Toiveena vauva 2017-2018

Oli kyllä mukava lääkäri, eikä onneksi vähätellyt tai pitänyt mua ihan hölmönä. Money well spent :LOL: Parin viikon päästä saa varmaan ottaa ekat tabut ja tammikuun ekalla viikolla ultraan. Jänskätijännää. :ROFLMAO:

Nyt saa onneksi rauhoittua joulun odotukseen (no okei, maanantaina vielä tentti, mutta sen jälkeen) ja seurailla muiden piinailua. Toivotaan että tulee jouluplussia (y)
 
@viipulainen Minäkin odotan sun testejä! :D Ite tein tänään huvikseen aamulla puhtaan negan testin. Dpo 4 vasta, joten se oli odotettavissa mutta tiedämpä nyt miltä se nega näyttää :ROFLMAO: Huh, oon sairaslomalla töistä ensi viikon ja sitten alkaakin loma ensi vuoden puolelle asti. Taitaa tämä raskauden odotus ja liiat työpaineet käydä nyt psyykkeen päälle.
 
Ai joo se testi, ihan tyhjähän se kuis muuten mut ai että jeesas testaustuskaan tehä se yksi.:ROFLMAO::ROFLMAO:
Sunnuntaina vois tehä taas, huomenna tuskin ennätän ku pitää sinne lahjaostoksille raahautua.:D
Itelläki sunnuntaina herkkä testi tarkoitus tehdä ;) Ai hitto että ärsyttää kun ei raskauskeijulta ehtinyt tulla lisää herkkiä testejä :cry:
 
  • Tykkää
Reactions: viipulainen
@tänttähäärää voi ei:cry:
Sillon ku luin niitä vitamiini asioita, oli se juttu siitä yhdestä jota käytetään hedelmöityshoidoissa suurina annoksina miehillä nostamaan siittiömääriä, jokin aika siinä muistaakseni meni ennen kuin muutosta näkyi. Voin etsiä sen. Voisi siitä puhua lääkärin kanssa, mutta ei siitä varmasti haittaa ole jos kokeilee.
 
http://aminohapot.org/hedelmaellisyys/

Tässä @tänttähäärää
Ei tainnut olla mainintaa siitä jos ei lainkaan löydy siittiöitä, mutta uskoisin että saatte tarkemman selostuksen löydöksistä kun teille soitetaan (jos muistan oikein että soitetaan). Meinaan, että onko siemenneste todella täysin vailla siittiöitä, vai onko kyseessä joku muu esim.liikkumattomia tai hyvin vähäisesti liikkuvia.

Toivon niin kovin että kuitenkin olisi joku hoidettavissa oleva ongelma.
 
@Fritang Joo tuost me vähän luimne ei olka kauheesti googleteltu vielä kun vaan itketty ja juteltu.
Mutta just mietimme että jos ei siimahäntiä oo koko nesteessä niin onko niitä kiveksissäkään.
Mies lupasi vetää ja syödä kaiken pillerit ja hedelmät ym jotka auttaa simppojen lisäämisessä jos mitään auttaa. Mut katsotaan mitä lääkäri määrää.
 
Huhhuh, olipa monenlaisia tunteita herättävä viestittely sitten viime käynnin!!
@Fritang, ihania uutisia. Nyt peukut pystyssä, että pääset pian testaamaan uutta keinoa ja että se toimisi kuten pitääkin!
@tänttähäärää, sanattomaksi vetää. Vitsi mikä isku ja uutinen ja aika hirveä kolaus toki teille molemmille, mutta voin vaan kuvitella sitä miehen tuskan määrää. Mun motto on: asioilla on tapana järjestyä. Toivottavasti teidän kohdalla todella käy niin!! Tsemppiä! ❤
 
Voi @tänttähäärää miten surullisia uutisia. Toivottavasti löytyisi joku selkeä syy, kuten tukos joka olis avattavissa ja tilanne vois normalisoitua. Paljon voimia <3

ON: Lämpö laski tänä aamuna o_O viime kierrossa sama näihin aikoihin. Mistä lie johtuu. Ovistesti edelleen haalea. Tältä päivältä vielä tosin testaamatta
 
Voi @tänttähäärää miten surullisia uutisia. Toivottavasti löytyisi joku selkeä syy, kuten tukos joka olis avattavissa ja tilanne vois normalisoitua. Paljon voimia <3

ON: Lämpö laski tänä aamuna o_O viime kierrossa sama näihin aikoihin. Mistä lie johtuu. Ovistesti edelleen haalea. Tältä päivältä vielä tosin testaamatta
Mulla laskee yleensä 2vrk ajaksi lämpö kun ovis tulee. Yleensä se dippipäivä on se plussapäivä ja seuraavana tulee ovis jonka jälkeen tulee lämpöpiikki ylös.:)
 
@viipulainen ku mul tulee 2 tämmöstä dippiä. Kyllä tää ekaki varmaan ovikseen liittyy mut oisko just siihe rakkulan kasvuun tms. Ovistesti edelleen vaan haalea eikä oo vahvistunut. Tosin odotanki ovista vasta ke tai to
No siinä tapauksessa hyvin mahdollista tuo skenaario kyllä. Eli ois odotettavissa, että huomenna tai maanantaina alkais viiva vahvistua sitten hissuksiin kunnes bum.:)(y)
 
Mäkin taustailen ja käyn lukemassa teidän muiden kuulumisia.

@tänttähäärää , ikäviä uutisia ootte saanu ja varmasti päälimmäisenä nyt suru ja järkytys. Odottakaa kuitenkin lääkärin puhelua, nykyään mahdollisuuksia on muitakin kuin toi punkteeraus ja sieltä osaavat varmasti kertoa parhaiten. <3 haleja
 
Tsemppiä @tänttähäärää oli varmasti musertavaa kuulla tosta noin :( Ilmeisesti Kantaan oli tullut jotain? Mut niinkuin muutkin sanoi ni paras vaan odottaa mitä ne puhelussa sanoo, luulis että jotakin olisi tehtävissä ja toivoa vielä on.

Täällä primolutit aloitettu ja 2. vedetty. Vatsa vähän kipeä ja turvoksissa aamusta, vaikee sanoo johtuuko niistä. Kovasti ollaan talleteltu tässä kierrossa :love: Ovista en bongannut ennen niiden aloitusta, voikohan nää primot nyt jotenkin pilata koko oviksen tulon? Nii ja @voittamaton mulla reseptinä syödä 1tbl/pvä 10 päivän ajan kierron päivinä 15-24 :) Otin nyt ekan eilen kp15 aamulla. en malttanut odottaa iltaan niinku alunperin suunnittelin :) Ja joo ymmärrän kyllä, että sä oot malttamaton kerta noin harvoin ovis tullu. Monesko dpo nyt? Kohta sä pääset testaa! Vitsit mä niin pidän peukkuja että nyt teillä tärppäisi :love:
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä