annamunkaikki..
Niin että mielummin kevyttuotteita, joista on luonnollinen rasva poistettu, tilalle lykätty lisäaineita ja väriaineita, että saadaan se tuote näyttämään edes jotenkin alkuperäiseltä. Yleensä aika epäonnistuneita yrityksiä, mausta puhumattakaan.Juu no ei kannattaisi täysrasvaisina maitotuotteita syödä, koska niissä on paljon kovia rasvoja ja hedelmät taas sisältää paljon kuituja, vitamiineja, ravintoaineita joita kannattaa saada.
Margariinikin on niin pyhä juttu tässä maassa, että ketään ei edes kiinnosta miten kovasti prosessoitua kamaa sekin on. Eihän se voi olla, kun on niin terveellistä.
Niitä kuituja, vitamiineja ja ravintoaineita saa myös kasviksista, jollet ole tietoinen. Asioihin perehtynyt karppaaja syö varmasti kymmenen kertaa paremmin ja monipuolisemmin kuin keskivertosuomalainen, jolla yksi kurkkuviipale eksyy joskus lautaselle näön vuoksi ja yhden mandariinin jälkeen kehuu syöneensä taas niin terveellisesti että!
Ps. karppauksessa ei kasvateta lihan määrää lautasella ja jos tuttavapiirissänne on joku Urpo Urponen, joka "karppasi" tyylillä munaa-pekonia-pihviä-voita, niin se todistaa vain sen tyypin tyhmyyden, ei sitä, että karppaus on epäterveellistä.