Turkilmas
Juu, mä ainakin pähkäilin just niin että lautanen tukee kivasti, eikä mee niin helposti rikki.Alkuperäinen kirjoittaja essi:Ah, ok. Välttyisköhän sillä sitten siltä pohjan halkeamiselta, joka mulle sattuu aina, kun teen jotain piparirakennelmaa sellofaaniin...Alkuperäinen kirjoittaja Turkilmas:Siellä on kertakäyttölautanen, joka päälle on pyöräytetty jouluservetti .Alkuperäinen kirjoittaja essi:Mitä ihmettä sulla on siinä piparilaatikon alla? Tuo joku punanen?
Mutta siis hienoja on.
Kertoisetko mittamäärät tuohon sokerikuorrutteeseen? Näyttää just hyvätä. Siinäkin mulle tulee aina liian jäykkää, tai liian löysää :/
Nyt ei kun hintoja miettimään.
Kai sä jotain olet päässäs jo pyöritellyt?
Mittasuhteita en valitettavasti osaa sanoa kun mä lisään aaina tomusokeria näppituntumalla. Mutta mulla se juju piilee munanvalkaisessa . En siis tee kuorrutetta veteen vaan just tuohon valkuaiseen. Tulee mun mielestä paljon napakampaa ja paremmin kovettuvaa kuin veden kanssa .
Olin mä jotain hintoja varovaisesti mielessäni pyöritellyt, mut lopulliset päätökset tein vasta paikan päällä