Tervehdittekö puolisoa?

  • Viestiketjun aloittaja Huomenta
  • Ensimmäinen viesti
Spencer Hastings
Nyt kun alan syvällisemmin ajatella asiaa, niin tervehdin meidän lemmikkejä enemmän kuin miestä :D

Niille sanon aina moi, hyvää yötä, huomenta, hei kulta ja mitä sinulle kuuluu ja miehelle, et meen töihin käyn kaupas mo.
 
huaha
Ihan itsestäänselvyytenä halipusmoikat aina. Saatetaan joskus pötkötellessä kesken ihan normaalin oleskelun sanoa toiselle silmiin katsoen "moi". Vähän silleen uusin silmin, että tässä me nyt ollaan, ja säkin oot siinä. Vaikea selittää, mutta moikkaillaan silloinkin kun ei olla mihinkään menossa :D
 
viera---s
Kyllä tervehditään mennen ja tullen, aamulla ja illalla jne. Minua jopa ahdistaisi ajatus, että mitäs jos toinen kuoleekin ja en ehtinyt sanomaan hänelle mitään ystävällistä hänen lähtiessään töihin.

Tervehtimisellä on sekin idea, että aikanaan se myös tarkoitti rauhan toivottamista. Vieras ei tullut paha mielessään. Miksei samaa voi ajatella nykyihmisilläkin, että voi sanoa omille perheenjäsenille edes jotakin ystävällistä ja osoittaa huomanneensa muut. Ja vaikka toinen ei samaa tapaa osaisi, niin ei se estä muita tervehtimästä.
 
Meillä
olen yrittänyt opetella olemaan tervehtimättä miestä, se kun tuntuu niin typerältä yksipuolisesti moikkailla. Ollaan oltu 15 vuotta kimpassa mutta edelleen on niin outoa tuo tervehtimättömyys.
 
ppp
Tottakai, koko perhe tervehtii puolin ja toisin aina lähtiessä ja tullessa, ja hyvät yöt ja huomenet, halausten ja pusujen kera. Viikonloppuisin herään aina siihen kun lapset tulee huutamaan huomenta ja antamaan pusuja. Kaikki tervehtii myös lemmikkejä ja niillekin sanotaan hyvät yöt rapsutusten kera.
 
"kieppi"
Aamulla murisen, että torkutetaan kerran, jooko ja sen torkutuksen jälkeen että eii, nyt meidän on kyllä pakko nousta jo. Huomenia en siis toivota, kun en kykene. Muuten kyllä moikkaillaan mennessä ja tullessa ja illalla toivotetaan hyvää yötä.
 

Yhteistyössä