The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Päivää kettinkiin.
Asioita hoideltu, kaffia juatu ja kaupassa käyty.
Viikonlopun sapuskat on hankittuna joten ennen maanantaita ei nukkumaluukusta tartte lähteä ulos muualle kuin partsille.

Jos sais siivouskipinän niin vois viikonlopun aikana vaikka putsailla kämpän nyt kun tää ei ole vielä ehtinyt räjähtää liian poikamiesäijämäiseksi.
Laitan asian mietintämyssyyn.

Ilmaiskirjasaaliina leCarren Mies kylmästä.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777 ja Boobabe
Pieni palstatauko teki ihan hyvää,ois voinu jatkaa edelleen.2viikkoa irliä ja lopputulos...tavannu yhen tyypin,en vaan tiedä mitä tää on ja mitä tyypillä mielessä (paitsi se mikä miehillä aina on ) ja tuleeko tästä lasta taikka paskaa,mun tuurilla jälkimmäistä...myös idiootti pöljä on pari kertaa ottanu yhteyksiä,tähän asti olen saanu hillittyä itseni mutta kieltämättä vähän houkuttais mutta ei siitä seurais kun vitutusmaximusärsytys.
 
Nii, tosta laiskuudesta...

Ei sitä kenenkään tartte koko aijan leikkiä superäitiä tai "kunnon kansalaista" joka siivoaa, tiskaa, pyykkää ja kokkaa.
Se on ihan tervettä joskus todeta, että tänään ei tehdä noin, vaan tänään tilataan pitsat, pelataan monopolya ja saunan jälkeen lysähdetään sohvalle kattomaan "Ihmeperhettä". Ja Santeri reippaana poikana kipaisee kaupalla hakemassa leffamässyt, limunaadit ja äipälle pari siideriä.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä