** Plussaviikot 7 ja 8 :) **

MML
tipi75..................kp20/23-26...........yk3...................3. haaveissa
gutupallo............kp23/25-32...........yk3...................3. haaveissa
marleea..............kp25/28................yk1...................2. haaveissa
aMansikka..........kp26/26-30...........yk2...................1. haaveissa
sonja R...............kp26/30................yk2...................3. haaveissa
yöperhonen........kp27/29................yk13.................1. haaveissa
P123...................dpo6.....................yk3...................3. haaveissa

PLUSSAT:
Minky
Henna-Mari87

SEURAAVAAN KIERTOON:
Sonnet82


en nyt vielä ota sua henna-mari pois tuolta, teet parin päivän päästä uudelleen testin niin katotaan sitte. Testeissähän on herkkyyseroja, apteekin omassa se on 25 ja monesti liuskatesteissä on 10. Älä siis vielä heitä kirvestä kaivoon, selvä plussa pitäisi kyllä olla selvä plussa vaikka millä testillä.

Ite tein taas vilja testin..sama viivanpaikka/haamu siinä kummittelee, ehkä vähän selvempänä. Mieskin näki sen. Sitten 10 min päästä vilkasin, niin se olikin kadonnu! Eli epätietoisuutta edelleen...
 
Henna-mari elä viel hätäile!!! Mie kun oon täs muutaman kuukauden aikan selaillu noita kuvia plussatesteistä varmaa joka paikasta mis niitä löytyy... :ashamed: ;) Ni joillain on kaupan liuska antanu haamun ennen ku 10 miu liuska et mie pien peukkuja tääl!!! d :D b Ja aMansikka :flower: hyvä hyvä jos ees vähä vahvistumaan päin!! Tääl ei mittää,ei yhtää vahvempaa tullunna mut en iha viel heitä kokonaa kirvestä kaivoo miekään dpo8 on miulla vasta. d :D b kaikille!!!
 
Täälä on oltu maha- ja ruikkutaudissa monta päivää |O . Tai oksentaa ei tarvinnu onneks ku kerran, mut ruikkutauti jatkuu edelleen, eikä nyt kauheasti tee mieli syödä mitään, vaik nälkäki välillä olis. Jospa sitä vaikka laihtus muutaman kilon, ei olis yhtään pahitteeksi :)

Ens vkolla alkais mullakin viimein olla jännät paikat edessä. Saa nähä joko sitä viimein pääsis testailemaan, vai tuleeko se täti taas kylään... :kieh:
 
Heippa!

Saisinko soluttautua joukkoonne?
Minä olen 32 v äitee PK seudulta. Kolmas lapsi on haaveissa ja nyt olisi meneillään YK 3. Ekasta kierrosta tärppäsoikin, mutta pikkuinen ei jaksanut loppuun saakka:(

Tällä hetkellä on menossa dpo 6. Taidanpa olla niin malttamaton että testaan dpo 10, torstaina :whistle: Ja sitten varmaan dpo 14 tarvittaessa, kun silloin olisi iltamenoa. Mitään raskauteen viittaavaa oiretta ei kyllä ole.

En vielä kerennyt perehtyä teidän tilanteisiin, mutta ensi kerralla pystyn kommentoimaan jo vähän enemmän.

Terveisin,
P123
 
Heippa!

Mahtuisko sitä vielä joukkoon?

Eli 26v äippä pk-seudulta. Kolmas meillä toiveissa ja tyttö tietystikin. ;) No ei vaan, yhtä tervetullut kolmas poikakin on.

Heinäkuussa jätetty pillerit pois ja varsinaista yritystä ollut elokuusta lähtien. Mulla vaan kierto on edelleenkin ilmeisesti kovinkin sekaisin, joten yhtään varmaa ei oo mikään ollut. Negoja tehty enemmän ja vähemmän. Tänään on sitten joko kp 45 tai kp 28. Kierto oli tuossa kolmisen kuukautta 24 päivää, kunnes se taas heitti häränpyllyä. Tammikuun 2.päivä alkoi menkat, seuraavat tulivat kp 18 ja ne kesti sen 2 päivää ja oli todella niukat. Nyt ei tuon vuotokerran jälkeen ole menkkoja kuulunutkaan. Tein reilu viikko sitten 2 negatestiä. En vaan testaile vielä, katson ens viikon loppuun.
Vatsan nipistely ollut ja juuri sellaista kun menkkojen aikaan. Väsymystä on hiukka enemmän mitä normaalisti. Muuten ei kummempaa.

Tämmöstä tänne, käyn päivittäin lueskelemassa ja kertomassa väliaikatietoja. =)
 
Tervetuloa kumkvatillekkin!!! :flower: Voi kurjuus jos kierto tuollein temppuilee. :( Toivottavasti nyt ois salamatkaaja kyydissä, jos se kp18 vuoto on ollu ovulaatioon liittyvää eikä reilu viikko sit oo vielä näkyny testissä? :heart:
 
MML
tipi75..................kp21/23-26...........yk3...................3. haaveissa
gutupallo............kp24/25-32...........yk3...................3. haaveissa
marleea..............kp26/28................yk1...................2. haaveissa
aMansikka..........kp27/26-30...........yk2...................1. haaveissa
sonja R...............kp27/30................yk2...................3. haaveissa
yöperhonen........kp28/29................yk13.................1. haaveissa
P123...................dpo7.....................yk3...................3. haaveissa
Kumkvatti............?...........................elokuusta.........3.haaveissa

PLUSSAT:
Minky
Henna-Mari87

SEURAAVAAN KIERTOON:
Sonnet82


Ääh..tein tänään pregnent stickin(prismasta) ja se oli nega :( Ne taisi olla vaan viivanpaikkoja niissä viljoissa. Tietääpä sitten ettei niitäkään tarvi enää ostaa. Taidan suunnata silti apteekkiin hakemaan varuiksi pari apteekin omaa, niissä ei vielä oo ollu mitään epäselvää mun kohdalla.
 
Hei kaikki :wave:

Ja onnea Henna-Mari :flower: ! Toivottavasti se plussa piti paikkansa! Miekin testasin lauantaina apteekin omalla..mutta negan. Tosin se tais olla sille testille vielä vähän turhan aikaista. Mut meiltä ei täältä apteekista muuta löytynyt ja halusin testata ennen la illan juhlintaani. Nyt sitä sitten kyllä juhlittiin häitä ihan kunnolla.
Tilasin eilen netistä niitä vilja-testejä. Niitä käytin viime vauvakuumeessanikin ja hyväksi totesin :) Ja mansikka, mie just sillon sain todella hailakkaan viivan ekaan testiin ja sitten kun kuukautisten olisi pitänyt jo alkaa, sain terävämmän punaisen viivan. Mie jotenkin uskon, et sie viel plussaat :) Mutta omalta kohaltani heitin nyt vähän jo kirveen kaivoon.. Niin ja yk 1 tämä vasta oli, joten no panic :) mutta vähän on vielä toivoakin :ashamed:
 
Kiitos mukavista tervetulotoivotuksista=)

Tsemppiä aMansikka piinailuun, maltatko oikeesti odottaa pari päivää :D Itse sortuisin heti huomen aamulla :LOL:

Erityistsemppaukset kaikille sairastelijoille :hug:

Marleea minullakin meinaa tuo kirves jo lipsahtaa sinne kaivon puolelle - pikkaisen tsempitystä meille kaikille;


Terkuin P123 ja dpo 7
 
Täällä tänä aamuna testattu nega. En sitten tiiä onko menkat alkamassa, päätä särkenyt nyt eilisestä asti ja nyt iltapäivästä alkanut menkkamainen kipu alavatsassa. Eli vois hyvinkin olla sitä. :/ Palaanpa taas kertomaan et kuin tää tästä jatkuu.
Onko muuten mitään lääkkeitä, millä sais ton kierron pysymään suht samana, mutta ei kuitenkaan estäis raskautta? Sori mun tyhmät kysymykseni, mutta kun ei oo ollu mitään tarvetta ennen käyttää. :ashamed:
 
Heippa kumkvatti - ihan aluksi :hug: .

Itsellänikin on melko epäsäännöllinen kierto. Se on ärsyttävää. Vielä en ole hoitoa hakenut, mutta terot ja clomit on tarkoitettu juuri mm. säännöllistämään kiertoa.

Terkuin P123
 
MML
No saa nähä ton odottelun kanssa kuin käy :D Olin sen verta masentunu siitä aamun negasta, että vähän käsittelin siitä eilisestä testistä otettua kuvaa.. Epäselvähän se oli, mutta kun vähän lisäsi kontrastia ja poisti kirkkautta, niin kas, sieltä se toinenki viiva putkahti esiin :LOL: ¨Pitäis kai hakeutua jo hoitoon.. :D :D

Kumkvatille :hug:

Mites yöperhosella menee? Huomenna testipäivä? :)
 
Kiitos sulle P123 vastauksesta.
Täytyypi vissiin soitella lääkärille aikaa, josko saisin jotain apuja tän kierron tasaamiseen. Ärsyttävää vaan, kun tällaista ei oo ennen ollut. Epäsäännöllistä kiertoa tarkoitan.
 
Kiitos tsemppauksesta P123 =) ! Mulla on tänään ollut ihan törkeän väsy ja krapulainen olo.. Siis krapulaa ei pitäis olla :LOL: ..tai voihan se olla niinkin, että kun harvoin ottaa ni krapulatkin äityy 2 päiväsiks.. Joo siis, että tää vois olla ihan kymppi oire kyl.. koska aikaisemmin olo oli alkuraskauksissa just tätä luokkaa. Mutta se lauantainen nega testi taas kummittelee mielessä ja pistää mieltä maahan :ashamed:
Niin ja gutupallo, kyl mie tossa sun viljassa olisin 2 viivaa näkevinäni. Kaikenlisäks siinä hailakassa viivassa on punaista, jota ei viivan paikassa yleensä ole.. Joten kun sanoin, että uskon mansikan plussanneen, niin lisään tähän uskomukseen sinutkin :whistle:
Mut nyt pitää mennä saunaan. Huomenna varmaan tuo päiväposti mun vilja-testit..saa nähdä uskallanko testata.. Kauniita unia ja plussien kuvia :heart:
 
MML
tipi75..................kp22/23-26...........yk3...................3. haaveissa
gutupallo............kp25/25-32...........yk3...................3. haaveissa
marleea..............kp27/28................yk1...................2. haaveissa
aMansikka..........kp28/26-30...........yk2...................1. haaveissa
sonja R...............kp28/30................yk2...................3. haaveissa
yöperhonen........kp29/29................yk13.................1. haaveissa
P123...................dpo8.....................yk3...................3. haaveissa
Kumkvatti............29/18-29..............elokuusta.........3.haavei ssa

PLUSSAT:
Minky
Henna-Mari87

SEURAAVAAN KIERTOON:
Sonnet82

Hiphei! Selvisin testaamatta tämän aamun :D Yritän sinnitellä torstaille asti, nega testit on aina kun isku vasten kasvoja ja toisaalta, voisihan noissa testirahoissa yrittää säästääkkin :LOL:

Testasitko marleea?
 
Heips kaikki :wave:

No se testi ei ole vieläkään tullut :headwall: Tai siis meille tulee päiväposti tosi myöhään ja en tiedä viitsiikö sitä sit enää iltapäivällä testata..tai siis onko sillä väliä, jos sillä sensitivellä testaa? Luulisi sen ehkä näyttävän, jos jotain näytettävää olisi.. Samaa täälläkin ajattelen, etten sitä negaa tahtoisi nähdä :ashamed:
Mahassa juilii kyllä siihen malliin, että tätiä kait enteilee.. Mutta tosin mulla oli ekassa raskaudessa aivan järkyttävät alavatsakivut, joten en tästä nyt vielä luovuta.. Olen ihan järkyttävän väsynyt, kun poitsu huuti yöllä kolmesta neljään.. En tiedä mikä vaivasi :( lopulta sammui vaan syliini. Nyt on ollut ihan pirteä..toisin kuin äitinsä |O
Mie odottelen postia ja katotaan pystynkö jättään testauksen huomis aamuksi..
Aurinkoista talvipäivää kaikille B)
 

Yhteistyössä