Rollolainen
eikö teillä ole laktoosittomia?Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu;28621908:niin.siksi mä kirjoitinkin et KOTONA teen laktoosittomaan ja TÖISSÄ vähälaktoosiseen.
mitä heille laitat
eikö teillä ole laktoosittomia?Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu;28621908:niin.siksi mä kirjoitinkin et KOTONA teen laktoosittomaan ja TÖISSÄ vähälaktoosiseen.
mä taas ennemmin syön vaikka käteni ku juon kahvia jossa on kermaa..maidoista kelpaa muut paitsi vähälaktoosiset, mut nekin menee hätätapauksessa, jos ei oo ku kermaa, ni juon mustanaTäysmaito ja kerma kahvissa ei todellakaan ole sama asia. Juhlissa juon aina kahvini kermalla, mutta muuten mustana. Maidolla (vaikka sitten täysmaidolla) kahvi on yksinkertaisesti pahaa.
meillä käy todella harvoin asiakkaita jotka tarvitsee ihan laktoositonta, ja pannari tai lettupäivinä on usein muutakin jälkkäriä (kiisseliä tms ) tarjolla.eikö teillä ole laktoosittomia?
mitä heille laitat
ei se siitä ravintolaa tee että on vaan 20 syöjääei olut laitoskeittiä, kun aanoskoot olivat pieniäm, enintään 20 henkilöä oli asiakkaana, KAIKKI ruat tehtiin alusta alkean, Monessa laitoskeitiössä käytetään pulivalmisteita, jopa sairaloiden keitiöissä.
Maksalaatikokkin tuola tehtiin ihan itse, vaikka olis halvempaa olut ehkä 20:lle ostaa valmista maksalatikkoa.
Tuota pitääkin kokeilla.Teen nykyään letut/pannarin aina kookosmaitoon, ihan törkeen hyvää!
Mä kans INHOON kahvia johon on laitettu kermaa, hyi hyi. Punainen maitokin kahvissa maistuu jo mun suussa kermaiselle tai rasvaiselle oikeastaan. Olen niin tottunut rasvattomaan tai tai siihen tavanmaitoon, eli siniseen...hitto mikä sen maidon nimi nyt olikaanAlkuperäinen kirjoittaja keppälerttu;28621937:mä taas ennemmin syön vaikka käteni ku juon kahvia jossa on kermaa..maidoista kelpaa muut paitsi vähälaktoosiset, mut nekin menee hätätapauksessa, jos ei oo ku kermaa, ni juon mustana
mä teen mutu -tuntumalla, en mittaile aineita ja AINA onnistuu....Lettujen tekemisen veteen mä voisin kuvitellakin. En juo maitoa, joten lettujen teko unohtunut. Mutta ihanko oikeesti pannarikin onnistuisi veteen tehtynä?? Mä en ikinä saanut siitä kunnollista maidollakaan. Tuli semmosta, että ensin kohosi muhkeasti uunissa, sitten laskeutua lässähti ja lopputulos oli päältä kovaa ja sisältä semmosta märkää tatinaa. Ei onnistunut, vaikka miten tein millintarkkaan ohjeiden mukaan ;(
ei meilläkän oo allergisia, mutta kun keran tuli näin tehtyä ja letut maistui aivan yhtä hvyile jäi tämä tapa.Teen, eikä mulla oo tarvetta sitä tapaa muuttaa. Ei oo allergisia meidän taloudessa.
Ok.ei meilläkän oo allergisia, mutta kun keran tuli näin tehtyä ja letut maistui aivan yhtä hvyile jäi tämä tapa.
sattumalta tänän van on tuo "miniäkokelas" yötä niin oli hyvä että tehtiin veteen, koska hänellä on laktoositon ruokavalio käytössä.
No sellasta sen kuuluukin olla. Taikinamaista sisältä Jos et pidä sellaisesta, anna jäähtyä, kylmänä kohteus häviää. Pannukakun ei kuulu olla mitään kovin kuohkeaa. Se nimenomaan on nimensämukaisesti "pannukakku" eli lässähtänyt kakku.Lettujen tekemisen veteen mä voisin kuvitellakin. En juo maitoa, joten lettujen teko unohtunut. Mutta ihanko oikeesti pannarikin onnistuisi veteen tehtynä?? Mä en ikinä saanut siitä kunnollista maidollakaan. Tuli semmosta, että ensin kohosi muhkeasti uunissa, sitten laskeutua lässähti ja lopputulos oli päältä kovaa ja sisältä semmosta märkää tatinaa. Ei onnistunut, vaikka miten tein millintarkkaan ohjeiden mukaan ;(
jos auttais s eettä teet veteen . mä vatkaan kaanmunia ptikään , sitten laitan nesteen, sen jälkeen jauhot ja rasvan ( öljyn) suolan lisään viimeisenä, eikä jää ryyynimäiseksi. jso on kivikova lämpöä on ehkä liikaaEi kun mun pannareista tuli aina päältä kivikovia, sisällä oli sellaista märkää ryynimäista se sisus. Ja se pannari oli muutaman millin paksuinen. Ei siis sellaista mitä pannarin sisus yleensä on. Näin ollen en ole kokeillut leipoa pannaria varmaan pariinkymmeneen vuoteen.
Ehdottomasti sun kannattaa hakeutua töihin jonnekin missä vaaditaan hyvää tekstinkäsittelytaitoaei meillläkään maitoa laimeenneta, lopettakaa jo tuollainen vittuilu 10vuotta vnhast asiasta. Kun ei ollut rahaa kuin 100ekäytää kk oli jotkain keksittävä. Meilä käytetään aina nykyöön rasvatonta maitoa se täysmaito maistuukin pahalle , yök. vain josksu uhlissa liatetaan kahvmaidokis, muuten sitä ei meillä enä käytetä, ei edes maitopuurojen tekoon, vaan ne tehdään maitojauheeeen tai tavallisen rasvattomaan maitoon.
No mitä sä sit laitatTeen letut kauramaitoon. En myöskään laita taikinaan munaa tai vehnäjauhoja.