*~ Joulun tähtöset -06 ~*

Suuri kiitos :heart:

Mä täällä nautiskelen rauhallisista hetkistä ku mies meni Lassin kanssa päiväksi anoppilaan ja pieni ei vielä oikein muuta harrasta kuin syö ja nukkuu :)

Hyvin menee kun mies on apuna, mutta saapa nähdä miten käy kun isyysloma loppuu :whistle:

 
Heippa!
Ihanaa kun aurinko alkaa taas pilkistää tuolta jostain välistä!On ollu niin ankeita ja synkkiä nää viime päivät..
Venlakin on vähän sairastellut.Kuumetta ja tätä inhottavaa räkätautia mitä nyt liikkeellä on.. :snotty: Ei kivaa yhtään!
Venla sai eilen uudet kumisaappaat ja tänään käytiin niitä ulkona testaamassa!Oli neiti niin ylpeä saappaistaan että esitteli kaikille vastaantulijoille :D
Tällasella ilmalla taitaakin olla parhaat ulkoilukengät nuo kumpparit..Täytys itelleenkin hommata!

En muista kyselinkö joku aika sitten jo tätä,mutta nukutaanko teillä vielä pinnasängyssä? Me ajateltiin kesällä siirtyä rempan yhteydessä ns.Isojen tyttöjen sänkyyn.Saas nähdä kuinka onnistuu.Venla ei pahemmin mihkään kiipeile niin ajattelin että uskaltaako se raukka sieltä sängystä poistua ollenkaan aluksi.. :saint: Voi olla että ensimmäiset yöt on aika jänniä.. :whistle:

Mutta nyt myöhäiselle lounaalle.. :wave:

Peggy ja Venla
 
Pitkästä aikaa pika kuulumisia.

Meillä Pyry tekee mahottomasti taas hampaita, kauheessa ryppäässä puskee poskihampaita ja kulmahampaita ja sitähän sitten ollaan itketty ja kitisty urakalla.
muutenkin on ihan ihmeellistä miten paljon toi pikku ukko on oppinu kaikkee :heart: :heart: Ei oo enää mikään vauva tosiaankaan vaan ihan iso poika :heart:
Puhua Pyry ei vielä osaa, joitain satunaisia sanoja sanoo, mutta kovasti juttua lentää, höpöttää aamustailtaan omia juttujaan, tuntuu asiaa piisaavan.
Meillä on nukuttu "isojen poikien sängyssä" siitä asti kun Pyry täytti 1v, ei puhettakaan että pinnasänky olis enää toiminu. Meillä kun kiipeillään sangystä pois kokoajan. Nukkumaan meneminen edelleen on aikamoista tahtojen taistelua, uusimpana testissä unimusiikki, josko se rauhottas Pyryn illalla ja päikkäreillä sänkyyn... aika huonoa menestystä senkin kanssa olla. Jos jollakin on vinkkejä kuinta eläväisen ja todella liikkuvan taapertelijan saa rauhottumaan sänkyyn nukahtamaan (ettei juokse 50 kertaa makkarin ovelle virnistelemään), niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan :wave:


tinde ja Pyry
 
Täällä Veeruska on edelleen pinnasängyssä. Esikoinen oli myös siinä melko pitkään kun meillä ei oo pelkoa,että laidan yli tuleevatten. Sängyssä on nimittäin toisella puolella kaksi keskimmäistä pinnaa jotka saa irti ja heti kun nää taaperot on alkanut jotenkin sen hoksaamaan niin kummallekin siinä vaiheessa näytettiin,opetettiin ja jankattiin,että kuinka sieltä sängystä tullaan pois.
Tän hetkinen herätyskello meillä on siis Veera joka herää ekana,nappaa sängyn pinnat mukaansa ja tulee niitä lattiaan kolisuttaen herättämään kaikki muut. :p
Neidin heräämiset tapahtuu siis nykyään siinä 7-8 aikoihin aamulla...
 
Heippa täältäkin pitkästä aikaa. Ollaan meilläkin nyt vihdoin ja viimein ruvettu pottailemaan. Olivat jo yrittäneet sitä hoidossa, mutta meidä n ukko oli huutanut ja tököttänyt kun rautakanki. Yritä siinä sitten saada semmoista potalle. Viime viikonloppuna oli mummo ja pappa kaukaa Rovaniemeltä asti käymässä ja Jarkko päätti sitten vieraiden kunniaksi ihan itse istahtaa potalle. No välillä sinne tulee jotain ja välillä ei...

Sit meillä syödään itse!! :D Eilen kun hain poikaa hoidosta, täti sanoi ettei Jarkkoa tartte syöttää vaan antaa pojalle lusikan käteen. Niinpä laitoin iltasapuskan lautaselle ja lusikan lautasen reunalle. Äijä otti lusikan ja alkoi syömään ihan kun olis aina tehnyt sitä. Tottakai roiskui ja tippui ympäri ämpäri, mutta suurin osa meni suuhun!

Niin niistä meidän pikkukääröistä on kasvanut isoja poikia ja tyttöjä. Toisaalta on aika haikeeta mutta toisaalta ihanaa katsoa miten kehitys menee ihan mieletöntä vauhtia eteenpäin.

Nytpä toivottelen taaperoille ja vanhemmille oikain hauskaa viikonloppua!!!
 
Meillä kanssa pottaillaan,mutta kakat vielä tulee helpommin vaippaan. Tai yleensä kakkaa aamulla sängyssä,ennen kuin ilmoittelee että on herännyt!! Johanna myös ite menee vessaan pottaa etsimään kun pissa on tulossa... silkkaa vahinkoa tainnu pari kertaa olla.

Meille ei mitään uutta,yöllä herätään edelleen usemman kerran... ja nyt taitaa jäädä jo päikkäritki pois kotipäivinä. menee sitten 19.30 aikaan nukkumaan ja nukkuu kellon ympäri....

mutta ruoanlaittoon
 
Heips!!
Meillä kans kakka tulee vaippaan aina ennen kun ilmottelee että on herännyt!Siis aamulla =)
Venlalla ei taida olla kuin 8hammasta..Poskihampaita ei yhtään :eek: Onko muilla?
Meillä on vasta seuraava neuvola kesällä.Se 1 1/2 vuotis-tarkastus!Onko teillä muilla tässä välissä se 1v3kk tarkastus?Meille laittoi vasta kesäkuulle tosiaan seuravaan,sillon 1vee tarkastuksessa kun viimeksi käytiin!

Meillä on kans pottailu hiukan jäänyt..Hoidossa oli yksi pvä tullu pissa sekä kakka päikkäreitten jälkeen :D
Oli neiti niin polleena kun kaikki taputti ja kehui :D

Huomenna tehdään typyn kanssa jotain mukavaa kun äippäkin vapaapäivällä!Jos vaikka kävis kirjastosta muutaman kirjan hakemassa,vaihtelua noihin omiin.. :)

Nyt täytyy lähtee tutit nostamaan..Kuulu taas lattialle lentävän.. :kieh:
Onneksi kyllä nukahtaaa melko äkkiä näin hoitopäivän jälkeen..

Peggy ja Venla kohta 1v4kk
 
Aksun ja Veeran äiti: kyllä ne muksut yllättävän nopeasti tottuu hoitopaikkaan!!On jo sen ikäisiä että osaa leikkiä toisten kanssa myös!!Onnittelut vaan töistä,saat hiukan "omaa" aikaa myös =)

Minäkin vapun olin vapaalla ja tänään olis taas iltavuoroon meno!
Vappuna grillailtiin ja pyöräiltiin paljon!!OStettiin isin pyörään Venlalle istuin ja kypärä!Hienosti osasi kyydissä istua :D
Venla sai vähän aikaa sitten oman kolmipyörän!Siinä on turvakaari ja vyö niin ei pääse tippumaan!Sit aikuiselle sellanen työntö aisa,kun eihän tuon neidin jalat edes polkimille vielä osu,saati sitten että osaisi polkea :D

Eilen illalla pestiin parveke talven jäljiltä,ja nyt tarviikin lähteä uusia kalusteita sinne ostamaan kun isäntä tuli kotiin..

Paremmalla ajalla taas.. :wave:
 
Tattista vaan onnitteluista... =)
Nyt rupes jänskättään vaan vielä enempi kun eilen tuli mielenkiintoinen puhelinsoitto.
Työthän piti alkaa siinä kesäkuun alusta mutta nytpä sieltä ilmoitettiinkin,että ne alkaa jo paria viikkoa aiemmin..eli tän kuun puolesta välistä...

JAIKS... :LOL:
 
Työt vaan siis lähenee :D
Mutta sitä nopeemmin pääset rytmiin kiinni :D

Mulla alkais tänään yövuorot..Vein juuri Venlan hoitoon ja alan ite kohta nukkumaan.Mun on pakko saada nukuttua ennen tätä ensimmäistäkin yötä kun muuten oon ihan yliväsyny sit jossain vaiheessa..

Me oltiin äitienpäivänä särkänniemessä tuttavaperheen kanssa.Venla kävi heidän tyttönsä (2 1/2 v.) kanssa karusellissa ja possujunassa!Voi sitä riemua kun tyttö tykkäs kauheesti =) :heart:

Sit käytiin siellä kotieläinpuistossa ja sielläkin oli kovasti ihmeteltävää kaikkien eläinten luona!!Oli kyllä tosi kiva päivä!Ja kun oli äitienpäivä niin ei siellä ollut niin kamalasti porukkaa!Ei tarvinnut laitteisiin jonotella ja sai kävellä ihan rauhassa.

Käytiin sitten vielä illasta äitienpäivä aterialla ravintelissa syömässä!!Isovanhemmat olivat myös mukana!Venla oli minulle hoitopaikassa leiponut keksejä ja ihanan sydän kortin askarrellut :heart:

Meillä ei vieläkään niitä sanoja tule :eek: Meinaa ruveta huolestuttaa..Mut toisaalta,venla ymmärtää lähes kaiken mitä sille puhuu,ja jos pyytää jotakin tekemään!Mut osottaa vaan kaikkea ja puhuu "omaa kieltään"..Äiti kyllä tulee aika hyvin..Milloin missäkin tilanteessa..Palloa koittaa hokea pa-pa..ja lamppua yrittää kans jotenkin sanoa..Ehkä se kieli sieltä vielä tulee :saint:

Nyt minä lähden koittaa saamaan unta jotta jaksaa sit sapuskat tehdä tälle ja huomiselle ja vielä töihinkin lähteä ahertaa yöksi..

Mukavaa viikkoa kaikille!! :wave:

Peggy ja Venla kohta 1v 5kk
 
Koitan nyt pikaseen meidänkin kuulumisia tänne kirjottaa! Ei aika enää riitä koneella istumiseen. Jos kerran viikossa ehtii käydä vartti tunnin niin se on jo paljo :D
Meillä Ninni sai 7.3 pikkusiskon, painoa oli 3760g ja pituutta 51cm. Nimeksi tämä pienimmäinen sai Ennin. Ninni kasvaa tasasta tahtia, ens kuussa on 1,5 vuotis neuvola. Meillä 80cm vaatteet alkaa pikku hiljaa käydä pieniksi.
Meillä on nukuttu "isojen" sängyssä pari viikkoa, kun pinnasänky tarvittiin toiselle.
Pottailua on harjoteltu mutta se ei vielä oo ottanu oikeen tuulta purjeisiin.
Sanoja Ninniltä löytyy jo jonkin verran ja koko ajan uusia opitaan. Siskoa kovasti hoitaa ja äitiä kotihommissa auttelee.
Täytyy tunnustaa että kirjan luku meillä on jääny vähän vähemmälle mutta pitää tässä taas koittaa ehtiä lueskelemaan :ashamed:
Nyt kuiteskin lähen nukkumaan että jaksaa yöllä herätä pientä syöttämään.

Maria, Ninni 1v 4kk ja Enni 2kk
 
Meilläkin sai tuo tyttönen pikkusiskon 8.4. Arki sujuu vaihtelevasti. Vauvalla on vatsavaivoja, ja nukkuu siks vaihtelevasti. Nella on jo tottunu vauvaan hyvin. Tuntuu että Nella on ihan kauhean iso.. No isosiskohan tuo on, niin kai se iso sit on..
Mies ei pidä isyyslomaa, joten kiirettä mulla välillä pitää. Onneks ei Nella ole mustasukkanen, ja viihtyy kyllä leikeissään omassa huoneessa, pitkiäkin aikoja.

Hippo + Nella 1v 5kk + pikku neiti 1vk 4pv
 
Heippa pitkästä aikaa!

