Ilkka Remes

vierailija

"Kirjailija Ilkka Remeksen uutuuskirjan tapahtumissa nähdään kylmäävä sattuma liittyen viimeaikaiseen uutisointiin. Venäläismediat väittivät vastikään perusteettomasti, että Ukraina olisi laukaissut Pohjois-Suomesta drooneja kohti Kuolan niemimaalla sijaitsevaa Olenjan lentotukikohtaa.

19. syyskuuta ilmestyvässä Pimeyden sydämen itsenäisessä jatko-osassa Zeus (WSOY) venäläiset lavastavat lennokki-iskun Olenjaan Suomesta käsin toteutetuksi. Kyseessä on ensimmäinen vaihe hankkeessa, jonka tavoitteena on Naton hajottaminen Suomen kautta."


Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta. Jo aikaisemmin olen miettinyt, että Remeksen teemat voisivat kiinnostaa, mutta en ole yhtään kirjaa lukenut. Johtuu varmaan siitä, että luen pääasiassa historiallisia romaaneja ja kun lukuaikaa on muutenkin niin rajatusti, en ole halunnut "tuhlata" sitä genren ulkopuolelle. Toisaalta tykkäsin nuorempana Tom Clancyn kirjoista, joissa teemat olivat samanlaisia kuin näissä Remeksen Venäjä-seikkailuissa.

Eli tiivistettynä oletko lukenut, mitä olet mieltä ja suosittelisitko minulle Ilkka Remeksen lukemista? Mistä kirjasta kannattaisi aloittaa tutustuminen?
 

Yhteistyössä