toisia ns. sikiöseuloista kiinni jääneitä?

  • Viestiketjun aloittaja erilainenko
  • Ensimmäinen viesti
Pääsiäistä kaikille!
Oli pakko kommentoida, kun noista tytöistä oli puhetta... Meillä np-ultrassa turvotusta 3,5mm. Istukkatutkimuksesta sitten selvisi, että normaalit kromosomit meidän pojalla.
Vajaa kaksi viikkoa sitten käytiin rakenneultrassa, ja siellä oli kaikki niinkun pitääkin, eli ei löytynyt mitään poikkeavaa, thank god. =)
Toivotaan kotiäidillekin hyviä uutisia! :)

Hyvää pyhää kaikille!

CarpeDiem ja Jamppa rv 21 tasan
 
no on meitä si ainaki kaksi poika seulaakin :D

piru ku selkää polttaa iltaisin..niinköhän lähtöpäivä lähenee vaan :/
nyt jäbäki ollu masussa rauhallisempi. heti iskee paniikki et nytkö se istukka pettää.. :ashamed:
mut onneks se ny väliin ilmoittelee itsestään kuitenkin tarvittavan määrän.
iltaisin vähän enemmän. mut ei enää samaan malliin...heti kauhukuvat silmissä ku tää ollu nii kauhia melskaaja. :(
ja olokin on nii ällöttävä ku olla ja voi..oikein pääsiäistunnelmissa täällä.. :kieh:

jeppistä mites siel menee???

nemika+jäbä 33+6 (ja esikoinen olisi syntyny jo..väittivät etten tätä päivää yhtenä kappaleena näe) :D
mut eipä taida paljoa päälle tulla... :(
 
:LOL:
neitillä tänään vaihtui sataset ja painoa oli 1940 g! alkaapi olla ihan eri näköinen ja posket pulleena. imaisi tänäänkin tissiä 15 minsaa ja mä luulin, et rupes jo nukkumaan niin otettiin syöttöpaino (oli saanut reilun 10 ml). annoin sit isin syliin, et syötä sä se loppu ruiskusta niin neiti eikun suu auki et lisää imettävää... antoivat sitten ruiskun päähän tutin ja imi vielä siitäkin 15 ml. joten on reipastunut tosi paljon. mitään uutta negatiivista ei ole ilmentynyt vaan odotellaan kasvamista. lisähappi on välillä päällä ja välillä ei. sitä nyt odotellaan, et saisi sen pois kokonaan. vaikea uskoa vieläkin, et meikällä on toinen muksu jo olemassa! välillä harmittaa kun ei saanut loppuun asti olla raskaana, mut sit tulee mieleen et mulla on jo terve tyttö maailmassa. :heart: siis toivottavasti terve ;)

sain muuten eilen tietää et napanuora on meillä ollut 35 cm lyhyt, joten eipä ois varmaan ollu mahiksia alakautta tehdä missään tapauksessa!
hyvä nemika! sä oot jo riskirajan yli tai siis 34 viikkoa alkaa olla täynnä! :flower:

jeppistä ja mökö
 
jeppistä: hyvinhä sitä painoa on tullu jo lisää tytölle. ei varmaan montaa viikkoa vie enää kotiin pääsyyn. :)
ja eiköhän se terveiden kirjoissa ole kuitenki ku on neiti syynätty nii läpikotaisin ku olla ja voi. :) on sulla kyl nuora lyhyt ollut. ei ihme ku toinen viihtyki perätilassa.

juu neljä tuntia nii ollaan tavoite viikossa :) et tuskin kerkiee syntymään ennen sitä.
ja neuvolassa oli tosta vartalonympärys mitasta puhetta mistä toi alhainen paino saadaan nyt niin sanoi et siinä usein puolen kilon heitto alaspäin. et voipi jäbäki olla hyvin jo yli kaksi kiloinen. mut pianha sen näkee kuitenki =)
pysyis ny pariviikkoa masussa nii olis sit tosi hyvät viikot. mut pianha se selviää si pääseekö seuraavale etapille eli 36 viikolle..vaiks vannotin et tavoite on se 34 ja sit päivä kerrallaan.
 
aamu jopa vähän paremmalla tuulellla. vaiks yö meni iha kauheaksi. kahteen asti valvoin ja selkään vaan poltti sit veti peräkanaa nii kovia suppareita ettei hengitettyä saanu. mut ei ne kipeitä ollu. aikast napakoita vaa ;)
mut yhtenä kappaleena loppujen lopuksi heräsin ja uutta viikkoa aloitellen kuitenkin.
ja nyt ollaan siinä tavoite viikossa mihin ei pitänyt päästä rv34 tasan :D

mut on nää viimoset viikot nii uuvuttavia ku olla ja voi..enpä olisi muistanut kyllä mitä tämä voi olla.. :ashamed: mut onneks tässä voiton puolella ollaan kaikin puolin jo viikkojen puolestakin.

jaksuja kaikille jotka elää piinaavan tulosten odottelun parissa..tässä ku märehtii tätä omaa oloa koko ajan vaan..mut henges edelleen mukana kuitenki. :hug:

mut nyt poistuttava ku tää penkki nii sika huono istua et maha kivikovana koko ajan.

nemika+jäbä 34 tasan :D :D :D B) :heart:
 
nemika: vieläkö siellä ollaan yhdessä kasassa? muistan itellä ne viimeiset päivät oli jatkuvaan tiukkoja kestosuppareita vaikkakaan ei mitään kipeitä. voihan se olla et oot kohta taas äippä... :p
sulla on jo niin hyvät viikot et älä edes hätäile!

mökö on nyt ollu pari päivää ilman lisähappea ja kovasti vaan porskuttaa. tänään 35 viikkoa täynnä ja huomenna ikää 3 viikkoa, heh. eilen kylvyn jälkeen tempas tissistä sen 20 ml ja tuntuu paljon sen lisäksi syövän tuttipullosta, joten kait ne kohta sen kotiin laittaa :LOL:

painoa 1970g; huomenna toiveena kaksi kiloa... pitää huomenna se patja ostaa ja ruveta vaatteita pesemään!
 
jeppistä: kasassa ollaan vielä. tosin ite en enää uskalla haaveilla ku päivä kerrallaan ku on olo niin laidasta laitaan.

hienostihan siellä mökö kasvelee..rupee vaan pyykkäämään valmiiksi kaikki. eiköhän ne pian jo kotiin päästä toisen ku noin hyvin ruokaa menee ja painoa tulee. :)
vähän on orpo piru olo ku oot jo pukannu muksun ulos..ja mie vaan päivystän epätoivoisesti ja itsekseni marisen tääl nyt :LOL:
mut pääasiahan on et kaikki siel hienosti vaan. jäbäki alkoi heti riekkumaan masussa normaaliin malliin ku menin valittamaan sen hiljaiseloja..nyt valvottaa yöt sit mylläyksellä. mut eipä se haittaa. väsyttää vaa tietty.
huomenna pitkästä aikaa neuvola. ku en ole ny käyny ku ovat siel polilla juoksuttaneet. ensi viikolla vasta sit sinne meno jos kasassa ollaan vaan. :LOL:

nemika+jäbä 34+1 :D
 
kotiäiti: juu peukut pystyssä ollaan hengessä mukana :hug:
nyt vaan toivotaan että kaikki menee hyvin ja vaavilla kaikki kunnossa :hug:
toivottavasti huomenna on tulokset valmiina niin loppuisi teiltä tuo piinaava odotus viimeinkin. :hug:

nemika+jäbä 34+2
 
:LOL:
eli tänään juuri kolmeviikkois päivänä neiti painoi tasan kaksi kiloa! ja tuntui tissikin maistuvan aamusyönnillä. puhuvat jo kotiinlähdöstä viikon tai kahden päästä ja varasinkin sitten vierihoitohuoneen ensi viikolla yhdeksi päiväksi... :heart:
niin se vaan aika kuluu ja kohta on tyttö kotona! enkä oo pessy vielä yhtään vaatetta :ashamed:

nemika: siis mulla käy jo kateeksi sun viikot! :whistle: oot tainnu tosiaan turhaan pelätä ennenaikaisuutta... hyvä niin. eiköhän tässä ole sullakin ollut harmia ja mielipahaa kylliksi yhdelle raskaudelle ilman tälläistä keskos-rumbaakin. :hug: ei tätä kenellekään toivo, mut väliin vetää katkeraks, minkä vuoksi jotkut saa olla raskaana loppuun asti :D vaan näkyyhän tuota vauvateholla olevan pilvin pimein kohtalontovereita :heart:
tulee sellainen revanssiolo, et katotaan, onko seuraavakin raskaus tälläinen :LOL: :LOL: siis ajatella, et tulee tollainen fiilis kun just vannonu, et en tee enää.... mut nyt pelottaa uuden muksun teko tän sektion takia... tiedä vaik ei seuraavassa kohtu kestäisi... :LOL: (=lue: en taida uskaltaa enää) :LOL:

toivottavasti kotiäiti saatte hyviä kuulumisia huomenna! :hug: loppuu ainakin odottelu.

jeppistä ja mökö, kolme viikkoa, 35+1 :saint:
 
Tulin kurkkaamaan..kotiäiti32, pidän sinulle peukkuja myös, että saatte hyvät tulokset! :flower: :flower:

Jeppistä: ihanaa pikkutyttösi kovaa vauhtia kasvanut! :heart:

Nemikalle:Voimia loppuraskauteen! :flower:

Oma napa: Ovis ohitettu, nyt vaan peukut pystyyn, että onnistuisimme paremmin tällä kerralla! :saint: Siis toivottavasti tulisi plussaa myös raskaustestiin ja sen jälkeen alkaisi uusi jännitys, menisikö kaikki tällä kerralla hyvin! Toivoa ja uskoa pitää, että niin kävisi! :heart:

Rva Pikkumyy :heart: :wave:
 
jeppistä: juu ihmeen kaupalla sitä kasassa vaan ollaan vaikka ei mahdollista pitäny olla. tai sit on se ku jäbä kasvaa alakäyrällä niin tilaa riittää si pidemmälle nyt mikä tietty hyvä ku viikot tärkeämpiä ku paino kuitenkin. =)
mut alkaa tää olo tukala silti jo olla. :ashamed: aamut on suht hyviä mut iltaa kohti tuntuu et repiää ja koskee joka paikkaan ja vaapun ku ankka joella :LOL: :LOL:
ihana ku tyttö siellä noin porskuttaa painoa vaan ylöspäin rytinällä. ja se että kotiinpääsy olisi noin lähellä kuitenkin jo :hug: pääsisitte normaaliarkeen sit kiinni.. :hug:
tsiisus sua..suunnittelet jo mielessäsi uutta raskautta... :eek: :LOL: :LOL:

rouva pikkumyy: kiva ku käyt kuikkimassa ja kuulumisia laittelemassa tännekin.
peukut on pystyssä et plussaa näyttäisi nyt =) ja nyt päätetään et kaikki menee hyvin. ei sellaista tarvi toista kertaa kokea kyllä minkä läpi kävitte. eli plussaa vaan eikä seulonta puolelle tarvi vauvan takia kyllä tulla. vaan onnellista odotusta toivotaan teille :hug:

kotiäiti: täällä jännätään sun tuloksia nyt.. toivotaan että kaikki menisi hienosti ja saisit tiedon tänään :hug: :hug:

lyllertävä nemika+hulluna riehuva jäbä 34+3 :D B) :xmas: ;)
 
Hih, niin se pääsi vaan Nemikakin hyville viikoille =) . Jaksamista loppurutistukseen. Varmaan hehkeä olo. Itse olen niin hullu, että kaipailen jo sitä masua ja murehdin, kun en ehkä saakaan enää raskautta kokea :whistle: . Mutta eihän se mullakaan, etenkään sen LA:n ylitettyäni, niin juhlaa ollut. Olo ehkä oli ok, mutta henkinen puoli vähän koetuksella :LOL: .

Jeppistä:
Ihanasti on teidän tyttö kasvanut ja pian siis onkin jo teillä siellä kotona :heart: . Ihan mahtavaa, että niin hyvin sitten päättyvät nämä pikkuisen omia teitään sujuneet odotuksetkin =) .

Rouva PikkuMyylle on peukut pystyssä, todella toivon, että saisitte nyt uuden alun ja toisen pikkuruisen sinne masuun kasvamaan!

Kotiäidille kans peukuttelen ihan hulluna, toivottavasti saatte ne hyvät uutiset tänään!!!


Meilläkin on jo tytön kanssa 1kk-neuvola takana ja eipä neitistä mitään vikaa vieläkään löytynyt ;) , suloinen prinsessa se vaan on :heart: .

Unni ja tyttö 1kk
 
unni: juu kyl täs viikoissa ollaan jo voiton puolella jos päättää syntyäkin aikaisemmin.
ihan oon kade toisaalta teillekin kun saatte jo ihailla omia nyyttejä.
mä ku oon alipainoinen normaalisti ja muutenki pieni niin nyt roikotan tuota jalkapallo mahaa tuossa edessä ja lonkkaan ottaa nii et rutisee väliin.. :LOL: niin on todellakin hehkeä olo :LOL: voipi viedä tovi et tätä oloa kaipailen enää. nytki voisin nukkumaan painua jos vaan tytöltä pääsisi..mut haaveissa vain päiväunet :/
toisaalta haikea olo ku tiedän et tämä on viimoinen raskaus mulle..mut jostain kumman syystä en kauhiasti osaa sitä vielä murehtia. sais vaan pojan terveenä maailmaan ja syliin.

kotiäidistä kuulumisia odotellaan. toivottavasti tosissaan hyviä uutisia nyt :hug:

lyllerö nemika+ nyt uinuva jäbä :xmas:
 
Tsemppiä kotiäidille toivotellaan täältäkin. Itse jäin kiinni seerumiseulassa riski oli 1:180 ja mietin pitkään otanko istukkanäytteen. Otin ja sain tulokset noin viikko sitten. Olin ollut 2 viikkoa aivan stressaantunut ja lopulta kun sain hyvät tulokset itkuhan siinä tuli =) Sukupuolta emme hallunneet tietää, joten en voi ottaa kantaa siihen, aiheuttavatko tytöt näitä vääriä hälytyksiä helpommin.

Tällä kokemuksella en kyllä suosittele seerumiseulan tekoa ultran yhteydessä kenellekään, ellei ole täysin tietoinen, mitä se merkitsee ja mitä aikoo tehdä, jos tulee "huonoja" tuloksia.

Mutta nyt siis vain nautitaan raskaudesta ja kasvavasta vatsasta lumituiskun keskellä. :LOL:

Helinä71 ja masukki 17+1
 
helinä71: onnea teilleki hyvistä tuloksista :flower: nyt ei muuta ku masua kasvattamaan.

eipä sitä kyl itekään tienny ku kiinni jäi. tosin seerumiseula oli ihan ok. mut niskaturvotusta oli meidän pojalla aikast reippaasti.
tosin sitä ku tuloksia odotteli kerkesi miettimään vaihtoehtoja tuhanteen kertaan läpi.
ja edelleen sitä saa pelätä et onko kaikki varmaan kunnossa.
:( '
mut jos jotain positiivista miettii tästäkin rumbasta. niin enää ei pidä itsestään selvänä asioita mitä ennen ehkä on pitänyt. et saipa taas kasvaa henkisesti monta vuotta eteenpäin.
ja puolet raskaudesta meni itkiessä ja pelätessä. et sai rakenneultraa myöten kaikki tutkittua. ja nyt meillä tää jäbän kasvu hidasta vielä päälle. mut ehkä sitä ei niin kauhiasti enää pelkää ja mieti vaikka tuolla takaraivossa kummittelee vieläki kaikki asiat.
enkä usko et ne katoaakaan minnekään ennen ku jäbä on syntyny. :|
noi seulat on vaikeita asioita aina, ja perästäpäin tietty helppo katua sinne menoa.
mut onneks on kohta takana koko tämä rumba kuitenkin.
 
Heippa!
Soittelin tyksiin ja kyselin tuloksia, eivät olleet vielä tulleet ja lupasivat soitella sinne missä' tutkimus tehdään että missä vaiheessa tutkimus on. No äsken tuli soitto tyksistä, tuloksia voi joutua vielä odottamaan jopa kaksi viikkoa :ashamed: ovat löytäneet jonkun kromosomin joka on kääntynyt väärin päin mutta eivät osaa edelleenkään sanoa mitä se vaikuttaa mihinkään, joutuvat jotain viljelyjä vielä tekemään ja siksi voi tulosten saanti kestää kauan vielä. Nythän he ovat etsineet sitä koromosomia minun ja mieheni kromosomeista ja jos se löytyy sieltä samanlaisena kuin vaavilla niin silloin se luokitellaan normaaliksi mutta jos meiltä sitä ei löydy niin silloin kuulemma varmaan joudutaan tekemään lisä tutkimuksia. En tiedä jaksanko enää sillaisia lisätutkimuksia ollenkaan tässä on nyt jo mennyt monta viikkoa miettiessä ja hermoillessa. Sen lääkäri sanoi että tällä kromosomilla mitä tutkitaan niin ei ole mitään tekemista downin kanssa ja kysyin että onko siellä nyt jo todettu jotain siihen viittaavaa niin hän epäili että todennäköisesti ei koks sen he olisivat varmaan kertoneet jo mutta sanoi että pitää odotella niitä tulkóksia paperilla joten ollaan varmoja.

No piinaava odotus sitten vaan jatkuu vilä hamaan tulevaisuuteen ja lupasivat soitella välittömästi kun tulokset tulevat. Sen lääkäri myös sanoi että tämä löydös mikä on tehty on joku harvinainen löydös ja mikä on vaan siinä sivutuotteena löytynyt kun on sitä downia tutkittu.


Jeppistä: kiva kuulla että tiedän pikkuinen kasvaa hyvin, kohta pääsee varmasti jo kotiin

Helinä71: Onnea teille hyvistä tuloksista

Rouva Pikkumyy: Toivottavasti teillekin pian koittaisi pian uudestaan plussa päivä.


Kiitos kaikille jotka ovat tukeneet tätä piinaavaa odotusta
 
kotiäiti: no voi kurja ku joudutte odottamaan viel :hug:
mutta hyvä että tutkivat nyt perusteellisesti niin ei jää mitään kysymysmerkkejä mieleen pyörimään. iteki muistan mite se oli kauheata oottaa viikolle 20 asti kaikkea. kun vasta rakenneultran jälkeen uskalsi vähän hellittää. :|

voimia sylintäydeltä odotukseen!!
 
Mulle tehtiin veriseula reilu kk sitten ja tulos 1:84 joten lvpunktioon kuukausi sitten. Valitettavasti sikiöpussiin tuli halkeama ja niin aloin menettää vettä seur. iltana jolloin sairaalaan. Supistuksia ei ollut mutta sairaalassa olin seurannassa viikon. Lapsivettä ei vaan tullut menetetyn tilalle...

Nyt tilannetta kestänyt jo kuukauden päivät- lv tulokset tulivat- ja ne oli normaalit, mutta nyt on toiset huolet ajankohtaisia...siis vettä toivotaan tulevaksi ihmeen kautta vatsaa ultrataan viikoittain. Sikiö on puristuksissa jonkin verran mutta rakenneultrassa kaikki ok.

Läâkäri oli pessimistinen ja väläytteli keskeytyksen mahdollisuutta. Huomenna menemme kuulemaan toisen asiantuntijan mielipidettä ja sitten tehtävä jokin ratkaisu...joko keskeytettävä tai sitten kamppailtava loppuun asti kaikki lukuisat riskitekijät mukaanottaen...viikkoja menossa nyt 23+4.

Onko kenelläkään kokemuksia vähäisestä lapsivedestä tässä raskauden vaiheessa ? Onko selviytymiskokemuksia?

Kiitos etukäteen
 
maminetti: olipa sulla sit huono onni matkassa. :hug: hyvät tulokset kuitenkin punktiosta.
toivottavasti kaikki menee tuosta huolimatta hyvin. mulla ei ole ku yksi ikävä kokemus kaverin raskaudesta missä vesi vaan loppui eikä uusiutunut. ikävä kyllä rv 27 synnytys käynnistettiin ja toivoa ei annettu. liikaa tuhoa oli tullut vedettömästä elämästä masussa :(
mutta siinä lapsivesi hävisi vain melkein kokonaan eikä uusiutunut. et vähän eri tilanne kuitenki kun sulla on.
nyt toivotaan että teidän tarina päättyisi hyvin. voimia ja jaksamisia :hug:
jos jakselet tule kertomaan mitä sanottiin. toivotaan että matka jatkuisi teillä kuitenkin. :hug:
 
maminetti: Itsellä todettiin myös lapsiveden vähyyttä Rv 20+jotain. Kävin myös lapsivesitutkimuksissa ja sain normaalit testitulokset. Rv 23+4 menin neuvolaan ja siellä ei sitten enää sydänääniä löydetty vauvalta. Menin vielä sairaalaan tarkistamaan tilanteen ja siellä sitten ultrassa todettiin että vauva on menehtynyt ja lapsivettä ei enää ollut ollenkaan. Olin viikkoa aiemmin käynyt sairaalassa ultrassa ja silloin vielä oli lapsivettä, mutta silloinkin niukasti. Synnytin pienen tyttäremme seuraavana päivänä Rv 23+5. Toivottavasti teillä menee asiat paremmin :hug: . Rv 24 jälkeenhän jo ruvetaan vauvaakin auttamaan selviytymään mahassa ilman lapsivettä. Meillä ei valitettavasti päästy sinne asti. Minä ainakin yritin ajatella parasta loppuun asti. Nyt meillä yritetään jo uutta raskautta. Kovasti on edelleen ikävä pientä enkeliäni :'( , mutta pakko on vaan yrittää jaksaa jatkaa. Tsemppiä sinne ihan valtavasti ja toivottavasti kaikki kääntyy parhainpäin teillä :hug: .
 
tauski: pikaista plussaa toivotaan teille pian :hug: kova on ollut taival sulla kyllä.
toivotaan että uutta plussaa tulisi pian ja kaikki menisi hyvin :hug:

jeppistä: mitäs sinne kuuluu?
täällä ollaan kasassa edelleen. nyt taas huolettaa ku hiljasempi päivä ollu masussa jäbällä.
vaikka sillä väliin onkin noita päiviä. mut heti alkaa paniikki iskemään ku ei normaaliin malliin myllää siel.

nemika+jäbä 34+4 ( muutama päivä ja viikko vaihtuu)
 
No meille toinen lääkäri sanoi että olisi harmi lopettaa raskaus nyt koska vettä on vielä sen verran että sikiö kasvaa ja keuhkotkin kehittyy...joten jatketaan odottelulinjalla, kotona levossa ja kontrollia kahden viikon välein. Viikon päästä tulee sair.hoitajaa kotiin pistämäân ekan kortisonipiikin varmuuden vuoksi...ja myöh. tapaamme neonatalogin lääkärin joka selittää tulevaa jos sinne asti päästäân...

Kiitos tuestanne ja toivotaan siis parasta huomista meille kaikille jatkuvassa pelossa eläville...Kerron kuulumisia jossain vaiheessa.
 
maminetti: no nuohan on tosi hyviä uutisia et vaavi kasvaa ja kehittyy ja vettä on sen verran että pikkuinen pärjää :hug:
nyt vaan rauhassa päivä kerrallaan kohti parempia viikkoja. ja hyvä kun laittavat kortisonia jo valmiiksi, jos joutuu sitten synnyttämään aikaisemmin.
tosi kiva kuulla et noin hyviä uutisia saitte :hug:

jaksamisia kovasti.

nemika+jäbä 34+5
 
toivotaan tauskille ja rouva pikkumyylle mahdollisimman pikaisia plussia! :heart: ja unni, eikun samaan syssyyn seuraavakin =)

voi että maminetti, minkä joudutte käymään läpi! pidetään peukkuja, että vettä riittäisi niin pitkälle, että mahdollisuudet selviytyä ovat paremmat. tosin taitaa jo nyt ruveta pikkuhiljaa olemaan melko hyvät mahdollisuudet :hug: ja maasta se sitten pienikin ponnistaa; vastasyntyneiden teholla jatkuvasti ravanneena olen seiniltä katsellut niitä onnellisia tarinoita, joissa lapsi on ollut reilun puolen kilon painoinen ja hyvin porskuttaa... :hug:

ja kotiäitille vieläkin tsemppiä! piina jatkuu, mutta jospa loppu hyvin kaikki hyvin! :hug:

nemikalla ei mitään hätää enää! jospa sie pääsisit kokeileen sellaisen kolme tai neljä kiloisen punnertamista :LOL: minä pidän peukkuja, et niin käy... heh... ihana kun alkaa aurinko paisteleen ja kevät tulee; mitä nyt viikolla sen metrin (leikisti) lunta satoikin. sain jopa vauvan vaatteet pestyä tässä pari päivää sitten! tuli ihan kiire kun rupesivat kotiinlähdöstä puhumaan :LOL: nopeesti on nelisen viikkoa mennyt! haava on edelleen lajinsa kipeä, joten ihmettelen kovasti ihmisiä jotka synnytyspelon ja -kivun vuoksi haluavat sektion? on se vaan helpompaa tuo alakautta synnyttäminen eikä kyllä tämmöistä viikkojen kipua jälkikäteen.. ainakaan mulla ollut! :headwall:

mökö vaan kasvaa rauhassa; tänään 2080g. tissistä ottanut muutamana päivänä aamuhuikat ja tutista imee sitten silloin kun äiskä on kotona; ja osa menee vielä ruiskuttamalla letkun kautta. muutenkin alkaa jo isolta vauvalta tuntua :D piuhojakaan ei ole kuin saturaatiomittari ja senkin voi pois ottaa kun kuljeksii imettämässä. vaik lekuritkin sanoi, et ny on sitä pitkäveteistä odottamista, et kasvaa ja jaksaa kaiken ite syödä, niin sanoin et odotan kyllä mielelläni, kun ei tarvitse pelätä jatkuvaan et mitä seuraavaks epäillään :LOL: :LOL: nyt jo uskaltaa tehollekin mennä ilman, et on sydän kurkussa.

palataan astialle taas
jeppistä ja mökö, kohta neljä viikkoa
 

Yhteistyössä