Ei tosimiäs ny minkään vihanneksen takia lekuriin läheMun toinen poika ja velipoika ovat sellaisia, että tynkevat koko chilin suuun ja pureskelevat, vaikka ois varoittanut.
Hyvät naurut oon saanut jokusen kerran ku ovat naama punaisina hikeä valuen kakoneet... Kerran melkis lähdettiin terveyskeskukseenkin. (Tolloja!)
Nonni! Sun 1,45 mrd reseptin ja niiden aina kiihtyvän sekottamisen keskelle tuli tyyni ja seesteinen vaihe.Just viime viikolla tein! Ja söinkin.
Salami se vasta pilalle onkin mennyttä!Lisäksi rusina on piloille mennyt viinirypäle...
Nonni! Sun 1,45 mrd reseptin ja niiden aina kiihtyvän sekottamisen keskelle tuli tyyni ja seesteinen vaihe.
"On tyyni nyt, ei tuule nyt, on tuulikin nyt tyyntynyt" vai miten se runo meni.
Älkää nyt kertoko kaikista hyvistä ruuista että miten ne on oikeesti mädäntynyttä biojätettä.Salami se vasta pilalle onkin mennyttä!
Tuota, kun sä tunnut olevan tuollainen elävä keittokirja, niin löytyisikö sun lehties välistä tollasta vanhaa saaristolaisleivän reseptiä. Enkä nyt tarkoita näitä nykyisiä, vaan sellaista juureen tehtyä ruisleipää, mihin on laitettu verta. Hyvin mustaa ja rapeaksi kuivaneena niin vietävän hyvänmakuista.Mä teen tosi usein jotain ihan perus laatikoita tai keittoja joista osa tulee syötyä lounaalla ja pari rasiallista tuikkaan pakkaseen kuopuskelle ja sille kuka sitä kulloinkin "vahtii" ku ollaan ite työkämpillä. En vain viitsi niitä mainita. Ajatuksena kai, että joku muukin innostuisi kokeilemaan.
Ja feta toimii lasagnelaatikossa hyvin! *syödämussuttaa*
Se etikkä än ällöä!Iltaa!
Mä tunkisin kaikki ruuat täyteen chiliä, cayennee ja jalapenoja jos ei noita lapsukaisia olisi, ja niin aiemmin laitoinkin.
Lasten vuoksi olen joutunut opettelemaan syömään ei tulista ruokaa, kun ei jaksa kahta eri ruokaa tehdä. Toki chilikastikkeilla saa lautaselle tulisuutta mut niissä on yleensä kuitenkin myös etikkainen maku mukana, ei sama kuin ruoassa oleva tulisuus.
Syön kaikkea paitsi etanoita! (Ja ehkä jotain skorpionin häntiä ja pallokalaa)Älkää nyt kertoko kaikista hyvistä ruuista että miten ne on oikeesti mädäntynyttä biojätettä.
Tuota, kun sä tunnut olevan tuollainen elävä keittokirja, niin löytyisikö sun lehties välistä tollasta vanhaa saaristolaisleivän reseptiä. Enkä nyt tarkoita näitä nykyisiä, vaan sellaista juureen tehtyä ruisleipää, mihin on laitettu verta. Hyvin mustaa ja rapeaksi kuivaneena niin vietävän hyvänmakuista.
Sain sitä joskus puolen vuosisataa sitten pohjanmaalla. Muistaaksen Poutun valmistamaa silloin.
Syön kaikkea paitsi etanoita! (Ja ehkä jotain skorpionin häntiä ja pallokalaa)
Jep, ei ole ihmisravinnoksi kelpaavaaSalami se vasta pilalle onkin mennyttä!
Onko vaniljakastiketta kyytipojaksi?Mustikkavadelmapiirakka uunissa.
Onko vaniljakastiketta kyytipojaksi?
Ei ole. Tää oli ex tempore juttu.Onko vaniljakastiketta kyytipojaksi?
Täytyy kysyä. En ole itse kuullutkaan makkaramausteesta.Hei pssst.
eikö se yrtti, mitä ne -virossa sanoo makkaramausteeksi, olekin meiramia?
No vaniljajätskiä sitEi ole. Tää oli ex tempore juttu.
Ei oo jätskiä. Mulla ne ei kauan säily.No vaniljajätskiä sit
Yllätysvieraat ei sais jötskiäEi oo jätskiä. Mulla ne ei kauan säily.