***PIKKUKAKKOSTA ODOTTAVAT vol2***Uudet tervetuloa mukaan!

http://www.autoliitto.fi/testit_ja_ajoneuvot/lasten_turvaistuimet/

Britaxin penkit on hyviä sekä oman kokemuksen että testitulosten mukaan. Ja nykyään niitä saa kivan värisinäkin, ei enää vaan harmaa tai musta.

 
AAM
Meillä kans tulevalle beibelle käytetään esikon kaukaloa (Britax siis) ja nyt tuo esikoinen on naama menosuuntaan jo ollut kauemmin ja jossa Izi telakallisessa istuimessa.. :/ mikähän se oli noista Blondien mainitsemassa linkissä oli varmaan jossain se. Ostettiin tarjouksesta alle parisataa.
 
Ääääääk!!! Ei saa puhua sipseistä!!!! :LOL: Nimim. "Raskausajan diabetes"..

Latte Tsemppiä sokereiden kanssa, kurja tilanne sulla. Nyt kun se kuitenkin huomattiin, niin ehkä siihen löytyy myös apua. Toivotaan ainakin. Mulla tosiaan päinvastanen tilanne, joten en osaa auttaa. :hug:

Meillä mennään esikoisenkin käyttämällä, veljen perheeltä perityllä kaukalolla. Kamalan värinen ja melko epänäppärä käytössä, mut toimii kuitenkin. Vähän tekis mieli ostaa uus, mut eipä tuota rahaa puissa kasva, ni sillä vanhalla mennään. Tuplarattaat käytiin ostamassa sunnuntaina. En muista yhtään merkkiä, mut semmoset perustuplat, jotka oli edulliset, mut silti hyväntuntuiset. 325? maksoi yhteensä, kun ostettiin lisäks kantokoppa. Sadesuoja saatiin kaupan päällisiksi.

Mitähän muuta.. Omassa navassa kitkutellaan pahenevien selkäkipujen kanssa. Eilen tsemppasin väkisin pitkälle kävelylenkille, kun on niin ahistanu olla vaan sisällä tekemättä mitään ja kun on niin kauniit kelitkin ollu nyt. Eka vartti meni hyvin selän kannalta, mut sen jälkeen laahustin hammasta purren vielä yli puoli tuntia. Ja loppuillan olinkin sohvapotilas.. :headwall: Mut sainpahan happea ja onneks oli mies passaamassa. :heart: Tosi kivoja nää pyhät tässä, kun mies on saanu olla enemmän kotona. Ens viikollakin onneks vielä loppiainen helpottamassa toisen työviikkoa.

Ens viikolla ollaankin lähössä risteilylle ja Tukholmaan miehen kanssa kaksin. Poika menee siskon luo hoitoon ja me lähetään rentoutumaan pariksi päiväksi. Katotaan sitten tilanteen mukaan, mennäänkö maihin vai köllötelläänkö koko päivä peiton alla. :heart: Ja tietenkin syödään hyvin seisovassa pöydässä. :p Ei malttais oottaa enää.. =)

Kävin tänään Ideaparkissa ja siellä oli kans ..krhm.. matkailija poikineen. :) Mulla aina kiristyy muutenkin pinna shoppaillessa ja se ryysis ei kyllä yhtään helpottanu. No, onneks tiesin, mitä menin hakemaan, löysin ne ja äkkiä ulos! :LOL: Ostin kolme pientä (56cm) bodya ja lämpöisen haalarin ja myssyn vauvalle ja esikolle talvimyssyn.

Hei, muistatteko muuten suositellaanko kylpylässä lillumista loppuraskaudesta? Kaverin polttarit ois edessä ja ne on vasta muutama viikko ennen laskettua aikaa, ohjelmassa mm. kylpyläreissu.. Muistanko väärin, vai oliko jotain rajoituksia sen suhteen, joku "tulehdusuhka" tms? Vai riippuuko se kohdunsuun tilanteesta?

Nyt tovi lepoa takan äärellä, ennenkuin alan ruoanlaittohommiin.. Illalla lähdenkin viettämään muutaman tunnin omaa aikaa penkkiurheilun parissa. =)

Hyvää alkanutta vuotta ja viikonloppua kaikille! :wave:

Pilkkis 32+5
 
AAM
Pilkkis kylpylä juttuun: muistaakseni siinä oli se mikä tilanne alhaalla niin sen mukaan mennään.. et jos on ummessa niin fine by them.

Tukholman reissua mieskin meillä yrittää junailla :) :heart: tekis niin mieli meidänkin mennä.. hitsi ko ei noita hoitajia sillä tavalla yliyötä meillä ole.. veljelle tietty vois mutta ko sitä noi pitkäks aikaa viitsis rasittaa.. Pitäkäähän hauskaa ko menette :wave:

Liitoskivuista täällä ilmoittautuu sohvaperuna :ashamed: pahemman laatuinen, kutimet kädessä kuitenkin että jotai saa aikaseksi :D
helposti varsinkin jos istun jalat sylissä tai makaan kyljellä niin nouseminen on rankempaa tai sattuu enempi..
 
Voi itku ku on tääki paikka jäähy vähä miula pimentoon.. Tais koko joulukuu jäähä kuittaamatta :snotty: Ei vaan oo jaksanu. Irc-gallerian päiväkirjaan oon päivittäny neuvolat ja vointia, mut muualle jääny aikasen minimiin. Joku nettiväsy iski.

Mutta.. Ensimmäiseksi: OIKEIN MUKAVAA JA ONNEKASTA UUTTA VUOTTA 2009 koko porukalle!!! Tää on meijän vuosi!!! :D

Ja sit omaan napaan..

Tässä välissä on kai ehtiny olla kaksi neuvolaa. Viimestä edellinen oli 5.12. ja viimosin sit 31.12.2008

Faktat käynneiltä näkynee alla =)

Neuvola rv 26+1 tänään, (edellinen rv 22+3)

Painonnousu + 404g/vko (ed. +467g/vko) -- kokonaisnousu 4.3kg
RR 120/68 (ed. 122/70)
Pissa puhdas
Hb tulokset samalla ku tulee pieni verenkuva ym. verikokeet (ed. 146)
Liikkeet ++
Syke 131-143
Raivotarjonta (hieman arpomista vielä, mut näin aavisteltiin tunnustelun ja aamujumpan perusteella)
Sf 25cm (ed. 20cm) -- aika hurja kasvu vajaassa 4 vkossa

Sokerirasitus 2 vkon sisään ja lääkärineuvola samalle päivälle. Ajan saan lähiaikoina jahka lekurille niitä voi varata.

Kaikki siis ok näiltä osin.

Muut vaivat sit on lähinnä tän ruhon ruodossa. Selkä vaivaa kovasti - liitokset paukkaa ja iskias jäytää. En kärsi enää kauppakassejakaan kantaa valittamatta. Kiva vain ku pojalla oma kautensa sen suhteen, et äitykän sylissä on kiva olla... Riippavaihe siis.
Näijen helevetin kolotusten lisäks on sit riesana ollu bartholinin rauhaset, jotka turpoo tasasesti. Nyt kokeiltiin Kefexin -kuuri ja p*skat siitä mitään apua ollu. Tällä hetkellä on (kuuri loppu eilen) semmonen peukalonpään kokonen paukama tuossa klitan alla.. jälleen. Kipee ku p*rkele ja tyhjentämään eivät alkaneet.. Jipii! Edelliset oli emättimen suulla sekä klitan alla.
Ja juu.. Alkuraskauden väsy ja öllötys on palaamassa takas. Näköjään.

Valivalivali :p

Profiiliin päivitetty vähä tuoreempaa kuvaa kessistä. Tänään mitattu ympärys 124cm ja yhä mennään sf-mitan perusteella pienempänä ku esikoisesta :D (Jos kuva ei oo päivittyny punapaitakuvaan ni paina F5, sit pitäs näkyä..)

pietu- ja oikku 26+3
 
AAM
pietu- voi räkä.. nuo alapäähän vaivat oikein tuntuu että alkaa kukkimaan kun raskaana.. mulla kans se antibiootti (v-pen) poskiontelotulehdukseen kun sain niin johan alkoi tattia pukkaamaan alas, sain siis hiivan... :| :ashamed: jeejee ! onneks nyt ko antsit loppui nii lähti ja kombikin auttoi mutta sikahitaasti.. näkee selkeesti ettei tykkää mun kroppa antibiooteista, enkä kyllä toisaalta minä olla kipiänä :xmas: |O varmaan oli muuten vissiin 4 antibioottikuuri mitä ikinä olen syönyt aikuisiällä (siis ko kotoa muutin pois 16v )?
ei oo onneks usein tarvinnut.. mut nuo sun rauhasongelma, :hug: toivottavasti lievenee.. onks se niinko joku herppestyyppinen ? tai ihan jotain paisemeininkiä ? :x
 
Allusmamma Kiitos kylpyläinfosta. :) Meilläkin tosi vähissä hoitajat, mut siskonlapset on kinunneet jo niin pitkään serkkuaan kylään, et sillä sisko suostu ottaa pojan sinne. Siskontyttö on kohta 9v ja hirveä hoitovietti päällä. :heart: Ja sisko itse eronneena on onneksi sitä mieltä, et vanhempien täytyis yrittää järjestää aikuisten aikaa itselleen. Meillä mun äiti on ollu oikeestaan ainoa yökylävaihtoehto tätä ennen, mut nyt kun hän sairastelee, ni ei tietenkään voi poikaa sinne viedä. Onneks sisko joustaa. =)

pietulle tsemppiä vaivojen kanssa!
 
Allusmamma: Joo.. Ei oo riemua näijen hemmetin paiseiden kans. Hulluks meinaa tulla, ku jatkuvaan jotain. Ois ees jossain muualla ku herkillä alueilla :( Asiaa ei sit helpota se, ku tuo vajaa 1½ -vuotias nassikka on jatkuvaan roikkumassa liepeillä.. Yritän olla ilman housuja paljon, ettei hautos, mut ulkonaki on käytävä ja sopivasti näillä pakkasilla on sit puettava vähä enempi.. argh.

Noh, ehkä tää taas tästä. Poksahtais vaan iteksiään ni ei tarvis tätä venkslausta katella.

Pilkkis: Kiitos!

Nyt vaunuja kahtelemaan.. =)
 
Huomenta!

Olo on paljon positiivisempi tanaan- juttelin eilen ylilaakarin kanssa ja niin kauan kun olo on hyva, ei minun tarvitse tehda muuta kun syoda kun on kehno olo! =) Eli jatkan samalla tavalla kuin ennenkin!

Kiitos tuesta Pilkkis ja tsemppia selkakipujen kanssa! :hug: Ne on kylla tosi invalidisoivia. Mulla oli kanssa tosi pahat viime raskaudessa, mutta tahan mennessa olen saastynyt. Teille tulee kylla ihana matka!

Ompas kamala kuuloinen vaiva sullakin Pietu- en oo sellasesta kuullutkaan! :hug: Kai saat pian uusia antibiootteja, jos nuo ei auta?

Minakin uskaltauduin eilen nopeasti kaupoille ja sain esikoiselle ne mita tarvittiin ja 'kuopukselle' pienta vaatetta ja haalarin... muutama uniasu viela ja sit ne vaunut sun muut ja lapsi voi tulla- kaikki on valmista! Paitsi mina... :D Synnytys alkaa jo vahan ahdistaa- tajusin juuri, ettei siihen ole kuin pari kuukautta... :eek: :heart:

Nyt aamiaiselle!

Latte :wave:
 
Tuhannesti Onnea TOREY!!

Ja Onnellista alkanutta Vuotta kaikille!

Täällä voidaan hyvin, vauvalle on alkanut muodostua jo jotain rytmiäkin. Yöt menee hyvin ja iso-sisko on ottanut veikan hyvin vastaan.

Onnellista odotusta teille kaikille!

-mamina ja pikkuveli 1kk ja 4pv.
 
PIETU Oletko käynyt noiden selkä/iskias vaivojen kanssa reflekslogilla?? Kaverilla oli raskusaikana smanlaisia vaivoja ja tuolla käyminen auttoi kveria :) Täällä tänään käyty kaupassa ja nyt van oleskellaan kotosalla :)


Emppu788 & Veikka 29+0
 
IStuimista ollu puhetta.. meidän pitäs tolle esikolle käya katteleen isojen tyttöjen istun.. on vielä gracon kaukalossa.. mut alkaa talvivaatteet päällä tehä tiukkaa.. muuten mahtus, mut vyöt on aika mukava pujotella päälle! Johan tuo joutas vaihtoon, ku likalla ikääki jo 10kk :saint:
Omaan napaan ei mitään erityistä... iltasin karsee pahoinvointi.. aattelin kokeilla sitä pahoinvointi ranneketta, jos siitä olis jottain apua..
nyt on 7+6
 
Turvakaukalosta meillä poika (1v. 3kk) siirty turvaistuimeen reilu 10 kk, ois mahtunut vielä kaukaloon mutta tulipa sillon hankkittua jo. Meillä maxi-cosin cabrio kaukalo ja britaxin multi-tec turvaistuin. Molempia voin lämpimästi suositella, käyhän tsekkaan sukkapari tuo multi-tec . Maxi-cosin kaukalo on tosi tilava verratuna moneen muuhun, talvikamppeissakin mahtui tosi hyvin. Nyt kakkonen perii kaukalon ajallaan.

Ainakin tähän asti vaunut/rattaat mitkä tilasin on täytäneet odotukset. Nyt kun sais vielä myytyä nuo briot pois, rattaat on nyt koeajolla miehen veljen perheessä, että jospa he ostasivat ne pois.

Muuta en varmaan hanki tässä vaiheessa ku tuntuu, että esikoiselta ei oo oikeestaan mitään laitettu vielä pois. Pieniä vaatteita oon tietty pessy ei käyttö kaappiin mutta muuten kaikki on tässä erittäin saatavilla. Jos tulokas nyt todella on tyttö, nii kyllä sitten hankin jotain tyttöjuttuja, ehkä :LOL: . Esikoiselle kyllä saatiin tosi paljon mm. vaatteita, että en hirveesti ite oo ees mitään hankkinut, tietenkin jotain mutta en harrasta kaappien täyttämistä lastenvaatteilla, mitä ei sitten ehdi/ jouda pitämään ku on niin paljon muutakin.

Tulispas jaaroteltua mutta nyt kattoon ettei pinaattikeitto pala kattilaan.

See juu siskot :heart:
 
rimata kiiros täytyypä sekata.. humenna suunnitellaan reissua -ylivieskaan, ni vois samalla reissulla kysästä sieltä! ostettiin sieltä rattaat ja tuo graco, ni vois sillä verukkeella vaik vähän tingata alennustaki :D
 
hei kaikille!

minutkin voisi lisätä tänne listalle:) ikää mulla on 24 vee ja esikoinen tyttö 2v3kk.toista odotellaan syntyväksi LA 25.7:)kauan yritetty ja toivottu pikkukakkonen. Yhden keskenmenon koin syksyllä jonka jälkeen heti plussasin ja siellä näkyi pieni syke kun ultraan pääsin:)

mieltäni on alkanut askarruttamaan esikoisen odotusajan lopussa puhjennut raskausmyrkytys. onko teistä kellään kokemuksia raskausmyrkytyksestä ja siitä onko kellään toisessakin raskaudessa samoja ongelmia?

onnijuuli 11+1
 
Tervehdys onnijuuli ja onnea plussasta! Mulla alkoi nouseen esikoista oottaessa paineet n. rv 30 lähtien ja samoin alko oleen valkuaista pissassa samoihin aikoihin. Turvotus nousi huippuunsa loppusuoralla. Jouduin käymään äpolilla samana aamuna ku sitte synnytys käynnisty itestään myöhemmin, nii paineet oli 10 min levon jälkeen mitattuna 165/98. Synnytin 38+5 ja tilannetta seurattiin lopussa tiiviimmin, käynnistykseen en kuitenkaan joutunut. Nyt alkaa kohta rv 30 käsillä ja olo huomattavasti parempi. Paineita oon itekkin seurannut ja nei ainakaan vielä oo nousussa, eikä turvotusta oo tullut. Sormukset menee edelleen B) . Mulla saattaa olla pissatikkuja vielä jemmassa, nii voi niitäkin alkaa seuraileen.

sukkapari uteliaana kyselen, että mistä päin oot kotosin? Mulla asuu sukulaisia Ylivieskassa vaikka millä mitalla :D . Me ostettiin rattaat Asunmaalta viime keväänä..
 
Teretulemast miunki puolesta onnijuuli!

