KM jälkeen kuumeilevat

woodoo, happihyppy :hug: kiitos teille. Kovin rohkaisevasti molemmat kirjoititte, mutta en todellakaan tiedä mihin tämä johtaa.

mymmyryy :hug: Paljon haleja koko perheelle :hug:

Se ruskea tuhru muuttui sitten veriseksi. Sellaista menkkamaista vuotoa, mutta ei vielä siteeseen asti. Vatsaa särkee, polttelee, jomottaa....ei tämä nyt oikein lupaavalta tunnu :'( Tässäkö tämäkin sitten ole. Varhaisultraan pääsen/olisin päässyt neuvolasta lähetteellä, mutta jää nähtäväki, pääseekö sinne asti. Lähipäivät näyttää....

Lumi-Marja ja Pikkukulta (ehkä vielä mukana)
 
AAM
L-M :hug: :hug: :hug: :| kyllä vetää hiljaiseksi.. en itsekään täältä uskaltanut poistua juuri siksi että pysyy maan pinnalla... mä en voi sanoa kokeneeksi yhden tm:ni kanssa mutta kivaa se ei ollut kun toinen sanoi että tää ei kyllä johda mihinkään tää raskaus.. :'( meinaateko mennä ultraan piankin ?

Mymmyryy :hug: meinasin silloi ehdottaa Toivo nimeä mutta en kehdannut :ashamed: kaunis nimi lapsellenne.

woodoo meillä miäs on tuo svenskataalande betre folk :D pojasta tulee vahvempi kielellisesti varmasti ruotsissa tai niin toivomme. skidi on tarhassa ja kouluun menee ruottinkieliseen.
Am & hippunen 5+0
 
Allusmamma olisin ollut jo tänään menossa, mutta eipä kirjottanu lekuri lähetettä sinne :headwall: on kuulemma turjaa, kun ei näillä viikoilla näy vielä mitään :eek: Soitin jo äittäpolillekkin, mutta ne ei voi ottaa sinne pelkkää tarkistusta varten ilman lähetettä. Tk:n kautta pitäis mennä, mutta milläs meet, kun ei just nyt pääse. Keskiviikkona nauvola ja sit varmaan lähetettä alkaa herua. Eiköhän siihen mennessä jo muutenkin ala luonto näyttään, voimistuuko vuoto, pysyykö tällään vai himmaako. Ei mitenkään stressaavaa :headwall: Olihan tuo yksityinen, mutta kun just ei ole valuttaa sinne mennä. Ei suoraan sanoen paskempi homma vois olla. Mut eipä tuota estelläkkään voi, jos on pois tullakseen. Jos niin käy, niin uskon, että kaikki ei ole ollut kunnossa ja luonto hoiti elinkelvottoman pienen pois. Muulla tavalla en pysty ajattelemaan koko asiaa. Haluaisin vain kaikesta huolimatta tarkistuttaa, ettei ole ulkopuolella, kun tuota kuvetta repii ja tuntuu sykkivä kipu, mutta eipä sitäkään otettu tosissaan, kun ei satu tarpeeks, kun pystyi soittamaan ja puhumaan normaalisti. Mulla on korkea kopukynnys, joten mistä ne tietää mikä sattuu ja mikä ei. Nyt olen ottanu kaks panadon fortea (muuta en pysty allergioiden takia syömään) ja nekään ei vie sitä kipua pois, joten....hirvittää :ashamed:
 
AAM
kuulostaa kyllä kuvailujen puolesta varsin ikävältä.. :( mutta ei maalata piruja seinään.. :/ odotamme mitä aika näyttää. varsin realisti olen itsekin ja turhaa on puhua pehmoisia kun ei niistä ole apua, koeta ottaa relasti, jos menee k niin mitään et voi tehdä. ei kukaan ole koskaan pystynyt estämään ja kukaan ei myöskään tule pystymään estämään jos sellaista tapahtuu. silloin on vain lohduttauduttava tiedolla että jotain perinpohjaista on vikana kuin niin käy ja sitä me emme vain saa ikinä tietää. Parempi loppupeleissä että terve ja iloinen vauveli kuin monivammainen ja kivulias elämä. eipä ollut tämäkään iloinen viesti mutta välillä elämä ei ole helppoa ja teitä on kyllä koeteltu.
mutta vaikutat olevan samankaltaista sorttia kuin minä... jos joku tuntuu saavuttamattomalta sitä on tavoiteltava ahkerammin ja ankarammin :hug: periksi ei perkele anneta !!!

am
 
Allusmamma oot kyllä kieltämättä saman linjan ajattelija. Paree nyt jos on mennäkseen, kun sitten puolenvälin paikeilla. Mulla ne kaks 15+5 viikolla ja kyllä kirpas ja pitkään. Mut siltikään ei periks annettu, ja vaikka tulee kuinka paskaa niskaan tällä elämän polulla, niin pintaan kahlataan, vaikka sit kokkareet hartioilla. Periks ei perkele anneta, on ollu mullakin motto monta kertaa ja tuloo olemahan. Olen pohojalaanen ja härkä horoskoopilta, joten läpi vaikka harmaan kiven ja jos käy niin, ettei meille enää lisää lapsia suoda, on silläkin sitten joku tarkotus ja onhan mulla noita viisi. Pitääs olla onnellinen jo niistäkin, kun kaikilla ei sitä yhtäkään, vaikka kuinka haluais ja tahtoos.

En ala silläkään ittiäni ressan, jotta oon tehny jotain väärin, syöny väärää vitamiinia tai kussu nokkosmuskaan mettätyöreissulla (oikeesti, en tajunnu, jotta ne oli nokkosia), jos on mennäkseen k niin sitten menee, vaikka seisosin käsilläni seinaa vasten, niin mitään en sille voi. Oon sitä mieltä, että jos raskaus on mennäkseen kunnialla loppuun, niin se menee teki vippaskonsteja tai ei. Mitä vähemmän hössöttää ja ressa, sen paree.

Mutta ny pitää mennä hetkeks maate, ottaa tuohon mahaan niin lujaa kipiää. Ehkä tuli suoraa puhetta, mutta suora olen minäkin. Ei tää asia hempeilemällä paremmaks muutu. Ja voihan olla niinkin, jotta paikat ärsyynty sen lekurin tutkimuksesta, joka oli tyyliin, ankka sisään, levitys, vilasu ja thats it.Eikä mitenkään eirtyisen hellästi :headwall:

Mutta, nyt meen lepäileen, jos vaikka tulis telkkarista jotain uusinnan uusintaa katottavaks.

Parempia voiteja pinoon :wave:
 
AAM
voe vittu ko lääkäritkin on välillä niin perkeleen kovaotteisia.. ja sit kitsailee sen hyytelön kanssa LUOJA se ei oo niitten palkasta pois.. kivempaa ois käydäkkin ko tietää että ei tartti pyytää et laitaks litran liukkaria niin ei kuivaa vaggee inhosti hinkkaa se kaula.. :/ :x
ja viimoks ko kävin kans siellä tm gynellä niin hyvällä otteella paineli alavatsaa ko siel ei mitään ois ollut.. AUTS!!!

parasta ois ko ei stressais ko asiasta vaan antais mennä omalla painollaan mut välil ei vaan pysty.. :|

Voimia kaikille, ennenkaikkea L-M:lle...
 
Voi Lumi-Marja, kurjat hetket sulla kun joudut olemaan jännityksessä. Pitäiskö sun yrittää tutkimuksiin sanomalla, ettet ole aivan varma raskauden kestosta. En osaa sanoa, miten sun paikkakunnalla toimitaan, mutta periaatteessa mahdollinen ku pitää sulkea pois sitä nopeammin mitä pidemmällä se on. Totta tietenkin on, että noilla viikoilla ei asialle mitään voi, jos on kesken mennäkseen. Yleisin syyhän on se, että alkiossa on jotain vikaa, eli ihan niin kuin pohditte, parempi alussa kuin myöhemmin. Mutta epätietoisuus hajottaa kyllä päätä ainakin minulla. Voimia paljon ja peukut sun muut ulokkeet pystyssä!

Lääkäreitä on pakko hiukan puolustaa tähän väliin. Aina tietysti löytyy poikkeuksia, kun ihmisiä mekin vain ollaan, mutta uskon kyllä että suurin osa meistä ihan oikeasti haluaa auttaa potilaita, eikä tahallaan satuta tutkiessaan tms. Esim. kohtua ja munasarjoja tunnustellessa on valitettavasti pakko välillä painaa melko lujaa, että saa jonkinlaista tuntumaa. Riippuu osittain myös kokemuksesta ja sormien pituudesta. Tarkoitus kuitenkaan ei ole satuttaa vaan tutkia että kaikki on kunnossa. Ja mitä liukkariin tulee, sitä yleensä laitetaan jonkinlainen keskiarvomäärä, kun kuivuuksissa on eroja. Jos tietää olevansa kuiva, niin kannattaa ehdottomasti pyytää lisäliukkaria. Lääkäri ei voi tilannetta tietää, ennen kuin on liian myöhäistä. Ja nopeudesta sen verran, että meille ainakin on opetettu, että tutkimukset tehdään nopeasti eikä 'jäädä retkelle' sinne haaroväliin, koska sisätutkimus jo muutenkin on monille naisille varsin epämiellyttävä juttu. Eli ei se nopeus tarkoita huolimattomuutta tai välinpitämättömyyttä, tarkoituksena on säästää potilasta tarpeettoman pitkältä kiusalliselta tilanteelta.
 
SusSoo
Mä nyt vielä kirjoitan omaa napaakin... Kyllä tämä odottava aika on pitkä |O Siis odottelen että tuleeko täti vai ei. Just mittasin lämmöt, jotka oli 37.4. Vähän vatsassa nipistelee, ja pitää käydä vähän väliä tarkistamassa vessassa tilanne. Mutta ei, onneksi tätiä ei vielä ole näkynyt. Eilen tuli tosi huono olo kun mies avasi keittiössä jääkaapin. Itse olin seinän takana viereisessä huoneessa ja haistoin kuinka jääkaapista tuli paha haju :LOL: Mies naureskeli, että johan mulla on tarkka hajuaisti. Kun tiesin sen olevan jääkaapilla, niin ja ei siellä sen mielestä mikään haissut :eek: Oireet on kyllä nyt ihan selkeät. Odottelen että tulee asiaa tuonne "kylälle" että pääsisi apteekkiin ostamaan testiä. Tämä vatsan nipistely kyllä pelottaa hurjasti ja pelkään koko ajan että se piru sieltä tänne osoitteeseen kaikesta huolimatta löytää :/

Moikka! :wave: -Sussoo-
 
lumi-marja toivotaan parasta!
en tiedä missä asutte mutta esim. tyksiin ottavat naistentautien päivystykseen kyllä. ja katsovat tilanteen. pisä pintasi ja vaadi lääkärille pääsyä. itselläkin korkea kipukynnys ja siksi välillä vaikea päästä hoitoon. mutta sinnikkyys palkitaan. jos soitat jonnekkin päivystykseen niin sano että kipu niin kova ettet pysty sen kanssa olemaan. voimia kovasti! :hug:
 
kanella minä yleensä törmännyt mukaviin lääkäreihin, mutta tämä oli poikkeus säännöstä. liukkaria ei ollut ollenkaan, vaan suoraan systeemi tupaan ja vilkaisu. Ei kokeillut painelemalla eikä mitään. Siis kurkkas vain. Kysyin miltä kohdunsuun tilanne näytti, niin vastasi vain,e ttä kai se siellä oli. Aika outoa. Missä vaiheessa mahdollinen ku voidaan todeta?

Me asutaan mettässä. Täällä ei ole omaa terveyskeskustakaan, vaan terveysasema, jonka juhlituin laite on ekg. Sekin ollut täällä jo kaksi vuotta. Sitä ennemmin taisi teknisin laite olla verenpainemittari. Täällä ei ole päivystystä käytännössä, sillä koko viikolle on varattu kaksi päivystys aikaa ja ne tietty menee heti. Lähin päivystävä tk on tuolla keskustassa, kaupungin puolella ja meiltä matkaa noin 40km sinne. Nytten, ku nkoulut alko, ei ole edes tuota autoo/taksia jolla sinne päräyttäs. Ultraan siellä pääsee jos pääsee. Riippuu kuka päivystää. Lähetteellä sieltä eteenpäin ja varmaa ei ole sekään, saako sitä. Riippuu sekin päivystäjästä, kuka tarttuu asiaan ja kuka haluaa pätee ja odottaa oman näkemyksensä toteutumista.

Huomenna silti soitan ja kysyn sieltä arvauskeskuksesta, mikä on tilanne. Huomenna mun pitäis saada ainakin osaksi päivää auto, mutta ei lapsille hoitajaa, joten pienemmät mukaan oli miten oli. Vuoto ei ole sen kummemmaksi muuttunu, samaa punasta soosia joka ei siteeseen asti valu...vielä. Kävellessä on alkanu sattumaan munasarjan kohtaan ja kipu alkaa olla kova. Panadol forte pyöristi kipua, mutta ei poistanut. Kaikki ei voi olla kohdallaan, ei millään. Kipu säteilee nivuseen ja selkään. Toivottavasti ei ole ku. Silloin vietäis se viimeinenkin toimiva torvi.

Iltsu, naistentaudeille en enää tänään kerenny vuodon alettua soittaa, mutta sinne voisin kyllä huomenna yrittää. En ole varma pääseekö sinnekkään ilman lähetettä. Kysyä silti kannattaa.

Nyt haluaisin saada vain tietää mikä on vialla, oli mitä tahansa, kunhan tähän kipuun tulee selvyys ja loppu. Raskauden jatkumiseen on enää hyvin vaikea uskoa.

Kiitti kaikille tuesta, LM
 
Lumi-Marja Pahoittelut, että sinulle sattui tuollainen lääkärikokemus kaiken epätietoisuuden ja muun lisäksi. Periaatteessa kohdunsisäinen raskaus voidaan todeta ultralla, kun kuukautisista on kulunut n. 6 viikkoa tai kun kvantitatiivinen hcg on yli 1 000. Syke näkynee seitsemännellä viikolla. Vaikka sulla tuskin syke vielä näkyy, niin kannattaisi silti katsoa ultralla, mikä tilanne kohdussa on. Eli koska sulla on kovia kipuja ja vuotoa ja olet todistetusti raskaana, pitäisi varmistua, ettei ole kohdunulkoinen. Erityisesti koska sulla ei ole kuin yksi torvi jäljellä. Näin olisi paremmat edellytykset pelastaa torvi, jos sattuisi olemaan kohdunulkoinen.

Sullahan oli se hcg-sotku neuvolassa, eikö ollutkin? Voisitkohan sen perusteella itse ruveta spekuloimaan lääkärille, että kun et oikein ole varma, jos raskaus onkin kestänyt jo pidempään...? Sen ainakin pitäisi olla peruste tehdä ultra pikimmiten, koska komplikaatioriskit lisääntyvät viikkojen myötä. Ja toisaalta kannattaa myös korostaa kipuja ja ehkä jopa vähän liiotella niitä, sanoa ettet kertakaikkiaan pärjää niiden kanssa. Pidän peukkuja, että saat selvyyttä asioihin heti huomenna!
 
Voi ei, Lumi-Marja :hug: Tosi kurjaa, etä joudut ottamaan ylimääräistä stressiä lääkäriin pääsystäkin :( Toivottavasti pääset tänään sitten.

ON: Tänään kp 28/28 ja oli ihan pakko testata... Ihan pienen pieni viivanpaikka siihen testiin tuli (Clear Blue), toivottavasti se ei ollut vain unisten silmien harhaa. Se ei näkynyt kuin ihan läheltä katsottuna, joten se on todellakin haamun serkunkumminkaima... Mutta kuitenkin! Kuukautiskipuja ei ole, eli niitä en nyt odottele ainakaan. Tosin tämä on eka kierto km:n jälkeen, eli ei tuo kuukautiskierto välttämättä pidä yhtään paikkaansa. Mutta siis pitäkää peukkuja, testaan torstaina taas uudestaan, joko alkais näkymään!
 
Väsyttää ja kauhea ällötys olo. Lisäksi eilisen päivän oli koko ajan niin kuuma, että hikoilin kun pieni possu... Silti en uskalla paljon vielä iloita-niitä pettymyksiä on niin paljon takana....

Lumi-Marjalle tsemppiä. JA plussatuulia ;)
 
Huomenta kaikille. Vuoto yltyi yön aikana ja kivut olivat hurjia. Sain nukuttua suht pitkään särkylääkkeen voimalla ja aamulla tein r-testin, niin hailakka viiva, että hyvä kun näki. Keskenmenosta ei ole enää arvailuja, se tapahtui. Olikohan tämäkin pieni liian sairas elämään ja luonto hoiti pikimmiten pois. Ku tuskin on kyseessä, vaikka kipeä olinkin, kun aamulla ei ollut kipuja missään ja nytkin vain mahanpohjassa.

Nyt kahlaan suossa hekten aikaa ja teen kuten fenix-lintu. Nousen tuhkasta uudelleen ja jatkan elämää. Tämä oli nyt seitsemäs menetys. Itkin yöllä ja raivosin itsekseni, miksi elämä näin heittelee, eikö meille sitä toista ole tarkoiteetu, vai miksi näin käy. Vastauksia tuskin saa koskaan, ehkä joskus ymmärtää, mikä tarkoitus tällä kaikella on ollut.

Nyt vain on tartuttava pala palalta takaisin kiinni elämään, noustava, pestävä kasvot, katsottava peiliin ja elää. Lapset tarvitsevat ehjää äitiä, eivät surevaa ja surussa pihtaroivaa onnetonta tapausta. Lapset eivät tienneet raskaudesta, joten heidän edessään on pakko olla normaalisti, vaikeaa se on, mutta suren sitten, kun muut ei näe.
Meidän Pikkukulta on nyt tähtenä taivaalla toisten tätien joukossa, loistamassa valollaan ja muistollaan.

En tiedä, yritämmekö vielä, en tiedä, uskallammeko. Nyt tuntuu tältä, mutta mieli voi muuttua. Kyynelten läpi näen kuitenkin jo kirkkaamman päivän. Kiharat punaiset hiukset hapsollaan istuu sohvalla pieni tyttö, katsoo piirrettyjä ja hymyilee, kuulin hänen eka kerran sanovan "äiti". Jotain ihanaa tässäkin päivässä Tyttö on alkanut puhua myöhään, joten tuota sanaa olen odottanut kuulevani jo pitkään. Elämä jatkuu ja vaikeudet on tehty voitettaviksi. Nyt minulla on seitsemän enkeliä viiden lapsen lisäksi.

Kiitos kaikille tuesta, mukana elämisestä kaikissa asioissa :hug: Paljon plussia tielle toivon ja onnellisten tähtien alla. Kaikkea hvyää jokaiselle, Lumi-Marja
 
AAM
L-M olet oikeasti paljon vahvempi kuin annat itsellesi krediittiä :)
kun se yhteisen lapsen saaminen teille on yksi niistä suurimmista toiveista niin ei pidäkään luovuttaa heti.. vastoinkäymisiä on ollut ja varmasti tulee olemaan mutta niistä selviätte :hug: toistenne tuella. Km vaikka onkin näinkin alkuviikoilla niin on kuitekin km ja sitä on sinun saatava surra. Ja kun siltä tuntuu olet tervetullut takaisin kuumeilemaan kanssamme :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Anna aikaa itsellesi ja sure rauhassa...
kyllä se teidän elämään vielä se odotettu kultamurunen jonakin päivänä saapuu :heart:
 
AAM


12.8.2008


HAAVEISSA ESIKOINEN


Liinakko..................TM 07/08
Humu82..................KM 07/08
Samary...................KM 10/07
dinaho...................KM 06/07
Emppu78...............KM 6/07, KU&TM 6/08
Matsalu.................KM 06/08..............................
Nanniina...............KM 07/08...............................KP
Lakta....................KM 05/08...............................KP
Minni-07................KM 11/07, TM 07/08..............KP
Meritähti...............KM 02/08...............................KP 2/30-40
Mötiäinen..............TM 09/07, KM 06/08...............KP 7/28
Emiliana................KM 04/08,05/08.....................KP 10/28-33
Snowball...............KM 04/08...............................KP 12/32
Betania.................KM 06/07...............................KP 14/27-28 (palstatauolla)
Julietta..................KM 09/07, 03/08....................KP 17/29
Unicco...................KM 08/06...............................KP 22/
Kanella..................KM 05/08..............................KP 24/28
Tinkatar................RK10/2007, KM 05/2008........KP 25/28
Oxford...................KM 05/08...............................
Lymypiilo.................KM 07/08..............................KP 28/28
whisnefka.............KM 05/08...............................KP 61/26-29
[color]


HAAVEISSA TOINEN




Kristallienkeli..........Enkelivauva 02/07
Säde82...................KM 01/08
Mude-75.................KM 04/08
Allusmamma...........KM 04/08
pikkuvadelma.........KM 06/08
diddlina..................KM 07/08................................KP 3/28
Leinikki...................KM 12/04, 01/08, TM 06/08....KP 11/31
Marza1970.............KM 03/08................................KP 17/30-40
Epskeps 37v...........KM 12/06,03/07,10/07...........KP 26/27(palstatauolla)
Pesonen.................KM 07/08................................KP 29/30
Sonja74..................KM 07/07................................KP 34/26-29


[color]


HAAVEISSA KOLMAS




woodoo....................KM 12/07, 05/08
Muumiblues..............KM 05/08
mammaRoi...............KM 05/08
mymmyryy................KM 12/07, KM 04/08, KM 07/08
Happihyppy.............KM 02/08.......................................KP 21
Linneaborealis.........KM 2/08.........................................KP 16/28
SusSoo....................KM 02/05, 01/08, 05/08.................KP 33/30
[color]


HAAVEISSA NELJÄS



Berry76.....................KM/KU 10/07 (palstatauolla)
Iltsu-natsu............... KM 09/05,11/07, 02/08...............
Herkkupeppu............KM 06/08.....................................KP 3/30-31
[color]

HAAVEISSA VIIDES



Millukka...................KM 05/08.................................KP 5/35 *yk12
mother4..................TM,KM 6/08..............................KP 16/ *yk2

HAAVEISSA KUUDES



[color]

[color]

Taustalla:
Dada
ElinaMaria
Lumi-Marja

[color]


PLUSSANNEET: :heart: :heart: :heart:


Aubrieta.......................03/08
Pamu k ..................
Millimenninkäinen..........04/08
Miina-............................04/08
Aili ................................04/08
Nti Kesäheinä................04/08
Surusydän.....................04/08
Ansku07........................04/08
Katherine......................04/08
Toive81.........................04/08
Frizzante......................05/08
Tuulenpuuska...............05/08
Pompo79......................05/08
Tuizu............................05/09
Fleur05........................05/08
Luminia........................05/08
Helmitaustailija.............05/08
Orchidx2.......................05/08
Minni-07.........................05/08
Daizz..............................05/08
Muumiska.....................06/08
Fey...............................06/08
Kvart över....................06/08
Jonniina.......................06/08
Rimpuli.........................06/08
Kärppänä heinälatoon 06/08
Mae.............................06/08
Leidi............................06/08
Pink1...........................06/08
Kaa.............................07/08
Myymä........................07/08
Riine............................07/08
Tauski82......................07/08
Lakta...........................07/08
Danjuska.....................07/08
Rouva Pikkumyy...........07/08
Kesis............................07/08
Mimuli...........................07/08
Allusmamma.................08/08
Miracle..........................08/08
Inkaliina83....................08/08
Oxford...........................08/08
Lumi-Marja....................08/08
JJ-t.................................08/08
iltsu-natsu.....................08/08
 
AM, kiitti :hug: Asiaa kirjoitit ja niin totta. Kultamurunen, siinä on sitten uuden, jos luoja suo, tekonimi. Nappasin sen heti matkaan, pidän siitä kiinni ja toivon salaa, ehkä vielä joskus. Tässä kirjoitellessa tänne ja odotuspuolelle, keskenmenopalstalle yms. alkaa koko juttu mennä ns. jakeluun. Kyyneleet nousee silmiin ja kurkussa on möykky.

-Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten-

Lumi-Marja
 
Voih, näinkö siinä taas kävi LM. Surullista. Totuus aina kuitenkin tässä kohtaa on se, että luonto hoitaa sellaiset, jotka eivät pärjäisi. Sinulla on raskautuminen tullut aika helposti vissiinkin? Annat nyt taas surulle aikaa ja sitten uudella sotamielialalla uusiin yrityksiin. Erään ystäväni kanssa juttelin juuri tällaisesta tuhrusta yms alkuraskaudessa. Siinä loppujen lopuksi todettiin, että aika voimaton siinä on ihmisenä, alussa jos se on ulos tullakseen se tulee. Ei auta mikään. Tavallaan toisaalta helpottava ajatus, että ei voi kamppailla tai panna vastaan, eikä jännätä onko kunnossa vai ei. Se joko on tai ei, ja se joko menee kesken tai ei. Mikä ei siis ketään lohduta, kunhan pohdin inhorealistiseen tyyliini. Halituksia Lumi-Marjalle.


Omaa napaa ja vuotoanalyysiä: Menkoissa lienee nyt kp 2, ja aaaaaah, niin onnellisena heräsin yöllä sänky lainehtien ja pahaolo velloen. Aivan järkyttävät kivut taas ja hetken halailin arabiaa tuskissani. Ja ykskaks tuli mieleen, että perskuta, eipä mulla noissa aikasemmissa menkoissa viimeisimmän km:n jälkeen olekaan juuri kipuja ollut. Tavallaan itseasiassa siinä kipujen kourissa lähes yrjöä vääntäessä tuli sellanen ahaaaaa-oivallus, että NYT on ainakin "normaalit" menkat. Tällaiset mun menkat ovat luomuna aina olleet, ellei vedä kipulääkettä niin, että nuppi sekottuu oikein kunnolla. Siis perseestä tää olotila, mutta toisaalta, oisinko NYT palautunut edes jollain tasolla, kun mennään tavallisen kaavan mukaan? Toive kuumemittarin näyttämistä muutoksista keskikierrossa kasvaa...

Muilta osin paluu arkeen on todellisuutta, tänään alkoi koulu ja tuo minun tillunlillunkuopusvauvani meni ekalle. Ja niin reippaana, ilmotti jo kotona, että sinä Äiti ET saata minua sisälle asti, minä löydän kyllä itse. Siinä sitten koululta poisajaessani olin niin ajatuksissani ja haikeana, että melkein ajoin punaista päin. Kamala äkkijarrutus pukkas ku meni keltaseksi. Hienosti suoraan poliisin nenän eteen renkaat ulvoen pysähdyin.. Ottivat sitten puhutteluun, että minnes rouvalla noin kiire ja onkos tullu naukkaitlua jotain. Siinä sitten punastelleen sönkötin, että juuh kun tuo ekaluokkalainen jäi tonne. Oli ihan söpö poliisisetä, hymyili niin kauniisti ja sanoi sitten, että sellaista sattuu ja turvallista matkaa ja terveisiä koululaiselle. Ja minä siinä että voi söpöläinen, hyppää univormusi kanssa kyytiini ja ajetaan auringonlaskuun. No ehkei ihan, mutta se oli nuori ja söpö ja kovin mukava.

Ja olikohan tässä pinossa :heart: plussauutisia:heart: ? Jos oli niin ONNEA miljoonasti kaikille. Tämä kesä taitaa olla taianomainen plussa-aika!!! Mä just päätin, että ajat jatkuu niin, että me muutkin kohta plussataan!!


:xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas:
 
Lumi-Marja en enää löydä sanoja... :hug: Joku on sanonut, että ihmiselle ei anneta enempää kuin hän jaksaa kantaa. Sinun täytyy olla todella vahva, jos tämä on totta.
Minäkin uskon ja toivon, että nämä koettelemuksesi vielä "palkitaan" ja saatte kultamurusenne.
Ota aikaa surra tätäkin menetystä, vaikka alussa olikin. Halituksia kovasti! :hug:

-Meritähti-
 

Yhteistyössä