<3<3 The Esikoisesta Haaveilevat VOL 12 <3<3

Saa nähdä perunko puheet tädin tulosta... Eilen tuli pyyhkiessä pientä rusehtavaa vuotoa ja olin varma, että täti tulee. No nyt ei ole tullu mitään... Seuraillaan ja pieni toive tosi myöhäsestä oviksesta ja nyt kiinnittymisestä kävi mielessä.:confused: Mutta eiköhän se täti sieltä kuitenki tuu...
 
Fiinaliina Häkä se on joka hapen syrjäyttää verenkierrosta, nikotiini aiheuttaa riippuvuuden. Uusimmissa tutkimuksissa sähkötupakkahan on yhtä vaarallista ellei jopa vaarallisempaa ku normi tupakka, et jos on korkea motivaatio miehellä niin kannattaa siirtyä nikotiinikorvaustuotteisiin, ja käydä lääkärin/terveydenhoitajan kanssa juttelemassa tupakoinnin lopettamisesta. (kokemuksen syvä rintaääni puhuu, lopetin tupakoinnin heinäkuussa 2011 kun halusin ainakin vuoden olla polttamatta ennen lapsen yritystä)

Babyfever1 En muista, milloin tulisi aloittaa punkun litkiminen, mutta oman ajattelun mukaan siinä paikkeilla kun kiinnittymisen pitäis alkaa tapahtumaan onko se viikko pari hedelmöittymisen jälkeen. Itse otin eilen dpo (arvioitu tuntemusten perusteella, ei tikutettu ovis) 3 pienen lasin (7cl) luomupunkkua ja siitä noin viiden tunnin kuluttua tuntui painetta ja kipua kohdun seudulla :p

Omaa napailua:
Kerrankin harjoiteltiin koulussa nieluviljelyä sopivaan aikaan, sillä pääsin heti kurkkukivun alettua ilmaiseksi näkemään, että ei ole bakteerin aiheuttamaa, joten antibiootit ei auta. Viimeyön nukkumiset jäi vähäiseksi mahan nippailun ja nenän tukkoisuuden takia. 15 minuuttia meni nenän aukomiseen ja pystyi puoli tuntia hengittämään yhden sieraimen kautta... Sitten kun ei oikeen noita lääkkeitä viittis alkaa nappaamaan, kun jos niillä on jtn vaikutuksia, kun eka kolmannes raskaudesta on kriittisin sikiön keskushermostolle. Toisaalta vielä on iän puolesta aikaa yrittää lapsia jos ei nyt tärppääkkään ja ylihuomiset :)eek:) hääni ovat elämäni ainoat....

Tosta gee royalesta, mikä siinä on erona tavalliseen hunajaan? Lueteltujen ainesosien perusteella vaikuttais että saa samat vaikutukset halvemmalla kun ottaa pari lusikallista hunajaa päivässä :flower:
 
Saa nähdä perunko puheet tädin tulosta... Eilen tuli pyyhkiessä pientä rusehtavaa vuotoa ja olin varma, että täti tulee. No nyt ei ole tullu mitään... Seuraillaan ja pieni toive tosi myöhäsestä oviksesta ja nyt kiinnittymisestä kävi mielessä.:confused: Mutta eiköhän se täti sieltä kuitenki tuu...
Toivotaan parasta ja ei lannistuta vaikka tulisikin epämieluisampi vaihtoehto, täti tuo monesti keksejä tuliaisiksi =)
 
pantera :hug:

miss_piggy, mä aloin jo eilen ottaan noita, mutta ajattelin vielä kysyä lääkäriltä asiasta, kun siellä seuraavan kerran käyn. Siis jos uskallan. Osa lääkäreistähän pitää tällaista ihan humpuukina. :D En kyllä usko, että noista vois mitään haittaa olla terojen kanssa. Mietin myös sitä vaihtoehtoa, että jos noita söis aina alkukierron ja teroja loppukierron.

Miuyy, tossa Babyfeverin laittamassa jutussa lukee: "Mehiläiskuningattaret syntyvät täsmälleen samoista munista kuin työmehiläiset. Ainoan eron muodostaa se, että kuningattariksi valitut potentiaaliset työmehiläistoukat ravitaan kuningatarhyytelöllä. Kuningatar on ruokinnan ansiosta tavallisesti 42% suurempi kuin työmehiläiset ja ehkä eniten hämmästyttää se, että mehiläiskuningattaren elämä on 40-50 kertaa pidempi kuin työmehiläisten, vaikka ne munivat 2-1 / 2 kertaa oman painonsa verran munia joka päivä. Tämä kuningattaren hedelmällisyys, energisyys, koko ja pitkäikäisyys on osoitus siitä, miten tämä ravintoaine pystyy ylläpitämään sisäeriterauhasten terveyttä ja niiden tehokasta toimintaa." Siis kuningattareksi valittua syötetään erityisellä hunajalla, että voi lisääntyä. Mehiläisyhteiskunnassa ainoastaan kuningatar lisääntyy. Noissa kapseleissa oleva aine ei siis ole sitä tavallista hunajaa, mutta tavallinen hunaja sisältää myös hieman ainakin joitain samoja aineita. Joten sillä vois korvata sokerin, jos etsii parempaa vaihtoehtoa. Ja sullako ylihuomenna häät?! Onnea ja tsemppiä tärkeään päivään! Muista nauttia joka sekunnista, se päivä menee niin äkkiä.
 
Viimeksi muokattu:
Marpa Kylläpä se elämä taas potkii teitä päähän. Toivottavasti kuitenkin pian teidän onni kääntyisi ja teille sataisi vaan positiivisia asioita :)

pienestä kii Hahah, tuo oli aika hyvä sun mieheltäs että unohti kertoa!! Miehet on niin tollaisia, ei niitä aina voi ymmärtää :D.

Hydrangea Kerropas säkin sitten onko mitään tuntemuksia että vaikuttais jotenkin tuo Gelee royal. Itsekin olen pitkään jo sitä ajatellut ostavani mutta aina on silti jäänyt kauppaan :)

Cheer ja Fiinaliina Täällä on kans yks omakotitalosta haaveileva. Pitkään ollaan jo lehdistä ja netistä kateltu ilmoituksia ja puhuttukin millainen haluttais ja mistä päin. Mutta ei ihan vielä saada sellaista asuntolainaa kun tarvis. Molemmat on opiskelijoita mutta itse olen viittä vaille valmis ja mieskin varmaan muutaman vuoden sisään viimistään vois saada ainakin keikkatöitä :)

Lilja Tervetuloa!! Toivottavasti käynti on lyhyt ja saat pian plussan :)

Miuyy Onko sulla todella häät huomenna? Toivottavasti saat elämäsi ikimuistoisimman päivän :)
 
Hydrangea Kiitos selvennyksestä, vaikka olisin voinut vähän tarkemmin lukea aiemmat viestit :)


ja juu, miun häät ne tulla porskuttaa lauantaina 22.9. nyt on voissiin kohtuullista sätäkin luvattu, puolipilvistä ja vain pieniä sadekuuroja. Saa nähä miten ennustukset muuttuu, kohan silloin ku tarvii ulkona olla niin ei tulis kissoja ja koiria päälle :)
 
Heippa :) Täällä jännätään, että alkaako ne menkat. Mulla yleensä alkaa niin tasan kierron 28pv. Ei kyllä tunnu siltä, että menkat tulisi, mut jotenki on semmonen "fiilis" että kyllä ne tulee.. Mies kyllä sano, että jos ne nyt tulee niin vielä koittaa se päivä että ne ei tulekkaan. Ihana tuo minun mies ku jaksaa kannustaa :) Meillä tämä muutto nyt tässä päällimäisenä :) Ois vaan joskus vapaata niin kerkiäis muuttaakki rauhassa. Onneksi on tuo äiti kaverina! Minä tosiaan muutan omakotitaloon ja saa ihan rauhassa en kesänä laittaa omaa pihaa :)
 
  • Tykkää
Reactions: Miuyy ja miranenn
miss_piggy
Hydrangea: Jos kysyt siltä lekurilta noista, niin ilmottele mitä oli mieltä :) Tuohan muuten kuulostais ihan järkevältä vaihtoehdolta, että söis ne kp 1-15 noita royaleita, ja sitte 15-24 teroja. Tuota vois testatakki.
 
  • Tykkää
Reactions: miranenn
Miuyylle ihanaa hääpäivää!! Nauttikaahan kovasti, sitä päivää on sit yhessä kiva muistella jälkikäteen, niin me inaki tehään ja tulee hyvä mieli :)

Hmm.. Houkuttelis kyllä itseäki noi royalit...täytyypä käydä kysäsemässä ku seuraavan kerran semmosen kaupan ohi menen...kaikki mahdollinen apu tänne vaan kiitos!!

Voi kettu marpa, tuokin vielä! Koittakaahan jaksella, kyllä kaikki järjestyy, vaikkei se kyllä sillä hetkellä siltä tunnu! Haleja!

Miten panteralla kävi, alkoko vuoto kunnolla?

Jee, me ostettiin tänään uus auto, sinne mahtuu vaaviki hyvin :) kumpa, kumpa...
 
  • Tykkää
Reactions: Miuyy
Vilijonkka, tänään taas epämääräistä rusehtavaa, eiköhän se täti sieltä tuu parin päivän sisällä ihan kunnolla...
Tosin nyt alkaa sellanen stressi, ettei tässä paljoa varmaan ehi vauva-ajatukset pyörimään päässä. Hyvässä/pahassa tapauksessa menee kierto hukkaan, jos sitä ei päästä hyödyntämään. Katsotaan, katsotaan...
 
Tervetuloa Lilja87, toivottavasti tärppää nopeasti =)
Oi , ihanaa häät Miuyy :heart: Nauti olosta ja päivästä ja tietenkin nauttikaa toisistanne. Päivä itsessään menee nopeasti mutta onneks ihanat muistot jää! :)
Pantera, toivotaan ettei tosiaan täti tuu, pidän peukkuja sulle pystyssä!!!
Täällä ovista kovasti yritetty metsästää mutta ei merkkejä tikuissa tai valkovuodossa, pöh :|
 
  • Tykkää
Reactions: Miuyy
Miuyy Joo meillä mies käväskin lääkärissä just sen tähden ku mä vähän ekaks jännitin tot sähkötupakkaa ja sen vaikutuksia. Mutta siis vaikka sekään ei terveellistä ole niin lääkäri oli ehdottomasti sitä mieltä että pienempi paha varsinaiseen tupakkaan verrattuna. Ja meillä miehellä on niitä vesilitkujakin, joissa ei siis muutakun vesihöyryä joten pikkuhiljaa vois päästä eroon nikotiiniriippuvuudestaankin. Olispa se ihanaa!!

Ja aivan taivaallisen ihanaa ja ikimuistoista hääpäivää teille :)

lullaby89 me käytiin eilen kattomassa talopaketteja, koska mietittiin että oikeesti, oman rakentaminen (jos siis ei mitään linnaa ajatellu rakentaa) vois tulla jopa paljon edullisemmaks kun vanhan ostaminen ja nyt siis meillä kauhee kuume rakentaa oma. Olispas se ihanaa. Ja tosi monissa talopaketeissa näyttäis olevan noi lainajutu jo soviteltuna ja talon sais heti takaamaan lainaa, ettei tarvis edes takaajia!! Ja mellä edellisestä omakotitalosta on saatu jotain jo taskuun, millä olis hyvä lähtee sit liikkeelle.

ON: täällä alkaa jo olla vähän niinku menkkatuntemuksia mahanpohjassa. hohhoi näitä kiertoja, koskakohan sitä pääsis oikeesti hyödyntämään ne oviksensa kunnolla. taitaa meille lapsi siunaantua vasta hamasssa hamasssssa tulevaisuudessa :/:/
 
  • Tykkää
Reactions: Miuyy
Fiinaliina Tuo talopaketti kuullostaa myös tosi kivalta ajatukselta myös. Itsekin ollaan mietitty, että jos rakentais oman talon. Suvussa on vielä yksi tosi taitava timpuri, (oikeastaan oma iskä :)) joka vois suunitella meille talon. Tai se olis mun yks unelma :).Mutta saas nähdä totetutuuko koskaan, kun tosiaan tuntuu olevan kallista puuhaa :)

buffy Pahloittelut tädistä. Usein tuntuu, että tosiaan tolla stressillä on osuutta asiaan koska usein kun sen negan testaa täti tulee saman tien. Uuteen kiertoon nyt vaan, ehkäpä tämä on se tärppikierto teille :)

Ihanan rentouttavaa viikonloppua naiset!!
 


THE ESIKOISESTA HAAVEILEVAT PE 21.9.2012



miranenn................23.................kp 72/28-?............yk 12/yv 3
Hydrangea..............26.................kp 41/26-?....................yk 7
kaiku<3.................22..................kp 36/32......................yk 5
empp.....................21..................kp 31/30-35...................yk 5
Dana-....................28..................kp 30/28.....................yk 15



Fiinaliina................22.................kp 27/?...................yk/TJOT 2
Vilijonkka...............26................kp 25/29-35...................yk 7
Niiu.......................25.................kp 23/27-31...................yk 2



emppuli83..............29.................kp 19/28?...................yk 3 (4)
Miuyy....................21.................kp 18/28.........................yk 1
Henrietta-.............25.................kp 16/38-49....................yk 1
Lullaby89...............23.................kp 15/31-36.................yk 12
eläväinen...............19.................kp 14/30........................TJOT
Marpa....................23.................kp 14/23-31....................yk 8
Naapurin tyttö........28................kp 11/29-?.....................yv 10
Piimis....................24................kp 10/31-36....................yk 4



Lilja87...................25................kp 9/44?................TJOT/yk 2
miss_piggy.............31...............kp 9/27........................yk 5
maimai83...............28...............kp 7/27-33....................yk 4
Babyfever1..............26................kp 4/31.......................yk 12
buffy.....................23..................kp 2/28......................yk 6



HAAMUJENGI/RKTT

TAUSTALLA KUUMEILEE
pienestäkii
tada
Hey
Tuisku85
Laola
Sanja
Ampparsson
jenninoora
Cheer115-





PLUSSANNEET :heart::heart::heart:

Tästä pinosta plussanneet odotuspuolella:
The Esikoishaaveista plussanneet 2011 & 2012


horrorpop 11.1.2011 yk 6
Zophie 15.1.2011 yk 3
elmiju 17.1.2011 yk 7
jonna_82 31.1.2011 yk 8
BlueNote 6.2.2011 yk 5
sharita 6.2.2011 yk 1
tiksutin 7.2.2011 yk 4
Gabrielle 9.2.2011 yk 5
mimmu1984 10.2.2011 yk 8
niiskuneiti90 16.2.2011 yk 3
Epa_88 25.2.2011 yk 4 (tm)
Tryffe 28.2.2011 yk 2
Äipäksi91 1.3.2011 yk 8
Kumikvatti 8.3.2011 yk 2
Laa84 21.3.2011 yk 6
Sokruli 17.4.2011 yk 4
iseeyou 29.4.2011 yv 1+
Arby 30.4.2011 yk 1
Ella83 3.5.2011 yk 7
Jomi 14.5.2011 yk 9
Namppis88 20.5.2011 yk 5
Puputi 18.6.2011 yk 2
"kuumeilija" 20.6.2011 yk 20
Memelisa 22.6.2011 yk 6+2
Laretzki 24.6.2011 yk 2
Away 29.6.2011 yk 2
Lilli88 6.7.2011 yk 7
Epa_88 18.7.2011 yk 4+3
mynttis 28.7.2011 yk 3
PikkuHöttiäinen 29.7.2011 yk 8
Syysmyrsky 6.8.2011 yk 16
viida 26.8.2011 yk 1+3
Gabrielle 27.8.2011
tiuhti_ 1.9.2011 yk 12
eskapismi 1.9.2011 yk 2
atl 8.9.2011 yk2
enkeli85 11.10.2011 yk 4
Emby^ 14.10.2011
Pikkumyy87 15.10.2011 yk 6
-pansku- 27.11.2011 yk 6
Callisto 30.12.2011 yk?
Selia ? ?
Taiteilijatar 7.12.2011 yk 3
Vanilja 87 19.12.2011 yk 5
lemonade 27.12.2011 yv 3
Jeela 12.1.2012
Apina25 29.1.2012 yk 2
Chiba 09.02.2012 yv 2
Sanja 25.2.2012 yk 8 km
nellielli 27.2.2012 yk 10
fisukisu 1.3.2012 yk 2
Ampparsson 8.3.2012 yk 6 km
mirkkunen_ 26.3.2012 yk 2
Laola 6.4.2012 yk 3 km
yöperhonen- 19.4.2012
Tessu84 18.5.2012 yk 14/15
enni. 7.6.2012 yk 2
moulinrouge 11.6.2012 yk 2
Heidukka 18.6.2012 yk 7
Amore 20.6.2012 yk 3
lenkkari 29.6.2012 yk 10
Marpa 18.8.2012 yk 7 km
iitahoo 22.8.2012 yk 2











buffy onko siis yk nyt 5 vai 6?! Ajattelin, jos kierto alkoi alusta, niin ollanko myös siirrytty yk6:een?! Ja pahoittelut tädistä :(

pantera josko laitat sit tietos tarkemmin, kun se täti mahdollisesti on kunnolla tullut :D kun vaikea nyt päätellä minkä kiertopäivän sulle laittas :D
 
Viimeksi muokattu:
Miuyy Hyrda vastasikin jo aika hyvin tuohon sinun hunajakysymykseesi :) eli ei se minustakaan kyllä sama asia ole! :) tai sit se on pahemman luokan huijausbisnes :D ja viikkohan siinä kiinnityksessä pitäis mennä, et varmaa just jossaa viimeistään dpo 5-7 jos alkaa juomaan lasillisen, niin olis hyvä! :) Katsotaan jos minäkin tästä kierrosta muistaisin!! Ja nytkö ne sun häät jo oli :O voi kun ihanaa, toivotaan hyvää ilmaa ja ihanaa päivää teille :heart:

Vilijonkka kokeile ihmeessä, itsekin ajattelin, et ei ne ainakaan huonoa voi tehdä, et eihän sitä kokeilematta tiedä ;)

Fiinaliina isot peukut, et plussa tulis tädin sijaan!!!!! :p


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE IHANILLE NAISILLE!!!! ;)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Miuyy
Täällä kp 1/30-35 ja yk 6. :( Mutta joo, koko kierron ajan musta on kyllä tuntunu, että nyt ei varmasti oo tapahtunu mitään. Huonosti alko aamu sekä mulla, että miehellä kun huomas, että sieltä ne menkat sitten alko, mutta ehkä tää tästä. Ärsyttää vaan ihan tajuttomasti, että meiän kämpässä on jo kolmas päivä, ku ei saa laskea vettä viemäriin välillä 9-15.30. Mulla loppu tänäänki koulu 11, niin saa nähä mihin tässä lähtis pariksi tunniksi vielä hengailemaan ku täällä ei voi vessaakaan käyttää..

Mulla on hullu neulomisvimma päällä. Oon tällä viikolla tehnyt jo 6 pipoa ja yhet villasukat. Ekat villasukat sitten ylä-asteen käsityötuntien, tuli melko rumat, mutta aattelin kehittyä. :D Haluaisin kauheesti alkaa tekemään vauvan villasukkia vauvaa odotellessa. Ja aion kyllä alkaaki, eihän ne pilalle mee, vaikka onki jo tehtynä. Kerta nyt tätä mun innostusta neulomiseen vielä riittää. :D
 
empp, pahoittelut tädistä ja parempaa onnea uuteen kiertoon. :hug: Oho, sä oot ollu innokas neuloja! Kiva kuulla, että täällä on muitakin puikkojen ja langan kanssa viihtyviä. :) Mäkin oon kerännyt kivoja ohjeita jemmaan ja ajatellut sitten neuloa vauvalle, kun se ilmoittaa tulostaan. Oikeestaan kyllä mulla on jo yksi neuletakki työnalla. Aloitin sen kun päätettiin ryhtyä yrittämään vauvaa, mutta nyt se neulomisprojekti on hieman unohtunut, kun tässä onkin kestänyt näin kauan.

Fiinaliina, mekin pohdittiin uuden rakentamista ennen kuin sittenkin päädyttiin ostaan vanha ja remppaamaan. Oltais saatu oma tontti vähän sivummalta, mutta todettiin että ei halutakaan vielä muuttaa niin kauaksi keskustasta. Vuokratontille ei myöskään haluttu rakentaa. Joten vanhan ostoon ja remppaan päädyttiin sitten lopulta, kun löydettiin kivalta paikalta läheltä palveluita meille sopiva talo. Onneksi mieheni on todella kätevä käsistään ja valmis uhraamaan vapaa-aikaa remppaan, niin ollaan kohta saatu rempattua koko talo jokaista nurkkaa, putkia, sähköjä, eristeitä yms. myöten ihan omin voimin ja siksi myös edullisesti.

Huh, tuosta päivitetystä listasta huomasin, että tänään tosiaan jo kp 41! Eilen meni vika tero ja jos homma menee samaan tapaan kuin primojen kanssa, menkat tai ainakin tuhru alkais sunnuntaina. Maanantaina sitten vois jo soitella aukkariaikaa, iik! Onko täällä kukaan käyny aukkarissa, millainen oli, sattuko?
 
Miuyy Ihanaa huomista hääpäivää teille :) Nauttikaahan juhlista ja toisistanne ;)

byffy Pahoittelut tädistä :hug:

ON Huoh.. Mistähän sitä alottais... Lääkäri siis soitti.. Eikä mitään positiivista kerrottavaa. Miehen simpat oli entisestään huonontunu.. Viimeks oli 15milj/mll ja nyt vaan 9milj/mll. Normaaleja oli viimeks 2% ja nyt 3%. Eteenpäin liikkuvia oli vain 15%. Clomien käyttö loppuu tähän, koska mitä niitä turhaan syömään jos simpat ei toimi.. Sain ajan aukiolotutkimukseen joka on ens kuun alussa. Jos siellä kaikki ok, niin sitte kokeillaan kerran inssiä ja jos ei toimi niin suoraan IVF hoitoihin..
Ei helvetti, mut ei tätä kyllä helpoks ole tehty!! Mä oon ehkä enemmän jopa vihanen ku surullinen. Tekis mieli mennä vaan ulos ja huutaa niin paljon ku kurkusta lähtee!!!! Ei tossa muuten mitään että hoidot alkaa, hyvä niin ku luomuna ei kerta tule, mut se hemmetin raha! Mistä me saadaan sitä tarpeeks? Mulla ei töitä, miehellä ainakin toistaseks joo.. lainaa ei saada mistään..
Tää kierto nyt katotaan vielä loppuun, mut en jaksa mitenkään uskoa, et tärppi olis käynyt.. Vatsassa tuntuu sellasta jomotusta välillä mitä on aina ennen tätiä.. Nännit on tullu kipeiks niinku muutamassa edellisessä kierrossakin, et se ei kerro kyllä mitään. Valkovuoto on lisääntyny ihan kauheesti. Välillä se on ihan melkein ku vettä. Sitä vaa lurahtaa housuun ihan hirveesti yhtäkkiä. Ihan ku olis pissat tullu.. No kattellaan ja odotellaan taas...
Toivottavasti teillä muilla olis vähän parempi viikonlopun alku!
 
Joo tuli se täti sitte... Eli täällä menossa kp 3/27. Ja tulikin ihan kunnolla. Huh. Nyt viikonlopun viettoon landelle miehen ja koiran kanssa, maanantaina tuleekin yks kuvausryhmä käymään, joten hermojen lepuuttelua todella kaipaan :)

Ihanaa viikonloppua teille kaikille:heart:
 

Yhteistyössä