??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

:wave:
Pidin tuolla sivulla 20 piinailupäiväkirjaa, mutta lopetin kp38/30 kohdalla.
Nyt kp 47/30 ja täti edelleen hukassa. Oletetut menkkaoireet alkoi tuntumaan raskausoireilta joten jatkan kirjaamista tähän. Veikkaan että ovis ois ollut aikaisintaan viikko sitten (jos ollenkaan) ja nyt olo on tällainen:
Eilen kp 46 Vatsakipuja koko vatsan pituudelta, outoa jomotusta alapäässä niinkuin menkat alkaisi. Runsasta valkovuotoa. Rintoja särkee välillä ja nännejä aristaa.
kp 47 Ei rintakipua tänään. Herkkä olo, itken liikutuksesta monta kertaa. Pissattaa koko ajan! Alavatsa+häpyluu särkyä. ERITTÄIN runsasta, voidemaista valkovuotoa. Hajuaisti terävöitynyt, valitettavasti, ja mm. herne-maissi-paprika-pakasteen haju kuvottaa.
kp 48 Yöllä näin unta että sain r-testiin haamun :heart: Herkkä olo. Aamupala ei maistunut. Rintoja taas vähän aristaa ja ajoittain särkee. Alavatsa"polttoja". Ilmavaivoja! :ashamed:
ko 49 Rintoja aristaa taas, pahoinvointia aamulla, väsytttäääää!
Oli pakko tehdä r-testi päiväpissasta ja arvatkaa mitä, SE OLI POSITIIVINEN!!! :heart: en voi uskoa tätä todeksi.
 
Viimeksi muokattu:
Heippa vaan :wave: Laitanpas minäkin tänne vähän piinailu-oireitani nyt sitten, ettei käy odottelu tylsäksi :)
Kyseessä siis megakierto, ovista aloin tikutella kun alkoi ilmestyä oireita ja aika kovia kipujakin :)

kp 87 ( dpo -2 ) VAHVA ovisplussa :heart: ( ja hommia...)
kp 88 ( dpo -1 ) VAHVA ovisplussa jälleen :)
kp 89 ( dpo 0 ) Rinnat tuntuivat raskaammilta, satunnaista vihlontaa munasarjoissa. Ovistesti alkanut haalentua.
kp 90 ( dpo 1 ) Armoton ärsytys, näppyjä ilmestynyt kasvoihin, satunnaisia vihlaisuja munasarjoissa, ovistesti samaa vahvuutta kuin eilen.
kp 91 (dpo 2) Rauhallinen olo, painetta alavatsalla, valkovuotoa havaittavissa, vihlaisu häpyluussa.
kp 92 ( dpo 3 ) Rinnoissa välillä "kihelmöintiä", painetta alavatsalla, hiukan vaaleaa valkovuotoa. Ovistesti näyttää haaleaa testiviivaa, hieman ehkä vahvempaa, kuin eilen. Repäisykipuja vasemmalla alavatsalla aivastaessa.
kp 93 ( dpo 4) Rinnoissa tuntemukset jatkuvat, seksiunia, ovistestin testiviiva hieman tummunut.
kp 94 (dpo 5) Ei oireita, ovistestin testiviiva samaa vahvuutta kuin eilen, yhtä tumma kuin päivää ennen ovisplussaa.
kp 95 (dpo 6) Repäisykipuja yöllä asentoa vaihtaessa, samoin molemminpuolin aivastaessa. Pientä painetta menkka-tyyliin alavatsalla. Huomasin myös, että viihdyn paremmin viileässä, vaikka olen yleensä vilukissa :O Ovistesti näyttää ehkä hieman haaleampaa t.viivaa kuin eilen, oli kyllä kummallinen testi, kun se punaväri ei meinannut lähteä siitä millään : / Ei kyllä puolessa tunnissakaan saanut tuloksesta mitään tolkkua vielä. Nyt illemmalla samanlaista "kuumotusta" kuin oviksen aikana päässä ja raajoissa.
kp 96 (dpo 7) R.testi nega, O-testissä vaalea testiviiva. Menkkajomotusta, valkkaria tullut tänään enemmän, repäisykivut muistuttivat taas olemassaolostaan. Ruuan jälkeen röyhtäyttänyt herkästi nyt pari päivää.
kp 97 ( dpo 8) ovistestissä hailakka testiviiva yhä, ehkä hiukka tummempi kuin eilen. Aika oireeton olo, hiukan menkkamaista juilintaa oli aamulla. Todella alakuloinen olo, varma tunne, ettei tärppiä. Jumpassa alavatsalla tunne, että olisi täynnä ilmaa.
kp 98 ( dpo 9) Haalea PLUSSA raskaustestissä :heart: Ovistestissä testiviiva vahvistunut melkein kontrolliviivan vahvuiseksi :) Yöllä todentuntuisia, sekavia unia, aamu alkoi menkkajuilinnalla. Pari päivää on huimannut ja ollut vähän kuumottava olo. Aamusin on ollut rinnat arat, mutta en osannut ajatella, että se olisi SITÄ :D Muoks: huomasin tässä, että mun jalkahiki ei haise :D
kp 99 (dpo 10 ) Sofiin tuli aamulla vain haamunen, joten tein toisesta pisusta PregCheckin johon tuli kuin tulikin PLUSSA :heart: Päivällä tein toisen sofin ja siihen ilmestyi samanvahvuinen viiva, kuin eilen :) Tänään ollut huimausta ja väsymystä, lisäksi on nälän tunne lisääntynyt ja rintojen arkuutta on vieläkin havaittavissa. Menkkakipu on myös muistuttanut, että jotain on tekeillä :heart:
DPO 15 Tehty pregcheck, sofi one step r.testi + ovistesti: Ovistestissä räiskyvä viiva, sofin raskaustestissä edelleen melko hailakka plussa ja pregcheckissä selvä plussa :heart: Toistaiseksi jätän testailut tähän, se digi olisi kyllä mukava tehdä :rolleyes: On se vaan vaikeaa uskoa, vaikka tänään alkoi "krapula"-olokin :D
 
Viimeksi muokattu:
Voisinpa minäkin listailla piinapäivien oirelistaa... ;)
Menossa yk2, esikoinen toiveissa. 30-kymppinen aviovaimo.

DPO 0/kp17 - AL 36,6. Tikkuviiva näyttää hieman vahvistuneen, selkoa en ota. Ainakin testiviiva ensi kertaa yhtä vahva (lue:haalea) kuin kontrolliviiva. Samanlainen 30min kipukohtaus vasemmalla alavatsassa kuin viime kierrossa ovispäivänä, päätän siis että ovuloin. Pupuilua n. tuntia ennen kipukohtausta
DPO 1/kp18 - AL 36,6. Pupuilua, ovistesti näyttää hiukan haalistunut
DPO 2/kp19 - AL 36,7. Pupuilua, ovistesti näyttää aikalailla samaa kuin ovispäivänä
DPO 3/kp20 - AL 36,8, ovistesti näyttää n. samaa kuin eilen
DPO 4/kp21 - AL 37. Vatsavaivat alkavat, vuoroin ripuli/ummetus. Alavatsaa nippailee, ovistesti näyttää n. samaa kuin eilen. Illalla hyvin, hyvin vetämätön ja voimaton olo. Nukahdan sohvalle.
DPO 5/kp22 - AL 36,85. Alan jo ihmettelemään jatkuvaa "ovista"... Vatsavaivat jatkuu, munasarjoja nippailee kummankin puolen
DPO 6/kp23 - AL 37. Pupuilua, alavatsakivut jatkuvat
DPO 7/kp24 - AL 37. Pari kylkivihlaisua, alavatsanippailua. finnejä leukaan. Kummallisia, vähäisiä rintakihelmöintejä. Nännit eivät ole aristaneet kuin ovispäivänä hiukan.
DPO 8/kp25 - 36,92. Aivastuksia. Päivällä töissä lounaan jälkeen sen loppu tulee suuhun varoittamatta, ei kuitenkaan ulos asti. Illalla vähän ruokahaluttomuutta, kenties vähän pahoinvointia. Iltapäivällä lämmöt jo 37,4, kylmä. Nukkumaan mennessä olen kuin lämpöpatteri, etenkin rinnan ja vatsan seutu, sekä reidet tulikuumat. Ei kuitenkaan ole kipeä olo, ja lämpökin nukkumaan mennessä enää 37. Illalla vatsajuilinnat kiihtyvät, aamuyöstä aivastaessa polttaa alavatsaa n. 6 sekuntia kipeästi. repäisykipu? Salilla vähän raskas hengittää.
DPO 9/kp26 - AL 36,95. Aivastuksia. Palelua. Viiltoja keskellä vatsaa pystysuoraan. Vähän raskas välillä hengittää, alavatsa nippailee kovaa ja lämmöt taas iltapäivästä 37,4. Illalla sängyssä taas "repäisykipu" asentoa vaihtaessa. Itseasiassa yöllä herää varmuus virtsiksestä/munuaisaltaan tulehduksesta, koska alavatsaa niin viiltelee. Virtsa ei kuitenkaan kirvele, haise, ja kylkikivutkin tuntuvat molemmilla puolilla. Yöllä selkeän selkeä plussausuni. ;)
DPO 10/kp27 - AL 37,04 Ei oireita virtsiksesta tai hiivasta (en ole koskaan sairastanut hiivatulehdusta, mutta alavatsakivut voisivat ehkä siihenkin viitata...? Kamala nälkä vaivannut aamuisin jo muutaman päivän. Pientä nippailua alavatsan molemmin puolin munisten kohdalla. Huomenna voisin tehdä vaikka ovistestin, r-testiä en uskalla... :D
DPO 11/kp28 - AL 37,04. Ovistestissä vain haalean haalea viiva... Mahanippailuja, kylkikipuja. Illalla muutama menkkatuntemus... :/ Illalla raskaustesti nega.
DPO 12/kp29 - Al 37,04. aamutesti nega, menkkamaisia tuntemuksia, turvotusta, viiltokipuja, itkuherkkyyttä.
DPO 13/kp30 - AL 36,9, iltalämpö 37,2. turvotusta, menkkamaisia jomotuksia. Aamulla r-testi puhdas nega. Varma tunne siitä, että menkat tulossa viimeistään tiistaina.
DPO 14/kp31 - AL 36,9. Iltalämpö 37,3. Nipistelyä, kylkikipuja, ei oikeastaan muuta.
DPO 15/kp32 - AL 37,1. Tänään pitäisi menkkojen alkaa. Odotellessa.
DPO 16/kp33 - AL 36,9. Menkat ei alkaneet eilen, ja iltalämpökin oli vielä 37 ja yli. Yöllä kuitenkin menkkakipuja, ja aamulla oli jo rusehtavaa vuotoa. Niin siis oletettavasti kp33 muuttuu kp1.

Ja uuteen piinailuoirelistaan:
DPO 0/kp15 - AL 36,3. Olen alkanut mittaamaan jo sängyssä lämmöt, jolloinka ne ovat olleet huomattavasti matalammalla jo ennen ovulaatiota, eilen 36,2. Ovis tuli viime yönä, munasolu irtosi oikealta puolelta, ja vielä jomottelee ja turvottaa. Nännit hieman arat. pupuilua.
DPO 1/kp16 - AL 36,6. Oikealta puolelta munasarjan kohdalla jomottelua. Kurkku karhea, flunssa taitaa pukata päälle... Palelua, nännit hieman arat. Väsymystä.
DPO 2/kp17 - AL 36,6. Pientä jomottelua oikean muniksen kohdalla. pientä pahoinvointia, nälkä. kurkku edelleen karhea, ja ikäänkuin täynnä tavaraa. Vuoroin palelee ja on kuuma/hiki. Nännit edelleen arat! Punaviiniä. ;) Pienen pieniä menkkamaisia tuntemuksia. Väsy ja voimattomuus.
DPO 3/kp18 - aamulämpö jää mittaamatta yövieraan takia. Aamulla ylösnoustessa ikäänkuin joku kiristäisi pienellä narulla oikeata munasarjaa, ei satu, mutta tuntuu. Kurkku edelleen karhea, ei varsinaisesti kipeä, mutta karhea. Voimaton olo. Pieniä menkkamaisia tuntemuksia. Nännit edelleen hieman arat.
DPO 4/kp19 - AL 36,8. Yöllä vessassakäynti! Pienen pieniä menkkamaisia tuntemuksia. Nännien arkuus vähentynyt. Väsymys. Kurkku edelleen karhea, voimaton olo. Huimausta.
DPO 5/kp20 - AL 36,78. Kurkkukipu aamulla herätessä, päivän mittaan laantuu taas "karheudeksi". Väsymys. (voi tietty johtua klo 5 herätyksestä... :D). Välillä pienen pieniä menkkatuntemuksia. Yskiessä kerran vihlaisee kunnolla oikealle alas.
Illemmalla ruokaa laittaessa vihloi kunnolla vasemmalle alavatsaan n. 30 sekuntia, sitten kipu siirtyi vähän ylemmäksi. Tämän jälkeen oikea nivunen ja munasarja vihlaisi äkillisissä liikkeissä ja jumpassa, sekä häpyluuta pisteli illalla. Rinnat ja nännit eivät arista.
DPO 6/kp21 - AL 36,75. Kurkkukipu jatkuu. Kolotuksia ja vihlaisuja alavatsassa. Pientä painon tuntua kummankin puolen alavatsaa. Vähäisiä menkkatuntemuksia.
DPO 7/kp22 - AL 36,62. Kurkkukipu pahin tähän mennessä. Paranee kuitenkin ylösnoustessa. Unia turvonneista jaloista :p Väsymystä. Vuoroin varmuus siitä ettei ole raskaana, vuoroin toivo herää.
DPO 8/kp23 - AL 37,02 (!) Kurkkukipu taas herätessä, ehkä yhtä pahana kuin eilen. Katoaa taas hetken jalkeilla oltua. Illemmalla seksi sattuu, ja sen jälkeen tulee eritteiden mukana tuhruista limaa. Muuten paikat kuivat. Menkkatuntemukset vahvistuvat.
DPO 9/kp24 - AL 36,6. Ensimmäinen aamu ilma kurkkukipua tai karheutta, olo on mainio! Kuivuus jatkuu. Menkkatuntemuksia. Iltalämpö 37,3. Hieman vaalenapunaista olin taas näkevinäni paperissa...
DPO 10/kp25 - AL 36,5. Laskee vain. Raskaustesti negatiivinen.
DPO 11/kp26 - Kaksi erimerkkistä raskaustestiä antaa hienoisen haamun!!! <3 <3 <3 Päivällä tehty eri merkkinen antaa vielä vahveman haamun!!!
DPO 12/kp27 - AL 36,73. Aamulla samat kaksi testiä kuin eilen antavat hieman vahvistuneet haamut... <3 <3 <3
 
Viimeksi muokattu:
Kääkkis82 pakko kysyä sulta että ootko tehny raskaustestin? Eksyin tänne keskusteluun kun tapoin aikaa... Ja jotenkin pysähdyin tohon sun tekstiin.. Kovin monta päivää sulla ovistesti näyttää plussaa.. Se ei oo ihan normia.. Mutta, ovistesti vois näyttää raskauden.. Kandee tehä huviksee rtesti jollet oo tehny :) Ja noi oireeet ;)
 
Pölö-: Tein just tänään taas negan. Ovisplussa oli mulla 2 päivää ( 26.1 ja 27.1 ) tämän jälkeen testiviiva on haalistunut, välillä on hieman vahvempi ja välillä haaleampi, mutta ei missään nimessä plussa :) Teen yhä päivittäin ovistestin, kun ehdin tilaamaan niitä juuri ennen ovisplussaa ison kasan lisää. Seuraan tapahtuuko niissä mitään muutosta nyt kierron edetessä :)
 
Täällä ois yk 2 ja kolmosta yritetään.

Kp 13 dpo -1 Ovisplussa digillä puolilta päivin.
Kp 14 dpo 0 En oo kyllä varma oviksesta, ehkä tänään??
Kp 21 dpo 7 Aamupäivällä kamala nälkä, iltapäivällä olevinaan huono olo ja outo maku suussa, nännit arat, iltaisin vilu, näen joka yö unia, afta suussa, ei tee mieli karkkia eikä oikein mitään ruokaa.
KP 22 dpo 8 Taas olevinaan huonoa oloa. Ihan kun posket punottas. Ei palella. Tein ovistestin ja siihen tuli jonkinnäköinen viiva (epäilen et vahvempi kuin ennen ovista, en oo ikinä testannut oviksen jälkeen). Olisinpa raskaana..
Kp 24 dpo 10 Haamujen esiäiti (tai vaan viivanpaikka) herkällä testillä. Huonoa oloa edelleen, tosi lieviä menkkakipuja, ihan kun munasarjoja polttelisi. Erilainen kipu kuitenkin kuin ennen menkkoja normaalisti.
Kp 25 dpo 11 PLUSSA!!! Digi ovistesti (iltapäivällä tehty) näyttää plussaa!! Voi apua, toiveet nousee taivaisiin!!! Aamulla pissi oli tosi vahvaa. Lisää: Juuri äsken tein digin, tulokseksi tuli Raskaana 1-2!!!! Mutta jäitä hattuun, koska testipäivä oikeesti vasta keskiviikkona (3 päivää vielä, nyt su), jos vaikka onkin kemiallinen.
Kp 29 dpo 15 Digillä Raskaana 2-3!! Olen niin järkyttävän onnellinen!! Nyt ainakin hyvältä näyttää kun hCG nousee. Vielä viikon päästä teen sen viimeisen digin, jos se sitten näyttäs jo 3+ :) Me so happy!!
 
Viimeksi muokattu:
Aiemmin lapset 2006 ja 2008. Nyt uuden yritystä pian vuosi takana. Plussasin kp30, mutta eilen alkuraskauden ultrassa tuulimunaepäily. Hajottaa!!!

Piinailuoireita:
11.1. kp12, dpo0. Ovulaatiotyyppisiä kipuja.
12.1. kp13, dpo1. Nännien arkuutta.
13.1. kp14, dpo2. Nännit arat, tummenneet hiukan. Rinnoista ternimaitoa. Kuvotusta, väsymystä. Herkistynyt hajuaisti. Valtavan kylmä.
14.1. kp15, dpo3. Huono olo. Ilmavaivoja. Väsyttää. Eläviä unia.
15.1. kp16, dpo4. Rinnat arat sisältä, nännit eivät niin arat, mutta tummenneet. Tall. aluksi napukka arka. Lievää menkkamaista kipua etukohdussa tai virtsarakossa. Närästää.
21.1. kp22, dpo10. Flunssa viidettä päivää. Ei raskaana oleva olo.
22.1. kp 23, dpo11. Flunssa helpottaa, rinnat ja nännit järkyn arat.
24.1. kp 25, dpo13. Nännipihat laajenneet, nännit reunoilta tummat. Hapenottokyky liikunnassa heikentynyt.
27.1. kp28, dpo16. Nippailua alavatsasta, rinnat arat. Edelleen paleltaa.
28.1. kp29, dpo17. Kuukautisten olisi pitänyt alkaa viimeistään tänään. Rinnat todella arat. Ellei kk ala yöllä, teen aamulla rt.
29.1. Plussaa! Rv 4+2 <3

näillä mentiin. Raskaus eteni ihanasti, pahoinvointia, väsymystä, palelua. Vatsakin alkoi pyöristyä. Eilinen varhaisraskauden ultran tulos (6+4) oli aikamoinen shokki. Olin valmistautunut katselemaan pikkuista katkista jolla sydän pompottaa hurjaa tahtia (tämä näky oli 2008 raskaudessa jo viikoilla 5+5). Sen sijaan näkyi vain sikiöpussi ja ruskuaispussi, ei sikiökaikua ollenkaan, saati sitten toimivaa sydäntä.

Kauhea tunne, kun nyt keho on vielä täysillä raskaana, itsellä mieli haluaisi pitää pientä toivonkipinää yllä ja toisaalta yrittää alkaa toipua järkytyksestä. Kahden viikon odotus seuraavaan ultraan tuntuu ikuisuudelta. Siellä vahvistunee sitten tuulimuna. Ellei välissä ala vuoto, ultran jälkeen lääketieteellinen tyhjennys, ja suosituksena yksi kierto välissä ennen uutta yritystä.
 
dpo1 oviskipuja vähän vielä. runsasta valkovuotoa
dpo2 ei mitään ihmeempiä (menkkakipuja)
dpo3 menkkakipuja
dpo4 runsas valkovuoto jatkuu
dpo5 runsas valkovuoto ja menkkakipuja + naamaan finnejä
dpo6 ei mitään tuntemuksia runsas valkovuoto
dpo7 valkovuoto loppuu ja kuivaa on kun saharassa lämpö illalla 37.2
dpo8 lämpö aamulla 36.7 finnit hävinnyt valkovuoto vähissä (illalla limaista valkovuotoa ja pistämistä kohdunsuulla r testi nega
dpo9 alakerrassa kuivaa lämpö aamulla 36.8 illalla 37.3 mahaa ja munasarjoja pistelee siihen tyyliin että menkat alkaa sitten varmaan huomenna. alakerrassa kuivaa ei niin mitään vuotoja mihkään suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:
Täällä meneillään yk ??? :D Eli enempi ja vähempi vuoden ajan ollaan yritelty.
Oviksen ajankohdasta ei mitään hajua, siksi kirjoittelen oireita kp:n mukaan.
Eli nyt menossa kp38/34-36.

- Lämmöt ollu koholla nyt vajaan viikon, reilut 37 astetta jatkuvasti. Muuten ei kipeä olo.

- Kp 32 oli ihan jumalattomat alavatsakivut, mutta vuoto ei vaan alkanut. Sen jälkeen on alkanut rinnat aristamaan enemmän ja vessassa saa ravata melko lailla usein. Samoihin aikoihin huomasin myös, että rintoja puristaessa nännipihojen "näppylöistä" tulee nestettä... (muistelen tätä ilmaantuneen myös aiemmilla kerroilla tärpin jälkeen)

- Palelu on ihan jatkuvaa, samoiten väsymys.

- Ja ruokahalu ihan tajuton :popcorn:

Kp 34 testasin negan.

Nyt mietinkin, että olisiko tuo kp:n 32 kipu voinutkin olla vasta ovulaatio? Onko teistä kukaan ovuloinut niin myöhään...?

3 lasta on jo ennestään ja tuntemukset on kyllä melko lailla tutut, hyvinkin raskautunut olo siis :D

MUOKS!!!

Tänään kp 40 testattu Clearbluen digillä nega. Tämä siis päivällä, ei aamuvirtsasta. Onko kellään kokemuksia että ois tuo digitaalisen nega muuttunu vielä plussaks päivien saatossa? Jännä juttu vaan ku oireet on NIIIIN selvät ja vuoto ei ala. Itelle tulee vielä väkisinki mieleen se myöhäisen ovulaation mahollisuus. Pitänee nyt vaan ootella ja testailla loppuviikosta uudestaan jos ei vuoto siihen mennessä ala... Ja lämmöt on vielä koholla ihan samalla tavalla ku tähänki asti.

Ja taasen muokkausta, kp siis 41

Tänä aamuna huomasin valkovuodon lisääntyneen tosi paljon. Tässä välissä oli melkein parin viikon kuiva kausi joka yleensö edeltää menkkoja. Koko tään päivän on sit ollu semmonen "just alko menkat-olo", mutta valkkaria vaan vuotaa. Ei kai se auta muu ku odotella.

_____________________________________________________________________________

Ja näin täällä kp43 muuttu kp1.

Eli tänä aamuna alko vuoto. Kierron pituudeks kerty sitten 42 päivää, ei kiva. Nyt onki kiva ruveta miettimään tätä alkanutta kiertoa että milloinkahan mahtaa olla ovulaatio (vai onko ollenkaan) Osaisko kukaan kertoa että missä vaiheessa kannattais ruveta ovulaatiota tikuttamaan kun on tämmöset megakierrot? (viimesimmät kierrot siis pituudeltaan 36,34 ja 42)
 
Viimeksi muokattu:
Noniin jospa minäkin kokeilisin uudestaan, toivottavasti paremmalla onnella :) (viime kierrossa alko vuoto oletettuna dpo3 päivänä....)
Nyt oliki myöhäinen ovis yllätys :) ovisplussa kp37.

dpo -2 illalla alkaa orastava nännikipu, paljon limasta valkkaria (ollut jo mooonta päivää ennenkin tätä) neppailut alavatsalla myös jatkunut jo pari viikkoa.
dpo -1 nännit todella todella kipeät! CB:n digiin hymynaama :) valkkari alkaa olla valkosempaa(?). Pupuillessa kovaa jomotusta vasemmalla puolella (muniksissa?)
dpo 0 valkkaria tulee, nännit edelleen tooosi arat, pientä pahaa oloa nälkäisena, ummetus.
dpo 1 valkosta valkkaria, nännit edelleen kipeet, lievä pahoinvointi jatkuu, ummetus, turvotus.
dpo 2 valkosta valkkaria vielä suht runsaasti, nännikipu hieman helpottaa, ei enää joudu irvistämään kivusta, lievä pahoinvointi, ummetus, turvotus.
dpo 3 valkosta voidemiasta valkkaria tulee vielä kohtuullisesti, illalla yks kunnon lorahdus :D nännit edelleen arat, mutta ei enää yhtään niin kipeet. Masentunut olo, ihan varma että ei tärpännyt... Masuneppailut loppuneet. Turvotus.
dpo 4 Turvotus, nännit enää "puristus arat", ei kosketus arat :D
dop 5 semi oireeton välipäivä, nännien arkuus, ummetus ja turvonnut olo tosin jatkuu..
dpo 6-7 no nyt alkaa taas..
- Housut kokoajan märät, mutta voi olla varmaan ihan sitä luonnollista kosteuttakin, en tiedä kun en ole ennen näin tarkkaan limoja seurannut :D
- Mahassa jomottelee, mutta voi tästä ummetuksestakin johtua
- lievä pahoinvointi
- itkuherkkyys
- palelen kyllä, mutta voi johtua siitäkin että on ihan hirmusen kylmä :p
dpo 8 aikalailla samat kun dpo:t 6-7,
+ rintoja alkanu ihan hellästi pistelee
+ olevinaan oon alkanu tuntea satunnaista pistelyä myös häpyluun seutuvilla
+ alaselkä ja sisäreidet/nivuset jomottelee
+ ja nyt tulee tosiaan alapäästä jotain muutakin kuin vaan luonnollista kosteutta, kunnon venyvää läpinäkyvää limaa tullu!
+ illalla aika pistävää kipua alavatsalla
dpo 9 vanhojen oireiden lisäksi:
- aamulla tuli vaaleenpunanen limaklöntti :confused: illalla vetistä keltasta valkkaria runsaasti.
- päänsärky, menkkamaisesti jomotelee jo :(
dpo 10 aamulla pari tippaa verta, muuten ei mitään manittavaa enää, eiköhän ollu tässä. :(
dpo 11 hanat auki! kp1.
:'(
 
Viimeksi muokattu:
Ihana lukee teijän plussista ja seurata miten päivät etenee! Onnee kaikille ihan älyttömästi plussista ja ne joilla on viellä nega, niin toivottavasti muuttuu positiivisiksi!!!
Itsella on nyt kp24 tai 21.... Menkat alko tiputteluna 15.2 ja kunnolla vasta 18.2. Veikkaan vahvasti ovulaation olleen 25.2, mikä sopii mun 25päivän kiertoon. 4.3 oli ihan järkyttävä kipu ja turvotus alamahassa. Aattelin, etä se olis ollu kiinnittyminen.
Testit on ollu neativisia, mitä oon tehny ja tänään en edes vaivautunut testaan, koska en halunnu pettyä. Oon ihan hirvee hätähousu... :D
Kävi jopa mielessä, että ehkä se 4.päivän kipuilu olikin se ovulaatio? Kaippa nyt olis jo näkyny jotain, kun herkillä testeillä oon testaillu....?
Oireita: Tänään on ollu huono olo... Viime viikolla juili mahaa ja särki päätä... Eli ei yhtään mitään oireita... Ja toi huono-olokin voi viitata ihan mihin muuhun vaan... Ei yhtään tunnu siltä, että menkat alkais huomenna...
Aamulämmöt ei oo missään kohtaan laskenu eikä noussu. Huonosti nukutun yön jälkeen lämmöt 36,0 ja hyvin nukutun yön jälkeen 36,3. Eli niistäkään ei voi päätellä mitään. TYHMÄÄ!!!
Tulis nyt jotain oireita johonkin suuntaan!!!!! En jaksa odottaa! :D


Lisäilenpähän vähän tekstiä... Ei menkkoja... Lämmöt oli noussu vissiin keskiviikkoaamuna. Nyt on tissit kipeytyny, että varmaan nyt se ovis oli????? Saan siis odottaa johonkin 27.3 asti, ennen kun menkat tulee.. Jei... :mad: Kiukuttaa! Miks ne menkat ei voi tulla jo! Ärsyttää odotella. Kävin perjantaina verikokeissa ja "alle 5 on tää raskaushormooni". Voiko mun kierrot olla vielläkin niin sekasin siitä keskenmenosta? Keskenmenon jälkeen ekat menkat oli kp31, sitten 25 ja nyt mennään kp 30/?. Mua hämää näin pitkä kierto, kun aina ennen mulla on ollu niin lyhyt. Yhessä kohtaa mulla oli melkein vuoden kierto tasan 21päivää! Miks se ei vois olla nyttenkin???? Oon kyllä niin menettäny toivoni siitä raskautumisesta....
 
Viimeksi muokattu:
Jospa minäkin sitte laitan oireeni tänne:

-16.2.2013 viimeinen e-pilleri
-17.2 pupuilua
-18.2 alavatsakipua,pupuiluu
-19.2 limatulppa/klöntti
-20.2 pääsärkyy
-21.2 pääsärkyy
-22.2 menkat alko kp/1
-kp4 pääkipua
-kp 5 pääkipuu
-kp 6 pääkipuu, menkat loppus
-kp7 pääkipuu, pupuiluu
-kp8 valkovuotoa, hailakka ovisviiva, limatulppa/klöntti, pääkipuu
-kp9 pupuilua, hailakka viiva ovistestis, osittain läpinäkyvää limaa
-kp10 hailakka viiva ovistestis, alavatsakipuu
-kp11 ovulaatio, alavatsakipuu, pupuilua
-kp 12 aivastuttaa, yöllä heräsin tosi kovaan alavatsan kipukohtaukseen
-kp 13 aivastuttaa, jalkaterät todella kipeät työpäivän jälkee, alavatsa kipee, pala kurkussa, vatsa turvoksissa, lämmöt 37.0
-kp14 aivastuttaa, lämpö 36.8, vähän alavatsa kipua. runsaasti valkovuotoa
-kp 15 aivastuttaa, lämpö 36.8, jalkaterät todella kipeät työpäivän jälkeen, pientä alavatsakipua, runsaasti valkovuotoa
-kp 16 aivastuttaa, flunssaoirei, runsaasti valkovuotoa, lämpö 37.0, voimakasta alavatsakipua pupuilun aikana, todella voimakasta alavatsakipua
-kp 17 alavatsakipu jatkuu voimakkaana, kellertävä/ehkä rusehtava limatulppa/klöntti, lämpö 37.2, ovistesteis todella vahvat punaiset viivat, Clearbluen raskaustesteihin HAAMUT!!!!!
 
Viimeksi muokattu:
Meillä menossa yk 2. Menkkojen pitäisi alkaa ylihuomenna. Listaan oireita, mutta ovulaation päivämäärästä en ole varma, kun ei olla tikutettu. Listaan siis luulemastani päivästä.

dpo 1-4: mahassa muljuaa ja nykii
dpo 5: mahan "nykiminen"
dpo 6: Kävellessä pysäyttävä kipu alavatsassa.
dpo 7: rinnat turvonneet ja arat. Nälkä!
dpo 8: edelleen arat rinnat. Hirveä nälkä.
dpo 9: huono olo jatkuvasti. Koko ajan nälkä.
dpo 10: kääntyessä järkyttävä vihlaisu kyljessä. Oksentelu.

Palelu ja tukkoinen olo koko ajan. Pari päivää vielä odottelua..
 
Mitähän tässä ajattelisi... mulla ollut oudon kipee koko alavatsa ja alaselkä tänään, nyt dpo 8-9. Se tässä vaan mietityttää, kun multa on poistettu just oikealta puolelta munajohdin ja siltä puolelta jomottaa enemmän?! Kun mä mietin, että eihän se munasolukaan pääse tolta puolelta minnekään, joten miksi nyt tota leikattua puolta jomottaa. Jos siis oletetaan että se keltarauhanen kasvaa sille puolelle mistä on ovulaatio tapahtunut... leikkauksesta puolivuotta, kipuilisiko sen takia enemmän kun tuolla puolella arpikudosta ja muuta mukavaa... Mutta toistakin munasarjaa jomottaa, mutta se jomottelu on ihan pientä...

Ja tuo ihmettely siksi, että jos nyt onkin tärppi käynyt, niin miten se voi olla mahdollista siltä puolelta mistä munasolu ei pääse minnekään...

Miltä yleensäkin vaikuttaa oireena molempien munasarjojen jomottelu? Hyvältä merkiltä?
 
Viimeksi muokattu:
kp14/dpo-1 pupuilua. turvotusta,haluja,kipuilua alamahalla ja päänsärkyä.
kp15/dpo0 pupuilua. kunnon alamaha kivut heti aamusta ja vilu,huimaus,kramppeja mahassa.
kp16/dpo1pupuilua. lämpö 36.7 ja kaikenlaisia kipuja vieläkin.
kp17/dpo2 huimaus,pientä närästystä ja päätä särkee.
kp18/dpo3 lämpö37.3 ja vilu. ensimmäiset näpyt naamalle ilmestyy ja huimaa,närästää ja päätä särkee.paino 52.4kg.
kp19/dpo4 lämpö 37.8 ja vilu. naamassa näppyjä,huimaa,väsyttää,paha olo kahvista ja pissattaa kunnolla.paino 52.7kg
kp20/dpo5 lämpö 37.6 ja vilu. naamassa näppyjä,turvottaa,nälkä ja närästää ja vieläkin särkee päätä. paino 52.3kg
kp21/dpo6 lämpö 37.7 ja vilu. naama vieläkin kukkii,närästää, särkee pää, turvottaa ja särkee selkä.paino 52.7kg
kp22/dpo7 lämpö 37.6 ja vilu.pupuilua miehen parannuttua flunssasta. naama kukkii, närästää, nälkä, pissattaa ja turvottaaja särkee pää ja muualtakin.paino 52.6kg
kp23/dpo8 lämpö37.8 ja vilu.naama näpyillä,nälkä, närästää, janottaa,pissattaa,suu kuivuu,väsyttää, paha olo melekin kokoajan...paino 52.9kg
kp24/dpo9 lämpö 37.6 ja vilu. jalat kylmät jo muutaman päivän. naama näpyillä, suuta kuivaa, yöllä vessaan ja juomaan.närästää, turvottaa,väsyttää, särkee ja itkettää...Oksensin jopa 2 kertaa, kun oli niin paha olo.Iltapäivän apteekin oma nega. :( paino 52.5kg
kp25/dpo10 lämpö 37.3 ja kädet ja jalat ihan kylmät.Suuta kuivaa ja vesi maistuu hyvälle ja kahvi pahalle. Aamusta asti huono olo ja kun söin taisin syödä liikaa kun tuli ähkypahoinvointia.Aamulla tein violan testin ja nega :( se taisi olla.(ei vain ollut ensimmäisestä pissasta, kun "unohdin" että olin jo käynyt vessassa puoli nukuksissa). Närästää kaikki mitä syön,pissattaa,särkee päätä,mieli ailahtelee ja itkettää, väsyttää ja krapulainen olo oli heti aamusta ja suussa maistuu hassulle, ikenet vuotaa verta ja nenä tukossa, mutta silti pientä veren vuotoa niistäessä toisesta sieraimesta.(vaikka ei paljoa saa niistettyä ulos)... Erikoista jos testikin nega.Tissit arat vieläkin. Paino 52.5kg.
kp26/dpo11 lämpö 37.3 ja vilu.
kp27/dpo12 lämpö37.0 ja vilu. paino 52.2kg.
kp28/dpo13 lämpö 37.2 ja vilu. paino 53.3kg. Haamujen haamu violan viikkonäytölliseen.
kp29/dpo14 lämpö 37.6 ja vilu. paino 53.3kg. Haamujen haamu apteekin testiin. Ruskeaa vuotoa pyyhkiessä ja myöhemmin alkoi kunnon verinen vuoto. KP 1
 
Viimeksi muokattu:
Eli eli..viime menkat 23.3. Oviksen tunsin tosi voimakkaasti 3/4.4.pupuiltiin erittäin ahkerasti koko alkuviikko,lukuunottamatta 4.4.kun tuli mahatauti :/
Tänään alkoi rinnat "kipeytymään" eli ei kokoaikaisesti mutta tunnustellen tuntuvat aroilta.tänäänkaupassa ollessa vasempaan munasarjaan tuli n.7sek. ajan pistävä kipu ja se kipuilu on jatkunut sen jälkeen.maatessa tuntuu pientä nippailua välillä ja seisaaltaan tuntuu kyllä tällä hetkellä ainaki :D lämmöt ollu koko ajan yli 37. Valkovuoto ei mitenkään hirmu runsasta mut pikkuhousunsuojaa saa vaihdella :p
Oliskohan tää merkki tulevasta tai alkavasta raskaudesta??
Taustoina,pillerit jätetty 5kk sitten.kierto tasaantui heti.ja on ollu 26pv.ja periaatteena lapsi tulee jos on tullakseen :)
Ja muoks. Menkkamaisia tuntemuksia on tänään ollu melkolailla sekä ilmavaivoja jo pari pv..
 
Viimeksi muokattu:
DPO 7 -runsas valkovuoto
-mahaa juilii, turvonnut
-pissattaa koko ajan
-tissit kipeet
Ja mä jo vannoin, että tässä kierrossa en ala epäileen mitään, enkä sekoo näihin tuntemuksiin... Huoh... "mutta jos nyt kuitenkin. Tuntuu niin erilaiselta, kun viime kierrossa, jossa olin ihan varma.... Eihän ne oireet ollu mitenkään normaalista poikkeevat toisin kun nää!" JEP JEP!!! Ja taas saa pettyä menkkoihin! :kieh: Mut kirjottelempa nyt kuitenkin näitä "raskaus"oireita :D

DPO 8 Ei mitään oireita.... Tekis silti mieli seota: "Nyt mulla ei oo mitään oireita! Jos nyt???" ~syvä huokaus~ Mitä ihmettä meijän päitten sisällä tapahtuu? Joka kuussa pari viikkoo "ollaan raskauduttu" :D Luoja.. En kehtaa ees puhua enää kellekkään mistään "varmuuksista", kun niitä on ollu nyt joka kuussa... :D
Mutta jos nyt tässä kierrossa sovitaan, että kaikki raskautuu ja täytetään koko Suomen synnytyssairaalat Joulu- ja Tammikuun tienoilla? Mun mielestä me oltais ansaittu se. Että nyt huisin ihania plussatuulia joka suuntaan ja kaikille tasapuolisesti ja sit viellä perään ne maailman parhaimmat tarrasukat!!!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Pimpula13
DPO 7 -runsas valkovuoto
-mahaa juilii, turvonnut
-pissattaa koko ajan
-tissit kipeet
Ja mä jo vannoin, että tässä kierrossa en ala epäileen mitään, enkä sekoo näihin tuntemuksiin... Huoh... "mutta jos nyt kuitenkin. Tuntuu niin erilaiselta, kun viime kierrossa, jossa olin ihan varma.... Eihän ne oireet ollu mitenkään normaalista poikkeevat toisin kun nää!" JEP JEP!!! Ja taas saa pettyä menkkoihin! :kieh: Mut kirjottelempa nyt kuitenkin näitä "raskaus"oireita :D
No sama täällä..tässä on pillereiden lopettamisen jälkeen tuntenu jos jonkinlaista raskausoiretta vaan tähän saakka se on ollu nega..että josko vaikka nyt sit +??? :D
 
  • Tykkää
Reactions: kukkurukuu
Kiva lukea näitä teidän piinailuja. Nyt kun sain itse bongattua ovistestillä ja tuntemuksilla oviksen niin voisin itsekin tässä ketjussa piinailla. Ja jos ei tärppi ole käynyt, niin onpas vertailu kohdetta seuraavaan piinailu kertaan :D

Mulla km viime syksynä ja sen jälkeen kierto ollut 28-30-31-32.
Huhtikuun piina:
- la 6.4: kp11 pupuilua
- su 7.4: kp12 ovistestiin hailakka viiva eli nega
- ma 8.4: kp13 ovistestiin tumma viiva eli plussa dpo-1. Alavatsan nippailua. Pupuilua
- ti 9.4: kp14 ovistestissä edelleen tumma viiva (ehkä aavistuksen hailakampi kuin eilen) dpo0. Venyvä ja kirkas lima, alavatsan kovat kivut, kosketusarka, oli tarkoitus kellistää ukko aamulla, mutta eihän siitä mitään tullut, kun alamaha oli niin kipeä. Illalla sit sen verta helpotti että lakanoita heilutettiin siihen malliin että isännän laskema satsi jäi sisään :D Veskissä käydessä ei valunut mitään ulos? Yöllä sit ne sieltä loris, mutta jospas ois joku simppa sisälle jäänyt ja päässyt perille asti :D
-ke 10.4 kp15 dpo1 Alavatsan kivut ja ihan kauhea turvotus ja ilmavaivat. Kirkas liimamainen venyvä lima.
- to 11.4 kp16 dpo2 kipu helpottanut. Välillä pientä viiltomaista kipuilua vasemmanpuolen munasarjan kohdalla. Palelua lämmöt 36,4-36,9 (mittailin kun luulin että olen kipeäksi tulossa)
- pe 12.4 kp17 dpo3 Viime yön palelin, ei kuitenkaan kuumetta. Eilen illalla koski päähän ihan sairaasti. Saa nähdä onko flunssa tulossa? Edelleen kirkasta, vähän liimamaista, venyvää limaa, mutta ei enää niin paljoa kuin aikaisempina päivinä
muoks lisäys: aaltomaisesti viiltää ihan kunnolla oikeanpuolen munasarjaan, välillä ihan kovastikin. (tietty pelkään että jos tärppikäynyt niin jää taas sinne kohdunulkopuolelle)
- la 13.4 kp18 dpo4 Aamusta lähtien mahaan koskenut sairaasti. Alavatsa aivan kosketusarka. Ihan kuin ilmaa olis paljon vaan kuinka tikistää niin ei tule pierun pierua, ei pökäleen pökälettä. Alavatsaa vähänkin kun paielee niin ulahdan kivusta, kävellessä tuntuu kauhea kipu. Liekkö kysta taas kerran?
Olen ollut äksypuksu, ihan kuin persiille ammuttu karhu.
-ma 15.4 dpo6 aamupissi haisi ihmeelliselle, jotenkin makealle ja oudolle??? Rinnat kipeenä ja alaposkeen on ilmestynyt järkyttävän iso ja sairaan kipee finni
-ti 16.4 dpo7 aamulla heräsin menkkamaiseen juilimiseen? Veskissä käydessä taas aamupissa haisi oudolle, imelälle? Valkovuoto lisääntynyt, sellaista vetistä, limaista? Ihan voisin odotella menkkoja, mutta eihän niiden pitäis nyt vielä kurvasta paikalle?
Hiotuttaa ja hiki haisee :x vaikka kuinka kävis pesull ja suihkuttaa puoli purkkia dödöä
Lisäys näin illansuussa: veskissä käydessä limamaista limaa tulee paperiin paljon ja joukossa kirkasta verta?!? Liekkö menkat alkamassa eli kierto ois ihan sekaisin. Koko päivän siis jatkunut tuo menkkamainen kipuilu. Ei mulla kyllä koskaan menkat ala limamaisella vuodolla vaan ihan selkeellä verellä.
- to 18.4 dpo9 Aamulla rinnat tosi kipeet ja käy kuumia aaltoja, vähän niin kuin maito nousisi tunne. On hetkittäisiä tuntemuksia, jotka menee ohi yhtä nopeasti kuin tulevatkin. Piti mennä sit tikuttamaan ovistesti johon tulikin positiivinen tulos. Samasta pissistä tikutin sit raskaustestin (hätähousujen hätähousu kun olen). Ensin nytti ettei tule mitään, viiden minuutin päästä näkyi jokin haamujen haamujen haamujen haamun esi-isä. Kun testi kuivui niin siihen jäi jokin....saa selvän että on viiva, mutta onko haamu vai viivanpaikka sitä en tiedä. Eli nyt pitäis malttaa viikonloppuun ja testata uudestaan. Jos se on jokin haamujen esi-isä niin kyllä sen pitäis alkaa vahvistua haamuksi :D Myöhemmin testasin testillä jossa herkkyys 12,5 ja hentonen viiva siihenkin. Nyt pitää malttaa viikonloppuun ja testata uudestaan, vahvistuuko viiva. Illalla järkyttävä turvotus mahassa, ilmaa täynnä-tunne, mitää ei kuitenkaan tule ulos. Leuassa finnejä ja alapäässä tunne että ois hiiva tulossa?
- pe 19.4 dpo10: Koko yön kärsin kun mahassa ilmaa niin paljon, painattaa ja kivistää alamahaa. Ilma ei vaan tule ulos. Aamulla testasin testillä jossa herkkyys 25 ja sain viivanpaikan? Edelleen hiotuttaa paljon.
- la 20.4 dpo11 Viiva vahvistunut ja voin kai jo uskoa että se on plussa. Kamala väsy päällä. Rinnat todella kipeenä

- ti 23.4 kp28 dpo14 Raskaustestiä ei tarvitse enää tiirailla, selkeä viiva, joka ilmestyy heti. Eilen illalla oli kauhean kuollettava väsy, sammuin heti kun pääsin sänkyyn. Aamulla heräsin tosi virkeänä ja energisenä seiskalta. Rinnat ei enää niin kipeet? Kainalot edelleen hikoilee ja haisee :X (jakuvasti saa olla kainaloita huuhtomassa), pissa haisee edelleen oudon makealle? ei oikeastaan muita oireita.
 
Viimeksi muokattu:
DPO 7 -runsas valkovuoto
-mahaa juilii, turvonnut
-pissattaa koko ajan
-tissit kipeet
Ja mä jo vannoin, että tässä kierrossa en ala epäileen mitään, enkä sekoo näihin tuntemuksiin... Huoh... "mutta jos nyt kuitenkin. Tuntuu niin erilaiselta, kun viime kierrossa, jossa olin ihan varma.... Eihän ne oireet ollu mitenkään normaalista poikkeevat toisin kun nää!" JEP JEP!!! Ja taas saa pettyä menkkoihin! :kieh: Mut kirjottelempa nyt kuitenkin näitä "raskaus"oireita :D

DPO 8 Ei mitään oireita.... Tekis silti mieli seota: "Nyt mulla ei oo mitään oireita! Jos nyt???" ~syvä huokaus~ Mitä ihmettä meijän päitten sisällä tapahtuu? Joka kuussa pari viikkoo "ollaan raskauduttu" :D Luoja.. En kehtaa ees puhua enää kellekkään mistään "varmuuksista", kun niitä on ollu nyt joka kuussa... :D
Mutta jos nyt tässä kierrossa sovitaan, että kaikki raskautuu ja täytetään koko Suomen synnytyssairaalat Joulu- ja Tammikuun tienoilla? Mun mielestä me oltais ansaittu se. Että nyt huisin ihania plussatuulia joka suuntaan ja kaikille tasapuolisesti ja sit viellä perään ne maailman parhaimmat tarrasukat!!!


Tässä oon nyt koittanu tuota ovistestiä käyttää hyödyks ku luin että se on joillekin näyttäny raskaueen..ja eilen testasin,jossa tuli melko haalea viiva mut tän päivän testissä ovistikkuun molemmat viivat melkolailla samanvärisiä..ja tiedän ettei se viel meinaa mitään JA oon hätähousu :(
Raskaustestistä tuli päiväpissasta hyyyyvin haalea roskishaamu jota sai oikeesti tihrustaa..tiiän että viikkoja on liian vähän..mut josko ne menkat nyt ei ensviikolla tulis...toiveajattelua..:/
Täälläkin toivotellaan paljon paljon tarrasukkia plussanneille ?
 
Mää kans koitan testailla aina liian aikasin ja sit kiukuttaa, kun ne testit on negoja :/ Nytkin dpo 9 ja tiiän, että on ihan liian aikasta, mutta "jos nyt kuitenkin näkyis pieni haamu?" Höh höh...
Mutta ehkä se sieltä viellä joskus tulee :)
 
miss_piggy
Laitetaanpa tännekki:

Ollu useampana päivänä menkkamaista juilintaa mahassa, ja kuplintaa.
Dpo 7 joka oli eilen, one stepin ovistestiin kaksi vahvaa viivaa.
Dpo 8 joka on tänään, limainen punertava vuoto, ja kaksi vahvaa viivaa ovistestiin edelleen.

Ennen keskenmennyttä raskautta mulla oli just dpo 7-8 paikkeilla samanlainen vuoto joka oli ilmeisesti kiinnittymisvuotoa.

Ja hei, minäki oon täällä jo r-testeillä leikkiny ties kuinka monesti, vaikka dpo:t on vielä tosi vähäiset :D
 

Yhteistyössä