Keitto maistuu niin hyvältä. Ja arvo lisää ruokaa. Se on erittäin kohtuullinen. Tehdään siitä liemestä (keitetty luut), joka on valmistettu luusta, raa'an lihan, siipikarjan, sian-, naudan-ja kala, keitinvedessä suolaa ja vihanneksia kuten nauris, selleri, sipuli, korianteri, sipuli, Länsi-kaali-tai kasviperäiset jätteet jäämiä. ruoanlaitto.
Kiehuva keitto.
A. ison potin ja kansi. Käytä potin kahva helpottaa nostamista ja lämmin liesi.
Kaksi. Kone keittää keitto on oltava tuoreita. Bones, pilko liha leikataan suuri kappaletta, noin 4 tuumaa kpl. Leikkaa se pois vihanneksia, kuorittuna ja viipaloituna. Kasvikset, leikkaa paloiksi.
Kolme. Liottaa vedessä noin 2 tunnin päästä vettä minun luut ulos kauha ja lusikka miedolla lämmöllä kiehumispisteeseen, hauduta miedolla lämmöllä ja jätä vaahto on keitto lähes kiehuvaksi ja lisää kasvikset.
Neljä. Suodatettu liemi katkaistu verkkoon. Valkoiset asetetaan kerros mesh. Lusikka rasvaa ei lähde ennen Laihnga koska rasva ei tee sitä keittoa. Tämä helpottaa. Liemi on selvä. Olisi ennen päivämäärää ei pidä säilyttää useita päiviä. Erityisesti silloin, kun on kuuma.