• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Wuhuu jippii lumityöt tehty.. on se perkule hienoo kattoo ku tota paskaa sataa LISÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!! ÄÄÄÄÄ stana!
tein kanssa lumitöitä ja putsasin autopaikankin ja nyt soijaa pukkaa :D pitääkin käydä vielä suihkussa ja vasta sitten lähteä :LOL:
ja katsoin että huomisellekin näyttäis lumisadetta :kieh:

mutta nyt poistun, palaillaan illemmalla :wave:
 
Määki tahon pullaa... pitäisköhän se leipoa. Vai käydä ostamassa. Musta piti kyllä tulla pullantuoksuinen kotiäiti, mut ny mää taidan haista vaan kuolemalle viikonlopun jäljiltä vaikka suihkussakin kävin äskön :LOL:
:LOL:

No mut ei aina voi onnistua :D Mä leivoin noi jo eilen ni ei tartte ku vatkata kerma ni hyvä on :D
Kallei ne on ostaa ku ainakin meidän salessa maksaa yli kolme euroa sellanen kahden paketti :O
 
Hyvvee sunnuntai-iltapäivää kaikille! =)
Eilen tuli otettua vähän kaverin kanssa kuppia ja autokin jäi juottolan pihaan.
Aamulla sitä kaverin kanssa Seatilla hakemaan, kun promillemittari näytti jo nollaa ja päästiin jopa sisäänkin, mutta eikös sitten siellä baarin pihassa ovet jumineet ja kaveri meni sitten peräkontin kautta hakemaan mun autoni... Ei suinkaan ollut uteliaita katseita ympärillä. Ja nyt on varattu aika siihen lohkolämmittimen asennukseenkin, että jos nämä perkeleelliset ongelmat saataisiin vihdoin ratkottua.
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
tajusin äsken että meijän kieltä lipova hopeinen discomies ei eilen ollut seuranamme. Onkohan se jäänyt autoon ja ovet jäätyneet kii eikä ole päässyt ulos:D Vai oliko sillä illanistujaiset,puhuko se jotain sellasta...muistelisin.
En huomannutkaan tätä, täällä ollaan. :D
En ollut juu ja kaikki kohdat pitää paikkansa, mitä kirjoitit!
 
  • Tykkää
Reactions: tinkuliini
IhanaValo
Mie en leivo tänään yhtään mitään, on muutenkin jo jääkaappi täynnä herkkui. Tungin uuniin ens hätään pikkupitsoja mut kuopus on niin nirso ettei suostu syömään niitä eikä niitä tainnu jäädä miehelle asti montaakaan niin pitäis tehdä viel ihan oikea ruokakin..
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä