The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Huomenta murut :)

Aamupuuro syöty ja kahvi juotu :coffee:
Nukuin puoli yheksään ja kekkuloin viellä aamutakki päällä, hiukset pörrössä :D eli hidas ja rauhallinen aamu.
Minttu ei ees tullu herättämään ja aamupalaa pyytämään.
 
  • Tykkää
Reactions: Fantzu ja FreezeCat
Vietnamilaisia kevätkääryleitä. Siis kääritään ohueen riisipaperiin jotain vermisellejä sekä rehuja. Ja sit dipataan soossiin ja suuhun.

Eivät oo noi kääryleet mun sormille tehty! Yritä kääriä niin täyte vaan tursuu ja väliin jää löysää ja lopulta riisipaperi repeää.

Silpuin lopulta kaiken lautasella ja ihan samalta (hyvältä!) maistui. :devil:
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Varmana tietona voin kertoa että Lispetillä ei ole aikaa palstailla. Lispetti on rakastunut narkkriin/ottanut pakkomielteekseen pelastaa tän ihmisen. Kaikki Lispetin aika on mennyt tän nistimiehen pelastusyrityksiin. Että näin.
ja sinä päätit lojaalina ystävänä jakaa noin aran ja varmasti henk.kohtaisesti sinulle uskotun asian tänne? Olisipa meillä kaikilla kaltaisesti käärme ystävänä.
 
  • Tykkää
Reactions: Fantzu
Ihanaa lauantaita sulle:)!
Nyt on kuules niin mahtavaa talventuntua, että! Kivan pirtsakka pakkanen, höttöstä pakkaslunta, narskuvia askeleita ja - valoisuutta! Mii laik!

Talossa on sisarusrakkaus kohdillaan, ollut jo aamusta asti:rolleyes:... Yks on luolamiehenä, toinen on ylikuumentuneena ferrarina ja...no tää yks on hoilottavaa rimprenssaa eli valtakunnan tekeleessä normihuttua:D

Makaronilaatikolla meinasin laitella olotiloja hetkiseksi johonkin suuntaan kallevillelleen :)

Nauti päivästä parhaasi mukaan :)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä