Teettekö aina letut ja pannarin maitoon?

  • Viestiketjun aloittaja Rollolainen
  • Ensimmäinen viesti
lucifer
ei meillläkään maitoa laimeenneta, lopettakaa jo tuollainen vittuilu 10vuotta vnhast asiasta. Kun ei ollut rahaa kuin 100ekäytää kk oli jotkain keksittävä. Meilä käytetään aina nykyöön rasvatonta maitoa se täysmaito maistuukin pahalle , yök. vain josksu uhlissa liatetaan kahvmaidokis, muuten sitä ei meillä enä käytetä, ei edes maitopuurojen tekoon, vaan ne tehdään maitojauheeeen tai tavallisen rasvattomaan maitoon.
ihan kuule viittasin tähän aloitukseen. enkä vittuillut mistään.
 
"Mie"
uskoisinpa että eette OIKEASTI huomaisi eroa, jos ei teille kerrotaisi että lätyt on tehty veteen.
sama juttu kuin se että anoppi sanoi että kevytmakkara on pahaa, muta kun sitä hänelel trkjottiin se meni täydestä, tänä pävänäkään vielä ukso että se kevyt maistui hänelle parenmmin kuin tavis makakra, me ollaan muka huijattu.
Menee nyt vähän ohi aiheen, mutta huijasin kerran tätini syömään juustokakkua. Hän siis oli kerran maistanut jossain juhlissa juustokakkua, en tarkalleen tiedä minkälaista, mutta kuitenkin se oli ollut hänen mielestään niin pahaa ettei koskaan suostunut syömään juustokakkua jos sitä jossain oli tarjolla. Kerran sitten olin tehnyt juustokakun syntymäpäiville ja kun täti tuli kylään, kerroin hänelle että kakku on vain sellainen "hyydykekakku" jossa on kermavaahtoa ja liivatetta, tuorejuustosta en siis maininnut yhtään mitään. Noh, hyvillä mielin täti veteli tätä "hyydykekakkua" naamaan ja ihmetteli että "ihanko tosiaan tässä on vain kermavaahtoa, mmh hyvää" Noh, mulla ei pokka enää pitänyt vaan oli pakko kertoa että hän syö parhaillaan juustokakkua :D ottipa täti sitä sitten vielä lisääkin, kun tykästyi niin :)
 
"vieras"
ei meillläkään maitoa laimeenneta, lopettakaa jo tuollainen vittuilu 10vuotta vnhast asiasta. Kun ei ollut rahaa kuin 100ekäytää kk oli jotkain keksittävä. Meilä käytetään aina nykyöön rasvatonta maitoa se täysmaito maistuukin pahalle , yök. vain josksu uhlissa liatetaan kahvmaidokis, muuten sitä ei meillä enä käytetä, ei edes maitopuurojen tekoon, vaan ne tehdään maitojauheeeen tai tavallisen rasvattomaan maitoon.
Miksi te sitten juhlissa käytätte pahaa maitoa ?
 
  • Tykkää
Reactions: dipt
"vieras"
[QUOTE="Mie";28621756]Menee nyt vähän ohi aiheen, mutta huijasin kerran tätini syömään juustokakkua. Hän siis oli kerran maistanut jossain juhlissa juustokakkua, en tarkalleen tiedä minkälaista, mutta kuitenkin se oli ollut hänen mielestään niin pahaa ettei koskaan suostunut syömään juustokakkua jos sitä jossain oli tarjolla. Kerran sitten olin tehnyt juustokakun syntymäpäiville ja kun täti tuli kylään, kerroin hänelle että kakku on vain sellainen "hyydykekakku" jossa on kermavaahtoa ja liivatetta, tuorejuustosta en siis maininnut yhtään mitään. Noh, hyvillä mielin täti veteli tätä "hyydykekakkua" naamaan ja ihmetteli että "ihanko tosiaan tässä on vain kermavaahtoa, mmh hyvää" Noh, mulla ei pokka enää pitänyt vaan oli pakko kertoa että hän syö parhaillaan juustokakkua :D ottipa täti sitä sitten vielä lisääkin, kun tykästyi niin :)[/QUOTE]

Mä huijaan lapsia kanssa juustokakulla. Ne vaan ei juo maitoa , ja juustokakuissa saan niihin aika paljon kalsiumia edes harvakseltaan. Ne kans luulee että se on joku mustikkakermakakku :D
 
Rollolainen
Vinkiksi vaan näin kokilta toiselle; silloin käytetään kivennäisvettä tai kaura- tai soijamaitoa, ei ikinä tavallista vettä. ;)
jaa no ainkin niissä paikoiss amissäoon olut se on korvattu vedelä, ja tää yksikin paika oli sellianen missä oli paljon ruoka-aineallergisia. Vain jos oli vähälaktoosinen tehtiin hyla-maitoon mutta muten kyllä veteen. ei siellä mitään kivennäisvesiä ollut tai kauramaitoja, sellaisen joutui "asiakas" itse kustantamaan , koska oli niin kallista ( Oli eräänlainen hoitolaitos)
 
Rollolainen
jaa no ainkin niissä paikoissa missäoon ollut se on korvattu vedellä, ja tää yksikin paikka oli sellianen missä oli paljon ruoka-aineallergisia. Vain jos oli vähälaktoosinen tehtiin hyla-maitoon mutta muuten kyllä veteen. ei siellä mitään kivennäisvesiä ollut tai kauramaitoja, sellaisen joutui "asiakas" itse kustantamaan , koska oli niin kallista ( Oli eräänlainen hoitolaitos)
 
Lätyistä ja pannarista tulee parhainta ku tekee täysmaidosta. Ei se täysmaito harvoon käytettynä oo mikää järjettömän suuri paha.

Jos rahaa on joskus ollu vähä, niin sen vähääsen maidon olis voinu jakaa lasten kesken ja lisäksi antaa sitä vettä. Ei niin, että maito laimennetaan sillä vedellä. Hyi hitto, vetistä maitoa!
 
Blue
jaa no ainkin niissä paikoissa missäoon ollut se on korvattu vedellä, ja tää yksikin paikka oli sellianen missä oli paljon ruoka-aineallergisia. Vain jos oli vähälaktoosinen tehtiin hyla-maitoon mutta muuten kyllä veteen. ei siellä mitään kivennäisvesiä ollut tai kauramaitoja, sellaisen joutui "asiakas" itse kustantamaan , koska oli niin kallista ( Oli eräänlainen hoitolaitos)
Se ei ole ravintola vaan laitoskeittiö.
 
jaa no ainkin niissä paikoiss amissäoon olut se on korvattu vedelä, ja tää yksikin paika oli sellianen missä oli paljon ruoka-aineallergisia. Vain jos oli vähälaktoosinen tehtiin hyla-maitoon mutta muten kyllä veteen. ei siellä mitään kivennäisvesiä ollut tai kauramaitoja, sellaisen joutui "asiakas" itse kustantamaan , koska oli niin kallista ( Oli eräänlainen hoitolaitos)
Kyllä täällä ainaki tk:n keittiöllä on kauramaito käytös maidottomille ja muutenki palvelutalois yms. todellaki otetaan tuollaaset asiat huomioon.
 

Yhteistyössä