K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Oletteko lukeneet kyseisen jutun? Onko fanitukselle ikärajaa?
Satuin katsomaan pätkän kun tuli telkkarista tässä joku päivä. Heti tuli nämä palstat mieleen että tuossa on niille jotka eivät muka kehtaa mennä kun on ikää liikaa. Jonkun pitäisi vinkata tuosta vauvalle jos sitä ei ole jo tehty.
 
vierailija
Musta tää on hirveää saivartelua noista postauksista (itsekin siis osallistuin kun laitoin että ihan luonnollista laittaa tuo tykkäys), mutta edelleenkin, ihan normaalia selata jonkun uuden tuttavuuden instaa ja tykätä jostain vaikka vanhemmastakin postauksesta joka on kiva ja et ole nähnyt sitä aiemmin. Onpa se sitten kuva ihmisestä itsestään tai vaikka matkakuva joka jostain syystä on kiinnostava. Näistä luetaan joskus liikaa.
 
vierailija
Eikö joku sanonut että postaus oli pari päivää sitten laitettu, ei siis vanha. Muutenkin kiinnostava aihe varmaan B:n mielestä, kun ne kuvat oli Kroatiasta. Kyllä minäkin tykkäisin jonkun ulkomaalaisen tuttavani kuvista, jos hän olisi ollut jossain minulle tutuilla seuduilla käymässä, vaikka se olisi ollut aiemminkin.
Jos olisimme K&B ketjussa, niin tämä olisi ollut merkki jo naimisiinmenosta.
 
vierailija
Se sunnuntai näyttää olevan sen tyyppinen päivä, että ihan hyvin Joksut saattavat päästä esiintymään päälavalle. En tiedä, miten järjestäjät ovat sitten oikeasti asian pähkäilleet.
 
vierailija
mut oletan, että ne ois heille itselleen myös korjanneet, koska joksut puhui jo keikalla että ovat päälavalla. siis että olisivat korjanneet jo paljon aikaisemmin kun sopimusta tehdään
Bhän sanoi ettei tiedä Ruississa mitään ja että samalla lavalla esiintyy K. Ehkä luuli että siellä on vain yksi lava. Jotenkin tuntuu Joksut kyllä liian pieneltä päälavalle.
 

Yhteistyössä