Juustoja on tosiaan tullut syötyä aika paljon, etenkin leipäjuustolla olen herkutellut. Täytyykin jättää juustot vähäksi aikaa ja katsoa, miltä sitten näyttää. Rasvan määrästä ei voi olla kiinni, sitä on tullut nautiskeltua kyllä ihan riittävästi. E% suurin piirtein hh3%-p17%-r80%. Vaihtelee tietenkin päivästä riippuen vähän.Alkuperäinen kirjoittaja Tapiontytär;22085903:Syötkö minkä verran juustoa, raejuustoa, partaäijää? Maitotuotteet jumittaa ainakin, ja liian vähä rasva. Voisit tietty myös kokeilla tiputtaa hh:t alle 20 seuraavaksi viikoksi ja katsoa mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään...
Sentit kannattaa ottaa vaikka tissit, ylävatsa, alavatsa, persaus ja reisi. Kaverilla lähtee reisistä ja mulla lähti ylävatsasta.
Joku jumi mullakin on päällä, ketoilua on takana kohta 11 viikkoa ja stoppi tuli kolmisen viikkoa sitten..tosin joskus jumittaakin ja sitten lähtee taas, kun vaan on sitkeä.
Tuota herkkupäivää/-tuntia olen miettinyt, mutten vielä viitsi pitää sellaista. Mulla lähtee niin herkästi kädestä tuollaiset: menee vähän pitkäksi, venähtää viikonlopuksi, sitten käyn vaa'alla, menetän toivon ja lopetan koko homman... Täytyy kokeilla sitten, jos ei tuo juustoista karsiminen auta.
Makrot ovat yhtäkuin hiilihydraatit, rasvat, proteiinit, alkoholi. Eli "isot" ravintoaineet. (mikrot eli pienet ravintoaineet ovat niitä kivennäisiä, vitamiineja ynnä muita hitusia.) Pidän itse sellaisen laskupäivän noin kerran viikossa, että merkkaan syömiset kiloklubiin ja tarkistan siten, että hiilarit ovat hanskassa ja syön riittävästi rasvaa. Proteiineja en ole hirveästi tarkkaillut, mutta täytyy jossain vaiheessa niidenkin määrä tarkistaa, jos ei jumi helpota muutamassa viikossa.