Ruokakuvaketju

"vieras"
Kivoja kuvia, ihanaa Mummeliisa kun viitsit arkisiin ruokiin satsata ulkonäköön ja asetteluun.
Tuo mainio lihamurekekäärme pääsee testiin meidän perheeseen :) Onko idea ihan omasi?
 
[QUOTE="vieras";22538274]Kivoja kuvia, ihanaa Mummeliisa kun viitsit arkisiin ruokiin satsata ulkonäköön ja asetteluun.
Tuo mainio lihamurekekäärme pääsee testiin meidän perheeseen :) Onko idea ihan omasi?[/QUOTE]

Kyllä se oli oma idea, mutta hauska jos lähtee "kiertoon" muihinkin perheisiin.
Ja kiitos kehuista. Sellaiset lämmittävät aina.
 
klöh
Mä niin tykkään tästä ketjusta! Mummeliisa ja CandleLight, ihania kuvia ja ruokia! Ne isänpäiväkakut oli tosi hienoja, candlelight. Ja noi ruuat näyttää niin hyviltä, käärmemureke päätyy vielä joku kerta meillekin :) Itseasiassa luen teidän molempien blogejaki säännöllisen epäsäännöllisesti :D
 
[QUOTE="Vieras";22561922]Nam, näyttää herkulliselta!
Valkosipulitikkujen ohje kiinnostaisi...Pikkujoulu tarjoamisia suunnittelen :)[/QUOTE]

Ihan vehnätaikina; vettä, suolaa, valkosipulitahnaa, oliiviöljyä ja vehnäjauhoja.
Jos haluaa niin päälle juustoraastetta.
:)
 
[QUOTE="pilvi";22562797]Voitko antaa lihisten reseptin?Meinaan,näyttää herrkulliselta! :)[/QUOTE]

Lihapiirakat on ihan vain jauhelihasipulipaprikatäytettä voitaikinan sisällä. PALJON mausteita. :)
Voitaikinaohjeita on netissä, mutta sitä saa ihan kelvollista kaupan pakastealtaastakin.
:)
 
Naureskelin tuossa luonasta pykätessäni itsekseni. Kun nuo alla olevat ainesosat kuorin, pilkoin ja pienin, paistin, haudutin, huolellisesti maustin ja annoin lopulta muhia pitkään viinissä, niin mitä siitä sitten tulikaan ?



Tietenkin läskisoosia!
Kind of antikliimaksi, sanoisin.
:D
 
"kokki"
Mahtavaa, että tällainen ketju on saatu aikaiseksi ja varsinkin se, että tarjolla ei ole pelkkää makaroonia ja jauhelihaa tai eineksiä, joita tällä palstalla tunnutaan vain lämmitettävän.
 
v
Keitetään pienehköjä rosamundaperunoita kuorineen kypsäksi, laitetaan uunipellille oliiviöljyä, asetellaan perunat pellille, litistetään ne haarukalla tai pottunuijalla (tein ensin viillon pottuun, niin lytistyi helposti) noin sentin suurpiirteiseksi läpyskäksi ja ripotellaan vähän hiutalesuolaa ja pippuria päälle, vielä oliiviöljyä vähän ja uuniin 200 astetta noin 20-25 minuuttia, tulee ihana rapeus, voi syödä kuorineen päivineen. Jotain tuoretta yrttiä vielä päälle uunista ottamisen jälkeen.
Näitä kokeilen tänään, kiitos vinkistä!
 

Yhteistyössä