The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Täällähän se oli. Toivottavasti epek ehtii opastamaan sinua.
Mistä saatais sulle kunnollista niittylihaa? Kaupasta ei taida aina saada...?
Ihan ekaksi täytyy putsata se grilli valmiiksi - sen minäkin tiedän. Kari Aihisen sarja Kaappaus keittiössä on ihan huippu, mut en muista, ovatko grillanneet...
Osta luomulihaa, mut jotain rasvaisempaa, et ei heti kuivu grillissä --Miksikö? Kun se vaan on parasta, suolaksi Maldon. Niittylihassa ja luomulihassa ei ole antibioottijäämiä:)
toistan, ollaan odoteltu opastusta jo kauan....yinksu - oletko vielä paikalla?

Näyttää olevan muitakin vierailijoita remmissä:)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä