"vieras"
Mä teen sen niin, että turvotan soijarouheen paistinpannulla veden kanssa. Lisään lihaliemikuution puolikkaan, pippurit ja paistan sipulit sinne sekaan samalla tavalla kuin paistaisin jauhelihankin. Soijarouhe pitää maustaa koska muuten sitä ei syö sikakaan vinkumatta. Olen paistanut sen lopuksi silleen suht kuivaksi ettei jää ylimääräistä nestettä mutta että rouhe on kuitenkin turvonnut.Mua kyllä kutkuttais kokeilla tota soijaa, oon vaan joka kerta epäonnistunut kun oon yrittänyt siitä jotain tehdä :/ Mitään hyviä vinkkejä miten se varmasti onnistuisi? ..Mä en vaan oo onnistunu, kuuluu varmaan samaan hölmöön kategoriaan kuin se, että mä en myöskään onnistu koskaan perunamuusissa tai lettujen paistamisessa
Ja puuroja meillä syödään aamuisin, mysliäkin on ollut mutta se on vähän turhan hintava aamiainen noin pitkässä juoksussa..
Lopuksi samalla tavalla soijarouhe ja sipulit + makaronit sekaisin vuokaan, munamaito päälle.