Kevätkullat06

  • Viestiketjun aloittaja huhtis
  • Ensimmäinen viesti
kesä06 harmaana
Kiva kuulla muiden unirytmeistä =)

Typy on juuri päivän toisilla päikkäreillä, ensimmäiset nukkui 10 - 12, herätys oli noin 7. Toi herätys on aika vakio, meillä ei tarvita herätyskelloa. Ennen laitoin päikkäreille jo ysin aikaan, mutta tällä viikolla se ei ole onnistunut, vaan on huudettu. Nyt kun myöhästettiin unia niin huutokonsertti jäi vähemmälle. Että ehkä tässä on rytmi muuttumassa...

Huomenna 6kk neuvola. Kuulumisia sitten lisää.

 
Iltaa vai pitäisiköhän toivottaa jo hyvää yötä... =)

Ajattelin äkkiä tulla käymään koneella, nostamassa ketjua ja sitten itsekkin nukkumaan. \|O

Pihlajanmarja tervetuloa kirjoittelemaan, kyllä tänne mahtuu. On vain mukava kun on useita joiden kanssa voi vaihdella ajatuksia.

Meillä on tänään satanut koko päivän, jäi ulkoilut tehtyä kun jotenkin toi ilma....... :( Toivottavasti pian saadaan kauniita talvipäiviä auringonpaisteineen, kun kyllä tälläiset sateiset kelit vaan vaikuttaa mielialaan...

Neiti touhuaa kovasti ja liikkuu eteenpäin, etsien oikein kaikkea sellaista mihin sitten ei saisi koskea..... =) Ja tänään on tuntunut siltä ettei oikein ehditä edes päiväunille, kun on niin paljon tekemistä. Siskot keksivat milloin mitäkin hänen ilokseen ja neiti kikattaa mielissään.

Meillä noi unet menevät seuraavasti:

Aamulla herätään klo 7.30 - 8.00 joskus jopa 8.30
Päiväunet noin kello 9.30 - 11.30
Iltapäiväunet 14 - 16 (17)
Yöunille noin kello 20.30 - 21.00
Joskus voi olla että on ne kolmennetkin päiväunet, riippuen päivästä ja väsymisestä.

Palaillaan taas huomenna, nyt nukkumaan.. =) :wave:
 
Moikka vaan kaikille ja tervetuloa uudet mukaan!

Jos nyt ihan ekaksi vastaisin tuohon Maijun mamman tekemään kyselyyn..

Lapsesi/lapsiesi nimet?
Nimiä en paljasta,mutta kaksi lasta on.

Liittyykö nimeen/nimiin joku tarina?
Ei liity.

Lapsestanne käytetyt lempinimet?
Nimistä muokattuja,joten en paljasta muutakuin vaavi,vauveli yms.

Sinun ja miehesi iät?
Molemmat 32

Onko jo pitkä yhteiselo takana?
5 vuotta katottu samaa naamaa :)

Miten tapasitte?
Baarissa.

Millaisesta perheestä olet itse lähtöisin?
Äiti,isä + 3 lasta.

Rakkain harrastukseni kautta aikojen?
Piirtäminen,maalaaminen.

Hassuin/odottamattomin muutos sinussa lapsen syntymän jälkeen?
Pitkäpinnasuutta on tullut huomattavasti lisää.

Oletko jo miettinyt mitä lapsestasi tulee isona? Mitä näet?:)
Piipaa-auton kuljettaja,ainakin tuosta vanhemmasta :) No,sen näkee sitten..

Leivoitko vai ostitko kaupasta isänpäiväkakun?
Ostin,ei kerta kaikkiaan pystynyt tekemään ite kun oli niin kauhea räkätauti just silloin..
:snotty:

Ja sitten vähän kuulumisia meiltä..
Viime viikolla oli 6kk neuvola,pojulla painoa on jo reilut 9 kiloa ja pituuttakin reilut 70 cm..vauhdilla kasvaa ja tasaista tahtia edelleenkin mennään yläkäyrää pitkin. Kaksi hammasta löytyy nyt alhaalta suusta ja ryömimään ei ole vielä alettu.Hauskinta hommaan vaavin mielestä on huulilla pärisyttäminen,kuola vaan valuu pitkin naamaa..mutta mukavaa on =)

Meillä oltiin viime viikolla aivan kauheassa räkätaudissa,pojat ja minä..huh,huh ei ole sellaista iskenyt minuunkaan pitkiin aikoihin,pisti kyllä voimat nollaan..mutta nyt on jo huomattavasti paremmat fiilikset,vähän vielä joutuu välillä köhimään.Esikoiselle nousi kuumettakin,mutta kuopus säästyi kuumeelta..molemmat olivat vaan aivan "tukossa".No,toivottavasti nyt ei vähään aikaa tulisi enää moista lentsua.
Nukkumisesta oli keskustelua,meillä poju nukkuu kahdet päikkärit ja yhdet aamutorkut (n.30-45min)


Väinötär todella surullista luettavaa,sinulle ja ystävällesi voimia
:hug:

Nyt kutsu kuuluu..
:wave:
 
Moikkis kaikille!

Niin ja tervetuloa kirjoittelemaan kaikki uudet :flower:

Pläääh, onpa kurja ilma :( Ja mua väsyttää ihan sikana... Eli ihan tylsästi on tää pvä lähteny käyntiin.

Tyty on päikkäreillä ja taidanpa minäkin vähäksi aikaa ummistaa silmät, jos vaikka piristyis ;)

:wave: Palaillaan.......
 
Huomenia!

Poju on aamutorkuilla,joten jos nyt ehtis jotain vähän kirjotella..Eilen annoin pojulle ekaa kertaa sellasta itsetehtyä vauvaspagettia ja voi,että poika tykkäs siitä,toinen suosikki on mansikka :p

Taas satelee täälläpäin,joten ulkoilut on aika vähissä tältä päivältä...mä oon sen verran laiska,että en viitti mennä tonne rämpimään vesisateeseen...satais jo lunta!! Täytyy varmaan mennä viikonloppuna joulunavaukseen ja kattelemaan tonttuparaatia muksujen kanssa..ei vaan ole oikein joulufiiliksiä,kun maa on ihan musta. Eipä tässä tämän kummempia tällä kertaa,jotenka hauskaa viikonloppua jokaiselle! :wave:
 
Tervetuloa uudet =)

Meillä oli eilen 6 kk neuvola, strategiset mitat:

pituus 67,5 cm
paino 7265 g
pipa 43,5 cm

Kivasti oli tullut painoa lisää, edelleen mennään vähän 0 käyrän alapuolella (pituus 0 käyrällä) mutta ei haittaa kun paino kuitenkin lisääntyy tasaisesti. Meillä on siro vauva mutta samalla tosi vanttera, on siis tosi helppo käsitellä.

Täälläkin on (Tampereen seudulla) tasaisen harmaata ja sataa. Lenkkeilyt jää siis tältä päivältä. Onneksi eilen tuli jo siivottua niin nyt saan vaan nauttia ja odottaa viikonloppua.

Typy on lähdössä huomenna yökylään ja me vanhemmat lähdetään vähän virkistäytymään, arvatkaa vaan onko ihanaa B)

Mukavaa päivää kaikille, sateesta huolimatta :wave:
 
Huomenta vaan kaikki! Huomasin täällä tämmöisen ketjun ja ajattelin kysyä josko saisi seuraan liittyä!? Olen 28v. pian puolivuotiaan ihanan pojan äippä. Poika syntynyt siis toukokuun lopulla. =) Olisi kiva sillointällöin vaihtaa kuulumisia muiden kevätäitien kanssa. :flower:
 
Vastaanpa heti, tervetuloa Ninny, kivaahan se on kun saadaan uusia ajatuksia =)

