***SYYSMASSUKAT 2008 syyskuussa***

No niin, näyttäis siltä, että zen-meininki tehosi. Kolmesta saakka supistellut enemmän ja vähemmän säännöllisesti ja nyt viimeiset kolme tuntia kipeesti 10 minsan välein. Taitaa kohta olla lähtö lähellä :wave: .

Väpä ja PiMu 40 + 6
 
Kummallisia lorahduksia alapäästä tullut alkuyöstä lähtien ja tää mamma lähtee näyttämään itseään nyt tuolla ä-polilla. Katsotaan joudutaanko tulemaan takaisin vai olisko nyt sitä itteään. Pieni muotoinen paniikki meinaa takoa takaraivossa :eek: :D :p voi apua!!! Mä en kyllä osaa millään tavalla sanoa että onko kyseessä lapsivesi, valkovuoto, pissa vai ihan limatulppaa? semmoisia teelusikan verran lorahtelee kun nousee esim. sängystä. Anteeks vaan kaikki nää ällötyspuheet!

Mies ilmoittaa jos jotain kummalista tapahtuu! Kääk....
Koiruus hepulissa ja pentunen rv 40 :heart: poksista ja JIHAA!!! :heart:
 
Kaikki muut lähtee ja minä en pääse....
Viime yönä jo luulin, että nytkö ne taas alkaa, kun sellaisia kuukautiskipumaisia tuntemuksia tuli säännllisesti, muttei!
Olisi se lauantain aamuöinen suppailu saanut jatkua ja tuottaa tulosta!
Alan olla KYPSÄ!

Onnea taas koetoksiin jokaiselle, joka niihin pääsee! :attn:

Ja meille muille sitä ZEN-rauhaa, että päästään mekin tositoimiin! :)

Mamitus2 ja Nappula40+3
 
Elämme taas jännittäviä aikoja. Tsemppiä Väpä ja Koiramamma, toivottavasti on tosi kyseessä ja palailette kertomaan synnytystarinoita =)

Porukka se vaan vähenee tällä puolella. Huonosti nukutun yön jälkeen ilmoitan, että itsellä ei supistele, lorahtele tai näy mitään muitakaan merkkejä tulevasta synnytyksestä. Eli täällä ollaan ja varmaan vielä pitkään :wave:

Jkoo, en valitettavasti osaa auttaa kysymässäsi asiassa koska kokemusta ei ole. Ajatellaan positiivisesti, että kyseessä ovat synnytystä ennakoivat merkit. Näin ollen pääsisit synnyttämään alatietä mukavan kokoista vauvaa. Tule kertomaan kuinka tilanne etenee.

Koira kävi syömässä ja palasi sitten nukkumaan ja vielä meidän sänkyymme :whistle: . Jospa yrittäisi mahtua seuraksi ja saada vielä vähän unta.

Hyvää alkavaa aamua kaikille tasapuolisesti!

Tiinuliini ja vauva 38+3
 
Huomenia. Aamuhuutoon ilmoittaqudun taasen. Nukuin kyllä paremmin kuin viikkoihin, en noussut edes kertaakaan vessaan.. Jipii... :D Ja illalla iski kauhea paniikki et ei hemmetti, kohta pitää synnyttää(jotenki en tunne olevani valmis vaikka jo 3) ja että kohta meillä on taas vauva vaikka noi on jo noin isoja ja apua miten mä voin revetä kaikille kolmelle tasapuolisesti...
Jotenki epätodellista vaikka nimenomaan tätä 3 lasta olen toivonut ja "taistellut" että mieskin saatiin suostuvaiseksi..

No kai tää on vaan jotai hmm hormonihäiriöitä... :p
 
Huomenta!
Ja kiitos vastauksista...eilisen "vuotelun" jälkeen ei sit oo enää tullut mitään veristä, joten todella vähän sitä limatulppaa irtosi, jos edes oli sitä. Nyt tulee taas vaan normaalia runsaampaa valkovuotoo..sori, heti aamuun nää ihanat limapuheet ;)
Aamulla alamahaan pisti ihan pirusti, niin kuin ois juossut jonkun maratonin, sellasta pistelyä, mut sekin jo ohi..eli ei supistellut, kai...en vieläkään tiedä miltä ne sit tuntuu :p

Mutta yhtenä täällä vielä, ajatuksissa ois kyllä jo pian pusertaa tuo pikkuinen tuolta, niinkuin varmaan meillä kaikilla.. :LOL:

Tsemiä niille joilla on jo selkeitä merkkejä tulevasta ja onnea synnytykseen!!

jkoo + Pikkuinen 38+5
 
Huomenia!

Täällä on tapahtunut taasen paljon sitten viime käynnin!

Ail:ille ensimmäisenä osanotto koiraystävän poismenosta, voin vain kuvitella sen pahan olon jos joutuisin omastani luopumaan, :hug: muutenkaan ei teidän tilanteessa ole helppoa, niin vielä tuollainen koettelemus päälle... Voimia paljon, asioilla on tapana järjestyä ennemmin tai myöhemmin. Luulen kuitenkin että kaikesta huolimatta ammattiapu olisi tarpeen, vaikka itse varmasti olisin samaa mieltä samassa tilanteessa, etten haluaisi kotoa mihinkään lähteä!!

Omaa napaa, anteeksi... TJ 2!!
Meidän pieni istuu edelleen tukevasti masussa, joten perjantaina on sitten se h-hetki ja jännittää ihan hel*etin paljon!! Monta kertaa on jo itku päässyt kun ei tiedä miten "selviää" sektiosta ja osaako sitä lasta hoitaa oikein jne jne... :ashamed: Sairaalassahan sitä ollaan ja kyllä varmasti luonto opettaa, mutta epävarmuus kalvaa silti...

Onko täällä muita jotka eivät tykkää olla sairaalassa, toisinsanoen tulee ns koti-ikävä eikä saa muiden "ääntelyiltä" nukuttua ja itkettää ja suututtaa olla siellä? Mua hirvittää etukäteen aikas paljon se tilanne, kun olen osastolla ja en ole omieni joukossa... saatikka omassa sängyssä! :/

No mutta, huomenna on vielä lääkäri ja otetaan verikokeet, kun taas löytyi tunnistamattomia vasta-aineita verestä... Sitten se olis menoa... :$

Kassellaan jos jossain välissä pääsee sitten kirjotteleen tänne, et mikä sieltä oikein ilmestyi...

Voimia kaikille viimeiseen rypistykseen ja halauksia krempoille!!! =)

Liiko + termiitti 38+4, sektio perjantaina 12.9
 
Jkoo Hyvän päätöksen teit, minun mielestä. Tsemppiä ja toivottavasti kohta pääset tositoimiin niin ei kasva asukki suureksi :D

Ja hui kun on taas jänniä tilanteita täällä =) Koiramammalle ja Väpälle TSEMPPIÄ!!

Nawin kans mää oon nukkunu tosi sikeesti yön. Kerran joutu vessassa käymään, mut senki osaan jo suorittaa puoliks nukkuessa. Vaikka alakertaan joutuu kömpimään!

BB oli pakko kattoa ja sen jälkeen sitä oliki niiiiin väsyny et oli maha kipeenä. No onneksi uni tuli nopsaan tuskasesta olosta huolimatta... Hitto se cheryl on äääliöööö... En varmaan kestäs kauaa sellasen kanssa suljetussa tilassa! Hemmetti ja se blondi on saman ikänen ku minä |O Toivottavasti mää en sentään noin lapsellinen ole :/ pikkulikka :LOL:
Tänään jätkät suunnittelee sulhasen polttareita ja ne tulee meille. No ei siinä mitään mut rempan takia meillä on kaikki paikat "levällään" ja pakko laittaa paikkoja kuntoon. Ei vaan oo energiaa enään, huomaa et alkaa oleen aika väsyny jo! Sitte yks "ääliö" ahistelee typerillä kysymyksillä liittyen morsiammen polttareihin :kieh: Alkaa olla sellanen olo, et hokee vaan koko ajan itteleen, et "vielä jaksaa, vielä jaksaa" ja koskaan ei se tekeminen lopu...
Jos nyt vaan vielä jaksas... ÄH!!

