The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Aamutesti oli nega o_O:( pittää uus varmuustesti tehä sitten ensi viikolla. Äh, mää ennää tiiä mitä tää kroppanen meinaa. :confused: Taitaa olla sökö koko akka.
Annas olla ja rauhoitu siella *halaaruttaa*...anna vain ajan kulua ja kattelet tilannetta. Tikutat jos tikutat - ma en oo muuten tehny sita ikina :D - selviaahan se ilmankin.

Toki kroppahan osaa olla hankala eli kylla tohon kiertoon vain vaikuttaa muutkin asiat kuten stressi, laihduttaminen, "muuten vaan"- hammingit, joten...

Mutta kattellaan...ja peukutellaan :)
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
...tai siis juuei, pida kiinni vaan tuosta oudosta oloilusta ja rauhattomuudesta ja orastavasta perhostelusta - mukavasta sellaisesta <3 - :)...mutta siina sivussa oot vaan silleen viileesti coolina:cool:

Aika nayttaa :)...(y)
Niin no lääkitysten takia pittää tietää onko raskaana,kun jos on,niin pittää lääkkeitä vaihtaa ja annostusta muuttaa. Mie oon kai niin pettynyt vuosien aikana,että ajattelen,että kroppa vaan sekoilee.
 
Ja tääkään bändi ei enää esiinny
Jep, ei esiinny mutta tuossa tilanteessa se ainoa ja oikea ja viisain paatos ikina. Ovathan he jo ehtineet varmasti kaiken mahdollisen nakemaan ja kokemaan, elamysreppunsa ovat pullollaan ja musiikki nyt jatkaa porskuttamistaan :)

Ja Marie nyt tuskin eksyy millekaan Kaksplussalle:unsure: mutta...onsakr allt gott for henne :)
 
  • Tykkää
Reactions: HopeaToffee
Eih, se on nyt vain sanottava moikat tahan kohtaan ja singahdettava sen seittemaan eri nurkkaan ja paikkaan :)

Eli lahden laittamaan tulevaa viikkoa kayntiin, on tiedossa kylla semmoista sekametelisoppaa jarjestelyineen ja juoksuineen ennen uuden jutun korkkaamista - hirvittaa:alien::sick::censored::barefoot: - etta nainkohan pysyn edes kasassa ens viikolla...

Ja kuulema viela pitas joutaa juoksemaan frisbee golf- raldallakin...voi morjens, paivassa on aivan liian vahan tunteja:confused:

Mukavaa ihanan lotkopotkoo sunnuntain jatkoa :)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä