♥ Esikoisesta haaveilijat ♥

Tervetuloa uusille ja onnea plussanneille!

Myös tsemppiä @syystyttö toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin, eikä tarvitse mennä hankalamman kautta.

@Paputoive Ihana kuulla! Seurasin myös taustalla pitkään teidän matkaa ja aivan mahtavaa, että saatte kohta uuden tulokkaan!

Ensimmäinen kierto pitkään aikaan ilman mitään lääkkeitä (paitsi tietysti kierron alkupuolella se klamydia lääke) ja ensimmäistä kertaa kierto oli suhteellisen sopivan mittainen (33)! Ehkä kaikki ongelmat onkin meillä joutuneet tuosta taudista, mutta pyhien yli pitäisi nyt vielä odottaa kontrollitestejä että saisi sitten taas jättää kumin pois, toivottavasti ovulaatio myöhästyisi tässä kierrossa hieman niin pääsisi hyödyntämään myös tämän :D

Tosi paljon oli taas tullut kirjoituksia, mutta yritän jotenkin pysyä teidän mukana. Ihanaa, että on niin paljon innokkaita höpöttelijöitä :)
 
Täällä tuli testattua negatesti. Mälsää. Viime kierto oli 30 päivän mittainen, nyt on kp 31, eli tänään pitäis alkaa jos kierto pysyis samana, mutta eipä taida. Vuoto on alkanut pitkään aina päivän tiputtelulla ja kipuilulla jota viel ei ole, joten kp 1 on aikaisintaan huomenna. Kunpa vaan ei hirveesti pidemmäksi kierto venyis, on kyllä jo sellainen olo et kohta ne menkat alkaa.
 
@voittamaton, Harmi, ettei viiva ole lähtenyt vahvistumaan :/ Tsemppiä uuteen kiertoon :)

@Möörtsi, pahoittelut myös sinne, että viiva ei ole lähtenyt vahvistumaan. Toivottavasti olisi vielä liian aikaista ja testiin pärähtäisi kuitenkin vielä plussa lähipäivinä.

@marrrsipaani, onnittelut vielä kerran :) Päivitin listaan. En vielä laittanut uutta listaviestiä, kun edellisestä oli vasta 4 päivää... :D Nopeasti tippuvat kyllä listat sivujen päähän, muttei viitsi ehkä koko ajan uudella listalla spämmiä. Jospa vaikka sitten joulun jälkeen... Mutta tänään päivitetyt tiedot listassa sivulla 258.

@emppu11, onnea ensimmäisestä “normaalista” kierrosta pitkiin aikoihin :D Toivottavasti pääsette pian taas yrittämään.

@Jennipä ja @Kumiankka1 pahoittelut negasta :(


Kun on päivän lukematta, niin viestejä ryöpsähtää melkein pari sivua :D Ihanan aktiivista porukkaa täällä haaveilee :)


Hyvää joulua kaikille haaveilijoille ja paljon plussatuulia yrittäjille!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: marrrsipaani
Tsemppiä ja voimia @syystyttö! <3
Aivan kamala tilanne teillä, keskenmenoa ei kyllä toivoisi edes pahimmalle vihamiehelleen.

Ja onnea @marrrsipaani ! :love:

Kuinka kauan on järkeä odotella menkkoja Terolutin jälkeen? Hiljaista on, viidettä päivää. Gyne sanoi, että saisin syödä toisen 10pv kuurin, jos ei mitään kuulu. Ei vaan silloin ollut puhetta, että kauanko kuulostelen... E-pillereiden kanssa vuoto alkoi aina kolmantena päivänä. :cautious:
 
Tuota tuota tuotao_O

Onko kellä kokemusta apteekin ultra (herkkyys siis 10), viivanpaikasta tms?

Sain testiajalla ihan super haamusen/viivanpaikan tms. Kännykällä en saanut ihan tallennettua sitä minkä silmä näki, kun sen viivan vasen reuna oli ihan aavistuksen pinkkinä (n)

Nyt lauantaina ois mahdollisesti dpo10

Näkeekö kukaan muu tuota viivanpaikkaa?


 
@Riannah voi ei (n) Mulla oli eka kierto 110 päivää ja lopulta katkaistiin teroluteilla. Sen jälkeen onkin ollut enemmän tai vähemmän lääkkeellisiä kiertoja kaikki seuraavat. Tuu kertoon sitten kun menkat vihdoin alkaa :ROFLMAO:

ON: Mulla on nyt joulutauon takia välikuukausi hoidoissa ja yritän nauttia joulusta ja lomailusta ja pitää pientä taukoa palstailusta. Hyvää joulua teille kaikille :love:
 
Paljon taas tullut viestejä, ja onnea plussanneille. Mulla sit alko luomumenkat, mitä mulle ei koskaan elämäni aikana ole tapahtunut! Taitaa inofolic ja letrozolit sitten auttaa vähän. Harmi nyt vaan, kun juuri seurantaultra osuu sitten uv paikkeille. Ainakaa omalle lääkärille en aikaa saa, mutta katsotaan jos kolmas päivä tammikuuta joku ultraisi.. ehkä tämä tästä alkaa sujumaan, kun nyt kierto alkaa pyörimään, pääsee edes yrittämään. Muistin toki, että letrozol kuuri olis pitäny olla kp 3-9 mut onki kp 5-9.. Mieskin nyt vapaalla koko ensviikon, nyt ajatukset jouluun ja stressi pois. Pitkästä aikaa myös ajan kanssa yhdessäoloa miehen kanssa.

