K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ja miks ne sen JCn joutui ottamaan mukaan viime metreillä? Palstoilla jotkut väitti, että kuluja jakamaan, mutta en tiedä itse miten toi menee.
Ei kai ne joutuneet, vaan se oli varmaan molemmille osapuolille hyvä ratkaisu. Totta kai se on osaltaan jakanut kulujakin, mutta niitä oli kuitenkin vain kaksi. Tietty jos joksujen crew teki senkin osalta hommat, kuten ainakin suomen ja Baltian keikoilla näytti, niin toki niihin palkkakuluihin on ainakin osallistunut. Mutta tämä taisi olla enemmänkin jc:n tarve kuin joksujen, koska sillä oli omat terveyshaasteensa ja ilmeisesti siksi vaikea palata takaisin esiintymään.
 
vierailija
Joo mutta teki ison uran 90-luvulla ja on edelleen tunnettu plus omaa suhteet joilla auttoi Joksuja eteenpäin.
Totta kai sillä on ollut suhteita, mutta nyt kun on kuultu mm sandin suusta mitä se ajatteli nuoresta bojanista, vaikuttaa siltä että boitsulla on ollut suhteita ihan itselläänkin. Tällä hetkellä miha pikemminkin ratsastaa poikansa maineella. Syyskuun keikkakin pitää markkinoida krisillä ja bojanilla.
 
vierailija
Okei, ei pitäisi verrata tai edes pohtia. Mutta. Kaikki muut joksut ovat nyt hehkuttaneet suurta unelmaansa paitsi yksi B. Nyt nähdyistä pätkissä on hyvä meno, mutta Ruississa B. hehkui.
 
vierailija
Noh, tuolta Romanian festarilta tulee varmaan vähän paremmin kiinnostavia klippejä, kun se festari myös promoaa poikia jonkin verran ja heilä on siettä meetangreet myös. Ne on siellä myös päälavalla, mutta parempaan aikaan
 

Yhteistyössä