Minkälainen mies on naistenmieleen?

  • Viestiketjun aloittaja Kerrohan
  • Ensimmäinen viesti
Kerrohan
Minkälainen mies on sinun mielestäsi sellainen josta kiinnostut sekä seurustelu että seksuaalisessa mielessä?

Miehen mielenkiinnon herättää naisessa ulkonäkö, mutta naisen kiinnostusta miehessä ei herätä pelkkä ulkonäkö - tarvitaan muutakin ja kertokaas mitä muuta, mikä on " se jokin" jota miehessä on oltava.
 
"vieras"
[QUOTE="Ahaa";26197893]Millä tavalla ilmenee ÄLY? Elikkä maahanmuuttajat ovat älykkäitä ( vetävät naisia puoleensa mangeetin lailla) kuten myös kaikenmaailman sätkäkone hipit.[/QUOTE]

Joitain surkimuksia vetää puoleensa mikä mies tahansa. Johtuu siitä, ettei tiedä omaa arvoaan, eikä välitä siitä, miten kohdellaan.
 
[QUOTE="Ahaa";26197893]Millä tavalla ilmenee ÄLY? Elikkä maahanmuuttajat ovat älykkäitä ( vetävät naisia puoleensa mangeetin lailla) kuten myös kaikenmaailman sätkäkone hipit.[/QUOTE]

Viestisi on siinä ala-arvoisuuden rajoillla monin tavoin, mutta kerron silti miten ÄLY voi ilmetä: Aina kun sinä jäät raksuttelemaan jotakin asiaa tai näytät hölmistyneeltä, niin jossain lähelläsi on todennäköisesti ilmennyt jotakin älykästä. Opit vähitellen tunnistamaan sen.
 
"Sanna"
Riippuu ihan naisesta, naisen iästä ja elämäntilanteesta.

Nuorena ihannoin tummia italiaanomiehiä. Minuun vetosi myös renttumaiset gigolot, jotka olivat hyviä sängyssä. Vähän vanhempana katseeni alkoi kääntyä ainoastaan vaaleiden suomi-miesten perään. Elämänkokemukseni opetti, ettei rentuista seuraa mitään hyvää, joten aloin arvostamaan rehellistä ja naista kunnioittavaa miestä.

Nyt nelikymppisenä perheellisenä ihailen miehiä, jotka huolehtivat lapsistaan ja ovat vaimonsa kanssa tasa-arvoisessa parisuhteessa. Arkielämää sietävät miehet ovat upeita harvinaisuuksia.

Itserakkaita, tyhmiä, narsistisia, naista alistavia pullistelijoita en voi sietää. Sen sijaan miehellä pitää olla hyvä itsetunto.
 
"vieras"
Ne jotka valitsee miehen sillä perusteella, että miehellä on hyvä sydän, saa elää onnellista elämää. Ne jotka valitsee oman rikkinäisyytensä perusteella miehen, joutuu pettymään (vaikka miksi pettyä, kun pitäisi jo valmiiksi tietää?) ja heillä on edessä vaihtuvia suhteita ja monia yksinäisiä vuosia.
 
"alma"
Menestyvä, rikas ja isomunainen. Toki pitää olla lisäksi vaatimaton, hellä, huumorintajuinen, älykäs, karismaattinen ja valkoihoinen. Lisäksi kiinnostunut sisustuksesta, kulttuurista, ruoasta, viineistä ja matkailusta, muttei saa olla millään muotoa hintahtava tai viinaan menevä. Lapsi- ja eläinrakas on oltava sekä urheilullinen.
Tuossapa noi tärkeimmät ominaisuudet. Lisäksi ei saa olla selkäkarvoja.
 
No mielenkiinnon herättää kyllä oikeasti mun kohdalla vain ja ainoastaan se ulkonäko ja tyyli. Jos siis oletetaan ettei tunneta vielä yhtään toisia.
Seurustelua jos mietitään niin siinä kohtaa yleensä jo tunnetaan ja silloin pitää tietysti olla paljon muitakin ominaisuuksia.
Tyhmyyttä mä en siedä, en edes seksuaalisessa mielessä. En voi pitää tyhmää miestä kiihottavana vaikka olisi kuinka komea.
 
[QUOTE="alma";26197959]Menestyvä, rikas ja isomunainen. Toki pitää olla lisäksi vaatimaton, hellä, huumorintajuinen, älykäs, karismaattinen ja valkoihoinen. Lisäksi kiinnostunut sisustuksesta, kulttuurista, ruoasta, viineistä ja matkailusta, muttei saa olla millään muotoa hintahtava tai viinaan menevä. Lapsi- ja eläinrakas on oltava sekä urheilullinen.
Tuossapa noi tärkeimmät ominaisuudet. Lisäksi ei saa olla selkäkarvoja.[/QUOTE]

Taidat olla mies.
 
Sellainen mies jolle seikkailuksi riittää ihan tavallinen arki, vastuuntuntoinen, hyväsydäminen, empaattinen, huumorintajuinen (ja tämä ei tarkoita alituista pieruhuumorin viljelyä, vaan sen että huomaa hauskoja juttuja jokapäiväisessä elämässä ja tiettyä tilannekomiikkaa), vielä jos jaksaisi seuraksi kävelyille, mökkeilemään, tykkäisi eläimistä ja lapsista yms. niin oisi jo aika unelma.
 
Ihan ekana kiinnitän huomion tyyliin ja ihon ja hampaiden kuntoon. Ei siis tarvitse olla mikään puku päällä, lökäpöksyt ja t-paita käy hyvin, kunhan ei ole yltä päältä paskassa. Luonteenpiirteistä toivoisin, että hän olisi huumorintajuinen (itseäni naurattaa vähän "ronskimmat" jutut) ja että hän osaisi ottaa muut (=varsinkin minut) huomioon. Oman mieheni kanssa meillä on loistava suhde, koska hän osaa katsoa asioita myös muiden näkökulmasta ja on rento, kuten minäkin. Kaikista ärsyttävin piirre ihmisessä on mielestäni turhasta valittaminen.
 
"..."
minua vetää puoleensa pitkä harteikas mies, joka osaa keskustella asioista. Haluan, että minut otetaan huomioon ja että minua kunnioitetaan. Jos nämä toteutuisivat joskus, niin olivin sulaa vahaa...
 
nämä vielä
Paljon tuli jo hyviä ominaisuuksia joita en jaksa enää toistaa, mutta lisäksi itselleni on tärkeää että mies osaa ja tykkää keskustella, ihan kaikesta. Ja miehellä pitää olla sellaiset ystävälliset ja lämpöiset silmät.
 

Yhteistyössä