Meidän typy on kanssa syntynyt toukokuussa, laskettuaika oli kesäkuun alussa, mutta typy kun on aina välillä hieman kärsimätön, niin taisi haluta maailmaankin vähän aikaisemmin :LOL:
 
Ihanaa kun heti otetaan noin mukavasti vastaan! :D Mulla oli laskettu aika viikkoa aiemmin kun poitsu syntyi. Tuntui ettei halua masusta ollenkaan pois... No, pikkuinen onkin oikea mammanpoika. :heart: Napanuora ei katkennut siis vieläkään! Eikä kuulemma vähään aikaan katkeakaan, korkeintaan venyy välillä :LOL:
 
Bertie
Meidän poika oppi ryömimään toissa päivänä. Nyt menee lattialla kuin mittarimato, tosi hassulla tyylillä =)

Toissa yönä heräsi kerran, ja viime yönä sitten heräsi 0,5 - 1 h välein. Aivan kauheaa, olen ihan zombie ja ryystän kahvia hulluna.

Tervetuloa minunkin puolestani kaikki uudet! On kiva kuulla muista samanikäisistä ja heidän äideistään!

Kerroinko jo, että kävin töissä pomoni pyynnöstä, ja antoi ymmärtää, että mun työhön ei ole paluuta ja että uuttakaan ei hänen ryhmästään löydä, ja yrittää järkätä jotain jostain muusta osasta firmaa. Olin aivan raivoissani. Lupasi pitää ajantasalla, mutta mitään ei ole kuulunut. No aloin sitten kyttäämään muita työpaikkoja. Tai jospa ne kuukautiset alkaisi, niin ehkä tärppäisi ja saisi pikkukakkosen tähän perään. Se sopisi kyllä mulle (ja miehellekin).

En siis ihan vielä ole töihin palaamassa, mutta ensi vuoden aikana kuitenkin, joten mut pitäisi saada budjettiin johonkin kohtaan ilmeisesti.
 
Manda82
Heissan!
Meillä kans neiti on aika pienen sorttinen,koko ajan on tasaisesti kasvanut,nyt menee käppyrät ala kanttiin.

Epäillään neidillä maito allergiaa ja testeihin mennään ensi torstaina.
Eivät aluksi meinanneet neuvolassa millekkään asian kanssa,3kk iässä ensimmäisen kerran maininnut että voisi olla maito allergiaa.Nyt vasta,kun aloin puhua et voi tuo maito joskus alkaa loppumaan niin heräsivät!!

On tämä imettäminen ollut sen verta raskasta että olisi aika helpottavaa jo lopettaa.Ja saman tien sitten potee huonoa omaa tuntoa että pitäisihän sitä imettää jos vähänkään pystyy..

Meillä pimu ei osaa vielä ryömiä.Nostaa kyllä jo itsensä käsien varaan ja siinä huojuu ja välillä kääntää itseään siinä mut ei muuta.Ja hampaitakan meillä ei ole.Ikäähän siis on nyt se vähän yli 7kk.

Vettä se sataa täälläkin (keski-suomessa) ja lumet lähti :(

Tänään lähdetään viikonlopun viettoon helsinkiin.
Kiva saada jotain vaihtelua aina välillä.. ;)

Jo on sen verta sekailainen sepustus että parempi varmaan lopettaa.. :p
 
Meillä poitsu jo vähän tapailee ryömimistä.Kovaa vauhtia yrittää kissan perään. =) Voi kissa parkaa, kun pieni lähtee oikein kunnolla liikkeelle!

Meidän poitsukin on vähän sirompaa mallia. Tai nyt puolen vuoden neuvolassa th sanoi, että on alkanut vähän pyöreyttäkin tulemaan. Mitat oli 67,5cm ja 7755g. Pituuskäyrä vähän jumittaa mutta on kuulemma ihan normia tässä iässä.

Mites muiden yöt sujuu? Syötättekö vielä öisin ja heräilläänkö muuten vaan? Meillä hampaita pukkaa oikein urakalla ja (toivottavasti) siitä johtuen heräillään aika tavalla. Ja tissihän se on mikä lohduttaa! Enkä ole sitä pojalta raaskinut kieltääkään, kun selvästi sattuu... ja unikin tulee paremmin tissillä. Kunnolla puhjennut alas kaksi hammasta, kolmannen kärki pilkistää jo vieressä. Yläetuhampaat on viittä vaille puhkeemassa. Ikenet on TOSI pullollaan ja punaiset, hampaat kuultaa jo selvästi läpi. Auuuuu, näyttää kipeiltä! Naurettiinkin, että ukkeli taitaa tehdä kaikki hampaat yhteen syssyyn!

Nyt olis projektina siirtää poika omaan sänkyyn, kun on tähän asti nukkunut meidän vieressä. Alkaa ton hyörimisen ja pyörimisen takia olla omat unet vähän niin ja näin. Ehkä oma sänky voisi rauhoitaa pienenkin unia. Toivottavasti!!!!! :/ Kai tässä muuten joutuu jotain unikoulun tynkää pitämään jahka nuo hampaat nyt rauhottuis...
 
Tervetuloa vaan kaikille uusille. Kiva kun porukka kasvaa.

Nopeesti tulin vaan lukee ja kirjoittamaan. Kesä06 meidän tytsi on aika saman kokoinen. Pari viikkoo sitten oli 6kk neuvola ja paino oli 6940, pituus merkattu 66 (vaikka sanoi meidän mielestä 68) ja pipa 45.

Neidin nukkumaan meno on nykyisin ihan hirveetä. Eilenki nukutin molemmat päikkärit ulos vaunuihin, kun sängyssä vaan äksysi ja pyöri. Samoin piti tehä äsken, kun rupes nukkuu. Kummallista, kun on sitten vaunuissa ulkona äksyymäti. Kokeilin laittaa sisällä vaunuihin nukkumaan, mutta eipä onnistunu. Nyt pitää mennä... :wave:
 
Manda82
Meilläkin syödään parisen kertaa yössä yleensä.Nukahtaa ysin maissa ja sit syö ekan kerran 10-11.Sit seuraavan kerran joskus 4-5 aikaan.Riippuu aina vähän, mut kuitenkin.Yritin jo vähän antaa vettä että ei olis syömässä yöllä mut sit aattelin et ku päivisin ottaa maitoa kuitenkin niin vähän että pakkohan sen joskus on saada sitä.Olkoon sitten vaikka yöllä.Nukahtaa kuitenkin kiltisti syönnin päälle.

Meillä noi 6kk mitat oli 7040g,65,3cm ja 42cm...
 
Moikkelis!!!

Täällä tulee oikein urakalla vettä! Sen verran kävin kävelyllä että sain neidin päikkäreille! Ei olis millään nukahtanut! :(

Meillä on nukkumaan meno mennyt ihan kauheeksi hulabalooksi!!! :'( Itkua piisaa ja äippä alkaa olla väsy!!! Eilenkin nukutin varmaan tunnin! Vasta hihkuin onnesta kun nukkui kiltisti omaan sänkyyn!!! :whistle:

Mulla on varmaan joku masennus nyt iskenyt! :'( Mikään ei oo kivaa ja mikään ei oikein kiinnosta1 :eek: Tylsää kun on niin pimeetä ja kaikkee!!!

Sori, tulin näköjään vaan valittaan, lähden pois ettei muiden päivä mene pilalle!!! Ehkä paremmalla mielellä uudestaan sit joku päivä!!! :/
 
Heippa kaikille!

Terkkuja täältä Helsingistä! Täälläkin on harmaata ja vettä satelee, elikkä siivouspäivä tiedossa (jos maltan tästä koneelta nousta ennenkuin poika heräilee päikkäreiltä :) ).

Meidän poika syntyi siis 4.5.2006. Poika oli aika pienikokoinen syntyessään (2410 g ja 46 cm). Täysimetin poikaa 3 kk, jonka jälkeen aloin antamaan lisäksi Tuttelia, kun paino ei ollut noussut tarpeeksi. 5 kk:n jälkeen poika ei huolinut enää rintaa ja siitä lähtien on juonut pelkästään Tuttelia. Minua harmitti aluksi imetyksen loppuminen tosi paljon, mutta toisaalta se oli helpotuskin.

Poika on edelleen pienikokoinen, mutta onneksi on nyt kasvanut tasaisesti. 6 kk mitat olivat: paino 6940 g, pituus 64 cm ja pipo 45 cm. Aika samoja mittoja kuin Jansun ja Kesä06:n vauvoilla.

Poika syö nyt jo viisi ateriaa päivässä vaihtelevalla ruokahalulla. Välillä menee 1 prk lihasosetta + 1 prk vihannessosetta + 1 prk hedelmäsosetta päivässä ja lisäksi aamu- ja iltapuuro, välillä ei oikein maistu mikään. Etenkään aamulla ei tahdo maistua. Tähän on varmasti syynä se, että poika heräilee vielä kolme kertaa yössä syömään maitoa. Ei ole ihme, että päivällä ei jaksa syödä, jos yöllä on tankannut kunnolla! Onneksi poitsu nukahtaa syötyään heti uudelleen.

Syöntikertojen lisäksi poika saattaa heräillä parikertaa yössä muutenkin. Äitä alkaa olla vähän väsy noihin herätyksiin. Olen ajatellut, että jaksan Jouluun saakka. Silloin miehellä on lomaa ja voitais kokeilla unikoulua.

Meillä poika siirtyi kaksiin päiväuniin ihan itsestään täytettyään 6 kk. Poju ei enää suostunut nukahtamaan aikaisemmin ekoille päikkäreille. Päivärytmi menee nyt näin:

herää n. klo 7.30 - 8.00 (välillä nukkuu 9 saakka)
päikkärit n. klo 11-13 ja klo 16-18
yöunille klo 21.30

Tässä vähän meidän kuulumisia, täytyy jatkaa siivousta!

Kesä06 ihanaa, että pääsette vähän tuulettumaan, olen tosi iloinen puolestanne!!!!

Jansu, oletteko maistaneen Semperin luumusosetta? Sen säilyvyysaika taitaa olla jopa 1 viikko.


t. Pihlajanmarja ja poika 6,5 kk
 
Voi että, teillähän monella on vauvat jopa pienempiä kuin meidän vekkuli! :) Ja mä oon luullut et meidän poitsu olis kovinki pieni! hyvä etten jo vähän huolestunut jossain vaiheessa... :ashamed: Vaikka tiedänkin ettei pitäisi vertailla koska kaikki vauvathan kasvaa tietty omassa tahdissaan! On isoja ja pieniä ja niin pitää ollakin! Ja onhan poika kyllä kasvanut ihan käyrillä...

Tänään on sitten ilmeisesti tosi kiukkupäivä! Nyt poju kyl nukkuu partsilla vaunuissa. Ei toivoakaan saada nukkumaan päikkyjä sisällä... Ilmeisesti ne hampaat kiukuttaa. Ei meinannu kelvata lihasose, vaik eka alettiinkin oikein innolla popsia. Muutaman lusikallisen jälkeen kamala poru ja sit ei ois lusikkaa saanu laittaa lähellekään suuta enää. Sai tehdä kaikki temput, että sai edes vähän uppoamaan..puuh! Tissi olisi kelvannut sitten sitäkin paremmin! Muutenkin ukkeli on tänään ollut semmonen ihme nuhjake. Ei ole helppoa vauvan elämä! Voi pientä! :heart:

Täälläkin tulee vettä taivaan täydeltä joten ei pahemmin ulos nappaa mennä. Vaik lenkkeily tekis kyllä hyvää... :whistle:
 
ms wilsson
:wave: Täältäki yksi toukokuunlopulla syntyneen tytön äippä tunkee joukkoonne... Kirjoittelin jonkin verran toukokuisiin ja luin kyllä ahkerasti, mut tuntu jo sillon olevan niin "sisäpiiri"-meininki et enemmän keskittyi lukemiseen... Kestäny hetken löytää oma porukka :D Tänne siis!

Neiti on 6kk ja jokunen päivä päälle. hampaita ei ole vielä :kieh: mutta turvonneet ikenet kyllä jo pitemmän aikaa...Nukkuu YLEENSÄ yöt hyvin, eikä ole syönyt öisin pariin kuukauteen.
Kiinteät alotettiin tossa 5kk iässä neuvolan kehotuksesta (painoa oli 4,5kk 6045) Siihen asti sai pelkkää tissimaitua, vissiin rasvatonta...
Ja nykyään menee aamu-ja iltapuuro, 2x ruoka (lihajutut aloitettiin viikko sitten) ja yks välipala siihen.
6kk mitat oli n. 6400g ja 65,3 cm Tasaisesti kasvaa kuitenkin. Ryömitä ei vielä mutta kierimällä ja taaksepäin pukkaamalla liikutaan. Ja pari päivää sitten noustiin ihan itse istumaan lattialla. :whistle: Noh, kyllähän tuo tyttö juoksee jo :D ja kovaa! Rollaattorilla vääntää huoneesta toiseen, vetelee laatikoita auki ja repii kaikkea mihin yltää. Isovelun kanssa piiloleikkejä harrastelevat... :kieh:

Nyt ollut muutama "risainen" yö. Toivon että ois jo ne hampaat... :headwall:

Ja eiku suihkuun, ja untenmaille...
 
Tervetuloa minunkin puolesta kaikille uusille :wave:

Kävimme eilen pojan kanssa ostamassa Stokken Trip Trap tuolin :D
piti vaan jättää se vielä Stokalle, kun eihän me sitä millään olis saatu vaunuilla junaan raahattua ja vielä vettä sato niin maan... joo no kai sama veden paisumus on aikalailla joka puolella ollut. On tääkin, valitin lumimyräkän aikaan ja taas on olo, et ei kivaa.

Eipä meillä ihan vielä kyllä ole tuolille tarvetta, mutta oli vaan hyvä sauma ostaa se nyt, kun turvakaari ja pehmuste oli tarjouksessa ja säästin yht. 20e. Säästö se on pienikin säästö, näin vähän ansaitsevalle mammalomalaiselle. Meinas vaan olla vaikeeta valitä minkä värin ostan, kun oli tullut uusi maalattu valkoinen, päädyin lopulta kuitenkin lakattuun valkoiseen. Pehmusteen ostin sinisenä.

Vauva uinnissa oli tänään kuvaus, tuli meille hieman yllätyksenä, kun pari kertaa on oltu pois nuhan takia ja nyt oli vasta toinen uinti kerta kyseessä. Ei sitten ollut tietenkään tukka hyvin ja meikkiä naamassa ;)
no poikaa ohjaaja sukellutti kerran ja saatiin yksi kuva pojasta otettua. Oli pakko luovuttaa ja lähteä, kun alkoi pieni jo vähän paleleen.

Meillä alkaa poika hiljalleen tajuamaan et mahalta olis ihan kivaa kääntyä takain selälleen, välistä jää kyllä keinuun kyljelleen ja mietii et uskaltaisko kääntyä vai ei? Kivaa on katsella, kun keinuu siinä ja näkee et pohtii mitä tehdä.

Tänään onkin pojan 5kk synttärit, tiistain olis sitten neuvola. Kivaa nähdä onko kuinka paljon taas kasvanut kuukaudessa, viimeks oli 65.4cm
ja 7895g. Saas nähdä saadaanko vielä jatkaa pelkällä rinnalla, toivon niin. Vaikka tuo syöttö tuli vähän himottais ottaa käyttöön heti, kun sen vaan kotiin saan.

Mites olette rokotuksia ottaneet, tarkoitan onko kukaan pyytänyt pidemmällä anto välillä, esim et tehoste annettais vasta myöhemmin. Minä vähän tuota pohdin, kun poika reagoi yhteen jos toiseenkin asiaan ihollaan. On perinyt meiltä atooppisen ihon ja näemmä myös taipuvainen allergioihin. Kuulin, et olis parempi silloin antaa rokoteet vähän harvemmalla tahdilla. No täytyy kysyä terkkarilta. silloin tiistaina vielä.
 
Tervetuloa uudet joukoomme! :)

Meidän pikkumies istui eilen ekaa kertaa syöttötuolissa,oli todella ihanan hölmistynyt ilme pojalla :D ,mutta pian jo nuoltiin ja rummutettiin pöydän reunaa. Syöttäminen sujui ihan hyvin,aiemmin poju on saanut ruokansa sitterissä istuen.

Tänään oltiin kaupoilla ja siellä nähtiin tämän vuoden ensimmäinen joulupukki,kuopus ei reagoinut ukkoon mitenkään,mutta esikkoa vähän ujostutti,sai karkkia ja kertoi kuitenkin lahjatoiveen pukille,mutta kun näki pukin uudestaan kävelevän käytävällä,meni ostoskärryjen taakse piiloon. :D Huomenna näkee taas joulupukin joulunavauksessa.. :) Piti katsella kaupasta kuopukselle hyppykiikkua,mutta tietenkin unohdin..jos sitten vaikka ens viikolla muistais,kun käy kaupassa..mikähän siihen kiikkuun on painoraja? Meidän poju taitaa olla kevätkultien isoin :D mitä nyt olen muitten vaavien mittoja seurannut..

Nyt kahveelle,pojut päikkäreillä.. :wave:

Rokotuksista: Kuopus on saanut kaikki rokotukset ajallaan eikä mitään oireita niistä ole tullut.Esikoisella jouduttiin siirtämään,muistaakseni ainakin yhtä rokotetta reilulla viikolla juuri ihon takia.<br><br>
 
ms wilsson
Huomenia!
Täällä taas yks Zombie huuhailee. Kahvikin maistuu ihan p¤%&/&%&%lle! Maito oli loppu ja laitoinpa sitten Nannia aamukaffiin... :/

Ei tästä meijän nukkumisesta tule nykyään mitään. Tyttö herräilee nykyään monesti yöllä itkemään ja kätisemään. Yleensä aina on unessa ja tutilla ja silittelyllä/pyllyn taputtelulla rauhoittuu. Joskus pittää sylissä käyttää ja hyssytellä ja kyyneleet virtaa :'(
Sitten vielä itellä joku ihme homma ettei saa unta kun menee sänkyyn oottelemaan... Saatan valvoa 2-3 pahimmillaan, sitte ku makijasti alakaa torkahtellee niin tyty aloittaa nämä herättelyt \|O Aamulla heräillään 8.30-9.30 aikoihin..
Tyttö on eka kertaa menossa yöhoitoon viikon päästä mummulle, saas nähä kuin väsynyt mummeli siellä sitten on... ;)

:headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: Tällaista tännään... =)

Olikohan vielä jotain muuta...kiva kun unohtaa aina mitä oli kommentoitavaa kenenkin sanomisiin...ajatus pätkii vielä ja pahasti...

Kysymyksiä muille.....
- Minkäverran teillä kevätvaavi on sairastanut?? -meijän tytyllä ollut kolme nuhaa ja yks silmä-&korvatulehdus (yhtäaikaa)

-Annettiinko lapselle Rota-rokote? -Juu

-Kuin monella muisti pätkii vielä ja pahasti...? - :wave: (Tästäpä tulisi muutama hyvä juttukin mieleen..)

-Jokos on vauvakuumetta ilmassa..? -EI! :D

Ahhah, nyt täytyy lähtä kirppu viemään päikkäreille....

\|O
 

Yhteistyössä