Poika possuflunssassa :D

Alkuperäinen kirjoittaja piita-75:
Alkuperäinen kirjoittaja voi jumantsuka:
Alkuperäinen kirjoittaja Sörhis:
Alkuperäinen kirjoittaja mietis:
kuules söhrääjä, sua ei kyl sitte naurata yhtään kun poikas saa sen oikeesti ja on kuumeessa.
No ei tietenkään naurata, kova tauti se tuntuu olevan lievänäkin. Mutta miten mun olis pitänyt pojan leikkiin suhtautua?

Luultavasti antaa selkään, ja huutaa hysteerisenä, ettei kyseistä sanaa ikinä tule lausuttaman kodin seinien sisäpuolella, eikä sinun kuultesi..
näin todellakin! Jäähypenkille istumaan ja miettimään käytöstään, hyi sentään!

Meidän esikko oli 6v. kun käveltiin kaupungilla, sitten hän näki kuolleen linnun edessään maassa. Pysähtyi ja kiersi kaukaa... "onneks mä huomasin ton, muuten olis tullu lintuflunssa!" hän huokaisi :D

ja hei, muksuille voi ihan kertoa, että sikainfluenssaan on lääkkeet ja lääkärit auttaa jne. Ettei ole pelottava ja hämmentävä asia. Onko pakko kertoa, että siihen voi kuolla ja ettei lääkkeet auta kaikkia? Ehkä jos teillä on tapana kertoa myös että auto-onnettomuuksissa kuolee hirmuisesti ihmisiä, ja että hukkua voi aikuinenkin. Täysi totuus sitten joka asiassa ilmi.

p/s meillä on possulunssaa lievässä muodossa, enkä pahoittanut mieltäni ap:n kirjoituksesta =)
Mä en muuten usko, että pojalla on oikeasti mitään käsitystä siitä, mikä se possuflunssa on. Se kuuli uuden sanan ja teki siitä omat johtopäätöksensä (tietää millainen eläin on possu ja tietää millainen tauti on flunssa) - eli kun on possuflunssa, niin flunssaa sairastava ihminen muuttuu possuksi.

Jos (tai kun) tauti meille rantautuu, niin voi olla, etten edes kerro sille, että tämä on nyt se possuflunssa. Kunhan sairastetaan tauti pois, toivottavasti menee lievänä kans.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Wanha-Rouva:
Tuuppa kertomaan mitä "herrasi" pläjäyttää sitten kun ihan oikeesti on possulunssa päällänsä? Mielenkiinnolla odotan :whistle:
No jos on oikeen kipeänä, niin ei siitä välttämättä irtoa mitään lennokasta. Mutta mielelläni mä sen sutkauksista tänne aina raportoin :D.
 
Ettekö te ny ymmärrä, että lapset pitää kääriä pumpuliin ja varjella kaikilta pahoilta asioilta täysi-ikäisyyteen saakka. Tietäkää, että mistään taudeista ja muista vääryyksistä tai ikävistä asioista ei saa lapsille antaa mitään tietoa. Kaiken pitää olla pehmeää ja vaaleanpunaista :kieh: :kieh:

Ei herraisä elämä saa olla näin vakavaa. Ei ole kumma että ihmisiä ahistaa, kun kaikki huumori pitää kitkeä elämästä.

Meillä kyllä tuo 5 v tietää sikaluntsasta, mutta ei se sitä mitenkään isommin noteeraa.
 
tytteli
Mukava huomata, että juttu alkoi jo eilen ja jatkuu tänään:)
Jos sikainfluenssasta ruvetaan puhumaan possuflunssana saa mun mielestä vakavaa aihetta muutenkin keventää. Lapset on ihania juuri tollasena: oma pieni poikani oli juuri noin sanavalmis ja kieleellisesti älykäs samassa iässä. ONPA tosi hienoa, että jurrikansaa välillä armahdetaan vakavuudelta ja arkeen mahtuu myös iloisia asioita kaiken rankan keskellä.JATKUKOON SAMALLA TYYLILLÄ, TSEMPPII TEIDÄN PERHEIDYLLILLE:)
 
Eiks nyt tiukemmankin pipon alla yhtään raksuta että jos 3-v muksu konttaa lattialla ja leikkii röhröhatshii-leikkiä, niin ehkä sitä ei ole säikytelty kovinkaan paljoa selostamalla tyhjentävästi ko. taudinkuvaa :D
Mutta sen sijaan ihmettelen suuresti jos jonkun 7-v ei ole asiasta mitään kuullut. Eihän lapsia kuulu pelotella sentään, mutta voihan asioista puhua muutenkin.
 
Alkuperäinen kirjoittaja niin:
hmm.... erikoista kyllä tosiaan, ei meillä 5v eikä 7v ole hajuakaan tommoisesta taudista. mut ehkäpä sörhis sivistää jo poikaansa, lukee sille sanomalehtee tai jtn....
Hmm... Kannattais varmaan kokeilla joskus tulla ulos sieltä! :whistle: Sen sanan voi kuulla ihan missä vaan.. Radiossa, kaupassa ja yleensäkin siellä missä on ihmisiä, vai lukeeko sulla otsassa, ettei teidän lasten kuullen saa moista tautia mainita?
 
Ja entäs sitte sikotauti?? Ikävä tauti on sekin ja kyllä lapsi sen kuulee, jos lääkärissä käyttää!! Voi elämän kevät näitä äitejä jotka luulee, ettei mussukka kuule mtn jollei äiti sitä sano ääneen :headwall:
 

Yhteistyössä