+++ HUHTIKUUSSA PLUSSAAVAT, toukokuuta suunnittelevat +++

Miimau > Toivotaan parasta!

Illan ovistesti näyttää aamupäiväistä selvästi haaleampaa. Huippu on siis ollut joko iltapäivällä tai sitten tuo ei ollut vielä ainakaan se oikea positiivinen. Pistän irroituspiikin ennen nukkumaan menoa, että varmasti perjantaina poksuu. Lapsi on sairastelunsa vuoksi koetellut hermojani, joten stressi meinaa vaivata. Koitan löylytellä sen pois saunassa.
 
Joo,parasta toivon vaikka olo on nyt niin maassa jo valmiiksi :( Ärsyttää jo valmiiksi kun kroppa huijaa mua taas esim.huimauksella... Kurja kroppa :( mrrrrr! Nytkin juilii tai oikeastaan pistelee masusta oudosti - ehkäpä taas kropan uusi tapa huijata, höh! Menkkapoltettakin olen jo nyt illalla havainnut joten kaippa se tuttuakin tutumpi täti tänne pyörähtää. Kyllä ollaan tosissaan jo tuumattu hoitoihin lähtöä kun sitä vain uskaltaisi... Pelkään että jotain on pahasti pielessä ja en siksi millään tahtoisi.. mutta mutta...

Sunflowerilla on jo TOSIAANKIN lupaavan kuuloinen tilanne - iloitsen siitä täällä :flower:
 
Voiko tämä olla totta?!?!?!?!?!?:confused:

Aijaa.com - 7920025.jpg

Jos on totta niin en malttanut olla hiukan jo hyppimättä ja iloitsematta vaikka tiedän kyllä että nyt on TOSI aikaista testata 27/27 mutta oli pakko kun tiedossa olisi kovat juhlat viikonloppuna(kuoharia,viiniä,siideriä...)enkä kyllä halua juoda tippaakaan jos yhtään mahdollisuutta että olisin raskaana ja nyt on kyllä ollut outo kroppa... Ainakin siellä on taidettu yrittää kiinnittymistä, toivottavasti :heart:
Nyt toivon koko sydämestäni että jos testi on totta niin matkalainen pysyisi mukana vihdoinkin loppuun saakka :heart:
Mutta uskallan vain hetken iloita ja tehd päätöksen juomattomuudesta ja tarkistellaan sitten "oikeasti" ensi viikolla!
 
Miimau OnneaOnnea!:heart: Tuutko joulukuisiin vai meneekö tammikuulle? Nyt en muista oli sulla aiempia raskauksia, mutta mulla oli poikasesta ja nyt välillä tosi voimakkaita menkkajomotuksia!

macy gray Nyt paljon tärppionnea sinne! Toivottavasti sait stressit löylyteltyä saunassa pois :)
 
Paljon oli tullut tekstiä...

Miimaulle varovaiset onnittelut! Toivottavasti kyytiläinen tarraa napakasti!

MC ja Iloksille tsemppejä! Toivottavasti teillä tärppää pian.

Muillekkin tietty tärppi onnea!

Sitten täällä oli keskustelut siitä alkoholista. Se on kyllä tosi ärsyttävä tapa. Meilläkin siitä saadaan tapella melkein joka kuukausi. Miten mies ei voi ymmärtää, että se vaikuttaa hänen simppoihinsa. Olen myös yrittänyt vinkkailla, että muutenkin kannattaisi hänen miettiä elämäänsä, yllättävän nopeasti olemme vanhoja ja jos nyt ei pidä huolta kropastaan, voi olla paljon ongelmia 60-vuotiaana.

).( Täällä on dpo 2. Eilen ei tullut talletuksia, kiitos tuon äijän joka mielummin päätti olla laiska kuin aktiivinen lapsen alulle panija. Onneksi tuli sentään puuhailtua ovis + päivänä ja ovis aamuna. Edelleen jaksaa ihmetyttää, miten vaikeaa tuo onkaan saada puuhiin. Alan epäillä suuresti sitä, että miehillä tekisi enemmän mieli seksiä kuin naisilla. Tässä perheessä minä elän puutteessa :D Toista se oli silloin kun söin e-pillereitä, silloin ei kyllä tehnyt yhtään mieli.
 
Miimaulle onnea!!:heart: Nyt kun mietin on mullakin raskaushormoni saanut aikaan kierron lopulla normaalia tummemman ovisviivan ja se on siitä sitten tummentunut kun raskaus on edennyt. Nyt vauvaliimaa mukaan ja toivotaan että menee hyvin loppuun asti:heart:

MG: olitko testannut ovista ennen sitä plussatestiä, se korkein huippuhan on voinut siinä mennäkin jo ohi, on itselläkin joskus käynyt niin...Nyt ei muuta kun tärppionnea niin pääset muiden plussanneiden joukkoon :wave:

On: Tulipahan taas eilen vatvottua hoitoja ja sen verran nää hormoonit taas huonontaa olotilaa ja epätoivo nostaa päätään että pistin miehen soittamaan puolestani klinikalle ja kyselemään noista ensikäyntiajoista, josko saataisiin jo syksylle varattua aika.:ashamed: Kesän haluan vielä yrittää luomusti mutta jotenkin alkanut epäilyttämään jos on vaikka jotain muutakin häikkää niin ei tärppiä voisikaan tulla ja turhaan tuhlaamme aikaa. On taas niin paska fiilis etten jaksa edes itse soitella sinne, sitä paitsi on hyvä miehenkin osallistua:heart:

Tietääkö kukaan onko yksityisellä hoidot aina jonkun kaavan mukaan että ensin pitää kokeilla jotain tiettyä ennen kuin mennään rankempiin hoitoihin? Itse haluaisin ihan suoraan vaan IVF:ään tai vastaavaan koska ovuloinnin puoleisuuden takia muista hoidoista ei voi olla mitään takeita. Uskoisin ettei millään hoidolla pysty johtavaan folliin kuitenkaan vaikuttamaan. Pelkään ettei ne klinikalla halua mennä suoraan tuohon IVF:ään ja sitten siitä saa tapella:mad:
 
Mango86 > Hyvin lähti stressi löylyttelemällä. :D

Miimau > Vauvaliimaiset onnittelut! :flower: Kyllä siellä on tainnut ihan kunnolla napata kiinni, kun digitaalinen positiivista näyttää. :) Hauskoja juhlia ja onnellista odotusta! Nyt onkin syytä juhlia, vaikkakin alkottomasti. :)

Nyt jännittää. Pistin illalla sen irroituspiikin ja lempeäkin tuli harrasteltua, joten enää ei ole paineita. Voimme vain varmistella ja odotella. Lauantaina alkaa Luget ja niitä käytän sitten plussaan tai vuodon alkuun asti. Testi suositeltiin tehtäväksi kahden viikon kuluttua oletetusta ovulaatiosta eli 6.5. on testipäiväni. :)
 
Miimau hurjasti onnea!!!!!

Täällä vaan odotellaan innokkaana tädin saapumista!!!! saisi jo tulla :) pääsisi sitten uuteen, toivottavasti hiukan toiveikkaanpaan kiertoon. Hiukan on ollut hiljaista nyt palstailukin osaltani kun ei mitään toiveita raskaudesta ole niin eipä oikein ole jaksanut tyhjästä kirjoitellakkaan :ashamed:
 
Pääsin käymään labrassa! Katsotaan nyt T4V ja mietitään sitten jatkoja. Aikaisemmin on katsottu aina vain S-TSH ja se on ollut normaali. Jos tulos on viitearvojen sisällä, varaan lääkäriajan ja selvitellään mistä oireeni johtuvat. Tuli aika helpottunut olo, kun viimein sain asiaa etenemään. :)
 
Hyvä MG! :DToivotaan nyt että kaikki olis kunnossa ja oireet johtuisi jostain muusta tai ainakin olisi helposti hoidettavissa. Mulla tuli syksyllä ahdistuneisuus diagnoosi vähän vastaavantyyppisistä oireista ja samalla masennus suljettiin pois. Labrat oli mulla ok, ainakin ne mitä oli otettu.
 
Jensar > Miten ahdistuneisuus ja masennus eroavat toisistaan? Minulla on tietyn aihealueen asiat tavallista korkeamman kynnyksen takana ja syyn siihen tiedänkin, mutta tietenkin tuo kynnys häiritsee ja haluaisin siitä eroon. Kehollani on taipumus reagoida stressin kaltaiseen kuormitukseen aika rajuillakin fyysisillä oireilla, joten selitys voisi löytyä siitä. Uskon, että tehokas keskusteluapu olisi riittävä hoito, jos tuosta on kyse. Lääkärin mukaan oireet täsmäävät moneenkin ongelmaan, joten kilpirauhasarvojen ollessa ok täytyy tutkia aika laajasti. Jokunen aika sitten on tutkimuksia tehtykin aika paljon, joten varmaankaan ihan kaikkea ei tarvitse syynätä vaan saadaan niillä tuloksilla suljettua jo paljon pois.
 
Miimau Mahtavaa, onnittelut! Piti ihan onnittelujen takia kirjautua kiireessä sisään tänne! Digitestit ei ole mitään herkkiä testejä, eli eiköhän ole ihan kunnon vauvanalku kyydissä. Olikos tämä teidän ensimmäinen? Nyt vaan vahva usko siihen, että kaikki menee hyvin. Tämä oli nyt SE kierto! Onnea!
 
MG: Noissa voikin olla samoja oireita koska usein nuo tilat voivat kulkea ihan käsi kädessäkin. Minulle tehtiin sellainen testi missä vastasin kysymyksiin ja jo sen perusteella lääkäri pois sulki masennuksen. Tuohon ahdistuneisuuteen liittyy ainakin omalta osaltani vaihtelevasti seuraavanlaisia oireita:

-jännittyneisyys
-pelkotiloja (esim.oma terveys, läheisten terveys, jotain pahaa tulee tapahtumaan)
-fyysiset oireet (rytmihäiriöt,hengenahdistus, korkea pulssi, paniikkihäiriöt,kylmä hiki, tiheä virtsaaminen)
-väsymys,unettomuus
-ruokahaluttomuus,laihtuminen
-haluttomuus
-saamattomuus, ei saa aikaiseksi asioita
-masentunut mieliala aika ajoin,vaikea nähdä asioita positiivisesti
-itkuherkkyys,mielialojen vaihtelu,"pala kurkussa" tunne
-kiertohäiriöt

Mulla tän laukas se kohdunulkoinen ja siitä jonkun ajan päästä seuranneita asioita jotka ottivat tuolloin koville. Lääkäri suositteli terapiaa hoidoksi koska yrityksestä johtuen ei lääkkeitäkään voinut käyttää. Välillä voin ihan hyvin ja välillä menee huonommin, kierron mukaankin nuo tunnetilat vaihtelee alkukierron hyvästä loppukierron huonoon oloon. En ole saanut aikaiseksi mennä sinne terapiaan :headwall:
 
Viimeksi muokattu:
miimau, MILJOONASTI ONNEA!!!!!!!!!!! Aivan mahtava juttu, ihanaa!!!!!!!!! Ajattele, nyt se sitten toteutui, 10 kiertoa siihen meni, mutta teille on tulossa vauva!!!!

jensar, mietin mäkin aina välillä et onkohan mulla masennusta/jotain ongelmaa, mutta oon tähän asti tullut tulokseen et vielä ei ole aihetta lääkäriin mennä. Tuo saamattomuus ja väsymys + unettomuus on mun ongelmia. Haluaisin vaan kyhniä kotona enkä lähtee ihmisten ilmoille. Onneks mies on aktiivisempi, niin tulee sen kanssa tehtyä ja lähdettyä.

.) Olevinaan tuli äsken ruuan jälkeen vähän paha olo, on valkovuotoa ja vähän menkkakipuja. Rintojakin olevinaan vihloo. Dpo 6 tänään siis. Onhan tää ainaista itsensä huijaamista, mutta kuten täällä todettiin, että kummasti sitä vaan joka kierto tärppiä toivoo. Ja oireita kuvittelee.
 
Miimau Hurjasti onnea!!! :heart:

SiSa:lle onnittelut työpaikasta! :)

Ja tsemppiä kaikille muille! :hug: :)

Mulle ei mitään uutta, tiputtelu loppui onneks jo ja nyt vaan ollaan ja ihmetellään.. :)

Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille! :D
 
Miimau tuhannesti onnea!! Aivan mahtavaa!!! :heart:

MG JÄTTItsempitys nyt! d:heart:b

Täälläpä seuraavaa: Tuhru tuli sillon tiistaina, hyvin vähän ja loppui! Eilen ihan tippa lisää! Sit tuli pöllyteltyä lakanoita...tuloksena pistävä kipu kohdunsuulla yhdynnän aikana, tuntui muutenkin aika oudolta ja sen jälkeen vähän verta, jonka jälkeen taas ei mitään! Hämmästyttää kummastuttaa nyt kyllä taas! :confused:
 


torstai 21.4.2011


KUUMEILEVAT
Nimimerkki...................Kiertopv:t........Ikä....Toive.....Yritys
tattoomam.................kp59/31.............26v....3.lapsi....yk1
PieniTytönTylleröinen..kp56/??.....................3. lapsi
AiraM..........................kp49/~34..............................yk4
*Justiina*...................kp42/30-32.......38v....3. lapsi.....yk3
kissendaal...................kp38/35.............25v.......2.lapsi....yk1
Sunflower11...............kp30/26-31.................3. lapsi....yk4
öttiskä......................kp30/28-30...........22v...1.lapsi.....yk1/10km2
nepari80.....................kp29/29..............31v...2. lapsi.....yk3
Sinderella...............kp28/25-30.........38v...6. lapsi....yk4/6km1
iloksi..........................kp27/31-33..........28v...1. lapsi......yv5
Camilla31....................kp26/??..........31v.....2.lapsi......yk1
Jul..............................kp25/27.............27v....1.lapsi.....yk3
Bla-bla........................kp24/34.............34v...2. lapsi......yk12
pikkumy......................kp23/28.............25v...1. lapsi......yk7
Tuuska.......................kp23/28...........25v.....3.lapsi......yk4
Minnarun....................kp22/29-31.........30v...3. lapsi.....yk9
Viola30.......................kp22/27............31v...2. lapsi.....yk11
Lisey..........................kp19/30-32........28v.....2.lapsi...yk2/4kkm1
Zanca.........................kp18/26-31........27v..1. lapsi.....yk9
MinyMom...................kp18/27-28..........26v....2.lapsi....yk11
macy gray...................kp16/30-35......30v...2. lapsi....yk17
Barbamama35............kp16/23-28........35v...3./4. lapsi...yk8
Emmuska10...............kp14/38.............28v......2.lapsi.....yk2
Jensar.........................kp13/35-40.......32v....2. lapsi.....yk12/15ku1
Maira...........................kp9/28.........25v...2. lapsi......yk2/4ku1
SiSa78........................kp5/28-30.......32v.....2. lapsi....yk6km2
Ansku83......................kp?/30-32.........27v...1. lapsi......yk5
Pänä..........................kp?/26-34.......28v...1. lapsi....yk21




TAUSTALLA
Lara--, Green Lady, Kauniina Päivänä Tuut, Viulu, Jennynny, myrskytuuli, Ngale, Epa_88



PIINAILIJAT
Barbamama35............dpo28
kissendaal...................dpo16
Sinderella....................dpo10
Tuuska........................dpo9
Pänä...........................dpo7
Viola30........................dpo7
Bla-bla.........................dpo7
MinyMom.....................dpo5
Zanca..........................dpo2

PLUSSANNEET 2011 helmikuu: Pikku-Saara 1.2., Neiti-81 6.2., koiksa-79 8.2., Gabrielle 9.2., Matilda-08 11.2., Epa_88 21.2.

PLUSSANNEET 2011 maaliskuu:
MiiJane76........10.3.....kp27/24-31.....35v........4. lapsi....yk37
EevaN.............25.3.....kp25/25-26.......26v.....3. lapsi.....yk3
Mariel85...........26.3.....kp34/??...............25v...2. lapsi......yk5km2

PLUSSANNEET 2011 huhtikuu:
äiti x4................4.4......kp26/24............32v....6. lapsi......yk4
Viena.................8.4......kp26/29-31........33v.....1.lapsi.....yk3kkm1
mileon...............12.4.....kp??/??............??v.......?.lapsi.....yk?
Mango86............17.4....kp27/??............24v......2. lapsi.....yk1km1
Miimau...............21.4....kp27/27............31v......1. lapsi.....yk10


Odotuspuolen yhteinen pino:
+++ 2010 alkaen haaveilleet ja plussanneet +++
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1877104-2010-alkaen-haaveilleet-ja-plussanneet/



HAAMUILIJAT





Tervetuloa uudet ja vanhat! :wave:


Listaa päivittää: Ansku83



Listan lyhenteiden selitykset ja maaliskuun pinkan linkki etusivulla! =)




Plussarikasta huhtikuuta!
 
Miimau, onnea sylintäydeltä!!! Ihania uutisia. :) Paljon enkeleitä pienelle vauvanalulle masumatkalleen. :heart:

Omassa navassa ei uutta auringon alla. : /
Tule jo ovis... :(

Tässä positiivinen :D pääsiäistoivotus kaikille!! :) Hyvää pääsiäistä!

 
Lämmin ja suurensuuri kiitos teille kaikille ihanille :heart: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mä yritän pysyä vielä varovaisena kun on ikävästi muistissa se varhainen km :( Mutta erona ainakin siihen on se että silloin tuli vain haamu joka ei koskaan kunnolla vahvistunut ja se tuli herkällä testillä ja tuohon digiin pompahti nopeasti se raskaana-teksti... Yritän olla silti varovaisena täällä mutta kyllä on kiitollinen olo jo tästä - totta,10 kiertoa meni mutta nyt ollaan ainakin lähellä jo sitä että meillä ehkä vielä olisi joskus oma vauva :heart: Tunnen syvää onnea jo tästä! Ja toivon kovasti vauvaliimaa!!!
Mutta vielä pysyn täällä teidän kanssa ja testailen tiuhaan ainakin vielä ensi viikon ennen kuin uskaltaudun eteenpäin. Kaikenlisäksi en millään malttaisi jättää teidän seuraanne, ootte ollut KORVAAMATON henkinen tuki tämän koko ajan!!! Just tänään puhuin kaverille että kuinka helpotus on ollut kun täällä on saannut purkaa tuntojaan ja lukea muiden vastaavassa tilanteessa olevien juttuja. Iso kiitos teille kaikille ja toivon oikeasti KOKO SYDÄMESTÄNI teille kaikille plussatuulia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Täällä on huippu porukka!
Haluan vetää Mangon kanssa teidät kaikki mukaamme!!!!

Jos tämä tästä onnellisesti etenee niin vau-laskurien mukaan mulla olisi la 30.12 eli tipoille menee kuulunko joulu-vai tammikuisiin - taidanpa ainakin piipahdella tammikuun puolellakin vaikka kyllä paikkani taitaa olla joulukuisissa :) Eli siellä nähdään Mango kunhan sinne uskaltaudun...:)

Anteeksi aivan kauheasti tämä omanapaisuus mutta oon jotenkin niin sfääreissä etten kykene mihinkään järjelliseen...;)
 

Yhteistyössä