Palaillaan
R iikka 36+5
 
Täällä ollaan ja ihan kokonaisena :p :wave:

Ei se ainakaan lapsivettä ollut, mitä vähän epäilinkin mutta pakkohan se on käydä tarkistamassa. Ktg käyrillä maattu ja sykkeet oli hyvät, supistuksia tuli tasaisen tappavaa tahtia ja niiden väli oli enintään 6min. että jotain tapahtuu tuolla navan seutuvilla :D eilen ja tänään supistuksiin on tullut se "menkkatunne" selkään mutta en voi kyllä hyvällä tahollanikaan näitä vielä kipeiksi sanoa. Varmastikin saan kyllä sitten siitäkin osani, en ole huolissaan ;)

Kriittisiä mittoja:
Rv 40+0
RR 130/80 (ei muistu nyt tarkkaa mieleen, noussut oli viimekerrasta tai sitten jännitti )
Lapsivesi norm.
Painoarvio 3500g JOTEN sais se pentunen jo tulla ei tarviis kauhean isoa ruveta tikistämään!!! :whistle: keskikäyrällä mennään kuitenkin.
Rt
syke +
liikkeet ++

Näillä eväillä jatkamme ja katsotaan saiko lääkäri kovakourainen tutkimus muuta aikaan kuin kipeän värkin. Kovasti tsemppiä sitä tarvitseville ja iso :hug:

Koiruus
 
Koiramamma toivottavasti sai aikaan jotain... Kipeitä suppareita sulle sinne ja kaikille niitä kaipaaville!
Meillä meni viime yö vaavan kans taas paremmin oli ihanaa nukkua enemmän kun se kaks tuntia mitä nyt muutamana yönä on tullut nukuttua!
Tsempityksii taasen kaikille!
elohiiri ja prinsessa 1v ja 5pv :heart:
 
Ihan ekaksi ailille paljon voimia :hug: Toivottavasti saat mahdollisimman pian apua masennukseen. Lemmikin menetys vielä lisäksi on aivan kamalaa, kyseessä on kuitenkin tärkeä perheenjäsen :'(

piizulle ja perheelle ONNITTELUT :flower:

Ja kovasti tsemppiä kaikille jotka ovat lähteneet nyytin hakuun!

Omissa oloissa ei ole muutosta. Veskissä saa ravata sen 5 kertaa yön aikana vähintään... rasittavaa. Tänään ajattelin hommailla viimeisiä tarvikkeita kotiin ja alkaa pikkuhiljaa pakkaamaan sairaalalaukkua.. varmaan unohdan sieltä jotain tosi tärkeetä :kieh:

No mutta, nyt siis valmistautumaan kaupoille :wave:

Meripihka ja Apa 38+0!! :heart:
 
Tsemppiä Väpälle!!!

Toivotaan, että Koiramammallakin homma etenee! :)

( . ) Neuvolassa kaikki jees. Painoa tullu taas reilussa viikossa 800 grammaa ja alan olla valas, ihan oikeesti. *huokaus* Vauvan pää on kuulemma "tosi alhaalla" ja sehän passaa. Terveydenhoitaja kehotti harrastamaan seksiä ja sitä siis illaksi luvassa :D Jospa se auttais. Vitsi ku ei ole omaa saunaa, vaan saunavuoro kerran viikossa. Mutta jospa sitä sais vauhtia tähän hommaan muilla keinoilla ;)

Mukavaa päivää kaikille ja zen-rauhaa :hug:

Mayah ja Pikkuinen 38+3 :heart:
 
Hepsansaa, laskettu päivä ja yhdessä koossa, hei vaan hei! :headwall:

ja neuvolasta kotiuduttu. kaikki suht ok, ainoo, et alapaine himpun korkee ja sit alettii epäillä, et mulla tihkuu lapsivettä. tosin ite epäilen että pissa vähän karkailee. mut täti haluu tarkistaa, joten tänää viel testaamaan heti ku tuntuu et tulee. paino oli vähän tippunu, onneksi, kun viime kerroilla tullu kilo viikossa... ja vauva nyt tosi alhaalla ja masun muoto "oikea"... mutta uusi aika maanantaina, jee! :kieh: nyt sit alan käymää 2krt/vko ja tarvittaessa useemminki...plaplapla..

Muuten samalla mallilla mennää...

Tsemppiä ja jaksamista kaikille!

suhveli 40+0 (ei kiinnosta edes enää poksauttaa)

ps. koiramamma ollaanko vikat 10. päivän kasassa olijat?
 
Heips naiset!
en vielä ehtinyt lukea 4.sivua tekstiä jota olitte poissaollessani saaneet aikaiseksi, aattelin eka kirjottaa että kotona ollaan.
Pieni poika syntyi 8.9.2008 klo 2.10.(rv 40+1, tai 40+6)
Mittaa oli 50cm ja painoa 3420g.

Sairaalaan lähettiin siis kotoa kun suppaili,ei kuitenkaan mitenkään kipeesti mutta kuitenki n. 5min.välein.Perillä oltiin 0.45, jolloin menin käyrälle, kirosin siinä miehelle et varmana käännyttää vielä takas kotiin kun supparit ei ollut mitään kivuliaita.tutkimushuoneessa sisätutkimusta tehdessä olinkin 7cm auki!!kätilökin huudahti et "mitäs me tässä vielä tehdään, äkkiä saliin!"
siellä sitten aloin pyytään epiduraalia kun aattelin että jos en sitä nyt ota niin en saa lainkaan.Kätilö sitten teki vielä uuden sisätutkimuksen että voidaanko puudutetta antaa ja niinhän siinä kävi et olinkin jo 9cm auki ja vedet meni pöydälle.
Kaameet supparit kävi helvetillisiks, mutta onneks ei sitten mennyt kun vartin ponnistusvaihe ja poika oli maailmassa.Muutamat repeämät tuli mutta muuten tosi kivasti meni vaikka joutukin luomuna synnyttään.
Nyt palailen lueskeleen teijän jutut ja koitan sit kommentoidakin jotain jos minimies vaikka nukkuiskin....
 
moi!

ajattelin vaan ilmoittaa, että yhdessä koossa ollaan vielä. Oon käyny lukemassa joka päivä, mut kirjottaa en ole jaksanu.

Onnea kaikille vauvan saaneille!!! :flower:

Äippäpolilla kävin tänään ja kaikki ok. Painoa oli sulolla 3050 g. Lapsukainen oli laskeutunut jo tonne häpyluun alle, ettei meinattu saada pään ympärysmittaa, mut saatiinpa kuitenki. Kiinnittyny ei ole. Ens viikolla käyn sitten vaan sydänkäyrällä ja sit 22.9 eli laskettuna päivänä taas ultraan ja tehdään sisätutkimukset. Katsotaan miten edetään, eli käynnistetäänkö synnytystä vai odotetaanko vielä.

Jep, mut lähen hakeen esikoista hoidosta

hippos ja sulo 38+2
 
Täälläkin ollaan yhtenä kappaleena, vaik ois se kaavan ootettu LA!!!! |O

aililleVoimia sinulle ja koko perheelle!!

Suhveli ette ole ainoat. ;)

Jahas neuvola takana. Kaikki oli tosi hyvin
Paino +2oog
ei turvotusta
rr 108/78
pissi puhdas
sf-mitta 30 olipas pudonnut ( 32 )
vesi norm.
tarjonta rt
syke 130- 150
liikkeet ++ ( viimeksi oli +++ )
Ens viikolla olisi yliaikais kontrolli ( ultra ) jos ei vaavi ole tullut maalimaan...

Eilen luulin et kohta tulis lähtö, kun vihlo etu- ja takapuolelle ja supistuksiakin sateli mut eivät oleet säännöllisiä :kieh: Sitten kyllä meni hermot ja lähin nukkumaan. |O Aattelin uutta miettimis taktiikkaa...et jos en nyt sitten pääsiskään 41 viikolle asti ja sen jälkeen olis 42 vuoro...jne... :LOL:

Nyt tekee suurta herkkua KAALILAATIKKOA!!! :p :p :p

Maska82 ja papunen 40
 
kiitokset kaikille tsemppauksista, tuli tarpeeseen :D mukava lukea näin jälkikäteen että joku on muakin aatellut kun oon vauvaa pakertanut (jos joku sattu juur sillon sen 4h aikana aatteleen...naureskelin että ens kerralla ei varmaan ehitä ees sairaalaan kun sinne ajaa sen tunnin ja tunti ehittiin vaan perilläkin oleen)

Jouskari ja kamiliya Ollaankohan siellä tositoimissa....


maariankämmekkä ja miia, ovatkohan menneet jo vauvan hakuun?

ninnipo ja katjuska kiitokset synnytyskertomuksesta!
katjuska meillekin tosiaan povattiin alle kolmekilosta ja oli kuiteski melkei 3,5!

tsemppiä kaikille teille ketkä vielä nyyttiä oottelette ja suuret supparituulet LA.n ylittäneille!no joo, antaa mennä, kaikille toivoville vaan niitä tuulia :D

ail voi ei :hug:

piizu onnea neidistä!

Liiko mä inhoon sairaalassa oloa, silläpä ollaankin jo kotona vaikka poikahan ei oo vasta kun parin päivän ikänen...oli vielä niin ihmeellinen se vieruskaveri että jessus...jotenkin ihan uusavuton ja muutenkin jotenkin ärsytti.

koiramamma hyvä kun kävit kuiteski tarkistamassa tilanteen, ei jää ittee kalvaan et onko vai eikö...

nyt täytyy vielä koittaa ehtiä vähän lypsää, tissit jo ihan pakkautuneet.Oottelen tässä esikoista kotiin hoidosta(oli sen aikaa kun mies haki meijät kotiin) niin nähää kuin pojat toisiinsa suhtautuu...

 
Kuiskailee pienen poksun Suhvelin kunniaksi :D :whistle: Kyllähän me Maskan kanssa vielä tätä päivää juhlitaan ei sitä montaa kertaa ole laskettua päivää (voi kun olis semmoisia kilisteleviä hymiöitä ) noh kukkia :flower: Huomenna aloitetan vasta hajoilu, se oli käsky! mites Suhveli sun falskailu? mä alan olemaan nyt vakuuttunut että tämä oma tavara on valkovuotoa pirun vetistä tosin!

Daydreamsille ihanasta pojasta kovasti onnea ja tervetulemasta kotiin!!! :heart: :flower: kiitos synnytyskertomuksesta!

Koiruus jälleen terrorina :D
 
Terveisiä Vammalan aluesairaalasta!! Pari tuntia sitten kotiuduttiin.Elikkäs meille syntyi maanantai-iltana 8.9. klo 22.26 pieni tyttö, 3910g ja 51 cm ja pipo 35. Pienin meiän vauvoista, vaikka pelättiin tosi isoa. Kaikki muut olleet 4090g-4550g.

Synnytys oli nopea ja hirveä. Mutta eipä siitä traumoja jäänyt, mutta ei ole vielä mikään ollut näin kamala vaikka kuudes synntys olikin. Äitini oli mukana synntyksessä. Kirjoittelen huomenna vaikka synnytyskertomusta.

Miia ja vauveli vajaa 2 vrk.
 
Dodii, että on meitä sitten vielä 3 tän päivästä, sopimuksesta kiinni pitäneitä! ;) nyt supistustuulia ja veden lotinoita meille! No okei, teille muille kanssa :) En mäkään nyt sit loppupeleissä oo tänään viel hajoillu, ihan mukavasti on päivä menny. Äsken tein pitsaakin, LA:n kunniaksi :p Mutta huomenna se hajoilu varmaan sit tosissaan alkaa... Nimittäin mulla ei oo mitään ohjelmaa huomiselle! :headwall: perjantaille sit taas on...

Nii ja lotinoitani en tänään päässy tarkasteleen, kun tietenki oon nyt sit ollu rutikuiva ja th oli töissä vaan neljään. Ja synnärille 100km, ettei sinnekään viitsi lähtee testaa, joten huomiseen meni tänkin asian selvittely.

Onnea vauvautuneet!!

Muoks: DD oliko supistukset siis tosiaan kivuttomia, mutta säännöllisiä? Mulla nimittäin supistelee kivuttomasti vähän väliä, mutta kipua ei tunnu, niin en oo välittänyt... eli tarttis varmaan seurailla jos käyvät säännöllisiksi?
 

Yhteistyössä