+ + + SYYSKUUSSA PLUSSAAVAT, lokakuuta suunnittelevat + + +

Kiitos mileon että valat uskoa minuun :) Tässä projektissa nuo tunteet heittelevät ihan laidasta laitaan jatkuvasti. Sinulle toivon asioiden ratkeamista sille tolalle, että pääsisit toivomaan vauvaa ihan täysillä :) Tai sitten, että saisit sen plussan nyt, niin ei tarvitse sitä sitten enää miettiä :)

Minnäi sinulle toivottelisin myös plussaa testiin :) Kyllähän sinulla lupaavia oireita olisi, kun vaan sitten tulisi se plussakin :)

Huldasharksille oviksenmetsästysonnea !

Oma napa on edelleen hiljainen. Tänäänkään en tehnyt testiä. Ajattelin, että säästäisin testin syntymäpäivälle (sunnuntaille) ja sen jälkeen sitten uskoisin tuloksen. Tiistainahan se sitten ultrassa viimeistään näkyy se tilanne, jos menkat eivät ole alkaneet.

macy graylta piti kysyä, että sinäkös se olit, joka on seuraillut lämpöjä? Minä olen nimittäin nyt iltalämpöjä mittaillut ja havainnut niiden olevan hieman koholla. Normaali on sellainen 36,5, mutta nyt järjestään iltaisin lämpö on ollut 36,8-37. Olikos niillä jotain merkitystä vai onko se se aamulämpö joka merkitsee.
Mietin sitäkin, että pitäisikö alkaa mittaamaan lämpöjä myös aamuisin.
Täytyy varmaan koittaa asiasta googletella tarkemmin, että pääsisi vähän jyvälle.
Niin ja miten sinulla MG, joko olet testannut uudestaan? Koska ajattelit testata uudestaan?
Onnea siihen puuhaan :) Toivottavasti se plussa tulee!
 
Hurrrjan paljon onnea plussanneille! :flower:

Hienoa, kun on näin paljon aktiivisia kirjoittelijoita! Toivottavasti kohta ehdin itsekin enemmän tänne kirjoittelemaan, nyt on nuo työkuviot olleet aika stressaavia. :|

Vitsit muuten, monella on vieläkin siellä jännät paikat! Tsemppiä piinailijoile!! :wave:

Täällä aloittelin uutta projektiani: terveelliset elämäntavat vol 1, paljon vähemmän karkkia ja pullaa, enemmän liikuntaa. :cool:
 
Hellurei pitkästä aikaa :)

Harmikseni täällä on vieläkin tuttuja nimiä "entisiltä ajoilta" :( Olen täällä välillä pyörähdellyt toisella nimimerkillä (kuten toisesta ketjusta voi havaita ;) ) hakemassa tukea päätä askarruttaviin kysymyksiin, mutta ajattelin nyt palata "aktiiviseksi" ihan omalla vanhalla nimellä :) Ehkä senkin takia, että ensi kuun alussa meillä alkaa virallisesti hoidot, joten tulen varmasti kaipaamaan vertaistukea, ja paikkaa, johon voin avautua ajatuksistani, peloistani ja kysymyksistäni.
Anteeksi siis jo etukäteen, jos tämä menee taas vouhottamiseksi :)

Meillä kesä on ollut yhtä suhinaa. Kiirettä ptää, töissä on juostu ja ajatuksille ei ole jäänyt tilaa. Petipuuhia on harrastettu tasaiseen tahtiin, mutta joka kerta se vuoto alkaa uudelleen ja uudelleen. On koettu myös yksi todella varhainen keskenmeno, josta en ilmeisesti voi syyttää kuin itseäni :(

Vuoto alkoi normaaliin aikaan, joskin aika niukkana. Minulla välillä menkat alkavat niin, joten ajattelin senkin kierron olleen siinä. Rinnat aristivat kovasti ja väsymys oli hirveä, mutta en ajatellut sitä sen enempää, sillä töissä oli kiirettä, ja aikaisemmin olin jo oppinut ettei minulla oireet merkitse vielä yhtään mitään. Tuolloin ekana vuotopäivänä aloitin lääkekuurin, jossa on isolla varoitukset, ettei saa syödä raskaana ollessaan tai jos on edes mahdollisuus siihen, kuurin aloituksesta ehkäisystä pitäisi huolehtia seuraaviin menkkoihin asti...

No kun menkat alkoivat, ajattelin, etten todellakaan ole raskaana, ja aloitin kuurin. Vuoto oli outoa. Ei alkanut kunnolla, tihrutteli, välillä vuoti enemmän, välillä vähemmän. Oireet jäi, rintoja aristi edelleen paljon. Tein apteekin testin, kun vuoto viimein lakkasi ja se antoi hennon selvästi värillisen viivan. Tein seuraavana päivänä toisen herkemmän testin ja se antoi selvemmän viivan ja kolmantena päivänä apteekin testin, joka ei natanut enää viivaa ollenkaan. Neljäs testi ei myöskään antanut enää viivaa. Ekana testauspäivänä aloin vuotaa enemmän ja voi niitä kipuja ja sitä vuodon määrää!

Näin siis meillä. Yksi mahdollisuus ja senkin pilasin :(

Heittelevän kierron vuoksi ovulaatiota olen seurannut aamulämmöillä. Tässä kierrossa mennään kp28/n.33 ja dpo 9 jos sillä on mitään merkitystä :)

Ja kun tämä viesti on jo niin pitkä, pidennän sitä entisestään ihmettelemällä tähänkin tuota edellistä tekemääni raskaustestiä. Juu tiedän, ihan liian ajoissa, mutta on niin kauan aikaa kun olen viimeksi testannut yhtään millään, sormet suorastaan syyhysivät ja pakottivat tekemään testin :cool:
Ohjeissa sanotaan, että tulos on luettavissa 5 min kuluttua ja testiä ei saa tulkita enää 15 min jälkeen. 5 min kohdalla testissä näkyi toinen viiva, haalea, mutta näkyi. 15 min kohdalla tuo viiva oli haalistunut entisestään niin, että siinä vaiheessa tulkitsin sen jo negaksi. siitä noin 5 min päästä testi alkoi piirtää myös kolmatta viivaa, joka tähän aamuun mennessä oli kadonnuta ja jäljellä oli tuo kontrolli viiva ja häivähdys "ekasta" toisesta viivasta.
Mieltä jäi kaivertamaan se viiva, joka näkyi 5 min kohdalla... :confused:

Oireista en osaa sanoa muuta, kuin että rinnat aristaa ja väsyttää!

Nyt alan perehtyä teidän juttuihin :)
 
Suuren suuret onnittelut kaikille plussanneille :heart:
Meitä piinailijoita on monta! Itsellä menossa dpo 11 ja ajattelin, että viikonloppuun odottelisin, jos maltan... Siispä plussapuhureita liikkeelle!

Täällä ei kummempaa. Turhuvuoto jatkui vielä eilen, neljäs päivä jo. En vieläkään kyllä ymmärrä, mistä on kyse. Menkkamaisia oireita ei ole ollenkaan. Rusehtavaa vuotoa pääosin, joskus pikkasen verta joukossa. Sitten taas ei yhtään mitään. Siinä määrin en vuoda, että housuissa näkyisi. Korkeitaan paperissa. Piinaavaa. Minä onneton jo jossain vaiheessa tulkitsin sen kiinnittymisvuodoksi, mutta on se vaan jotenkin epätodellista, kun se jatkuu vaan. Olo on sellainen, että jotain tapahtuu, mutta ei ymmärrä mitä. Epätietoisuuttaa siis vielä. Viikonloppuna testaillaan, toivottavasti täti pysyy poissa!

Plussapuhureita ja tsempitykset testailuihin meille kaikille!!!
 
Onnittelut höpsöhöpsö ja miten on käynyt iloksi ja macy gray? Täällä ei mitään, ei plussaa, ei tätiä. Eikä enää oireitakaan niin paljon kuin joku aika sitten. Lähinnä vain närästää. Kp:t 52/38(50) joten alkaa lievästi kärsimättömyyttä oleen ilmassa. Juuri äsken jälleen negatestin tein ja ajattelin et nyt saa luvan oottaa pyhään ennen kuin seuraavan kerran edes yritän testata. Turhauttaa tämä "tyhjän" odottaminen :kieh: Plussatuulia kaikille ++++
 
Huijui kun olikin paljon tekstiä. Pää vilisee nyt kirjiamia ja on ihan pihalla mikä juttu kuului kenellekin :D Mutta joka tapauksessa paljon on hyvältä kuulostavia loppulaisia, joten paljon plussauhureita heille!
:hug: kovia kokeneille!

Luin mg:n kommenttia tuolta siitä, että olo on aika oireeton, ennen kuin alkaa tosissaan miettimään, ja kuulosti hyvin tutulta. Enempi / rasvasta syödessä alkaaa närästämään. Välillä etoo, välillä ei. Kyllähän niitä löytyy, jos listaamaan ja miettimään viitsii alkaa, mutta en taida viitsiä :D

Aawatar, mulla oli esikoista odotellessa juuri tuollasta tuhru vuotoa koko alku raskauden ajan. Joten älä vielä heitä kirvestä kaivoon. Voipi olla ihan normaalia, vaikka raskaana olisitkin :)

Ja lisään vielä

valtsukka Tiedän miten turhauttavia nuo pitkät kierrot ovat :( Jaksamista vaan odotteluun, toivottavasti sieltä kohta tulisi se plussa tai sitten edes vuoto, ettei trvitsisi "tyhjää odotella" :hug:

jaa höpsöhöpsölle onnittelut :)
 
Viimeksi muokattu:
Alkuperäinen kirjoittaja Minnäi;21992837:
Täällä senkun oireillaan, en tiä. Monessakaa kierrossa ei välttämättä oo tullut näitä "oireita", mutta joskus kuitenkin mielikuvitus tekee tepposta. Nytkään en kyllä uskalla yhtän luottaa mihinkää oireisiin yms vain plussaan testissä.
Ihan sama minulla. En ole vielä testannut uudestaan, koska usko raskauteen on hiipunut. Toivo on edelleen korkealla ja välillä olen ihan varma plussasta, mutta välillä epäusko valtaa ihan täysin. Täytyy nyt maltillisesti odotella saapuuko täti vai pääsenkö testaamaan loppuviikosta. Stressaamattomuus on vaikeaa, kun ei oikein osaa olla ajattelematta oireita vaikka ne saattavatkin olla mielikuvituksen tuotetta. Toivotaan plussien ropisevan ihan pian!

HöpöHöpsö > Onnea paljon ja tarrasukkia! :flower:

En ole nyt oikein malttanut kommentoida. :snotty: Yritän jossain vaiheessa keskittyä siihenkin puoleen.
 
Kristen > Tervetuloa takaisin! :wave: Olenkin miettinyt mitä sulle kuuluu. Sulla on odotuksen odotus sujunut harmillisen stressaavasti, joten toivottavasti pian nappaisi ihan kunnolla. Minulta ainakin saat täyden tukeni kuumeiluun. Kiva, että palasit takaisin vaikka odottajiin pääsy toivotumpi vaihtoehto olisikin. :)

Yritän nyt päivittää tuota listaa vaikka pää ei ihan hereillä parista kahvimukillisesta huolimatta olekaan. Nukuin jotenkin huonosti ja selkää särkee ikävästi. :/ Onneksi iltapäiväksi on luvassa ohjelmaa, joten saan muuta ajateltavaa.
 
+ + + SYYSKUUSSA PLUSSAAVAT, lokakuuta suunnittelevat + + +



torstai 9.9.2010



KUUMEILEVAT
BloodyEnd..........kp63/30.................19v........1. lapsi.....yk32
valtsukka............kp52/38(50)
Vuokko84...........kp50/30..............................2. lapsi.....yk1
iloksi..................kp40/?
An-nie................kp37/30-35.........................................yk4
Mischa10............kp36/31..................27v........2. lapsi.....yk6
macy gray..........kp35/19-47(32-34)...30v.......2. lapsi......yk10
Aada87..............kp31/28...............................2. lapsi......yk1v+
Constance..........kp29/25
Aawatar.............kp28/35-46..............33v.......1. lapsi......yk2
Kristen...............kp28/~33
Mimmimami........kp27/31-120........................4. lapsi
mileon................kp27/28-32..........................5. lapsi.....yk2
HelinäKeiju10.....kp27/?.................................3. lapsi.....yk1
bluebaby............kp26/28...................26v.......1. lapsi.....yk3-4v
Minnäi................kp25/28-31..............31v.......4. lapsi.....yk5/7
Okaasan.............kp25/28-30..............33v.......4. lapsi.....yk6
Manzu................kp23/31-37..............26v.......3. lapsi......yk9
hemari...............kp23/29-36..........................2. lapsi.....yk1
Diipeli.................kp23/29-31..........................2. lapsi.....yk2
NoBlood.............kp23/25-30...........................1. lapsi.....yk3/4½v+
JA82..................kp23/25?..................28v.......3. lapsi.....yk1
marika 83...........kp22/35-55..........................1. lapsi......yk7
wilkat.................kp22/35...............................3. lapsi.....yk10
iines83...............kp22/32...............................2. lapsi.....yk2
TUUtikiks............kp22/28...................29v.......2. lapsi......yk4
Ciba...................kp22/25
karvatonkoira.....kp20/25-30?..............32v.......4. lapsi......yk1
Hiipu1................kp20/27-29...............27v.......1. lapsi......yk3
Auneli................kp19/27-29...............27v.......2. lapsi......yk3
angelfish............kp18/30-34...........................4. lapsi......yk2
Viulu..................kp18/28-30...........................4. lapsi......yk2
Joko...................kp17/28-30...............28v.......3. lapsi......yk1
MyrskyMaija.......kp13/29-30.............................3. lapsi......yk2
MyDream...........kp13/28..................................1. lapsi......yk8
Huldasharks.......kp12/40-44..............................3. lapsi.....yk4
Liina87...............kp12/30.................................................yk4
amma................kp11/30-32..................28v......5. lapsi......yk2
Viola30..............kp8/27.......................30v......2. lapsi......yk2
PohjanTuuli........kp7/27...................................2. lapsi.......yk3
sannikki..............kp6/30
vimmu...............kp4/25-28.................26v.......1. lapsi......yk4
Nuplu.................kp3/32-35...........................................yk5
sandemar....................................................3. lapsi.......yk1
Peppi Pitkäkorva.................................27v.....3. lapsi
inspire.........................................................1. lapsi



TAUSTALLA
mahara, Agaetis, Amf, Sanelma, Coya, Paha päivä, Marble, very important baby, Nasukka82, Heathy, A-H, pia, Mukiin menevä, viuhpiipore, toiveikas -87, Safiirix, Sarmiina, Taikapeili, Shiny, Nallekarkki, Liljah, Mariel85, miimi10, adora



PIINAILIJAT
iloksi................dpo22
Mischa10..........dpo18
bluebaby...........dpo13
macy gray.........dpo12/20
Aawatar............dpo11
Minnäi...............dpo10
Mimmimami......dpo9/12
Kristen...............dpo9
mileon..............dpo8
Ciba..................dpo7
Diipeli................dpo7
NoBlood............dpo7
An-nie...............dpo7
Hiipu1...............dpo6
JA82.................dpo5
TUUtikiks..........dpo4



PLUSSANNEET
2oo9 joulukuu:
MaybeSomeday ~ Tellu30
2o1o tammikuu:
Riemu ~ tyyty85 ~ Lara- ~ ennie ~ Hyväsetti ~ jemppero ~ Auroora
2o1o helmikuu:
HayLina ~ Leli82 ~ Neila ~ sutulii ~ Sintsu78 ~ Eveny
2o1o maaliskuu:
RiikkaVaan ~ piprane ema ~ Sanelma ~ Ezziina ~ Tinker Bell ~ miya ~ AaVee
2o1o huhtikuu:
Unelmahöttö ~ babar ~ Neppi
2o1o toukkokuu:
Piupula ~ icefairy ~ Milja Sivupolku ~ Sophie84 ~ vauvahaaveilija85 ~ Onnellinen x5 ~ onnipellervo
2o1o kesäkuu:
Auneliini ~ samara88
2010 heinäkuu:
mimia85 ~ Jade- ~ ToinenToive ~ tombatar ~ Jinda ~ Plink ~ Allie81

PLUSSANNEET 2010 elokuu:
äizikkä...........3.8. .....kp23/28..................3. lapsi....yk4
nereida..........4.8. .....kp32/29-30.............2. lapsi....yk2
Yaden............9.8. .....kp27/30..................2. lapsi....yk1
NeliApina......18.8. .....kp25/27.........32v....4. lapsi....yk4
MiiJane76.....19.8. .....kp29/27-31....34v....4. lapsi....yk2½v
äiti x4...........25.8. .....kp25/24-27....32v....5. lapsi....yk2
tatskattu......26.8. .....kp30/29-31.....24v....2. lapsi.....yk2
dyyni...........27.8. ...................................3. lapsi.....yk1

PLUSSANNEET 2010 syyskuu:
HöpöHöpsö...8.9. ......kp40/28-34.....29v....2. lapsi.....yk5



HAAMUILIJAT
Aada87........7.9. ......kp29/28...............................2. lapsi......yk1v+


 
no johan on tänne plussia rapissut! paljon onnea! ja aika monta lisää taidetaan vielä saada.

pitkäkiertolaisille, on kyllä sympatiat teidän puolella, tosi rasittavaa ootella menkkoja alkavaks tai testata vaan negaa.

tulin vain ilmoittautumaan, alkukiertoa mennään ja tunteet -vielä!- on rauhallisemmat (ja pessimistisemmät) kuin vime kierrossa. onneks oon nettipimennossa tässä lähiaikoina, niin en voi palstailemalla nostaa kuumetta.

plussatuulia kaikille!
 
Mä täällä hyvissä ajoin tikuttelen sitä ovista :D Viime kierrossa ovis+ tuli kp 29 ja nyt aloitin jo kp9. Että tikkuja palaa, mutta eipä ne paljoo maksaneetkaan, ettei se nyt niin haittaa. Tai olisi niillekkin rahoille toki muitakin sijoituskohteita, mutta olen tähän tyytyväinen. Tietääpähän omasta kropastaan paljon enemmän, kun seurailee aktiivisesti.
 
Oi, onnea Höpöhöpsö!!!

Tulin vaan äkkiä kurkkimaan. En ole kerennyt vielä odotuspuolelle, kun en kerkeä syventymään siihen vielä. Itsellä on taas ollut vuotoa, mutta toivotaan parasta...

PLUSSAONNEA TÄNNE!
 
Onnea Höpöhöpsö!!! :flower: Kovasti tarrasukkia pienelle mukaan!

Kiva kuulla taas susta Kristen! :)

).( vauhkoon täällä. jotenki tä keskenmeno lyö nyt päälle enemmän ku viimeksi.. huh huh! uuteen yritykseen haluttais pian!

Ihana kuva dyyni! :)
 
Heippa!
Minäkin haluaisin mukaan ketjuun! Pikkukakkosta toivotaan meidän perheeseen, esikoinen on 2v3kk, kiurukan kävin poistattamassa 1.9. ja menkat alko heti 3.9. eli nyt ois kiertopäivä 7/30, mikäli vanha kiertoaika pitää paikkaansa. Esikoinen tärppäsi aikoinaan ehkäisyrenkaan poisjätön jälkeen tokasta kierrosta. Hän on erityisen ihana erityislapsi, jonka takia syön nyt foolihappoa hevoskuurin, esikolla on synnynnäinen aivojen rakennepoikkeama ja koska kromosomitestit ym. eivät ole kertoneet syytä siihen, miksi näin on, on oikeastaan pakko vaan toivoa parasta toisen raskauden yhteydessä ja pitää foolihappo ym. vitamiinitasot hyvänä. Esikoinen on meille hyvin rakas, mutta ajatus siitä, että perheessä olisi kaksi erityislasta on aika haastava, joten toivotaan että kaikki menisi hyvin.
 
Hui, olipas tullut paljon onnitteluja, kiitos niistä!! Ei uusia oireita ja vanhatkin tuntuu välillä olevan ihan poissa, liekö kyytiläisellä kaikki hyvin. Toivotaan!!

Kaikille kovasti onnea plussan metsästykseen!!

T: HöpöHöpsö joka vaihtoi höpsöä nimimerkkiään :)
 
Onnea plussanneille:flower:
Itsellä ei mitään oireita, tästä taisikin tulla pidempi aikainen projekti mitä luulin. :(
Sen verran ollaan miehen kanssa keskusteltu et puol vuotta vielä yritetään ja sitten lapsettomuus tutkimuksiin jollei ole tärpännyt....tää on jotenkin niin raastavaa.
 
Onnea kovasti plussanneille! Ja tervetuloa uusille:)
Mischa10 mulla on ollu kaks kertaa elämässä kierto tasan viikon myöhässä vaikka yleensä melko säännöllinen. mietin vaan tuota sun tilannetta että oisko voinu käydä niin että ovis on ollu vaikka viikon myöhässä tai jotain? Vai tikutitko sitä? Toivottavasti plussa sieltä pärähtäis :heart:

(.) sen verran että muita oireita ei ole ku tämä turvotus :/ kaveri siihen tokaskin että oot raskaana kerran noin turvottaa mutta en haluais innostua liikaa koska mitään muita oireita ei ole ja oviksen aikoihin miehellä oli vielä se kuume päällä mikä ei varmaan ainakaan parantanut hedelmöittymisen mahiksia:( Miksi mä aina innostun näin kovasti loppukiertoon päin mentäessä:headwall: niin no sen verran mainittakoon että valkkaria ainakin tulee enemmän kuin viime kierrossa tähän aikaan,jolloin oli totaalisen kuiva kausi menkkoihin asti. Nyt sitä sentään tulee mutta ei kyllä mitenkään holahdellen. Musta tuntuu että mä testaan jo lauantaina...äh oon niin kärsimätön :LOL: Jossain takaraivossa tuntuu että oon raskaana mutta liekkö siltä tuntunu viime kierrossakin :confused:

Mutta nyt vielä puhaltelen aimo annoksen plussatuulia PUUUUUUHHHHHH :wave:
 
Viimeksi muokattu:
Helou!
Onnea Iksu81 plussasta!
Piinailijoille(myös itselleni) PLUSSATUULIA!
ON: Piti sitten (kun muutkin) tehdä testi eilen ja negaahan se tietty näytti arvatenkin. Tosin hetken mielijohteesta kesken päivän sen tein eli ei ollut aamupissaa, eikä testi ollut kovin herkkäkään, davidin 25. Oli kyllä niin puhdas nega, kun olla ja voi, ei edes roskishaamua :)

Tänään on ollut alavatsa todella kipeä. Ihan kuin synnytys supparit tai just ennen mahatautia, kun tulis jo housuun, mutta ei maha ole kuin aavistuksen löysällä (sori):ashamed: Meinasin töistä lähteä kesken päivän, kun piti kaksinkerroin olla. Ihan kummallista. :confused:Tätiä odotellaan kylään viikonloppuna ja kp 3 alkaa clomikuuri sitten : /
 
Viimeksi muokattu:
Tervetuloa muuten kaikille uusille!

Mimmimami jollei ole nyt tärpänny niin toivotaan et clomeista olis sulle apua! Mulla oli. Nyt 2.v clomipoika just menossa isin kanssa nukkumaan. :heart: 4 clomikierrosta tärppäs! :)

skorpioni07 Kuinka paljon foolihappoa pvässä syöt? Mä olen tässä nyt täydentänyt kaikkia vitamiini juttuja kun on 2 keskenmenoa takana niin mietin vaan et kuin paljon tota foolihappoa saa syödä.. Toivottavasti teillä menee nyt toisella kertaa kaikki hyvin vaikka tietysti erityinen lapsenne on teille erityisen rakas. :heart:
 
Jippii Onnea plussanneille :)

olipas jännän lyhyet ja todella runsaat menkat eli lauantaina alkoi tiistaina loppui...

Omaa napaa, älkää voivotelko pliis pakko vaan vähän purkaa.... Perjantaina jo toinen rinta kauhean kipeä mut ajattelin että kylmyys tehnyt kun on ollu aina herkät viimalle, mutta lopulta eilen kipujen kanssa lääkäriin joka paikallisti 2x3cm patin rinnasta... kyllähän heilautti maailmaa aika tavalla, no vakavuudesta ei tietoa, voi olla harmitos rauhasen liikakasvu, sanat kasvain, fibrokystinen muutos, mastopatia ym latina kaikuu korvissa, ja ihmettelen hoitoa, antibiootti, ei jatkotutkimuksia, koska olen nuori (28), ja syöpä olisi epätodennäköinen.... hmmm.... otan ohjat siis omiin käsiin ja painun yksityiselle mammografiaan, mies ihan samaa mieltä ja oli menossa pahoinpitelemään lääkärin.... Katsotaan nyt kuinka vauva puuhat onnistuu kun stressi ja pelotus vaivaa...
 
sannikki > Voi ei! :hug: Tiedän kokemuksesta kuinka stressaava ja hämmentävä tilanne tuollainen on! Itse sain lähetteen keskussairaalaan mammografiaan ja pelästyin siinä vaiheessa erityisesti, kun lääkäri halusi tavata kuvat nähtyään. Syy oli kuitenkin se, ettei hän nähnyt kuvissa mitään epäilyttävää. Patti oli kooltaan 1x2cm ja itse sen huomasin. En muista miten lääkäri tutki ensin lisää, ehkä ultralla ja sitten otti neulalla näytteen. Todettiin rasvapatiksi. Kuulemma nuorilla naisilla tulee joskus sellaisia ja ovat täysin harmittomia. Sain ohjeen seurailla pattia eikä se siitä kasvanutkaan. Nykyään en pattia enää löydä, joten ilmeisesti raskauden aiheuttamat muutokset rinnassa poistivat tai piilottivat sen. Voimia tilanteeseesi ja toivotaan, että kyseessä on yhtä harmiton säikäyttäjä kuin minulla!

iloksi > Olen seurannut lämpöjä. Yleisesti sanotaan, että menetelmä on epäluotettava (herkkä häiriötekijöille kuten alkoholi, levottomasti nukuttu yö jne) ja sen takia olisi syytä seurata vain aamulämpöjä. Itse olen pitänyt oleellisempana sitä, että vertaan samaan vuorokauden aikaan mitattuja lämpöjä, koska päivä- ja iltalämmöt näyttävät kertovan kehon tapahtumista ihan samalla tavalla tai ehkä jopa luotettavammin. Yksilöllistä siis ehkä tämäkin. Testin tein jo uudestaan ja jotain viivaa siihenkin mielestäni hahmottui, mutta negaksi tulkitsin. Seuraavan testin teen ehkä sunnuntaina.

Iksu81 > Oireet voivat vaihdella eli luultavasti pikkuisella on kaikki ihan hyvin. :) Tarrasukkia ja vauvaliimaa!

dyyni > Toivottavasti kaikki on hyvin! Vauvaliimaa ja tarrasukkia!
 

Yhteistyössä