The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
  • Tykkää
Reactions: tinkuliini
Pekonia, munakokkelia, kauraleipää Kultakaura, savukalaa, vissyä ja kahvia. Kohta verkkojen tarkastusta ja uistelua. Kyllä miehen mieli lepää.
 
...hiljaksiin hiipiväistä kaunista huomenta kaikille :)

Ulkona kuikuilee jo aurinko hattaraisten pilvien lomasta ja se värjää taas noi ihanat syksynlehdet loistamaan kullankeltaisina <3..ja heti tulee semmonen kivan lämpöinen olo itellekin, uuden päivän uteliaisuus on heräämässä :)

Unikuvat ovat pikkusesti karkuteillä mutta näillä mennään mitä kiinni saadaan :), tasoitetaan tilannetta sitten joskus kun sen aika tulee. Sain kainaloisekseni muuten just pöpperöisen tirpanan, tässä me kaksi ruusua (toinen on, toinen ei todellakaan :D) sipistään ja supistaan lämpimän shaalin alla ihan hassuja - ja molemmilla pöwwöt ihan...no, pöwwöinä :D, tässä vielä vien tirpanasta voiton ihan sata- nolla:barefoot::D

Aamuteetä kehiin ja silleen :)
 
Tulipa katottua toi ”Rakkautta vain”. Muistin, että se on hyvä mutta en muistanut, että se on noin hyvä.

Mut onko hei vähän noloa. Poikamiesäijä istuu lauantai- iltana yksin sohvalla kattomassa romanttista komediaa.
Heiiii, mä katoin sen kans käpertyneenä sohvannurkkaan pehmoisen ja lämpimän shaaliin sisään - ja mä kyllä muistin että se oli hyvä ja näemmä joka kattomiskerralla vain paranee, mokoma :)!

Mutta ei, ei suinkaan se noloa ole, että saa katsella ja kokea huikeeta leffaelämystä, mikä koskettaa ja puhuttelee ja herättelee...! Nyt oli sulla tilausta hienolle leffalle, toisen kerran sitten ottamaan annosta baareista ja ihmisistä :)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä