Toiveissa vauva 2021

@Vindy Onnea sinne! Pakko kompata @Mamtobe tai siitä et melkein itku tuli silmään harmistuksessa kun sanoit et teidän yritys on nyt siinä. Ihana et plussa ilmestyi ♥ tarrasukkia matkaan!!

@Mysteerio onks teillä PAS päivä jo ens viikolle sovittu? Taas ollaan melkein samoina päivinä menossa klinikalle :D

Mulla on muuten sikana viimeaikoina tullut vauvauteluita sillee vaivihkaa mm. Mun äidiltä ja työparilta :D kellekään en oo tarkkaa ajankohtaa kertonut mut hauska miten ihmiset odottaa meiltäkin vaikka ollaan naispari et vuosi häistä nii pitäisi jo vauva olla tulossa :D ja mä siis oon kuitenkin aloittanut töissä vasta viime kuussa nii tuo työkaveri on kyl hauska. :D
 
@Vindy mäkin muistan sut ja komppaan muutamaa muuta, että tosi paha mieli tuli, kun laitoit että yritys loppuu :( Ei vois siis olla onnellisempi teidän puolesta!❤ Paljon onnea ja pienelle tarrasukkia matkaan:love: Tuu kertomaan kuulumisia!:X3:

Ja kiitos @Kasikuus ja @chili_ ja @Lilmi89 ja olikohan muita jotka kommentoi noihin mun stressailuihin oviksen oireettomuudesta :) En jaksa nyt enää ees miettiä! Jos tulee plussa parin viikon päästä, niin on ollut ja jos ei niin ei voi ikinä tietää onko ollut vai ei :D Nyt ainakin munasarjoissa ollut jotain juilintaa, niin luulis et keltarauhasen siellä toimii, mut varmaan voi olla mitä muuta vaan myös:ROFLMAO:
 
Omaa napaa. Mun piti oikeen listalta tarkistaa että mikä piinapäivä tässä oli menossa.:ROFLMAO: Ihan hyvä että näin päin! Ehkä sit kun alkaa oleen dpo päivät vähän pidemmällä niin alkaa se jännääminen. Raskaustestit kyllä tilattu ja postissa tulossa!:geek: Haluaisin malttaa odottaa mahdollisimman pitkälle ennen testaamista, mutta sen tiedän jo nyt että haluan tehä testin ennen menkkoja kun/jos ne sieltä tulee. Se jotenkin kuuluu itellä tähän prosessiin kans että saa jännätä niiden kans.:X3:
 
Omaa napaa. Mun piti oikeen listalta tarkistaa että mikä piinapäivä tässä oli menossa. Ihan hyvä että näin päin! Ehkä sit kun alkaa oleen dpo päivät vähän pidemmällä niin alkaa se jännääminen. Raskaustestit kyllä tilattu ja postissa tulossa! Haluaisin malttaa odottaa mahdollisimman pitkälle ennen testaamista, mutta sen tiedän jo nyt että haluan tehä testin ennen menkkoja kun/jos ne sieltä tulee. Se jotenkin kuuluu itellä tähän prosessiin kans että saa jännätä niiden kans.
Meillä sama dpo 3 menossa! :D
Mä aattelin aluks et testaisin vasta ku menkat myöhässä. Mutta tiedän, että ihan varmana en malta olla testaamatta.. :D
Täytyy hakee vielä vähän lisää testejä.. :D
Lupasin myös viime kierron jälkeen että lopetan oireiden ylianalysoinnin, mutta huomaan jo googlettelevani kaikkee ja tunnustelen kropan tuntemuksia. :ROFLMAO:
 
Mun menkat päätti ainakin väliaikaisesti loppua kolmantena päivänä ku seinään. Eihän täs voi ku nauraa näille kieroille oikeesti, pituus 35-47 pvä normin 33 sijaan ja vuoto näköjään 3-7 päivää normin 6 sijaan. :D no, kai tää on vielä sitä raskaudesta palautumista sit. :D voi tietty olla et nää menkat jatkuukin viel huomenna, tai vaikka viikon päästä. xD
 
@Helmipupu jee kivaa kun on muitakin samassa tilanteessa olevia! Ja joo niin se menee ennemmin tai myöhemmin että google aukeaa ja youtubet ja kaikki maholliset. Ja Flohun merkkaus oireesta jos toisestakin:ROFLMAO:
Ja joo siis tiiän kans jo nyt että ei tuu onnistumaan se että oottais jos menkat myöhässä, pakko päästä pissimään tikkuihin. Saadaan täällä sit ehkä yhessä jännätä mitä kenenkäkin tikut näyttää!:love:
 
En muistanu miten piinaavaa tää vv:n runsas määrä tässä alussa on. Koko ajan tuntuu et nytkö ne menkat alko. Alamahaa nippaillut paljon tänään ja maha on ollut vähän sekaisin, mikä viimeks liitty mulla myös kemialliseen. Sillon pakki meni kyllä ihan totaalisen sekasin yhdeksi illaksi ja seuraavana päivänä alkoi menkat. Vähän sen myötä nyt huoli mielessä, mutta ei auta kun odottaa.

VINDY mä en oo uskaltanu kokeilla kohdun nipukkaa. Jotenki jännittää nyt kaikki. Mutta toi linkki minkä laitoit tosta liikunnan määrästä olikin hyvä. Kävin eilen heittämässä kaverin kanssa todella reipashenkisen lenkin kaverin kanssa ja jännitti sen jälkeen kun kolotteli vasemmalle alavatsaan.
 
  • Tykkää
Reactions: Vindy
Täällä kans dpo3 menossa, mut listalla en ole, koska se viimeki kierrossa selvästi autto, et sieltä pysy pois
Joo niin varmaan, sehän se syy olikin plussalle
No mitäs sitä hyväksi todettua kaavaa muuttamaan, katotaan miten se toimii tällä kertaa! xD Ollaan kuitenkin kaikki samassa hengessä mukana, yhdessä piinaillen, tai vaikka piinailematta!
 
  • Tykkää
Reactions: Kasikuus
Te joilla pms oireina mielialan muutoksia ja pahantuulisuutta, niin millon yleensä ootte huomannu, että sitä esiintyy:unsure:? Mulla menossa nyt kp15 ja oletettuihin menkkoihin vielä 12 päivää, nyt parina päivänä kiukuttanut niin herkästi ja tuo mies ärsyttää todella paljon:mad: tai sitten se vain on ollut tosi rasittava pari päivää:LOL::LOL:
 
Te joilla pms oireina mielialan muutoksia ja pahantuulisuutta, niin millon yleensä ootte huomannu, että sitä esiintyy? Mulla menossa nyt kp15 ja oletettuihin menkkoihin vielä 12 päivää, nyt parina päivänä kiukuttanut niin herkästi ja tuo mies ärsyttää todella paljon tai sitten se vain on ollut tosi rasittava pari päivää
Viikko ennen menkkoja alkaa ja pahenee siihen asti et menkat alkaa. Sit taas helpottaa. Mutta jos on pahat pms oireet niin suosittelen ottamaan vahvaa b6 vitskua. viikon tai kaks ennen sitä pms viikkoa.
 
Täällä kans dpo3 menossa, mut listalla en ole, koska se viimeki kierrossa selvästi autto, et sieltä pysy pois
Joo niin varmaan, sehän se syy olikin plussalle
Oliskohan pitäny itekki jättää tulematta piinalistalle:sneaky: Se kävi kyl mielessä, mut liityin kuitenki:D:rolleyes:

@Nokare @Helmipupu täällä kans yks joka kirjaa Flohon kaikki pienetkin oireet ja tutkailee melko tarkkaa fiiliksiä, tosi RENTOA yritystä:ROFLMAO::ROFLMAO:

Edit. @Kasikuus mulla kans lämmöt ollut ihan mitä sattuu nyt, senkin takia se ovis mietityttänyt. Mutta toisaalta oon mitannut vähän eri aikaan, niin ei oikeen ehkä oo totuudenmukainen:unsure:
 
  • Haha
Reactions: Kasikuus ja Nokare
Onko kuinka monella ovulaatioo tikuttavalla merkkejen välillä eroo tossa tummuudessa?

Mulla on nyt käytössä toi premom-sovellus.. viimekierron ovulaatioo tikutin rfsu:n testeillä ka nyt on pc:n testit tähän kiertoon.. ja nyt sit toi sovellus näyttää samoja suhdearvoja kp7 kun viimekierrossa oli kp9..
lähinnä sillä ihmettelen että onko ovulaatio tulossa mahdollisesti aikasemmin vai voiko toi heitto johtua vaan siitä että on erimerkin testit menossa.. :unsure:
 
Tulin vaan kertomaan, että hengissä ollaan ja tämä kierto on ollut täysin seksitön. Oviksen tikutin tälle päivälle eli ilmeisesti kp 20 on dpo 0 nyt vakiintunut. Vaikka miehen seksihalut ei näytä mitään pikaisia tokenemisen merkkejä, niin ajattelin silti jatkaa tikuttelua. Oon tykästynyt siihen, että oviksesta pystyn tarkasti laskemaan koska menkat alkaa ja voin ottaa esim. särkylääkettä ja laittaa kupin jo etukäteen. Kyllä mekin vielä se vauvamme saadaan, kunhan taas saadaan vauvatehdas joskus käyntiin tän alasajon jäljiltä. Nyt kuitenkin jatkan taustailua ja nautin vaan kesästä.

Plussatuulia kaikille ja pysykööt pienet tiukasti matkassa! :love:
 
Paaaaljon onnea @Vindy @Puolu ja @Shibali Tarrasukkia kaikille.

Meillä yrityksestä tietää tosi moni. Vuoden yrittämisen jälkeen tosin kerrottiin, vasta miehen vanhemmille. Työkaverit ja läheisimmät ystävät tietää myös

Musta tuntuu, et mä en sit ovuloinutkaan. Lämpökäyrä on eka kertaa TODELLA outo ja @chili_ kun mainitsi, että vaikka plussan saa tikkuun, niin ei takaa irtoamista ja mulla on nyt vähän sellanen olo, et sillain ois varmaan nyt käynyt. No nähtäväksi jää, että mitä lämmöissä vielä tapahtuu
Älä mun kokemuksen perustella heitä toivoa menemään! <3 Ja samaa mieltä, et mä en kyl usko omiin lämpökäyriini ainakaan ollenkaan :D Esikoisesti nousi lämmöt niinku oppikirjasta ja jäi yli 37, tiesin siitä palelusta ja kuumeisesta olosta jo et raskaana ollaan. Mut tokasta, nada :D
 
Hei mut vois tästä siirtää plussanneisiin. Tullaan sit takas listoille, jos sellanen tilanne tullee. Tuli fiilis, et pakko tässä on nyt vaan ottaa relasti ja luottaa, että asiat menee kuten menee. Jatkan täällä silti toki keskustelun seuraamista ja osallistun varmana kesusteluunkin. Niin paljon aina jännittää että kuka on seuraava <3.