The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
...en mäkään usko...sitäpaitti nestetasapainosta on hyvä aina pitää huolta :)
Kevyt suola oli että ei tullut umpisuolasta, 1,5kg palakin vielä niin pittää sen jonkun hetken ollasuolassa. Karitsan paistin suolasin savustuksen jälkeen kylläisessä suolaliemessä ja onnistuu seniinkin mutta tykkään tehdä erillä tavalla niin opin siinä samalla jotakin. Ehkä.
 
Kevyt suola oli että ei tullut umpisuolasta, 1,5kg palakin vielä niin pittää sen jonkun hetken ollasuolassa. Karitsan paistin suolasin savustuksen jälkeen kylläisessä suolaliemessä ja onnistuu seniinkin mutta tykkään tehdä erillä tavalla niin opin siinä samalla jotakin. Ehkä.
Sä oot kyllä melkonen velho keittiössä :), sulla taipuu ruoka kuin ruoka...tommonen taito ja innokkuus ja kiinnostus on kyllä siunaus ja hyvä juttu, kotiinpäin kaikin puolin :)

Mulle vois tulla tässä nälkäkin mikä ois enemmän kuin suotavaa, sillä mun ruokahalu on ollu karussa jo pitemmän aikaa...
 
Tästä tulee jännä ilta. Nuormimmat lapsoset menivät mummulaan ja vanhimmat jäivät tänne. (huomenna vaihto). Sit lupasin, että tuon noille kaupasta mitä haluavat, saavat tehdä ite sapuskansa. On siis maksaa (palana, ei jauheena!) katkarapuja ja chiliä. Ja jälkkäripannacotat jo hyytyvät jääkaapissa.
 
  • Tykkää
Reactions: epek
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä