Miksi on homoseksuaaleja, mistä homoseksuaalisuus johtuu?

  • Viestiketjun aloittaja mietiskelijä
  • Ensimmäinen viesti
rasvie
Mä oon kanssa sitä mieltä, että kaikki me ollaan enempi tai vähempi bissejä ja vaikutteet ja muut tekee meistä sitä mitä me ollaan. Mikäs sitten selittäisi sen, että esim. antiikin kreikassa oli yleistä "homoilla". Mikä muu kuin se, että silloin se oli hyväksyttävää ja ok? Vai oliko silloin muka enempi näitä "sikiöaikana tapahtuneita poikkeamia" vai miten joku asian selitti :D
 
mauskis
Aiheesta loytyy hurjasti tutkimustietoa mutta eikohan "voitolla" liene teoria etta homoseksuaalisuuden aiheuttaa sikioaikainen hairio mies-ja naishormoonien tasapainossa ja niiden vaikutuksessa kehittyvan sikion aivoihin, siis aivan rakenteellisiin muutoksiin. Samanlaisia muutoksia on myos todettu muissa elainlajeissa homoseksuuaalisten yksiloiden suhteen.
Evoluutio ei ainakaan homoutta suosi, eivathan he kykene keskenaan lisaantymaan ja sita kautta periyttamaan ominaisuuttaan. Sen vuoksi tuntuu vaikealta uskoa etta ominaisuus olisi perinnollista.
En ole asiaan perehtynyt millaan lailla mutta tamankaltaista tietoa asian tiimoilta tulee vastaan koko ajan enemman.
 
vierailija
Tämö vaikuttaisi loogiselta. Ja lesboilla taas on liian vähän naishormoneja. _Pääsääntöisesti_ lesbot tuntuvat olevan miesmäisiä ja homot naismaisia. Joku juttuhan siinä täytyy olla.
Eilen näin mieskaksoset naapuripöydässä lounaalla. Toisen ääni ja käyttäytyminen paljasti hänet homoksi, toinen ei ollut.

Teoria siitä että raskauden aikaiset epätasapainot äidin hormoneissa vaikuttavat, sai kolauksen. Sillä sen mukaan luulisi että molemmat olisivat.

en tietenkään voi olla ihan satavarma että olivatko he kaksosia mutta niin saman näköisiä olivat.
 

Yhteistyössä