[QUOTE="vieras";22123343]Siis tä!? Keittääkö oikeasti näin moni nykypäivänäkin perunansa kuorineen? Meillä ei ole koskaan ollut kuoriperunoita, eikä muuten ollut lapsena omassa kodissanikaan. Myös anoppi ja appi tarjoilevat perunat aina kuorittuina. Olen oikeasti luullut, että vähemmistö keittää (vanhoja) perunoita junttimaisesti kuorineen. Taitavat olla samoja, joille "salaatti" tarkoittaa kurkkusiivua ja pilkottua tomaattia ruskeassa kastikkeessa lilluen...[/QUOTE]
kuule, kyllä keittää, kaikki keitä tunnen ja yksikään ei ole lähelläkään mitään junttia vaan fiksuja ravintotietoisia ihmisiä, jotka muutenkin miettivät miten ruoka kannattaa valmistaa, mitä rasvoja käyttää jne.
meillä on aina keitetty perunat kuorineen ja niin teen myös itse ja syynä on ravintoarvot ja maku. ensimmäistään limaista perunaa en ole tavannut, kun perunat keittää oikein irtoaa niistä kuoret oikeastaan itsestään. peruna maistuu 10 kertaa paremmalta kun se on keitetty kuorineen.
kuule, kyllä keittää, kaikki keitä tunnen ja yksikään ei ole lähelläkään mitään junttia vaan fiksuja ravintotietoisia ihmisiä, jotka muutenkin miettivät miten ruoka kannattaa valmistaa, mitä rasvoja käyttää jne.
meillä on aina keitetty perunat kuorineen ja niin teen myös itse ja syynä on ravintoarvot ja maku. ensimmäistään limaista perunaa en ole tavannut, kun perunat keittää oikein irtoaa niistä kuoret oikeastaan itsestään. peruna maistuu 10 kertaa paremmalta kun se on keitetty kuorineen.