Työpaikalla tyydyttely

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Olette ihania naisia kun pidätte dildoa pillussa ja nautitte seksistä työaikana ja vielä jaatte kokemuksia täällä. Meillä miehillä ei ole samaa mahdollisuutta nauttoa, pitää masturbaattoria kyrvässä tai hyrisevää anustappia.
 
vierailija
Aamuvuoron raportti sitä haluavalle. Aloitin työt 5:30 vibra pillussa, vibran vaihto klo 9:45 sen jälkeen kun olin antanut vessassa kunnon dildo käsittelyn ja vähän skruirttasin kun tuli niin hyvä orgasmi. Klo 13 paikkeilla molemmista vibroista akku loppu. Pakko oli käydä taas vessassa ja nyt annoin pide suihkua klitorikseen niin että laukesin. Nyt menossa kotiin ja aion kuunnella musaa ja dildoilla niin kauan että nukahdan siihen😉
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
vierailija
Kävipä kivasti, olin työpaikan vessassa ja tyydytin matka dildoilla ihan täysiä niin ovi aukesi ja mä jalat levällään dildo pillussa niin että tosi moni kulki just ohi. Olin lukinnut huonosti oven 😭
 
vierailija
Mulla kävi niin että sain niin ison orgasmin että pääsi väkisin ääni vaikka yritin pidätellä ja kyllä ne jotka kuuli eivät voineet erehtyä että sain juuri jättimäisen orgasmin
 
vierailija
Olen seksikkäästi pukeutuva sihteeri isossa yrityksessä. Minulla työpaikka seksiä 3 eri miehen kanssa. Pomon kanssa naidaan sen toimiston ovi kiinni. Tekniikka päällikkö panee mua vessassa. Huollon esimies pamputtaa mua siivousvälinevarastossa. Saan viikossa välillä näiltä kaikilta useaan kertaan. Oma mies ei tiedä mitään mutta välillä ihmettelee kun oon niin märkä, lasteja saattaa olla 2 jo valmiina pillussa kunnes oma mies pääsee herkkuni kimppuun. Näin on mennyt jo useita vuosia. Lisäksi käytän vibraa aika usein töissä. Työni on nykyään todella helppoa, vaatii n. 2 tuntia koska olen nopea ja osaan hommani. Muu aika menee kaiken näköisessä touhuilussa. Miettinyt että pitäisikö siirtyä seksityöntekijäksi kun pidän naimisesta niin paljon. Sitten vaan pitäisi käyttää kumia, nyt saan paljaalla ja on ihanaa olla niin spermassa.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
vierailija
Seksityöntekijänä et voi tehdä pitkään salassa mieheltäsi, kuinka moni mies hyväksyy vaimonsa olevan useiden miesten kanssa päivittäin, kenen miehen itsetunto kestää ilman mustasukkaisuutta, sanon että ei kenenkään !
 
vierailija
Hieron pillua housut jalassa joka työpäivä Käytän leggingsejä niin pilluvako näkyy ja on helppo hieroa klitorista. Pillua annan aina kun tulee mahdollisuus ja on vetävän näköinen työkaveri. Olen monta palkankorotusta saanut pillulla.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
vierailija
Olen 41 vuotias nainen. Teen hoitotöitä ja työ on raskasta, erittäin raskasta ajoittain. Oma tapa selvitä on käydä tekemässä orgasmi päivässä ja taas jatkaa. Tiedän että en ole ainoa, tuli pikkujouluissa puheeksi niin olinkin enemmistön ryhmässä enkä vähemmistön. Vähänkö meitä nyt naurattaa töissä ja väännetään vessavuoroista huumoria. Ikinä en ole nussinut töissä kenenkään kanssa mutta sopiva tilanne ja fiilis niin hitto miks ei 😅
 
vierailija
Miehen kommentti välillä näitten vibrapillujen lisäksi. Olen 47 v toimistotyöntekijä. Tänään yksin toimistolla. Katsoin pornoa kännykästä ja runkkasin spermat neukkarin kokolattiamatolle. Pyyhin servetillä pois, mutta kyllä siihen joku läntti jää. Fantasia on tietenkin se, että tänne tyhjään toimistoon tulisi joku nainen, joka antaisi pillua. Vaikka joku postipaketin tuoja, tai kahvikoneen huoltaja.
 
vierailija
Hieron pillua housut jalassa joka työpäivä Käytän leggingsejä niin pilluvako näkyy ja on helppo hieroa klitorista. Pillua annan aina kun tulee mahdollisuus ja on vetävän näköinen työkaveri. Olen monta palkankorotusta saanut pillulla.
Tunnustus Mä olen edennyt pillulla vailla koulutusta. Nyt olen suuren yhtiön johtoryhmäjäsen. Toki olen hyvä muuallakin kuin sängyssä mutta kukaan ei tiedä kuinka paljon mua on nussittu päästäkseni tähän. Voin sanoa että olisin tienannut huorana jo paljon, niin paljon olen jakanut pillua koko työelämäni.
 
Koulussa opettajana Stadin AO :ssa Välillä panettaa niin vietävästi kesken koulupäivän ja täytyy käydä vessassa runkulla. Naisopettajista tai opiskelijoista ja heidän päiväseksirutiineista ei valitettavasti tietoa..
.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä