Pikkukakkosta odottavat vol5

Minä käytin esikkoa odottaessa (LA silloin 15.2 ) ihan omaa takkia. Se oli sellaista venyvää kangasta, joten sopi loppuun asti...tosin silloin oli "talveton" talvi, eli pakkasia ei tullut, joten toppauksiakaan ei tarvinnut. Jos olisi ollut toisin, niin en usko, että olisin pärjännyt sillä. =)
Ja nythän ei tuota ongelmaa ehdi tullakkaan.

Kellikselle onnittelut poksuista :flower: :flower:

Tätä olen nyt purnannut jo kaikkialle, joten miksipäs ei tännekkin :ashamed: :LOL:
Eli eilisen illan yli yhteen yöllä kärsin supisteluista, harkkareita ja oikeita, sekä pahoista viiltelyistä...tänään sitten taisi taas irtoilla tulppaa ja irtoilee kai vähän vieläkin...supistaa, viiltelee ja ahistaa...
Derikin tosi rauhallinen ollut tänään...
Jaa-a...en ala edes kovin näitä seurailemaan, ennenkuin ihan oikeasti alkaa tehdä kipiää...nyt ovat lähinnä vain riesana ja kiukustun näistä :kieh: :D

Huomenna neuvola...katsotaan mitäs sieltä saadaan faktaa tuotavaksi kotiin :D

paapelo+poju+Deri 37+2
 
Tuosta takki asiasta. Joonaksen laskettu aika oli 6.12 ja silloin käytin vanhaa kevyt toppatakkia kun se oli niin iso että meni kiinni vielä lopussa. Mutta tuolloin ei ollut mitkään kovat pakkaset niin sillä selvisin.

Patun laskettu aika on 7.1 ja mulla on se sama takki joka oli joonaksen odotuksessa. Ajattelin käyttää sitä jos nyt ei tuu kovat pakkaset. Kaveri lupasi lainaan toppatakkinsa joka oli hänen oman vauvan odotuksen aikaan käytössä.

sannis ja patu 23+4
 
Mulla kans ekan la oli 7.12 ja vanhoilla takeilla menin. Sukulaiselta sain sitten loppuna aikana isomman kevyttoppatakin jolla pärjäsin loppuun asti.
Jos isompaa takkia tartteen niin kannattaa käydä esim. kirppareilta katselemassa!
 
Heipparallaa!!! Pääsiskö teijän mukaan jutskailemaan :) ?

Täällä on niin paljon tuttuja tuolta vauvakuumeen puolelta..

Nyt vasta uskallan ajatella että ehkä meille helmikuussa se vauva tulee :)
eli la 22.2

-nemu
 
täällä ei ihmeellisempää kui pahaa oloa ollut :ashamed: sekä työttömyyttä, rahasta tekee tiukkaa. muuttamaan ei päästä ku nyt tässä vaihees ei kannata myydä taloamme. joten enskevääseen kai menee.
tosiaan huomenna mennään typyn kaa kerhossa käymään muuten ei ihmeellistä. torstaina se lääkärineuvola et sitä odotan.mä viimeviikolla kävin labraan antamassa näytteet että nyt varmaan selviää ne tulokset samalla.

mutta ei kai tässä auta ku ruveta tekeen vaikka pannaria. syöminen tosi rajottunutta :(

Niin ja mulle sanottiin että sen np-ultraa ei tarvii nyt heti päättää et voi sitten ku mulla torstaina on lääkärineuvola ni sanoa siellä ni laittavat lähetteen heti menemään. Tosin viime raskaudessa en käynyt np-ultrassa.

arska äippä+ salamatkustaja 9+1

nemu tiedätkös mitä sun LA on minun tyttären syntymäpäivä :)tosin tytön kohdalla LA oli 3.3.
 
paapelo: tsempitykset viimeisille päiville/viikoille! :heart: ja voimia tulevaan koitokseen!

tervetuloa nemu! :flower: :heart:



).) minä olen yrittäny tunnustella vatsanseutua, mitään kummempaa möykkyä löytämättä, tosin mulla kyllä on jyrkästi taaksepäin kallellaan kohtu ja esikoisestaki maha pullahti esiin vasta lähempänä 20 raskausviikkoa. Aivan aavistuksenomaista paineen tunnetta selin maatessa saattaa tuntua, tai sitten vain kuvittelen sen vainoharhaisuuksissani.. :LOL: Mutta kylläpä tuo ehtii kasvaa.. :heart: Ens viikon maanantaina ois sit lääkärineuvola, ultra ja sisätutkimus. Jospa kaikki on edelleen kunnossa ja tästä raskaudesta pääsis sit nauttimaan ihan aidosti pikkuhiljaa..


kellis ja papu 11+1
 
Arska äippä haha :D mä toivonkin että tää vaaveli syntyis laskettuna päivänä ni olis sit hauskasti molemmat lapset syntynyt 22 pvä koska esikoinen on 22.7..

(.) Eilen taas illalla potkuja tuntu ihan reippaasti, hyvä niin :) mulla on 7.10 rakenne ja sit vast joskus marraskuun lopulla nla. Turku on taas alkanu säästää äitiysneuvolakäynneistä :/ , mikä on mun mielestä älytöntä.

Nemu 17+1
 
Heips!

neuvolassa kaikki ok...tai rautaa saan nyt mättää menemään 3x päivässä...itse annoin itselleni ohjeen. Painoa ei ollut tullut viikossa kuin 100g, mitä ihmettelen suuresti. Deri melskasi varsin näyttävästi ja sykkeetkin sitten sitä luokkaa. Oreeni kuulema ovat varsin enteilevät, mutta otetaanpa nyt viikko kerrallaan silti :D

Tänään sitten tuli niin kammo krampit ja supistelut että iski epätoivo jos tätä jatkuu vielä melkein 5vk.
Nyt sitten alkaa tämän lapsen ulos houkuttelu...repäisyt, supistelut ym. kökkö oloilu alkaa nyt tympimään.
Akupisteet siis käyttöön ja muuta kivaa :D
Jos ei auta, niin onpahan tekemistä sitä h-hetkeä odotellessa :LOL:

paapelo+poju+Deri 37+3
 
melkeinpä koko työssä olo ajan reiteen säteili kipua. Ja nyt mietinkin että voiko "supistuskivut"säteillä reiteen? En siis tuntenut mahassa kipua mutta huono olo tuli hetkeksi. Ja päätä särkee vieläkin hieman. 2 viikon päästä lääkäri neuvola. Mutta kyllä koko ajan särkee reittä. Jostain olen lukenut että supistelu kivut säteilee reiteen. :|

Muuten patu potkii normaalisti ja en sen takia ole huolestunut. Mutta pelkäänpä että jos oireet jatkuu täytyy soitella neuvolaan. Mutta sehän nähdään lääkärissä onko paikat pysyneet kiinni.

Sannis ja patu 23+5
 
Eilen kärsin hirveistä mahakivuista jotka sitten osoittautuivat ilmavaivoiksi... :ashamed: Oli kyllä kauheita kramppeja! mutta sen jälkeen on ollut outo olo, ei tunnu miltään! ihan huolestuttaa, tuntuu että se pieni mahakumpukin mikä jo oli on kadonnut tonne mahamakkaroiden alle ihan kokonaan... Voi kun jo pian alkais liikkeet tuntumaan, en kestä tätä epätietoisuutta! Vois tietty yrittää että pääsiskö neuvolaan perjantaina, mutta perjantaisin kun ei yleensä siellä ole ketään, ja se just sattuu olemaan mun ainoo vapaapäivä.. Huoh. Ahistaa taas.
 
heipparallaa piitkästä aikaa..

Joitakin uusia oli tullut, sinä aikana kun olin poissa, onnittelut heille. :flower:
Pari vauveliakin oli syntinyt, onnittelut niistä myös heille.. :hug: :flower:

Sannis: Taitaa olla kyseessä liitoskivut, itse kärsin niistä myös kovasti, sisäreidet ja häpyluu, niin pirun kipeinä, ettei istua meinaa pystyy.. Ja sitten tietty noi nivuset. :kieh:

ON: Täällä vatsaa supistelee useitakertoja päivässä, eivät kuitenkaan ole vaarallisia, niin kauan kun eivät ole kipeitä.. :D Ikaviä ovat joka tapauksessa, kun niitä tulee useita kertoja koulupäivän aikana.. :whistle: Ja sitten tosiaan kuten sanniksellekin sanoa, liitoskivut ovat tulleet oikeen riesaksi.. viel se närästys.. :headwall: :kieh:

Juu, että valivali taas.. :D
Taidan lähtee aamupuurolle, kun kerrankin saan nauttia sen rauhassa, on nimittäin vapaapäivä, ja samin sain vietyä jo hoitoon..

Aurinkoista päivää kaikille.

Tigru ja möhkis 23+1
 
sannis Tai sitten iskias, eikös nyt raskaana voi vähän joka hermoa painaa ja säteillä ties minne. :D Itsellä puutuu ja kramppaa pakarat. :D

Ja kyllä itselläni säteili supistuskivut reisiin viimeksi, mutta se oli vasta ihan avautumisen loppuvaiheessa, tyyliin 20 min ennen tytön syntymää. Kätilö oli kummissaan, kun huusin vaan että mun reidet on tulessa :D
 
voi hyvinkin olla että tuo on iskias kipua jota mulla oli jo joonaksen aikaan. Tänään tuota reiden kipua ei ole ollut.

Kävin katsomassa kelan sivuilta ja mun hakemus kelaan on mennyt perille. Eli kohta saan äitiyspakkauksen :D Pääsee hypistelemään niitä vaatteita.

Patu liikkuu mukavasti. Tänään on kyllä ollut hiljaisempi päivä. Mutta potkuja olen silti tuntenut. Nyt syömään kamala nälkä :)

sannis ja patu 23+5
 
heipparallaa! tänää kävin lääkärineuvolassa. ultrattiin ja se vastas 9+0 vaikka olen nytten 9+4 ja sydän sykki +ja liikkeet ++:) ihana helpotus. sain kuvankin salamatkustajasta. Ihanaa. Pitää soittaa maanantaina sinne seulonta juttuun kun vaan ma-to se oulussa soitto aika ja 11-14 samalla varmaan varaan rakenneultran. muuten seuraava neuvola käynti enskuussa 14 päivä. pitkä odotus sinne seuraavaan käyntiin :| MIehelle kerroin tästä ultrakäynnistä niin mieshän sano et vilkas kaveri


mutta rupeen siivoilemaan kun ylihuomenna on juhlat. et sais jotain aikaan täällä ku koko viikko ollu niin saamaton olo. pakko saada jostain sitä puhtia et kämppä siistinä jotta kehtaa vieraat sisälle päästää mutta muuten oikein mukavaa syksyistä viikonloppua kaikille!
 
Täällä poksuu taas viikot. 24 tuli täyteen :) Nopeasti aika mennyt. Työkaveri ihasteli jo mahaa kun tuo maha alkaa olla aika lailla tiellä.

Patulle kävin ostamassa talveksi haalarin. Nyt on mitä pukea päälle vauvalle. Nyt lähden tekemään ruokaa!

Sannis ja patu rv 24
 
Kumpaakohan laskettua aikaa mun pitäis käyttää, sitä mitä neuvolantäti käyttää vai sitä mikä lukee äitiyskortissa ultran perusteella laskettuna? No, kaks päivää on niillä vai eroa, eli jos ajatellaan sillä neuvolan ajalla, niin eilen tuli rv17 täyteen. Ja edellenkään ei ole mahasta mitään tietoa, eikä liikkeistäkään... Kovin on epävarmaa vielä tämä elämä.

Mutta aurinko paistaa ja uudessa työpaikassa on kivaa. Tosin nyt täytyy raahata flunssainen esikoinen verotoimistoon, pakkohan siellä on käydä vaikka poika onkin kotona just siks ettei olis tarhassa jaksanut olla.. Ja vapaapäivä meneekin sitten näin! Onneksi on karkkipäivä :D

T: kalamama ja Papu rv17+1
 
heipsan kaikille! :wave:
Mä en nykyään pääse enään koneelle tai saa raahattua itteäni tänne.. tuon mein esikon kans on melko toivoton yritys yrittää istua koneella ja kirjottaa 5min pitempään (menettämättä hermoja), se ku haluais istua sylissä ja painella kaikkia mahollisia nappeja!
Mä oon pöljä :ashamed: maanantaina kävin neuvolalääkärissä ja lääkäri olis halunnu laittaa mut s.lomalle (ku on tuollanen työ ) en halunnu ku saan aika hyvin valita mitä hommia töissä teen.. eilen sit mietin et olis ehkä sittenki pitäny.. no kuulostellaan! Meinaa taas nuo jalkakivut vaivata, oon taas muutaman viikon pärjänny aikasta hyvin nuilla tukevimmilla tukisukilla, mut alkaa taas tämä kävely käydä kivuliaaksi (etenkin öisin), särkee jalkapohjia ja jos käy pidemmällä lenkillä, ni sit särkee issiasta, mut oon vain sinnikkäästi kävelly! Sanoinki lääkärille, etten halua vielä jäähä kotiin ku tuntuu ettei ole oikein syytä :ashamed:
ens viikko mul onki näil näkymin vapaata. Nyt alkaa taas sellanen vinkuna et häätyy lopettaa..
sukkis ja kakkonen 29+5
 
Eli max. 4vk ja nyytti saadaan maalimaan :D

Sairasta miten nopeasti aika sitten meni :whistle:

Poksuista ja ihanista kuulumisista onnittelut kaikille =)

Sukkapari:

Teet niin kauan, kuin se tuntuu itsestä hyvälle, vaan älä sentään jalkojasi loppuun kuluta :hug:

Täällä on oireita, vaan ei oikeanlaisia oireita :LOL:
Aamu alkanut JÄLLEEN sellaisella hentoisella jomottelulla, ei sen kummempaa.
Vippaskonsteja otettu käyttöön ihan vain huvikseen...eihän ne mitään auta, ellei jotain jo ole tapahtumassa :D
Lähinnä ehkä pyrkimyksenä on saada paikkoja kypsymään paremmin, jotta sitten käynnistys voitaisiin tehdä kalvojenpuhkaisulla, kuten esikoisen aikaankin....ai miten niin pessimisti :D

MAssu kuvaa voisin päivitellä tänään...eipä kummoisempaa :wave:

paapelo+poju+Deri 38+0 :heart:
 
Tänään poksahti viikoille 24 :) Kyll aika kuluu..
Neuvolassa kävin Torstaina ja pikkasella oli kaikki hyvin. Niit sappikiviä multa he alkaa tutkimaan vasta sitten kun olen synnyttänyt, pitää vaan toivoa ettei ne ala vaivaamaan kesken raskauden :/ selän ja lantion kans on nyt jo ihan hirveet tuskat.. yöllä saa melkein itkien kääntyä kun on paikat niin kipeet.. palautuu viime vuos tosi hyvin mieleen. Eli unet jää vähille :/ muutenkin on ihan selkee raskaana oleva olo kun joutuu ala selästä pitää käsillä kii ku kävelee/vaappuu :D

Hassua muuten vaa et mite ihmees noi nostaa koko ajan noita sokereiden paastoarvoja :eek: :eek: :eek: joskus vuosii sitten se oli 4.7 ja nyt 5.5?????? Mun äidilleni todettiin raskausdiabetes toll 4.7 joskus 93 vuonna, siskoni kasvoikin sen myötä hurjaa vauhtia ja synnytyksen jälkeen joutui useasti sairaalaan.. MITES NYT?? vanhojen arvojen mukaan mull olis varmaa ihan vakavakin raskausdiabetes.. tuntuu niin hullulta et ne nostaa noit arvoja noin vain..toivon vain että pikkuiseni voi hyvin loppuun asti eikä hälle tule mitään näiden turhien/tyhmien nostojen takia.. :snotty:

hmm, onkos tääl muill mammoill känsä ongelmia? mietin vaa et ku mull itelläni on kantapääs, et mitenhä mä sen voin raskaana ollessa hoitaa pois? yritin sitä neukka tädiltä tiedustella mut se jotenki sivutti sen asian.. :eek: Vai olisiko mun mentävä johki ihan lääkärille vai?..

Miiuska ja PikkuKakkonen 24+0 +Isabella 8kk
 
pääsin töistä 19.00 ja oli kyllä aikamoinen kiire. Nyt olen ihan poikki ja väsynyt.

Patu jaksaa potkia ja muksia päätään tuonne alas. Nykyään tarvii jo yöllä nousta vessaan. :kieh: Muuten kaikki on kunnossa. 11 päivää niin on lääkäri ja saa nähdä pikkuisen ultrassa.

Nyt kyllä meen nukkumaan. :)

Sannis ja patu 24+2
 
Heippa!
Meillä yksi lapsi ja toinen tulossa, eli oikea osoite on tämä pino siis!
La toukok 2010 joten aikaa vielä olis vaikka kuinka.. tuntuu niin pitkältä mutta menee niin nopeasti kun jälkeenpäin katselee.
esikko kävlee nyt tukea vasten ja kai sitten kunnolla keväällä jo mutta tarvitaan silti kaksosvaunut tms. combo.
Asunto vaihdettiin jo isompaan joten tilaa on, voi olla että meneee vielä isompaan jos tulee lisää näitä pieniä. ja auto vaihtoon myös.

mitä autoa suosittelette?

Alkuperäinen kirjoittaja Miiuska-:
Tämä pino on "varattu" toista lasta odottaville mammoille, mutta otamme mielellämme jo vauvan saaneilta kuulumisia vastaan

Olemme kyselleet esim. vaunuhankinnoista ja asuntoasioista, jotka ovat ajankohtaisia kun tulee lisää pikkuihmisiä =)
Myös esikoiset ja heidän tekemiset ovat olleet puhuttuja asioita =)




LASKETUT AJAT:



2009

elokuu

4.8 Jeremias äiti (05?)
11.8 Sini74 (tyttö 05/05) tyttö tulossa
16.8 Pikku Mii
17.8 permis (01/05) poika tulossa
19.8 Unikuu108 (poika 11/06)

syyskuu
1.9 mama-84 (poika 06/05)
6.9 olkkis74 (tyttö 02/01)
28.9 BelleMama

lokakuu
3.10 paapelo (poika 02/08)
6.10 skye82 (poika ?/05)
13.10 Hätähousu (tyttö 12/07)
20.10 Chantal (tyttö 01/06)

marraskuu
15.11 Mamacita- (poika 03/08)


joulukuu
2.12 äippäliini83
6.12 Hedukka (02/08)
8.12 sukkapari (tyttö 3/08)
11.12 anskuuuu (02/04)
17.12 saini81 (03/08)
17.12 Tuuulis (poika 05)
17.12 Sydänkäpynen (tyttö 06/08)
24.12 Sanle (poika 11/07)
31.12 Lily of the valley (tyttö 08/07)

2010


tammikuu
3.1 See (poika 02/08)
7.1 Sannis (poika 12/07)
9.1 Miiuska- (tyttö 01/08)
11.1 Tigru87 (poika 01/07)
13.1 Mimonmami (tyttö 09/08)
??.1 prinsessa06 (tyttö /06)

helmikuu
1.2 Nennu08 (tyttö 12/07)
2.2 Pöhinä (esikko 01/08)
9.2. Helmari08 (tyttö10/08)
10.2 Rautahammas (poika 04/08)
19.2 Tuulia79 (tyttö 01/06)
22.2 halinalle75 (poika 06)
28.2 Kalamama (poika 04/05)

maaliskuu
9.3. Kinder- (tyttö 04/05)

huhtikuu
1.4 Tinkerbelle (tyttö 06/07)
1.4 Toivotaan (tyttö 11/07)
6.4. Kellopeliappelsiini (tyttö 10/06)
7.4 Bassets (poika 03/09
19.4 Arska äippä (tyttö 02/07)
?.4 Donu (tyttö 11/07)

toukokuu
sektio la 2010

kesäkuu

heinäkuu


SYNTYNEET



38 tyttöä & 22 poikaa

*~~2008~~*

22.5.2008 tyttö miuku83:lle
16.6.2008 tyttö Äippä-2006:lle (la 24.6.08)
8.7.2008 poika tirpiäiselle (la 11.7.08)
2.8.2008 tyttö very important baby:lle (la 08.08.08)
9.8.2008 tyttö Poni06:lle (la 20.08.2008)
29.8.2008 tyttö elohiiri0608:lle (la 03.09.3008)
6.9.2008 poika nyyttimyy:lle (la 16.09.2008)
8.9.2008 poika daydreamsille (la 07.09.2008)
8.9.2008 tyttö Jouskari-80:lle (la 29.08.2008)
11.10.2008 tyttö Emppu80:lle (la 04.10.2008)
16.10.2008 tyttö Luminkalle (la 01.11.2008)
21.10.2008 tyttö Kirsikka83:lle (la 23.10.2008)
27.10.2008 tyttö Jonskikselle (la 12.11.2008)
6.11.2008 tyttö MiHLa (la 21.10.2008)
8.11.2008 tyttö Mammukka75
18.11.2008 tyttö HotCoffee (la 6.11.2008)
19.11.2008 poika äiti88 (la 13.11.2008)
20.11.2008 poika nmp (la 7.12.2008)
22.11.2008 tyttö caffee81 (la 1.12.2008)
30.11.2008 poika maminalle (la 28.11.2008)
1.12.2008 tyttö jonnuzkalle
8.12.2008 tyttö enkulille (la 25.11.2008)
13.12.2008 poika Findgirlille (la 11.12.2008)
23.12.2008 tyttö Toreylle (la 19.12.2008)

*~~2009~~*

5.1.2009 tyttö ZiiliZeijalle (la 28.12.2008)
8.1.2009 poika Lappitarelle (la 11.1.2009)
14.1.2009 tyttö TeeBirdille (la 15.1.2009)
18.1.2009 tyttö sefille (la 21.1.2009)
19.1.2009 poika Tyypin äipälle (la 10.2.2009)
19.1.2009 tyttö Aminohapolle (la 11/14.1.2009)
20.1.2009 tyttö sisille (la 15.1.2009)
22.1.2009 poika Aplylle (la 3.2.2009)
23.1.2009 poika maaruselle (la 25.1.2009)
23.1.2009 poika Andielle (la 25.1.2009)
25.1.2009 poika Mamaminille (la 23.1.2009)
14.2.2009 poika Glowlle (la 9.2.2009)
23.2.2009 poika iitukalle (la 21.2.2009)
2.3.2009 tyttö Pilkkikselle (la 22.2.2009)
6.3.2009 tyttö Narulle
9.3.2009 poika Emppu788:lle (la 23.3.2009)
11.3.2009 tyttö Emmmaalle (la 9.3.2009)
18.3.2009 poika Lis69:lle (la 10.4.2009)
19.3.2009 tyttö Hanille (la 27.3.2009)
21.3.2009 tyttö marzalle (la 22.3.2009)
21.3.2009 poika tutsalle (la 6.4.2009)
22.3.2009 tyttö Halfcafnonfatlatelle (la 23.3.2009)
30.3.2009 tyttö rimatalle (la 23.3.2009)
6.4.2009 tyttö Millipillille (la 5.4.2009)
9.4.2009 poika Nellahille (la 4.4.2009)
10.4.2009 tyttö Talvitielle (la 1.4.2009)
16.4.2009 poika pietulle (la 7.4.2009)
21.4.2009 poika likka-90 (la 24.4.2009)
22.4.2009 poika outokummulle (la 17.4.2009)
24.4.2009 tyttö Allusmammalle (la 12.4.2009)
8.5.2009 tyttö Blondielle (la 20.5.2009)
9.5.2009 tyttö Bad Virginille (la 31.5.2009)
13.5.2009 poika Niisku-Rouvalle (la 13.5.2009)
17.5.2009 tyttö Joielle (la 12.5. 2009)
6.6.2009 tyttö kesäihmeelle (la 12.6.2009)
23.6.2009 tyttö lumipyry73lle (la 17.6.2009)
20.7.2008 tyttö Mureenalle (la 12.7.2009)

Edelliset pinot:

Vol1: http://kaksplus.fi/keskustelu/t1067539
Vol2: http://kaksplus.fi/keskustelu/t1228618
Vol3: http://kaksplus.fi/keskustelu/t1344439
vol4: http://kaksplus.fi/keskustelu/t1397399

 

POKS 10+0
eilen tosiaan oli juhlat ja vieraita kävi 17 henkeä. kakkua jäi vielä ni koittanut pyydellä käymään kakkukahvilla ne jotka ei käyneet täällä eilen. mut sais pian tulla muuten kakku menee pilalle. Tosiaan mummi ja muutama muu sai tietää raskaudestani eilen :heart: mummo vähä järkyttyi että liian pian tämä toinen tulossa ku tyttäreni vielä pieni (2v 7kk)ja työtön ja vasta valmistunut että ehdinkö työelämässä olla. Mut saakoon totutella ajatukseen.

huomista odotan ku ehka mammakaveri tulee lapsineen kylään kakkua syömään :D ja varaan ajan np-ultraan ajan jospa sais mahd. pian sen ajan kun ouluun pitää mennä.

mitenhän tuon ensviikon kuluttaa typykän kans.. :/
 
Koko viikko iltavuoroa.. Mutta viikonloppu vapaa!! Ja viikonloppuna tulee sylikummi lahteen ja vie mut ravintolaan syömään nam :)

Patu on ruvennut aamuisin pyörimään kovasti masussa. Olisin aamulla halunnut nukkua vielä mutta patu tunki jalkaa mahan läpi :kieh: Ja joonas tietenkin heräili jo 06.40. Nyt joonas on tarhassa ja mä saan hiukan omaa rauhaa. Lähden kyllä vielä nukkumaan kun saan rauhassa nukkua.

Viikon päästä sokerirasitus koe. Ällöttää jo valmiiksi. Se neste mitä pitää juoda on kamalaa! Mutta saman viikon keskiviikkona on lääkäri. Saa kuulla tulokset kokeesta.

Sannis ja patu 24+4
 
täälläpä on ollut suht hiljaista..


mulla on eka lääkärineuvola tunnin päästä, palailen illalla varmaan kertoilemaan sitten kuulumisia.. syvästi toivon että kaikki olisi edelleen kunnossa.. :heart: pelko nostaa jälleen päätään.. :/


kellis ja papu 12+0 ***POKS***
 

Yhteistyössä