** Talviunelmasta 2008-2009 - haaveilevat (vol. 1) **

Juu ja en mäkää mitenkää down ihmisiä karsasta muutenkaa ko niitä vastaan tulee tai mitään, en juuri sen kummosena pidä ko muitakaan. Mut järkytys aluks siis olis mut kaikkeen tottuu ja kyl sen varmaa suht nopeesti oppis hyväksyyn. Se ehk ois helpompaa jos ois jo "varoteltu" raskausaikana ni ois vielki enempi aikaa "toipua" shokista.

Käytiin poikakamun kaverin luona, niil on kuukauden ikäinen poika!! =) Oli kyl ihana pitää sitä sylissä, se oli niiiiin pienikin :) Semmosen vaavelin ko sais :)
 
ja ny oon luottavaisin mielin ko jos se suht vahva viiva sit olikin et sit ois ollu kunno plussa mut ovistikuttelussa vaa missasin sen suurimman LH piikin.. mut sit se mun luottoo kyl vähä vie pois et kn ei oo yhtää semmone huulimainen niinko viime kierron oviksen aikaan.. Se on pehmeähkö mut suht ylhääl eikä niin kauhee ammollaan vaiks auki onkin.. Ja sillo pari kolme pväähä tuli sitä hirmusen paksua valkosta ja runsasta vuotoa ja se jälkee selvää ovislimaa ja ny tuntuu suht kuivahkolta tuol allaal.. mut sit taasen tänää oli lämmöt 36,34 aamul et suht allaal.. et mitähää täs ny pitäs miettii...
 
Piipahdan kertomassa kysyjille, että koira vauvamme on kultaisennoutajan ja berninpaimenkoiran sekoitus. Aivan on kyllä bernin näköinen. Vanhempi koiramme on kultainennoutaja. Niin ja olipa yllätys kun saatiinkin hauva vauva samontein kotiin kun menimme katsomaan, olivat laskeneet iän väärin =) Täällä siis riittää menoa ja meininkiä kahden koiran ja 4v tytön kanssa.
Tässä kierrossa taitaa jäädä oman vauvan yritykst väliin :( Mutta hoidetaan sillä välin karvaista vauvaa :)
 
Meillä vanhin lapsi on Down-poika ja voin sanoa, että ihanaa että hänet on meille Luoja suonut!!!! :)
Hän on elämämme ilo ja aurinko, hän saa huonotkin päivät näyttämään hyviltä! :)
Hän on iloinen ja reipas nuori mies (17-v.) ja käy koulua ammattiopintoja varten tällä hetkellä. Kotona hän tekee kaikkea samaa mitä me muutkin ja pitää kodissa järjestystä ja siivoilee ahkerasti. Koskaan ei marise ettei huvittaisi jotain tehdä, aina mielellään siivoaa toistenkin sisarusten sotkut. Ei haasta riitaa ja on yhteistyöhaluinen- ja kykyinen.
Terveenä on pysynyt tähän asti.
Downit elävät vanhoiksi ihan niin kuin muutkin ihmiset, jollei jokin sairaus vie heitä aiemmin. :(
Meillä on elämänarvot kohdallaan ja jollei ne ole sitä ennestään, niin sen kyllä oppii. Downit ovat aitoja ja rakastettavia ja antavat elämälle todella paljon!
Sisaruksetkin meillä rakastavat häntä täydestä sydämestään ja ilmapiirihän on Down-perheessä juuri sellainen millaiseksi sen vanhemmat luovat. Jos se on positiivinen, sellainen se on myös perheen ulkopuolisille.
Down-lapsesta kannattaa olla vanhempien ja sisarusten ylpeitä ja näyttää se avoimesti!
Olemme itse juuri tällainen perhe ja siksipä lapsemme ovat myös koulussa luoneet hyväksyvämpää ja positiivisesti suhtautuvaa ilmapiiriä. Toki on aina myös niitä karsaasti katsovia ja ilkkujiakin löytyy, mutta onneksi vain pieni osa enää.

Down-lapsi on yksi elämän suurimpia lahjoja elämälle!!!! :)
 
Juu toivotaan todella RD, et se tyttö ei sitä lasta pois antais ja rakastais kuin tervettäkin lasta.
Ja onhan se totta et moni asia lähtee omasta itsestä sekä myös siitä mihin tottuu yms. Mut silti se mulle ainaski aluks järkytys olis vaikka se oma lapsi olisikin sit tietty eikä sitä pois pystyis antamaan eikä muuta tekemään ku rakastamaan :)
 
Juups! Tässä olisi yksi todella höperö, joka haaveilee seitsemännestä! Tässä ollaan nyt sellaisella fiiliksellä mukana, että vauva saapi tulla jos on tullakseen. Keskenmenon takia kk sekaisin, laittelenpa sitten joskus noita tietoja. K-pshp:n alueelta. :)
 
Arcatha: Mistä niin muka epäilet?

En herättele liiallisia toiveita.. En usko. Mikä kivistys vuorotellen molemilla puolilla nivusten yläpuolella.. Esikoinen toivoi iltalauluksi laulukirjasta Petteri Punakuonon (jännä lauluvalinta tähän aikaan).. Ja alkoi kyyneleet tulee silmiin :eek:

Mutta nyt pakko mennä maate.. Kello on jo ihan liian paljon.

Rouva Bennet: Teillähän on jo iso perhe! Minkä ikäiset lapset jo teillä on?
 
Testasin tuossa puolituntia sitten Aconin puikkotestillä..

Mutta tuohon testiin ei taida olla luottamista?

Jostain kumman syystä virtsa ei ole vieläkään levinnyt kuin kontrolli-ikkunan alueelle ja sekin alkoi vasta noin viisi kymmenen minuuttia sitten leviämään eli n. 20min puikon kastamisesta.

Miksei testi toimi? Ostin vielä kaksin kappalein eilen näitä testejä, ja huomenna pitäisi näköjään vissiinkin testata uudestaan, mutta uskallanko minä tuolla testillä testata :headwall:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Red Dragon:
Arcatha: Mistä niin muka epäilet?

En herättele liiallisia toiveita.. En usko. Mikä kivistys vuorotellen molemilla puolilla nivusten yläpuolella.. Esikoinen toivoi iltalauluksi laulukirjasta Petteri Punakuonon (jännä lauluvalinta tähän aikaan).. Ja alkoi kyyneleet tulee silmiin :eek:

Mutta nyt pakko mennä maate.. Kello on jo ihan liian paljon.

Rouva Bennet: Teillähän on jo iso perhe! Minkä ikäiset lapset jo teillä on?

Huomenta vaan kaikille!
Meidän katraasta löytyy yksi jo täysi-ikäiseksi ehtinyt ja sitten kaks murkkua, ala-asteikäinen, eskarilainen ja vajaa 3v.
Eli nyt olisi kovasti vauvan kaipuuta
:hug:
Järki täytyy laittaa narikkaan ja ajatella tunteella...
Krooninen vauvankaipuu, vaikka onhan nuo isommatkin ihania tietenkin!
 
Heissan muruset!
Lähdettiin tosiaan torstaina ystäväpariskunnan kanssa tukholman risteilylle ja tein sitten ihan varmuudeksi just ennen lähtöä predictonin raskaustestin ja sain siihen hailakan sinisen viivan testi-ikkunaan... :heart: :heart: nautin sitten risteilystä ihan ilman alkoholia ja nyt kun juuri saavuttiin kotiin, tein apteekin oman testin ja siihenkin tuli testi-ikkunaan vaaleanpunainen viiva, vielä tosin hailakka, mutta ihan selvä!!! Voi miten Onnellisia meillä ollaan :heart: Kai se on nyt uskottava että meille on vihdoin tullut oma masuasukki iloittavaksemme! :heart: :heart: :heart: Taijan nyt siis siirtyä tuonne odottajiin *jännää* - mutta tulen kyllä lueskelemaan vielä kuulumisianne - ja toivottavasti saatte tulla pian perässä.. ;)
:heart: Kiitos kaikille ihanasta tuesta, jaetuista ajatuksista ja läsnäolosta :heart:
 
voi onnea hirmuuuusesti amalia81!!! :heart: :flower: :hug: :heart: ihan kateus meinaa iskeä tääl ku on ku nii monet plussaa mut mie en.. :'( tuntuu et en ees ovuloi ko ei lämmötkää nouse :( :'(

mut joo.. pittää yrittää olla positiivisena.. vast kolmas kierto menos.. mut ko ei ovuloi ees ni miten sitä sit vois raskautua.. ei miteskään.. :( mut ehk ens kierrosta sit..
 
amalia81: Paljon Onnea!!! :flower: Tuleehan niitä plussia tähänkin pinoon!! :heart:

Rouva Bennet: Lisää vain lapsia :D Lapset on ihanii! :heart: Ite mietin, että kuinkahan iso perhe meille on oikein tulossa.. :whistle:

mariq: Eihän sitä koskaan tiedä B) Jospa se olisi sitä mitä epäiletkin :wave:

Kaa: Ethän ole mennyt testaamaan? :whistle:


Itsellä on taas kerran väsymys.. Siis ihan järkky väsymys. Aamusta iltaan väsynyt. En jaksa tätä kovinkaan kauaa.. Kuopus on alkanut tunnin välein huutelee.. Ihanaa..

Mutta nyt yrittää jaksaa imuroida.. |O
 

Yhteistyössä