[QUOTE="aloittaja";25018153]Missä täältä on nyt ne himokokkaajat? Vai eikö kukaan paista kokonaisia broilereita/kanoja? Kumman vähän tulee vastauksia.Mäkin luulen jos se ei ois raakaa, mutta pelottaa jos iski salmonella, kun mulla toi maha kipee...[/QUOTE]
Salmonella ei kai tunnu heti, mulla on ollu se ja useamman päivän se itää, ja sitten koskee niin rajusti, että tietää kyllä että nyt on jotain oikeasti vialla (mä mm. pyörryin kun vatsasta sieppsi niiiiin kovaa) ja siihenhän kuuluu myös yleensä ripuli (vaikka mulle ei tullutkaan).
Mun mielestä grillibroiskuissa un usen sellaista vähän punaisempaa, mutta voithan sä kypsentää niitä lihoja vähän uunissa tai mikrossa lisää. Ja varsinkin jos se epäilyttävä kohta näyttää senkin jälkeen samalta, niin tiedät, että se oli jo kypsää, ja punaisuus vain lihaan jäänyttä verta. Mä kypsentäisin ja katsoisin muuttuuko, sit sais varmuuden liittyykö mahakivutkin siihe.