Meillä oli tänään tosiaan tuo lääkärineuvola ja pojun uudet komeat mitat:pituus 84.5 cm ja paino 13810 g ja pää 52.5 cm B) Poju on ottanut oikeen kunnon kasvuspurtin, puolessa vuodessa on kasvanut 8 cm! Neuvolan tätikin oikeen ihmetteli ja tarkisteli käyriään uudelleen, kun ei meinannut uskoa.Ja sitten vielä kysyi, kuinkas pitkä isä on...no isä on 168 cm :whistle: .Varmaan tuo kasvu nyt tasoittuu jonkin verran.

Pojulla on alkanut muutamia viikkoja sitten uhma(neuvolassakin oltiin sitä mieltä, että ihan sitä itseään on).Kiukuttelee oikeen ja heittäytyy ja sätkii ja junttaantuu.Suunnilleen kaikissa perustoiminnoissa(vaatteiden pukeminen, vaipan vaihto, syöminen jne.) laittaa vastaan ja venkslaa.Liekö tuosta uhmasta sitten johtuu, että yöllä herää itkemään ja päiväunilta raivoamaan.Päiväunetkin on vähentyneet 3 tunnista 1.5-2 tuntiin.Nukahtamiset illalla sujuu edelleen helposti omaan sänkyyn yksin ja hyvänä yönä herää vain kerran.Koko yötä ei edelleenkään putkeen nuku(olisiko nyt 5 tai 6 kertaa sen tehnyt kaikenkaikkiaan).Syömisessä on alettu myös ronklaamaan.Pojuhan on siis aikaisemmin syönyt ihan kaiken mitä eteen kantaa, mutta ei enää :D Ihan hyvin syö kuitenkin vieläkin.Ainoat mitä ei edes suuhunsa laita ovat juusto, nakki ja päärynä(muita ei nyt tullut ainakaan mieleen).

Pojulta tulee tosi paljon sanoja.Päivittäin melkeimpä kuulee sanat auki, kiinni, avaa, anna(vaativalla äänellä), valo, maito, takki, kenkä, hattu, istuu, rikki, kakka(pissa ja kakka molemmat ovat kakka) ja paljon muitakin.Toistaa perässä aikalailla kaikenlaista.Varsinaisia lauseita ei vielä sano, mutta kaksi sanaa peräkkäin mm. ei näy.Ja yrittää laulaa kyllä.

Pojun kiinnostuksen kohteita ovat tällä hetkellä kaikki tekniset laitteet(tietokone, etenkin hiiri, kännykkä, televisio, valonkatkasijat ja kaikki mahdolliset mistä voi painaa ja on nappeja ja lisäpisteitä tulee valoista ja äänistä) kirjat, pallot, eläimet ja muumit(jotka kaikki ovat pappa).Myös teletapeista on kiinnostunut, vaikka ei ole edes nähnyt sitä tv:stä.Hauskan kuuloista, kun laulaa teletappilaulua ja se on vielä ihan tunnistettavissa :D Itse ajattelin, että suunnilleen kaikkia poikia kiinnostaa autot, mutta meillä ei kyllä kiinnosta yhtään.Hauskan näköistä on myös, kun poju yrittää hypätä :whistle: toinen jalkaa nousee aavistuksen maasta :D

Pottailua ollaan harrastettu, tosin nyt uhman alettua, se on vähän jäänyt vähemmälle kun on ollut täysi työ saada poju rauhottumaan.Tosin muutama laimeampikin päivä oli tässä välissä ja silloin yritettiin taas heti palata pottailuunkin.

Onnea Marialle ja Hippoliinalle pienistä nyyteistä!

Mulperi ja poju (6 päivän päästä 1.5 v.)
 
Heissan pitkästä aikaa. Hui kun nuo päivät menevät vauhdilla eteenpäin. Ollaan taas kesän kynnyksellä :D

Oikein paljon onnea kaikille uusille pienille ihmisille ja perheille :flower:

Meillä on kans yks pikku uhmaäijä talossa. Välillä oikein huvittaa katsella kun Jarkko on niin tosissaan vihainen että oksat pois. Sitten seuraavassa hetkessä tulee halaamaan ja syliin ja hymyilee kuin pikku aurinko. Onpas meillä kyllä ääntä kun pienempi uhmailee ja isosiskolla alkaa olla murrosikä :headwall: :headwall:

Sanoja tulee muutamia, mutta ei mitään kovin järkevää. Tällä hetkellä kai suosikkisana on "ei", mutta sitten kaikki eläimet ovat "koi" ja sanovat "hau". Jarkko rakastaa eläimiä ja voisi katsella niitä vaikka kuinka ja kauan. Sitten tietysti kaikki autot, traktorit ja muut pärisevät härvelit ovat ehdottoman kiinnostavia. Jarkko rakastaa leikkiä autoilla ja saattaa päristellä pitkänkin aikaa pitkin lattioita, seiniä, pöytiä ja hyllyjä. Selvästi tulee isona joku automies... ;)

Oikein hyvää kesän alkua kaikille B)
 
Moi taas pitkästä aikaa. On jäänyt kirjoittelut vähiin,vaikka koneella tulee käytyä päivittäin :ashamed: Täällä kyseltiin välipaloista ja isojen sängyssä nukkumisesta...
meillä välipalaksi syödään kaikenlaista,jogurttia,leipää,kiisseleitä,hedelmiä ym. mitä milloinkin. Isojen sängyssä on nukuttu kohta kuukauden verran ja sitä ennenkin kokeili hyvällä menestyksellä isoveljen sänkyä.
Neuvola ajan saimme vasta ensi kuun puoleen väliin jolloin isovelikin menee samalla 3-v tarkastukseen =) Flunssaa on ollut ja ihokin on nykyään hieman atooppinen ja aina iltaisin laitan hieman rasvaa neidin iholle,kun muuten tahtoo olla kuvia länttejä varsinkin mahan seudulla. Sanoja tulee jo ties kuinka monta ja meno on melkoista. Hyvin pysytään jo isonveljen perässä ja menossa mukana.

Korkeasaaressakin tuli lasten kanssa taas käytyä ja samalla pidettiin pieni eväsretki ja lapset olivat innoissaan =)

JaloAnsku ja Jenna 1v5kk
 
Onnea Hippoliinalle ja perheelle pienestä tytöstä :flower: :flower:

Meilläkin oli 1½v neuvola. Mittoja:
pituus 85 cm
paino 11,5 kg
Kaikin puolin terve ukko.

Pyry on alkanut olemaan aivan mahdoton papukaija, kokoajan koittaa toistaa mitä muut puhuu. Mukavasti on alkanut sanojakin löytymään. Kova poika ulkoilemaan ja ulkona pitäis olla sen seittemän kertaa päivässä.
Käytiin katsomassa kaverin 6 vko vauvaa ja pitää kyllä sanoa että on toi meidän nuori herra jo iso poika :heart:


tinde ja Pyry 1½ v
 
Osaa se meijänkin neiti sitten puhua!! :D Yks päivä mopo pyyhkäs ohi ja neiti tokas ihan selvällä suomenkilellä että:MOPO! Minä suu auki että osaathan sinä puhua! :LOL:
Nyt on tullut jo enemmänkin sanoja kuten: pappa,äiti,isi..Ja sinnepäin: pallo=pa,pöllö=pö,tyttö yms... Ihanaa!Mutta eipä varmana sano jos pyytää sanomaan,välillä aina itsekseen tokasee jonkun sanasen sillon tällön :saint:

Me ollaan kamalassa räkätaudissa ja Venlalla myös kuumetta ja hirvee yskä :snotty: Ei oo kivaa kyllä tää sairastelu!!Pari viikkoa sitten juuri oltiin flunssassa ja siitä asti jatkunu typyllä tuo yskä ja nyt sit taas kuumeessa..Joka aivastelulla lentää kamala räkälöntti nenästä :snotty:

Kyllä meilläkin sellanen uhmakas täällä että!!Joka asiaan tulee ensin:EI! Ulos lähtö on yhtä hel*****ä!!Samoin nukkumaan meno..Juostaan ympäri kämppää ja huudetaan sekä itketään..Ihan kun jotain kamalaakin tehtäis :eek: Ehkä se tästä..Viimestään murrosikään mennessä helpottaa.. :D

Onkos juhannussuunnitelmia??

Minä olen vapaalla koko juhannuksen mutta eipä ajteltu kuin mökille korkeintaan lähteä!Ostin Venlalle sellaisen lasten "uima-altaan",siinä on sellainen sieni-katos ettei aurinko paista suoraan ja pala!Jos säät salii niin sen voisi juhannuksena ottaa käyttöön.Mökillä kun paremmin tilaa verrattuna tähän meijän kerrostalo kolmioon.

Lopuksi onnittelut vielä kaikille vauvaantuneille!!
Ja oikein lämmintä kesän odotusta kaikille!! B)

Peggy ja Venla
 
Heipat kaikille piiiiiiitkästä aikaa.

Pakko oli tulla tännekkin hehkuttamaan, kun meidän Miksu on oppinut syömään itse B) Tosin aika sotkusta puuhaa´tuo vielä on ja keittoruuista kyllä menee enemmän rinnuksille kun suuhun, mutta koko ajan paremmin se sujuu..

Sanoja ei miika vielä sano "tätä" sanaa lukuunottamatta "kakka" on myös sanonnut pari kertaa, mutta sellaisissa yhteyksissä, että luulen sen olevan ihan vahinko.

Meillä kanssa ulkoilu ja varsinkin hiekkalaatikko leikit on nyt ihan pop, mutta pukemisesta ei tykätä edelleenkään. Onneks säät on nyt tälläviikkoa olleet niin lämpöiset, että hatun ja kenkien lisäks ei oo onneks tarvinut paljoo pukea.

Miika tekee tällähetkellä kulmahampaita oikein hartaudella ja niiden takia on tosiaan itkeskelty välillä enempi ja vähempi. Onneks supot kuitenkin jonkin verran auttaa.

Muuten tänne ei mitään ihmeempiä kuulu. Pikkuveikkaa (ilmeisesti) odotellaan kovasti synytväksi... Vielä olis 7vko eräpäivään :whistle:

Onnea täältäkin kovasti jo vauvautuneille :flower: :heart:

Nelly ja Miika 1v5kk
 
Onnittelut vauvautuneille! :flower:

Meilläkin oli 1,5 v. neuvola, itse asiassa tänään.
Lumin mitat:
86cm.
10100g
Terve, terhakka ja motorisesti lahjakas.

Pottailu opittiin sillon 10kk iässä, ja pissit ja kakatkin pottaan meni, mutta maalis-huhtikuun vaihteessa alkoi totaalinen pottalakko, joten eipä ole pottailtu. Kesällä opetellaan sit uudestaan tämä homma, jos neidin sais pysähtymään edes kirjan avulla potalle.

Sanoja on tullut paljon ja laulaakin jo: vettä nuottaa, tuu-tuu-tapakkarulla ja tuiki tuiki tähtönen on lempparit ja neiti on niistä kehittänyt oman sekoitus laulun, jota varsinkin illalla nukkumaan mennessä laulaa äitille :heart:

Kaikki ruoka maittaa hyvin, vaikka hujoppi-hoikkeli tyttö onkin. Huhtikuussa aloitin työt ja Lumi lähti perhepäivähoitoon, hoitotätikin ihmetteli heti, että miten tuohon mahtuu niin paljon ruokaa. Lempparia on kaikki liha, etenkin nakki, makarooni, mannapuuro, banaani ym. hedelmät, tomaatti...

Mitäs muuta.. hmm.. niin, hiekkalaatikko on ihan kivoin. Mun veli teki muutama viikko sitten ja nyt Lumi olis hiekkalaatikolla kaiken aikaa. Kakkuja tekee, mutta kaatamisvaiheessa yleensä menee enempi pipariksi. Mutta osaa jo leikkiä itsenäisesti.

Eläimistä joku kertoi, et lapsi tykkää. Niin on täälläkin; piha piiristähän löytyy lehmiä, hevosia, kissoja ja koira. sit mummolassa on vielä kani. Kaikki otukset kiinnostaa kovasti, ja kirjasta osaakin nimetä jo tutuimmat ja sit esim. tiikeri on grrr ;)

Joo, pitäs yrittää jaksaa kirjotella useammin, mut töiden myötä ja gradun teon myötä on aika kortilla. Olen kyllä kovasti yrittänyt lueskella..
Mut ihanaa kesää kaikille.
 
Sain eilen pyörän korjaamolta ja täytyi heti lähteä testaamaan mitä Pyry tykkää pyörän kyydissä olemisesta. Ja tykkäshän se :D :D Koko loppu illan kävi norkumassa takaovella (pyörä oli takapihalla) ja halus vaan mennä ajelemaan :LOL: :LOL:
Mutta hyvä vaan että tykkäs, bussit kun kulkee aika surkeasti kesä aikaan täälä, niin pääsee pyörällä liikkeelle vähän helpomin. Ja saa mammakin pikkasen kuntoilua :D


Tinde ja Pyry
 

Yhteistyössä