Ja meidän ei kyllä tarkotus ollut kertoa yrityksestä kellekkään. Yhdelle kaverille kun oon kertonut, heti alkoi kaduttaa. Sillä niilläkin yritys päällä, ja joka illanistujaisissa katsoo, onko toisella vielä viinilasi kädessä vai ei. Äidille oon hoidoista kertonut ja vielä toiselle kaverille jota harvoin nähdään. Kun kaveri tietää, se toisaalta helpottaa, aina ei asiasta tarvi jutella, mutta tietää että sekin asiasta tietää.
 
Kertomisesta. Mäkään en aluks kertonut ku parhaalle ystävälle, mut sit ku ei ookaan menny ihan toiveiden mukaan, niin on tullu kerrottua useammalle. Varsinkin hoitoihin lähettämisen jälkeen on tullu sit puhuttua siitä enemmänkin. Just yks työkaveri kysy jotain, et eikö oo vauvakuumetta ja että aiotteko HANKKIA lapsia, niin oli pakko sit sanoo et haluttais kyllä, mutta ei omin avuin saada.
 
Vaikea pysyä tosiaan perässä, kun viestejä tulee niin paljon, mutta sanotaan tällein yleisesti että onnittelut plussan saaneille ja tsemppiä pettymyksiä kohdanneille.

Tää viikko on ollut jotenkin kummallinen. Torstaina ja eilen nukkumaan käydessä oli hankala löytää hyvää asentoa, kun mahaa ikäänkuin kiristi. Tietyissä asennoissa ei mitään, mutta pikkasen kun käänty niin alko taas tuntua ikävältä. Eipä oo ennen tällasta ollut(n) tänä aamuna aamukahvin jälkeen piti kolme kertaa käydä yökkimässä, ei kyllä oksennusta tullut mutta sanotaanko näin että lähellä oli:sick::sick: koko päivän ollut muutenkin semmonen öhh-olo, ainiin ja yhdessä vaiheessa töissä poltti ja jomotti alavatsaa kuin menkkojen aikana.

Tavallaan tekisi mieli jo vähän innostua, mutta en halua pettyä liikaa. Tekeeköhän mulle vaan mieli tepposet, kun vauvaa niin paljon toivon......(n):unsure:
 
@Aurorials mä käytin melkeen pelkästään noita testejä enkä koskaan saanut viivanpaikkaa, ennen kuin sain haamusen, joka vahvistui plussaksi. :) Toivotaan siis sinnekin plussaa lähipäiviksi:love: Mulla oli jo seuraavana päivänä selkeempi viiva ja silloin myös digi antoi "raskaana" tuloksen.

@voittamaton jos tauosta saisi uutta virtaa taas yrittämiseen. Rentoutumisia siis(y)

Ja @Jennipä hitsi ois mahtia, jos mystisesti tulisi vielä plussa;) Mutta, jos on mahdotonta niin toivon ettei kierto veny.:)

Ihanaa Joulua kaikille! <3
 
Mielenkiintoinen kierto.. alunpitäen tädin ois pitäny kurvata kylään 24.12. Ovis tosin tuli neljä päivää myöhemmin kun normisti eli laskennallisesti täti olisi tullut vasta loppuviikolla, mutta kurvaa vissiin nyt kylään.

Tein eilen aamulla tosiaan uuden testin ton ihme haamun jälkeen, ja ihan puhdas nega tuli. Ois ollu kiva joululahja itelle ja miehelle jos sieltä ois ees haamu hiipiny kyytiin, mutta en tosin ollut kovin toiveikaskaan viime kierron sekoontumisen takia.

Plussa tuulia kaikille <3
 
Hyvää joulua kaikille! :)

ON: Sain perjantaina metotreksaattipiikin tuon kohdunulkoisen raskauden "tappamiseen", kun se ei seurantajaksolla itsekseen häipynyt. Toivottavasti tehoaa, ens viikolla 2 verikokeet + ultra, joissa seurataan tilannetta. Sainpahan joululahjaksi myös viikon matkustuskiellon, koska sairaalan läheisyydestä ei saa poistua, ja joulusuunnitelmat meni sen vuoksi uusiksi. Vaikka ensin harmitti ja itketti, etten pääsekään tapaamaan kaikkia rakkaita ihmisiä, niin lopulta ihan hyvillä fiiliksillä kuitenkin on vietetty ekaa kertaa joulua kahdestaan miehen kanssa. :)
 

Yhteistyössä