The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Aries 78
satuin muuten aikoinaan paikalle kun tossa Napapiirissä kuvattiin tota ulosajokohtausta, se oli Ylläkseltä pikkusen Kolariin (heh!) päin, siinä Hannukaisen risteyksessä
Mie satuin Rovaniemellä huoltikselle kun tuo porukka tankkaili kalustoa, tuumivat nuo etelänpojat että miten täällä voi ihmiset asua! kun sattui reipas -35 olemaan aamusta jo pakkasta :)

Paljon tuolla on tuttuja maisemia, samoja teitä tullut ajeltua.
 
Hei kaikki, mää kävin naapurikunnassa vähän kylästelemässä ja voi jeesus mitä loskapaskasohjoa on pikkutiet täynnä, hyvä että omalle parkkipaikalle edes pääsi ku suti auton renkaat tyhjää :/ Pihakadullaki auto meinas lähtee lapasesta ihan jatkuvasti, mutta onneks oon rauhallinen kuski.
No niinpä! Kunpa pihat yms putsattais ennen kun taas pakastuu!
 
Aries 78
Kipasen hakemassa pojanklopin kotiin... Palaan pian. Jos palaan - siellä on tiet auraamatta ja suojakeli kun on iskenyt, ne on semmosta kusivesipaskamuusia, että ei mitään rajaa. Jos ei nyt jumiin jäisi.
Mie olin jo mersulla pohjasta kiinni, täällä satanut vettä ja pehmenyt tuo tie aivan pohjia myöden. Sattui naapuri kohille ja hiema vauhtia antoi niin selvesi helpolla.
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä