Ihana Greta hurmaa huomenna koko Helsingin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
EDUSKUNTATALON edustalla kuullaan tiistaina ruotsalaisen ilmastoaktivisti Greta Thunbergin puhe. Thunberg kohdistaa Suomen eduskunnalle ja hallitukselle.
Puhe aloittaa ympäristöliike Elokapinan mielenosoituksen, joka jatkaa kulkueena Kaisaniemen liikenneympyrään.
 
Ihanaa, että ekokapina sai Suomeen tämän supertähden.
Onnea Helsinki. Me ollaan niin ansaittu tämä.
Ihanaa! Olisinpa Hesoissa
Kuvaavia kommentteja, aivotonta idolifanitusta Sannanpalvonnan tapaan. Osaatko kertoa, mitkä Gretan viimeaikaiset kannanotot ovat tehneet sinuun vaikutuksen? Vai onko hän ihana vain siksi, että on nuori ja "kapinallinen" naisjulkkis?

Tuo räyhäporukka on muuten elokapina... :sneaky:
Tajuattelo te, että se on ASPERGER????????????
Tuo onkin ainoa positiivinen asia tuossa entisessä koulupinnarissa ja nykyisessä palestiinalaisaktivistissa. Greta toimi ja toimii vain vasemmistolaisvanhempiensa äänitorvena.

Saksassa eivät kaikki ilmastoaktivistit pitäneet siitä, että Greta käyttikin puheenvuoronsa Israelin arvostelemiseen ja palestiinalaisten ylistämiseen.
 
Viimeksi muokattu:
ookoo jos menee teidän landelle lappamaan rapaa

tänne ei tartte tulla
Niin, onhan tuossa se haittapuoli, että sinne suolle lappaisi toimittajia Gretaa kuvaamaan ja haastattelemaan, työstä tuskin tulisi juuri mitään. Toisaalta, Greta ruokkisi satoja/tuhansia hyttysiä ja tekisi näin palveluksen luonnolle. Tuskin hän niitä tappaisi - ajatelkaa otsikkoa "Greta Thunberg tappoi satoja puolustukyvyttömiä ja nälkiintyneitä eläimiä!"
 
  • Tykkää
Reactions: kruuttis
vierailija
Toivon hartaasti, että nämä "ihana Greta" -kommentit ovat raakaa sarkasmia. Kuinka joku ajatteleva ihminen voi oikeasti arvostaa tuota NWO-marionettia?

Ei millään pahalla... muttei myöskään erityisen hyvällä.
 
Yhteiskunta nöyränä alistuu häiriköintiin, ihan vain todetaan että mielenosoittajat estävät autoliikenteen kulun. YLE:
Ympäristöliike Elokapinan mielenosoitus saattaa aiheuttaa liikennehaittaa Helsingissä tänään, tiedottaa poliisi.
Mielenosoitus alkaa kolmelta iltapäivällä eduskuntatalolla, Elokapina kertoi maanantaina tiedotteessaan.
Mielenosoittajat kulkevat kulkueena kohti Kaisaniemen liikenneympyrää ja estävät siellä autoliikenteen kulun. Mielenosoituksessa kuullaan myös ruotsalaisen ilmastoaktivisti Greta Thunbergin puhe.
Olisiko suhtautuminen yhtä lakonista, jos Autoliitto joskus päättäisi pysäyttää Helsingin julkisen liikenteen?

Gretan tittelikin on vanhentunut, kuten YLEn jutun kuvastakin voi päätellä. Pitäisi olla ilmastoaktivistin sijasta palestiinalaisterroristien (Hamas) hang-around kerhon jäsen....
 
vierailija
Mielenosoitus alkaa kolmelta iltapäivällä eduskuntatalolla, Elokapina kertoo. Poliisin mukaan tapahtuma saattaa aiheuttaa liikennehaittaa. Mielenosoittajat kulkevat kulkueena kohti Kaisaniemen liikenneympyrää ja estävät siellä autoliikenteen kulun.
THUNBERGIN puhe on tempaus, jolla Elokapina pyrkii saamaan huomiota medialta ja poliitikoilta. Elokapina odottaa pääministeri Petteri Orpolta (kok) ja valtiovarainministeri Riikka Purralta (ps) vastausta vaatimuksiinsa ympäristölle haitallisten tukien lakkauttamisesta.
 
vierailija
OrpoPurran vastaus:

”Ajatelkaa ulkomaalaisia pääomasijoittajia. Suomen kansa on varastanut heidän vanhuutensa eläkkeet. Meidän on palautettava Suomalaisten varallisuus sinne minne se kuuluu.

Samalla meidän päästöt pienenee, kun kansalla ei ole rahaa kuluttaa”
 
vierailija
Onko kukaan persu muuten tietoinen siitä, mitä elokapina ajaa?

Näin veikkasinkin. Ei mitään käsitystä asiasta. Veikkaan, että suurin osa perussuomalaisista ajaisi samoja asioita, jos vain tietäisivät mitä ne on
 

Yhteistyössä