellisen päivän edullisina tuotteina tai leivotaan esim. sämpylät itse, maitoa kuluu, mutta sen juontia en ole alkanut rajoittamaan (vaikka janojuomaksi tarjoan vettä). Hedelmiä meillä on aina ja jos ei salaattia niin ainakin kurkkua, tomaattia, marjoja löytyy ruokapöydästä tai sitten jotain kasvislisuketta muuten. Usein leivälle on rasvan lisäksi tarjolla juustoa tai leikkelettä. Tehdään lämmin ateria arkisin (keittoja, laatikoita, kastikkeita+ peruna/riisi/pasta) ja 1-2 lämmintä ateriaa viikonloppuisin ja loma-aikoina, lisäksi aamupalalla usein puuroa tai leipää ja hedelmää, joskus viiliä tms. Iltapalaksi tehdään 1-2 kertaa viikossa ehkä jotain erityistä kuten lettuja, vohveleita, rahkaa tms. Eineksiä ei syödä oikeastaan koskaan ja erittäin harvoin pikaruokaa (muutamia kertoja vuodessa). Ruoka+hygieniakulut on varmaan henkeä kohden n. 125 e kk.