Kopioin tuolta huhtikuisista, ku sinne asiasta sepostin.. Tässä sitä istutaan hame päällä ja p*rse levällään.. seuraavasta selviää miksi :/

Siis niistä paiseista.. Eilen en kärsiny koneelle paljo tulla ja tänään sit vasta nyt pääsin, ku ei netti päästäny. Käytännössä valvoin koko pe-la yön ja aamusta painuin tk:n päivystykseen ku keskusairaalan keskus väitti, ettei polilla oo ketään. Kuinka ollakaan päivystyksen lekuri passitti suoraan Naisten polin päivystykseen, jossa vastassa oli esikoisenkin synnytyksessä ollu lääkäri (mikä onni!). Ensin oli, jotta nukuttas ja operois tuon rauhasen silleen, mut olin menny syömään justiinsa omenan ni ei voinu sit nukuttaa ku siinä on se raja, et pitäs olla syömätä 5-6h ennen nukutusta. Noh, mie sit sanoin, et oletin operoinnin tarkottavan sitä, et halkastaan ja tyhjennetään - niin ku ennenki. Tähän sit pääty lopulta tää lääkäriki. Käytännössä tää meinas sit sitä, et paikallispuudutus iskettiin kolmeen eri kohtaan, mikä ei sinänsä hirveesti auta, ku paiseet ei puudu kunnolla. Sit veitsellä auki ja p*skat pihalle. Tällä kertaa käytettiin sit suonipihtejä siihen tyhjennykseen.. Näppärä tunne, ku se puudutus tosiaan ei hirveesti auta. Eipä siinä.. pariin kohtaan ventti, 3 pvän tuhti antibioottikuuri ja kotia. Hame päällä, huuhtelua ja huljuttelua. Kipee on, mut ei enää ni sinkeellä, mitä lauantaina.. Oikeesti pääsi itku moneen kertaan. Muutenka tää lantion ja p*rseen seutu oo mikään kivuttomin alue miula koko odotusaikana ollu.. Ja niin, kyseessä siis rauhanen tuossa klitoriksen alla eli operointipaikkana ei mikään kivuttomin muutenkaan. Eka kertaa nyt sit otettiin muuten bakteeriviljelykin (4 vuotta kaikkinensa näijen kans tapellu). Ja parasta koko hommassa on nyt se, et jos tästä vielä uusii ni suoraan yhteys tuonne poliin eikä enää tarvi mennä päivystyksen kautta. Mitä ilmeisimmin operoivat sit niin, et leikkaavat jotain pois. Näin ymmärsin. Mut täytyy toivoa, ettei enää tulis kertaakaan.. Kiva kuulua niihin, joilla nuo kaikkien naisten rauhaset tulehtuu herkkään.

Noista rauhasista saa tietoa ku googlettaa bartholinin rauhanen -nimellä tai vaikkapa paise emättimessä haulla. Jos jotakuta kiinnostaa tietää mistä on kyse :)

Oletko käynyt noiden selkä/iskias vaivojen kanssa reflekslogilla??
En tietääkseni oo käyny. OMT fysioterapiassa viimeks heinäelokuussa ja sen jälkeen en missään.. Mimmonen tuo reflekslogi on?

Perjantaina sentään saatiin ostettua Carenan Double Swing kärryt ja Brion kaukalo, jotta jotain hyvää tähän viikonloppuun =)

Elossa!

pietu- ja oikku 26+5
 
penkkikeskusteluun vielä lisäisin, että monikäyttöisin ja pitkäikäisin penkki meillä on ollut Britaxin Two Way Elite. Ensin selkä menosuuntaan turvakaukalon jälkeen (n. 1 v-->), sitten naama menosuuntaan penkin omilla vöillä tähän talveen saakka (n. 2,5 v--->4,5 v) ja nyt sitten naama menosuuntaan auton omilla vöillä käy penkki vielä niin pitkään kuin sitä lakisääteisesti pitää käyttää. Hyvä kallistusmahdollisuus alkuunsa ja hyvät sivutörmäyssuojat. Päällinen helppo pestä.

Pietulle jaksuja vaivojen kanssa!

(.) ei supistele enää. Liikuntaa koitan lisätä varovasti vähitellen, lähinnä kävelyä. Ruokahaluttomuutta vieläkin välillä. Masu kasvaa kuitenkin hyvin ja liikkeet tuntuvat päivittäin

Blondie 21+
 
Hei pitkästä aikaa!

Täällä yksi oman ketjun orja ilmoittelee.. Viimosia päiviä viedään ja olo on sen mukainen. Pikku kakkosta on nätisti odoteltu jo 9kk, mutta nämä viimeiset päivät vaan odottaa että alkaa poksumaan. Ja ässät ei auta :D .

Eilen laittelin pikkuiselle sängyn valmiiksi, vaatteet sentään on jo pari viikkoa sitten pesty. Eilen myös tutustuin tuohon turvakaukaloon. Esikoisella oli myös graco, mutta koska se oli hävitetty, niin ostettiin kakkoselle tuo gracon logico s kaukalo. Eka tietysti piti kokeilla ilman käyttöohjeita kaikkia irrotuksia ja säätöjä, ennen kuin pysty myöntämään, että kaipa ne ohjeet on jotain varten mukana :whistle: .

Esikon synttärit lähenee. Mulla on ihanasti tuo la samana päivänä kun esikon 4-vuotis synttärit. Laiskuus tosin saattaa yllättää ja jos olo tästä kipenee niin typy pääsee kaveriensa kanssa hoploppiin riehumaan. Sukulaisille kun riittää pikkukahvitus toisin kun lapsille, joilla virtaa riittää vaikka muille jakaa.

Esikoinen on muuten vieläkin ihan sekaisin ajatuksesta, että äiti ei menekään töihin/kouluun ja hän saa olla kotona. Äskenkin kysyi että millon lähdetään. Taitaa tehdä ihan hyvää tämä vaihtelu toiselle, kun taas pystytään menemään lapsen ehdoilla eikä ole kiire minnekään =) .

Tulen taas ilmoittelemaan kun alkaa tapahtua =)

Amino ja typy 39+1
 
Täältä lähtee nyt lähtösäteitä Aminohapon suuntaan!!! :D

Kiitoksia tsempeistä.. Eiköhän tää tästä lutviudu kuha jaksaa vähä aikaa sisällä napottaa (onneks pakkasia ni ei niin pahasti harmita ku ei voi vielä hirveesti housuja turata jalkaan).

Tänään neuvolasta soiteltiin ja tarjottelivat lääkärineuvolaa keskiviikolle, mut kuinka ollakaan en voinu ottaa vastaan.. Kerroin tilanteen ja totes, jotta ei hyö sentään sadisteja tuolla oo =) Ens viikolle soittelee sit uutta aikaa.
Sen verran selvis, jotta miun kilppariarvot oli nyt heittäny vähä väärään suuntaan ja keskiviikkona soittaa miule lääkärin määräyksen annostuksen nostamisesta. (Miula siis vajis normisti, mut esim. esikoisen odotuksessa ei arvot heitelly mihkään.) Samalla sit kerto hempan, jotta se on puonnu ekaa kertaa alle 140:n. Hyvähän se on vieläki, mut miule outo lukema :D

Elossa yhä.

pietu- ja oikku 26+6
 
Aminohappo Kiva kuulla kuulumisia! =) Tsemppiä viime metreille!

pietulle Pikaista paranemista, tosi kurja vaiva. |O

onnijuuli Onnittelut ja tervetuloa mukaan!

Kiva oli kuulla vähän maminan kuulumisiakin! :heart:

Kesiiiiiiiis? :whistle: Missä sie ooo-oot? :D

Tänne ei kai ihmeitä, keskiviikkona ois taas neuvola. Nopeesti nää viikot menöö.. Tänään tajusin, et ne lievät pahoinvoinnit jatkuu täällä edelleen, vaikka uskottelin itelleni et ne on vihdoin ohi. Joka aamu tekee heikkoa tehä mitään fyysistä tai alkuun edes olla jalkeillaan. Vesilasillisen juon yleensä aamupalaksi ja sekin pistää vähän "yskimään". Onneks olo ei kestä kun ehkä tunnin aamulla, eli aika pieni vaiva enää. Tänä aamuna kyllä just koitin muistella, et miltä tuntuis hoitaa pojan aamutoimia ilman etomista.. :D Muutaman kuukauden päästä sitä ehkä pääsee jo kokeilemaan.. :)

Ihania kyllä nää pakkaskelit, kun ei oo pakko ulkoilla. Täältä takkatulen loimusta on kiva katella kaunista maisemaa siis! :LOL: ..Kun onneksi on sitä luntakin maassa!


Pilkkis 33+1
 
Pietulle paaaaljon myötätuntoa ikävän vaivan kanssa :hug:. Toivottavasti oot jo voiton puolella ja olo alkaa helpottamaan :hug:

Kiva oli kuulla sinusta Aminohappo! Muistahan tulla kertomaan tänne tarkasti kaikki oireet ja fiilikset, me perästä tulijat niitä suorastaan janoitsemme! :p ;)

Kesistä minäkin kaipailen kovin, en ole vähään aikaan käynyt tuolla kerhon puolella, onkohan Kesis siirtynyt kokonaan sinne?

Talvitie 27+5
 

Yhteistyössä