Sain miehen innostumaan laihduttamisesta, terveellisiä edullisia ruokia jota mieskin söisi?

  • Viestiketjun aloittaja auttakaahan
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Neuvoja en sen kummemmin osaa antaa, mutta niitä kasviksia on sitten pirun hankala opetella aikuisena syömään! Ja joo, aikuinen saa pakotettua itsensä syömään, mutta ei se siitä silti helppoa tee, saati sitten kaikista kasviksista hyvää.. Mulle helpointa tais olla nämä suurinpiirtein tutut maut, keitetty porkkana ja herne ja jopa maissi. Muitten eteen on täytynyt tehdä työtä oikein kovastikin! Ja vaikka maissi menee nuo yksittäisinä paloina niin semmonen pikku maissinpalko on sitten jotain aivan kamalaa! Ihan vaan siltä kantilta, että se on vaikiaa.. anna vähän armoa :)
 
Yksi, mikä kummasti maistuu useammallekin läähipiirini rehu-krantulle miehelle, on hieman tyhdimmin maustettu coleslav.

Varhaiskaali, etikkaa tai sitruunaa, ripaus suolaa, isompi ripaus sokeria ja mausteeksi chiliä ja mustaapippuria. Valkosipuliakin voi laittaa. Ja muita mausteita mielen mukaan.


Kummasti keventää vaikka hampurilaista.
 
vierailija
Sain viimein diabeetikko mieheni innostumaan laihduttamisesta. Painoa olisi pudotettavana ainakin 20kg. Ruokaideat vain vähissä.

Tänään tein kaalilaatikkoa, se menee. Mitään paistettuja kasviksia tms mies ei suostu syömään. Eli sellaisia perusterveellisiä maukkaita ruokia pinoon.
Käytämme täysjyvätuotteita, herkut vähensi reilusti (enää kerran viikossa)
Kaalilaatikkoon ei laiteta sitten mitään siirappeja vaikka reseptissä lukisi
 

Yhteistyössä