Rainbow 60% ja Keiju 70% margariini terveellisimmät - vähärasvaisimmat epäterveellisiä:

kielo
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Korkeista kolesteroliarvoista ei kannata olla huolissaan. Niissä maissa joissa on korkeimmat kolesteroliarvot, eletään pisimpään ja terveimpinä. Esimerkkinä Sveitsi. Hulppeasti maitorasvaa, korkeat kolesterolit eikä sydäntauteja.
Mutta ldl:n, hdl:n ja triglyjen suhteesta et sitten mitään mainitsekaan? :D
Eipä tarvinnut lukea kauheasti, kun jo selvisi perusjutut näiden suhteesta. Ja edelleen, olen huolissani omista arvoistani.
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=6&sivu=5
 
ok
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Alkuperäinen kirjoittaja tt:
Helekutti väänsi toisessakin ketjussa sellaisesta asiasta, että hän väitti, että insuliini ei nouse liian nopeasti ylös, jos syö vain 3 ateriaa päivässä :D

Kyllä se on niin, että se 5 ateriaa vähintään päivässä pitää insuliinin tasaisena, eikä nopeaa nousua ole.

Helekutin mielestä on parempi noin keskimäärin syödä (esimerkki) 2000 kcal 3 aterialla, kun jakaa se tasaisesti päivän mittaan.

Varsinainen .....
Haista sinä paska. Minä sanon että jos ei syö liikaa hiilihydraatteja, ei verensokeri ja sitä kautta insuliini ampaise ylös ja aterioiden välillä pääsee kehon oma rasvanpoltto käyntiin. Minä syön kyllä 3 aterialla paljon enemmän kuin 2000 kcal päivittäin. Paaaaaljon enemmän. Ja arvaas onko ylipainoa? Mä luulen että sun vyötäröltäs saa puristaa useammankin makkaran mutta tänne sopii tulla kokeilemaan.

Korkeista kolesteroliarvoista ei kannata olla huolissaan. Niissä maissa joissa on korkeimmat kolesteroliarvot, eletään pisimpään ja terveimpinä. Esimerkkinä Sveitsi. Hulppeasti maitorasvaa, korkeat kolesterolit eikä sydäntauteja.
Sinä siis suosittelet diabetestä sairastavalle, että syö pppppppppppaljon enemmän kun 2000 Kcal (jos tarve vaatii), jaottele se kolmelle aterialle päivässä?

Eikös nimenomaan se tasainen verensokeri ole parempi, kun...
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja kielo:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Korkeista kolesteroliarvoista ei kannata olla huolissaan. Niissä maissa joissa on korkeimmat kolesteroliarvot, eletään pisimpään ja terveimpinä. Esimerkkinä Sveitsi. Hulppeasti maitorasvaa, korkeat kolesterolit eikä sydäntauteja.
Mutta ldl:n, hdl:n ja triglyjen suhteesta et sitten mitään mainitsekaan? :D
Eipä tarvinnut lukea kauheasti, kun jo selvisi perusjutut näiden suhteesta. Ja edelleen, olen huolissani omista arvoistani.
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=6&sivu=5
Niin? Olen lukenut
 
Helekutti
Alkuperäinen kirjoittaja ok:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Alkuperäinen kirjoittaja tt:
Helekutti väänsi toisessakin ketjussa sellaisesta asiasta, että hän väitti, että insuliini ei nouse liian nopeasti ylös, jos syö vain 3 ateriaa päivässä :D

Kyllä se on niin, että se 5 ateriaa vähintään päivässä pitää insuliinin tasaisena, eikä nopeaa nousua ole.

Helekutin mielestä on parempi noin keskimäärin syödä (esimerkki) 2000 kcal 3 aterialla, kun jakaa se tasaisesti päivän mittaan.

Varsinainen .....
Haista sinä paska. Minä sanon että jos ei syö liikaa hiilihydraatteja, ei verensokeri ja sitä kautta insuliini ampaise ylös ja aterioiden välillä pääsee kehon oma rasvanpoltto käyntiin. Minä syön kyllä 3 aterialla paljon enemmän kuin 2000 kcal päivittäin. Paaaaaljon enemmän. Ja arvaas onko ylipainoa? Mä luulen että sun vyötäröltäs saa puristaa useammankin makkaran mutta tänne sopii tulla kokeilemaan.

Korkeista kolesteroliarvoista ei kannata olla huolissaan. Niissä maissa joissa on korkeimmat kolesteroliarvot, eletään pisimpään ja terveimpinä. Esimerkkinä Sveitsi. Hulppeasti maitorasvaa, korkeat kolesterolit eikä sydäntauteja.
Sinä siis suosittelet diabetestä sairastavalle, että syö pppppppppppaljon enemmän kun 2000 Kcal (jos tarve vaatii), jaottele se kolmelle aterialle päivässä?

Eikös nimenomaan se tasainen verensokeri ole parempi, kun...
Jos lukisit vielä kerran mitä sanoin, en jaksais toistaa itseäni jatkuvasti. Tää on kuitenkin jo kolmas ketju missä sanon tismalleen samaa asiaa. Luulis menevän jossain vaiheessa jakeluun. Mut toisaalta, kun on lusikalla annettu....
 
sama
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Alkuperäinen kirjoittaja ok:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Alkuperäinen kirjoittaja tt:
Helekutti väänsi toisessakin ketjussa sellaisesta asiasta, että hän väitti, että insuliini ei nouse liian nopeasti ylös, jos syö vain 3 ateriaa päivässä :D

Kyllä se on niin, että se 5 ateriaa vähintään päivässä pitää insuliinin tasaisena, eikä nopeaa nousua ole.

Helekutin mielestä on parempi noin keskimäärin syödä (esimerkki) 2000 kcal 3 aterialla, kun jakaa se tasaisesti päivän mittaan.

Varsinainen .....
Haista sinä paska. Minä sanon että jos ei syö liikaa hiilihydraatteja, ei verensokeri ja sitä kautta insuliini ampaise ylös ja aterioiden välillä pääsee kehon oma rasvanpoltto käyntiin. Minä syön kyllä 3 aterialla paljon enemmän kuin 2000 kcal päivittäin. Paaaaaljon enemmän. Ja arvaas onko ylipainoa? Mä luulen että sun vyötäröltäs saa puristaa useammankin makkaran mutta tänne sopii tulla kokeilemaan.

Korkeista kolesteroliarvoista ei kannata olla huolissaan. Niissä maissa joissa on korkeimmat kolesteroliarvot, eletään pisimpään ja terveimpinä. Esimerkkinä Sveitsi. Hulppeasti maitorasvaa, korkeat kolesterolit eikä sydäntauteja.
Sinä siis suosittelet diabetestä sairastavalle, että syö pppppppppppaljon enemmän kun 2000 Kcal (jos tarve vaatii), jaottele se kolmelle aterialle päivässä?

Eikös nimenomaan se tasainen verensokeri ole parempi, kun...
Jos lukisit vielä kerran mitä sanoin, en jaksais toistaa itseäni jatkuvasti. Tää on kuitenkin jo kolmas ketju missä sanon tismalleen samaa asiaa. Luulis menevän jossain vaiheessa jakeluun. Mut toisaalta, kun on lusikalla annettu....
Etpä kovin fiksulta kuulosta, noin yleisesti :(
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Jos lukisit vielä kerran mitä sanoin, en jaksais toistaa itseäni jatkuvasti. Tää on kuitenkin jo kolmas ketju missä sanon tismalleen samaa asiaa. Luulis menevän jossain vaiheessa jakeluun. Mut toisaalta, kun on lusikalla annettu....
Just tämä minä aiemmin tarkoitin. Kun ei tiedetä itsekään mitä puhutaan niin sitten ei enää kerrotakaan mitään.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita:
Flora 60 laktoositon. Joskus Keijun laktoositonta, sen prosentteja en muista. Muita laktoosittomia margariineja en ole huomannut olevankaan.
Pirkalla on myös laktoositon, vihreässä rasiassa, jos käyt k-ketjun kaupoissa. Itse ostan aina sitä, kun käyn k-kaupoissa, ja saa yleensä eurolla rasian.

 
linkin tarjoaja ei voi uskoa tulleensa takaisin :D
Alkuperäinen kirjoittaja tt:
Helekutti väänsi toisessakin ketjussa sellaisesta asiasta, että hän väitti, että insuliini ei nouse liian nopeasti ylös, jos syö vain 3 ateriaa päivässä :D

Kyllä se on niin, että se 5 ateriaa vähintään päivässä pitää insuliinin tasaisena, eikä nopeaa nousua ole.

Helekutin mielestä on parempi noin keskimäärin syödä (esimerkki) 2000 kcal 3 aterialla, kun jakaa se tasaisesti päivän mittaan.

Varsinainen .....
Mitähän mä taas täällä teen. :D Piti vielä ennen nukkumaanmenoa tulla kattomaan, osattaisko täällä keskustella aiheesta järkevästi, mutta ei.

Mut oli sen verran pakko pistää nokkaani tähän, että ei kannata tyrmätä, jos ei ole koittanut. :) Oikeasti tuo karppausruokavalio on siitä kumma, että ei tarttee syödä viidesti päivässä etkä edes pysty. Ja kun niin innokkaasti lähdit sanomaan, että tuo olisi suorastaan itsemurha (no liioitellen, kuten täällä on tapana ;) ) diabetesta sairastavalle, niin paljastat vain sen, kuinka vähän karppauksesta tiedät. Esim. sb (jota kyllä taas toisaalta ei pidetä karppauksena rasvakammoisuutensa vuoksi) on nimenomaan kehitetty diabeetikoille. =) (siis hoitomuodoksi)

Terveisin "itse kokeillut ja sen todennut"
 
??
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Jos lukisit vielä kerran mitä sanoin, en jaksais toistaa itseäni jatkuvasti. Tää on kuitenkin jo kolmas ketju missä sanon tismalleen samaa asiaa. Luulis menevän jossain vaiheessa jakeluun. Mut toisaalta, kun on lusikalla annettu....
Just tämä minä aiemmin tarkoitin. Kun ei tiedetä itsekään mitä puhutaan niin sitten ei enää kerrotakaan mitään.
Sellaisen kuvan minäkin tästä saan. Tässä ketjussa ei ole vielä(kään) selkeästi vastattu siihen, miksi öljyt olisivat epäterveellisiä, ja miksi korkeasta kolesterolista ei olisi haittaa.
 
??
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Alkuperäinen kirjoittaja joo-o:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Mä väitän. Kasviöljyt ei ole ihmisen ravinnoksi tarkoitettua, oliiviöljy ehkä jossain määrin. Kasviöljyt hapettuvat herkästi ja muodostavat vapaita radikaaleja. Nyt mennään jo sellaiseen kemiaan että Timppa tippui kärryiltä. Vapaat radikaalit mm. vaurioittavat verisuonistoa ym ym ym.
Aha, eli sinunko mielestäni rypsi- ja oliiviöljyt ovat epäterveellisiä? :xmas:
Kyllä. Ja johtuu juurikin niiden rasvahappokoostumuksesta.
Mä en jaksa oikein uskoa tätä, kun katselee noita terveitä eteläeurooppalaisia, jotka lisäävät oliiviöljyä vaikka mihin.

 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja linkin tarjoaja ei voi uskoa tulleensa takaisin :D:
Varsinainen .....
Mitähän mä taas täällä teen. :D Piti vielä ennen nukkumaanmenoa tulla kattomaan, osattaisko täällä keskustella aiheesta järkevästi, mutta ei.
[/quote]

En tiedä tarkoitatko vain tt:tä vai myös meitä muita mutta todella ylimielisen kuvan annat itsestäsi sanomalla noin. Puhumattakaan tästä "helekutista" Te leikitte olevanne oikean suuriakin tietäjiä, mutta mitään konkreettista ette osaa edes kertoa. Sen sijaan minä toden totta tutustuin ehkä muutaman tunnin ajan kolesterolin maailmaan ja olen jo paljon fiksumpi. Löysin ihan pikaisella etsinnällä myös rautalangasta väännetyn version. Kummallista, että te asiantuntijat ette osanneet edes sen vertaa kertoa...
 
sam
Alkuperäinen kirjoittaja ??:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Alkuperäinen kirjoittaja joo-o:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Mä väitän. Kasviöljyt ei ole ihmisen ravinnoksi tarkoitettua, oliiviöljy ehkä jossain määrin. Kasviöljyt hapettuvat herkästi ja muodostavat vapaita radikaaleja. Nyt mennään jo sellaiseen kemiaan että Timppa tippui kärryiltä. Vapaat radikaalit mm. vaurioittavat verisuonistoa ym ym ym.
Aha, eli sinunko mielestäni rypsi- ja oliiviöljyt ovat epäterveellisiä? :xmas:
Kyllä. Ja johtuu juurikin niiden rasvahappokoostumuksesta.
Mä en jaksa oikein uskoa tätä, kun katselee noita terveitä eteläeurooppalaisia, jotka lisäävät oliiviöljyä vaikka mihin.
Niin, sitähän minäkin ihmettelen, että minkä vuoksi Helekutti väittää että oliiviöljy on epäterveellistä, kun nimenomaan oliiviöljy on erittäin terveellistä :)
 
l.t.
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja linkin tarjoaja ei voi uskoa tulleensa takaisin :D:
Varsinainen .....
Mitähän mä taas täällä teen. :D Piti vielä ennen nukkumaanmenoa tulla kattomaan, osattaisko täällä keskustella aiheesta järkevästi, mutta ei.
En tiedä tarkoitatko vain tt:tä vai myös meitä muita mutta todella ylimielisen kuvan annat itsestäsi sanomalla noin. Puhumattakaan tästä "helekutista" Te leikitte olevanne oikean suuriakin tietäjiä, mutta mitään konkreettista ette osaa edes kertoa. Sen sijaan minä toden totta tutustuin ehkä muutaman tunnin ajan kolesterolin maailmaan ja olen jo paljon fiksumpi. Löysin ihan pikaisella etsinnällä myös rautalangasta väännetyn version. Kummallista, että te asiantuntijat ette osanneet edes sen vertaa kertoa...[/quote]

Toivottavasti et ole sama, jonka kanssa aiemmin aiheesta keskustelin. Meni muuten ne rivit ja aika ihan hukkaan. :(

Mutta sinun kanssasi en kyllä lähde asiasta edes keskustelemaan. Jos joku kuulostaa nyt ylimieliseltä se olet sinä itse.

 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja l.t.:
Toivottavasti et ole sama, jonka kanssa aiemmin aiheesta keskustelin. Meni muuten ne rivit ja aika ihan hukkaan. :(

Mutta sinun kanssasi en kyllä lähde asiasta edes keskustelemaan. Jos joku kuulostaa nyt ylimieliseltä se olet sinä itse.
Ylimieliseltä? Miten ihmeessä? On se vaan kummallista, että siinä vaiheessa kun aletaan perusteluja kaivata niin ei kukaan osaakaan asioita selittää vaikka eka paasataan monta sivua.
Tai, mene ihmeessä jo nukkumaan ettet vaan tuhlaa aikaasi turhuuteen :(
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja sam:
Alkuperäinen kirjoittaja ??:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Alkuperäinen kirjoittaja joo-o:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Mä väitän. Kasviöljyt ei ole ihmisen ravinnoksi tarkoitettua, oliiviöljy ehkä jossain määrin. Kasviöljyt hapettuvat herkästi ja muodostavat vapaita radikaaleja. Nyt mennään jo sellaiseen kemiaan että Timppa tippui kärryiltä. Vapaat radikaalit mm. vaurioittavat verisuonistoa ym ym ym.
Aha, eli sinunko mielestäni rypsi- ja oliiviöljyt ovat epäterveellisiä? :xmas:
Kyllä. Ja johtuu juurikin niiden rasvahappokoostumuksesta.
Mä en jaksa oikein uskoa tätä, kun katselee noita terveitä eteläeurooppalaisia, jotka lisäävät oliiviöljyä vaikka mihin.
Niin, sitähän minäkin ihmettelen, että minkä vuoksi Helekutti väittää että oliiviöljy on epäterveellistä, kun nimenomaan oliiviöljy on erittäin terveellistä :)
Huhuu asiantuntijat! Ihmettelemme edelleen, miksi eteläeurooppalaiset ovat niin hyvinvoivia, vaikka vetelevät öljyä...
 
lol
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja sam:
Alkuperäinen kirjoittaja ??:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Alkuperäinen kirjoittaja joo-o:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Mä väitän. Kasviöljyt ei ole ihmisen ravinnoksi tarkoitettua, oliiviöljy ehkä jossain määrin. Kasviöljyt hapettuvat herkästi ja muodostavat vapaita radikaaleja. Nyt mennään jo sellaiseen kemiaan että Timppa tippui kärryiltä. Vapaat radikaalit mm. vaurioittavat verisuonistoa ym ym ym.
Aha, eli sinunko mielestäni rypsi- ja oliiviöljyt ovat epäterveellisiä? :xmas:
Kyllä. Ja johtuu juurikin niiden rasvahappokoostumuksesta.
Mä en jaksa oikein uskoa tätä, kun katselee noita terveitä eteläeurooppalaisia, jotka lisäävät oliiviöljyä vaikka mihin.
Niin, sitähän minäkin ihmettelen, että minkä vuoksi Helekutti väittää että oliiviöljy on epäterveellistä, kun nimenomaan oliiviöljy on erittäin terveellistä :)
Huhuu asiantuntijat! Ihmettelemme edelleen, miksi eteläeurooppalaiset ovat niin hyvinvoivia, vaikka vetelevät öljyä...
Kysy helekutilta, hän "tietää" :D:D
 
Rukoilijasirkka
Tää ei oo tietoa, vaan ihan mutua... Arvelen, että kasviöljyt on ihan hyviä, jollei niitä käristele pilalle tai jollei niitä ole teollisesti kauheasti käsitelty (kovetettu tms.)

Mutta voi on mun mielestä kanssa hyvää ja sekin tulee suht koht suoraan, eikä sitä käsitellä eikä siihen lisäillä.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Huhuu asiantuntijat! Ihmettelemme edelleen, miksi eteläeurooppalaiset ovat niin hyvinvoivia, vaikka vetelevät öljyä...
Jos käsitin oikein niin "pahaa" kolesteroliakin on 2 eri laatua. Oliiviöljy vaikuttaisi ( ainakin karppausfoorumin heppujen ) mukaan muuttavan sitä "pahan" kolesterolin laatua huonommaksi.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Huhuu asiantuntijat! Ihmettelemme edelleen, miksi eteläeurooppalaiset ovat niin hyvinvoivia, vaikka vetelevät öljyä...
Jos käsitin oikein niin "pahaa" kolesteroliakin on 2 eri laatua. Oliiviöljy vaikuttaisi ( ainakin karppausfoorumin heppujen ) mukaan muuttavan sitä "pahan" kolesterolin laatua huonommaksi.
Vaikka eihän tämä suoranaisesti vastannut sun kysymykseen..:D
 
Helekutti
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja sam:
Alkuperäinen kirjoittaja ??:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Alkuperäinen kirjoittaja joo-o:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Mä väitän. Kasviöljyt ei ole ihmisen ravinnoksi tarkoitettua, oliiviöljy ehkä jossain määrin. Kasviöljyt hapettuvat herkästi ja muodostavat vapaita radikaaleja. Nyt mennään jo sellaiseen kemiaan että Timppa tippui kärryiltä. Vapaat radikaalit mm. vaurioittavat verisuonistoa ym ym ym.
Aha, eli sinunko mielestäni rypsi- ja oliiviöljyt ovat epäterveellisiä? :xmas:
Kyllä. Ja johtuu juurikin niiden rasvahappokoostumuksesta.
Mä en jaksa oikein uskoa tätä, kun katselee noita terveitä eteläeurooppalaisia, jotka lisäävät oliiviöljyä vaikka mihin.
Niin, sitähän minäkin ihmettelen, että minkä vuoksi Helekutti väittää että oliiviöljy on epäterveellistä, kun nimenomaan oliiviöljy on erittäin terveellistä :)
Huhuu asiantuntijat! Ihmettelemme edelleen, miksi eteläeurooppalaiset ovat niin hyvinvoivia, vaikka vetelevät öljyä...
Eihän tästä ole kuin pari sivua kun sen kerroin. Ei voi olla niin vaikea lukea tätä helvetin ketjua. Ei joka käänteessä tarvitse kysä asioita uudestaan ja uudestaan.

P.S. Netin kolesterolitietous on vähintäänkin kyseenalaista....
 
v
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja sam:
Alkuperäinen kirjoittaja ??:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Alkuperäinen kirjoittaja joo-o:
Alkuperäinen kirjoittaja Helekutti:
Mä väitän. Kasviöljyt ei ole ihmisen ravinnoksi tarkoitettua, oliiviöljy ehkä jossain määrin. Kasviöljyt hapettuvat herkästi ja muodostavat vapaita radikaaleja. Nyt mennään jo sellaiseen kemiaan että Timppa tippui kärryiltä. Vapaat radikaalit mm. vaurioittavat verisuonistoa ym ym ym.
Aha, eli sinunko mielestäni rypsi- ja oliiviöljyt ovat epäterveellisiä? :xmas:
Kyllä. Ja johtuu juurikin niiden rasvahappokoostumuksesta.
Mä en jaksa oikein uskoa tätä, kun katselee noita terveitä eteläeurooppalaisia, jotka lisäävät oliiviöljyä vaikka mihin.
Niin, sitähän minäkin ihmettelen, että minkä vuoksi Helekutti väittää että oliiviöljy on epäterveellistä, kun nimenomaan oliiviöljy on erittäin terveellistä :)
Huhuu asiantuntijat! Ihmettelemme edelleen, miksi eteläeurooppalaiset ovat niin hyvinvoivia, vaikka vetelevät öljyä...
Eihän tästä ole kuin pari sivua kun sen kerroin. Ei voi olla niin vaikea lukea tätä helvetin ketjua. Ei joka käänteessä tarvitse kysä asioita uudestaan ja uudestaan.

P.S. Netin kolesterolitietous on vähintäänkin kyseenalaista....
Sepä se, siksi en uskokkaan sanaakaan sun tietoihisi mitä täällä netissä niin mielellään jaat! Pitäisit vaan suun kiinni kun et oikeasti asiasta mitään tiedä.

Itse olen sitä mieltä että on jokaisen oma valinta miten terveyttään hoitaa. Kuollaan me kaikki kuitenkin, ja yleisimmin johonkin sairauteen joka vaivaa elämää jonkin verran ennen kuolemaa jo. Ellei sitä itse halua hoitaa ruokavaliolla ja liikannalla, sekä mahdollisesti lääkkeillä, niin eipä siinä ole muilla mitään sanottavaa. Mutta puppua ei kannata sairauksien ominaisuuksista sanoa! Me ollaan erilaisia kaikki ja toisilla vaikuttaa toinen eri tavalla kuin toinen, mutta siinäkin todellisuuden rajoissa Helekutti.
 
Alkuperäinen kirjoittaja yhä voin tarjota sulle yhden linkin:
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=6&sivu=5

Tämä löytyy vaikka kuinka monesta eri lähteestä, mutta kun et selkeästikään aio itse vaivautua niitä etsimään, tarjoan sulle tähän yhden. :) Riittääkö tämä? Jos ei, mene esim. karppaus.info-sivustolle ja laita hakuun kolesteroli.
Tämän sivun pitäjä sanoo itsekin että tarkoituksena on "jakaa ajatuksia ja mielipiteitä". Eli ihan sama kuin ottaisi vaikka "mitäsnytin" ainoaksi ohjenuorakseen elämässä.
 

Yhteistyössä