<3<3<3TOUKOKUUN TUHISIJAT TOUKOKUUSSA<3<3<3

Niisku-Rouva

Tiedän tuon tunteen kun lapsi ei syö....
Tosin kokemusta ei ole siitä, miltä se tuntuu kun vielä raskaushormonit ja synnytys painaa siihen päälle ;)

Mun tyttö lopetti syömisen kesällä kun oli 1,5v. Söi päivän aikana lähinnä muutaman palan kurkkua... illalla sitten annoin kai tyhmyyttäni rivin suklaata, et jaksais ees yön nukkua...
Musta tuntuu ettei oikeesti syönnyt mitään... Mut hengissä pysyi, ja kasvoi kuitenkin...
Ja päiväkodissa söi hienosti jne... Vieläkään tosin ei ruoka oikein maistu...ikää 11v... herkut kyllä menis..

Muutaman vuoden minua nuorempi serkkuni oli aikoinaan samanlainen kuin tyttöni... Selvästi vanhemmilleen teki isompanakin sen ettei syönnyt, mitään. Hoidossa kylläkin, ja esim. kun oli mun kaa mökillä, ni söi kaikki mitä tarjosin.. mut autas kun äitee tuli mökille, ni mitään ei taas syönnyt... Mikä lie sitten se periaate ettei syönny... ei mitään hajua..

Päätin silloin kun tyttö ei syönyt, et jos seuraava lapsi on samanlainen, en stressaa, ku kasvaa näköjään kuitenkin... No eipä oo tarvinnut stressata, paitsi ehkä toiseen suuntaan.. pojat kun taas söis enemmän ku tarviskaan...

:headwall:
 
Mahtava pätkä! Oli siinä kyllä jotain samaa kun meidän isännässä... :LOL: No ei vaiteskaan...

(.) samaa rataa... Supistelee,mutta ei näillä mihinkään lähdetä... Sain tänään istutettua orvokkeja ulos ja kasvimaata laiteltua, vähän jäi kyllä kesken mutta päivä se on huomennakin.

-pallomaha ja peikko 40+5 (41+2)
 
Poikavauva syntyi 11.5. klo 23:44!! =) :heart: :heart:
Ja ya-kontrollin jälkeen käynnisteltiin!!!! Oli aika mukava ylläri!!! :D
Strategiset mitat: 3985g, 52cm ja pipo 38. Onneksi oli helpohko ja nopea, n. 4h, synnytys!
Eilen siis kotiuduttiin ja aletaan totuttelemaan arkeen 3 lapsen kanssa!!
On tää niin ihanaa!! Ihana tuhnuttaja meillä täällä!!!! :heart: :heart: :heart: :heart:

Onnea paljon muille vauvan saaneille!!

Ja jaksuja + tsemppiä nyyttiä odotteleville! *puhaltelee suppareita ja vesien menoja teille kaikille!* puuuuuuuh!!!! Ei mee enää kauaa kun on vauvat sylissä!!

Tassutin ja vauva 5 vrk :flower: :flower:

 
Helou :wave: pikasesti päivitän kuulumiset:

Poika syntyi tiistaina 12.5 klo18.38:heart: :heart: :heart:

painoa oli 4105g ja pituutta 52,5cm.

Elikkä meni vain2 pv yli lasketunajan..rauhallinen kaveri,valvoo pitkään ja kovasti ihmettelee kulmat kurtussa, eikä itke lainkaan.. kova homma oli mut sen arvonen.. tuun lähipäivinä kirjottelee lisää ja lukemaan ajan kans.

Onnea muillekkin vauvaantuneille :flower: :heart:
ja jaksuja vielä odottaville :hug:

pije ja köllykkä 4 pv =)
 
Onnea pije ja tassutin! :flower:

Täällä asutaan vauvan kanssa edelleen samassa kehossa. Olen tänään pyrkinyt varmistamaan, että saan ainakin ison vauvan syömällä karkkia, suklaata, pullaa ja jätskiä. |O Tänään on siis taas ollut se huono päivä, eilen olin paljn paremmalla tuulella. No, huomenna pitäisi sitten taas olla parempi meno.

PilkkuPantteri & Jyvä 40+4
 
Onnittelut pojista Tassutin ja Pije! :flower: :flower:

Täällä ollut aika hyvä päivä. Jaksanut käydä kävelylläkin pariin kertaan ilman mitään mielettömiä vihlaisuja (tuleekohan ne sitten vasta illalla), tosin laiskottanut on. Onneksi mies jaksaa touhuta :) Tuli syötyä pallojäätelö, heti kauhea morkkis. Onneksi nuo verensokerit pysyneet kurissa ruualla, joten jospa en kauheata vahinkoa saanut aikaan.

Nauratti tuo youtube-video, kiva kevennys :D

Euroviisuja odottelemaan sohvalle!

Niiksu 37+6
 
Onnea pojista Tassutin ja pije :flower: :heart:

Hauska tuo youtube pätkä, hyvä naureskella kun oma mies on ihan erilainen :LOL:
Ollut maailman kultaisin ja ajattelevaisin erityisesti viime aikoina :heart: Toi mulle sairaalaankin lahjaksi synnytyksen jälkeen ihanat korvakorut :heart:

Kylvetettiin pikkumies tänään ensimmäistä kertaa tummy tubissa, kovasti näytti tykkäävän lämpimässä vedessä kellimisestä :) Iho alkanut kuoriutua nyt uusiksi, se kai on aika tavallista yli la:n syntyneillä...

Hei te jotka kuulutte ev.lut. seurakuntaan, kuinka nopeasti lähettävivät paperit vauvan syntymän jälkeen? Esikoisesta tuli muutamassa päivässä mutta tälle vauvalle ei ole vielä tullut. Vai onko siinä käytäntö muuttunut että pitää itse hakea ne srk:sta?
En tajunnut kysyä kun eilen käytiin ristiäis-juttuja sopimassa siellä. Pidetään ristiäiset niin että kastetaan kirkossa ja sen jälkeen tarjotaan kahvit srk-talolla jossa on sellainen pikkutila juuri perhejuhlia yms. varten. Saatiin sama pappi joka on vihkinyt meidät ja kastanut esikoisenkin.
Helpottavaa kun ei tarvitse stressata siivoamisesta ja kaikesta muusta mitä olis jos kotona järjestäisi B) ;) Vaikka ihanahan se olis ollut kotona ristiäiset pitää :ashamed:
Ne on siis 7.6. ja nimikin taitaa olla aika lailla lukkoon lyöty, kolme etunimeä pikkuiselle tulee niin kuin isoveljelläkin on :)


Siksakkia & pikkuprinssi 5vrk
 
Iski päivällä oikea kiukkukohtaus, ja purin sen sitten takapihan mylläämiseen. Saihan se supistuksia aikaan, mutta ainakaan vielä ei muuta vaikutusta. Aateltiin tuossa miehen kanssa, et aamuyöstä/ aikaisin aamulla (kuten kaikki muutkin synnytykset mulla alkanut ) lähdetään nyytin hakuun. :D Juu, tuskinpa oikeesti päästään, mutta kivahan se olis. :heart: Mieli aika malttamaton! Ja hermot aika olemattomat. :snotty: Mutta sitä näyttää olevan enemmänkin ilmassa, kirjotustenne perusteella. :whistle:

lupalle onnea matkaan!!!! :wave: :D

38+4 :heart:
 
Hei kukas se etsikään C:llä alkavaa tytön nimeä, olikohan nikunaku? :ashamed: Oot ehkä jo nuo sivut katsonutkin, mutta tuolla etunimet.netissä oli tälläisiä:
* Caarina
* Cain
* Cane
* Caramia
* Carelia

* Celene
* Celeste
* Cen
* Cena
* Charnet

* Chip
* Chloe
* Ciia
* Cina
* Cinna

* Coca
* Cola
* Colina
 
Suzyanne
Onnea poitsuista Tassutin ja Pije! :heart: :heart: :heart:

Nikunaku Joo täytyy itse varata se aika, ainakin nopeammin siten asiat etenevät. Me kun tässä kesän aikana oltaisiin sinne Viroon menossa, niin passi käsittäkseni pitäisi olla, ja kaikissa noissa menee aikaa ennenkuin ne saa.

Siksakkia Meidän poitsulla myös iho kuoriutuu, vaikkei yliaikainen olekaan kuin yhden päivän. =) Kysyin asiasta ke ekalla neuvolakäynnillä, kuulemma ihan normaalia, perusvoiteella rasvaaminen auttaa.

Täällä on ollut tänään (tai siis eilen, la) eka aika känkkäränkkäpäivä Vilillä. On nukkunut paljon vähemmän kuin aiempina päiviä, ja valveillaan ollessaan ei ole viihtynyt hetkeäkään omissa oloissaan, ainoastaan sylissä, muualla on tullut heti kiukkuinen itku. Vilillä tuntuu myös olevan kakka vähän löysempää kuin tässä aikaisemmin, aika ruikulia, ja sitä tulee tosi usein. Hän myös on usein vääntelehtinyt, ihan kuin olisi vatsavaivoja. Kokeneemmat, voisikohan olla ripulia,(se kakkahan tosin on aika löysää muutenkin, mutta minusta on ollut nyt vähän löysempää mitä yleensä) tai sitten koliikkia tms. ? Pahoin pelkään että ensi yö menee aika vähillä unilla... no, tämä alku olikin vähän liian hyvää ollakseen totta, oikeaa euforiaa, nyt se pehmeä lasku varmaan loppuu, ja alkaa todellinen vauva-arki.. :xmas: :whistle:

Euroviisut juuri loppui, Norja voitti. Ei ollut mun suosikkeja, tykkäsin eniten Kroatiasta, Islanti ja Ruotsi myös hyviä minusta.

Suzyanne ja Vili Vilperi 9 pv :heart:
 
Huomenta.

Väsytttää mutta sängyssä todella huono olla. En saa missään asennossa unta kun paikat särkee.

Oltiin eilen soppailemassa ja saunomassa :LOL: Ainakin 2 S taas jälleen kerran ollut käytössä. Tai oikeastaan 3 S syötiin koko päivä jotain pientä ja illalla kunnon hesebullat :ashamed: :LOL: :LOL: :LOL:

Ei oikeastaan mitään muuta. Tästä alkaa taas uusi toivoa herättelevä päivä mut eipä juuri muuta...

Vauvan olisi tuhat kertaa helpompaa olla täällä sylissä kun hillua ahtaassa vettä täynnä olevassa mahayksiössä. Miksi se ei tajua tulla ulos. :kieh:

Niisku-rouva& pp 40+4/41+5 :LOL:
 
kasassa ollaan edelleen ja kotona..yö meni torkkuessa pieniä pätkiä,nyt pari tuntia ollut jo hereillä..eikä enää pahemmin supistele..en nyt sitten tiedä lähdenkö sairaalaan vai en..soittelin sinne ja olivat odotelleet että tuun takasin jo illalla,mutta olo kuitenkin antoi periksi olla kotona.. kaippa tästä täytyy ainakin näytille lähteä jossain vaiheessa :)

luppa- ja kirppu rv 39+2
 

Yhteistyössä