Physiomer ja Kaksplus.fi kysyy: Miten lapsesi suhtautuu Physiomer Baby Mist -suihkeen käyttöön?

Useimmat ovat jo ehtineet saamaan testituotteensa, viimeisiä lähetellään tänään. Kun olet ehtinyt kokeilemaan Physiomer Baby Mist -nenäsuihketta, voit tässä kertoa, miten vauvasi tai lapsesi on sen käyttöön suhtautunut.
 
Meillä suhtauduttiin suhteellisen hyvin suihkeeseen,vaikka sitä tuleekin paljon ja aikamoisella paineella..mutta tuntui auttavan! Illalla suihkautin molempiin sieraimiin ennen nukkumaan menoa ja lapsi nukkui 7h putkeen! Olen erittäin tyytyväinen ainakin näin ekan kokeilun jälkeen! :) Aamulla oli kyllä nenä taas tukossa,mutta jos tommosia yöunia saisi useamminkin vain tuota suihketta käyttämällä niin minusta tuli kyllä uusi fani tälle tuotteelle! ;)
 
Me saatiin suihke juuri kotiovelle tuotuna ja hetihän se pääsi kokeiluun kun päiväunille poikaa siinä juuri puettelin ja flunssahan tuota taas kiusaa (tai uudet ruokakokeilut ja niiden aiheuttamat limat). Se määrä mitä sieltä tulee sitä nestettä, oli kyllä iso mutta tuli jotenkin mukavan tasaisella paineella eikä äkkiryöppynä kuten joissain aikuisille tarkoitetusta tulee. Epäilevästi laitoin mutta eihän tuo nappula pian 10kk tuumannut mitään! Ei edes vastustellut eikä kääntänyt päätään pois rimpuillen niinkuin keittosuolatipoille tekee. Eli se määrä ei tule sieltä ahdistavasti vaan mukavan tuntuisena selkeästi. Itsekin epäilin että mitä tuumaa kun pullo tuntui viileältä että mikä on vastaanotto mutta koska se oli näin positiivinen niin odotan innolla mitä se on kun sisusta vielä lämpenee. Meillä 10vuotias tukkonenäkin odotti jo innolla että koska tämä tulee, on ollut tuskaisia iltoja alkaa nukkumaan kun on ollut niin tukossa. Josko nukahtaminen helpottaisi hänellekin.


Ja se muuten oli positiivinen yllätys kun tuon pullon ohjetta lueskelin, että tätähän saa laittaa raskaanaolevatkin! Muistan miten kevätaika raskaanaollessa oli aina niin tuskaista kun allergia kiusasi ja oikein mitään ei saanut käyttää.
 
Viimeksi muokattu:
Paketti tuli tänään ovelle ja laitoin sitä päikkäreille mennessä. Sopivaan aikaan tuli sillä poika on ruvennut yskimään ja rohisee. Ihan kivasti luonnistui kun otin pojan syliini sillä selinmakuuasento ei ole enää kauhean miellyttävä. Nukkui hyvät unet ja tästä kokeilu jatkuu.
 
Täälläkin päästiin juuri laittamaan ensimmäiset suihkeet nenään ja hyvin onnistui :) Eli laittaminen vaikuttaa helpolta eikä tuo meidän kaksivuotias laittanut yhtään vastaan. Lähinnä taisi hieman kutittaa nenää ilmeistä päätellen. Lievä flunssa ja yötukkoisuus jatkuu vielä joten toimivuuskin selviää varmaan pian. Suutin pullossa ainakin on oikein hyvä eikä sitä tosiaan voi työntää liian syvälle.
 
Meille saapui paketti tänään kotiovelle.
Mulla on siis 2,5kk tyttö, jolla kovasti aivastelua ja väliin yskääkin. Noin 1kk ikäisenä oli kovasti tukkoinen, eikä nuo keittosuolatipat tahtonu mennä nenään millään, vaan oli pitkin naamaa. Putelissa vielä lukee että ei saa laittaa silmiin, mutta kylläpä meidän neidillä taisi olla silmissäkin niitä tippoja, kun pää ei pysynyt paikallaan.

Kokeilin sumutetta nyt iltapäivällä kun tyttö oli hyvällä päällä ja täytyy sanoa, että toimii paljon paremmin kuin tipat. Tällä sumutteella saa kaiken nenään asti, tosin ei kylläkään suostunut olemaan selinmakuulla pää sivulle käännettynä, vaan "istuvassa" asennossa ja pää suoraan eteenpäin.
Ei neiti mitenkään erityisen innoissaan sumutteesta ollut, koska meni varmaan nieluunkin kun alkoi niin maiskuttelemaan ja meinas itkukin päästä, mutta helpompi ja parempi tämä on kuin tipat, kun ei tarvitse niin pitkään kiusata ja tapella.

Toivotaan ettei tukkoisuutta nyt kuitenkaan tule, vaikka olisihan se hyvä päässä kokeileen tositoimissakin! :)
 
Meillekin tämä saapui tänään ja samantien aloitettiin kokeilu, flunssa ehti mennä jo ohi meiltä ennen tämä saapumista mutta pientä tukkoisuutta on ollut muutenkin. 9kk tyttöä ei enää selällään saa pysymään yksin, tai oikeastaan edes paikallaan, joten tehtiin niin että isi otti tytön syliin niin että tämä oli melkein selällään ja siinä sitten vähän päätä käännettiin ja laitettiin suihke. Eikä ollut moksiskaan koko asiasta, vaikka muuten ei nenäänsä anna koskea lainkaan.
 
Meillä on 10 kuukautta vanha tyttö. Kiinnostuneena pyöritteli pulloa ja suutinta käsissään mutta käytettäessä ei ollut enää niin ihastunut. Kovasti yrittää karkuun joten kiinni on pidettävä. Toimii kyllä ehdottomasti paremmin kuin tipat, jotka valuu aina pitkin poskia.
 
Meillä testaajana poika 10kk. Kaksi pulloa ollaan jo ennen testiä keritty käyttää. Etenkin ihan pienenä itki kovasti, kun ainetta laitettiin. Yleensä kyllä ainakin sinne päin saatiin aine menemään. Viitisen flunssaa on taidettu jo sairastaa. Suihkeen avulla saatiin hyvät yöunet ja pystyi hyvin tissiäkin imemään. Ensimmäisen pullon poika tosin huitaisi hoitopöydältä lattialle, nokka meni rikki, eikä sitä pulloa sitten voinut käyttää enää ennen kuin osti uuden pullon ja otti nokan siitä käyttöön.
 
meillä testaajana 3.5kk poika. Ollaan käytetty aiemminkin sekä tätä että otrimerin merisuolaliuosta, on siis sekin sumute. Mielestäni otrimeria on helpompi laittaa, sitä ei mene pojalla niin helposti nieluun kun taas tuntuu että physiomeria laittaessa saa aina osan nieluun asti.

Hyvin kyllä antaa laittaa tätäkin suihketta, kun pitää hänet sylissä suihketta laittaessa.
 
Meillä on testattu aiemmin jo nyt 6kk pojan kanssa tuotetta. Auttoi todella hyvin tukkoiseen nenään, mutta ainakin meillä oli aika hankalaa suihkeen lattaminen. En tiedä, onko poika jotenkin herkkänenuinen, mutta ei todella pidä suihkeen laitosta. Kahden aikuisen käsissä se onnistuu ihan hyvin, mutta yksin laittaessa suihketta on jokapuolella. Huonona pitäisin sitä, että suihke tulee melko voimalla ja väkisinkin osa ruiskuaa reippaasti nenästä ulos. Onko sitten vauvalla jotenkin pienet röörit vai eikö vain saada vauvaa oikeaan asentoon niin, että kaikki suihke menisi suoraan sisälle?
 
Eilen kerroin kuinka laittaminen sujui hyvin,mutta nyt poika on alkanut laittamaan vastaan. Silti laittaminen onnistuu yksin. Suihketta menee kyllä oikeasta asennosta huolimatta nieluunkin. Sen todisti meidän 6 ja 7 vuotiaat lapset kun kokeiltiin niillekkin.
 
MAV
Meille saapui tuote kyllä oikeen ideaali aikaan. 1-vuotiaalla pojalla on keuhkoputkentulehdus ja kauhee räkä tauti. Nyt sitten saatiin ilmankostutin huoneeseen ja Baby Mist suihke.
Laitoin ensin iltapäivällä suihketta. Poika nyt ei tietenkään tykännyt yhtään ja kiemurteli minkä kerkesi. Mutta mikä ihaninta, nenäsumutteesta oikeesti AINA tulee jotain kun sumuttaa. Eli ei tarvinnut kauaa "tapella" pojan kanssa tässä yhteydessä. Yleensähän nenäsuihkeissa sä saat pumpata ja pumapata ennenkuin sieltä suihke tulee ja tässä vaiheessa poika on jo varsin kettuuntunut tapaus...

Mutta siis tosiaan kunnon suihke tuli ja se hoito ohi. Tuntui auttavan heti, koska nenä aukesi ja poika jaksoi leikkiä hyvin koko illan kun henki kulki.

Illalla nukkumaan mennessä laitoin toisen suihkuun. Ekaa kertaa viikkoon poika nukkui illasta aamuun asti heräilemättä tukkoiseen nenään ja/tai yskään.
So far ollut tosi positiivinen juttu!
 
Me ollaan kokeiltu nyt 2 päivää tuota suihketta. Kokeilija 7 kk:den ikäinen downpoika jolla melkeinpä aina pientä limaisuutta ja varsinkin aamuisin nenä tukossa. Hän antaa laittaa sumutteen hyvin mutten tiedä onko siitä ollut hyötyä. Eilen aamuyöstä kun laitoin niin hän ei saanut enää nukuttua kun rupesi limat turiseen tuolla syvällä nenässä. Myös silmät vuosi eilen. Laitoin eilen myös muutaman kerran päivällä mut nyt ukko vasta tosi räkänen. Nyt aamulla laitoin vain tavallisia keittosuolatippoja ja pidän tästä suihkeesta nyt vapaa päivän.
 
Olen kahdesti antanut suihketta illalla ennen nukkumaanmenoa. Poika 1v2kk ei tykkää mistään mikä menee nenään mutta ei kauheasti itke laiton jälkeen. Kovin räkäinen ei tällä hetkellä ole, enemmän yskä vaivaa. Yöuniin ei ole vielä tunnut parannusta, heräilee siis yskimään pitkin yötä.
 
8 kk ikäinen tyttö ei tosiaan suhtaudu hyvin suihkeen laittoon. Muutamana päivänä ennen unia olen kokeillut suihketta ja aika taistelua sen saaminen nenään (silmille, otsaan, poskille yms) on ollut. Jälkeenpäin ei sinänsä itke mutta itse suihkeen laittaminen ei kyllä miellytä.
 
BE
Meille tuote saapui kuin tilauksesta, koska saman päivänä meni tytöllä 5½kk nenä tukkoon. Laitoin heti yöunille mennessä suihkaukset nenään ja heti helpotti, hengitys helpottui. Iso määrä kyllä suihketta kerralla tulee ja minäkin sain tytön naamalle suihkutettua. Meilläkin taistelua on ollut joka kerta sen nenään saaminen/laittaminen. Kääntää päänsä pois sekä itkee että rimpuilee. Mutta jälkeenpäin sitten aina helpottaa.
 
Meillä 1v7kk tyttö antaa laittaa suihketta nenään todella mukavasti. Ensimmäisen kerran oli vähän epäileväinen, mutta illalla antoi jo mielellään suihkauttaa molempaan sieraimeen. Jätin pullon sohvalle ja kipaisin hakemaan paperia, niin siellä tyttö oli sohvalla istumassa puteli sieraimessa :D eli mukava kokemus ollut näin parin kerran jälkeen. Tuntui myös suihke avaavan hyvin tukkoisen nenän ja nukahtaminen oli helppoa. Tehokkaammalta tuntuu kuin ne suolatipat!
 
Meidän 8 kk ikäinen poika kyllä rimpuilee; pään sivulle kääntämisen seurauksena kiepsahtaa ympäri ja huitoo käsillään. Suihkeen saa lopulta annettua, ja poika on joka kerta ollut yllättyneen näköinen. Itsessään suihkautusta tuo vauva ei tunnu pelästyvän. Keittosuolatippoja on annettu aikaisemmin, ja pienen pullon on voinut kätevästi piilottaa kämmeneen. Suihketta on kuitenkin siistimpi käyttää, kunhan pojasta tulee yhteistyöhaluisempi :) jatkamme harjoituksia...
 
11kk poika ei ollenkaan tykkää kun sitä suihketta laitetaan, kiemurtelee ja pelästyy kovaa painetta. käytetään tällä hetkellä lähinnä ennaltaehkäsevästi kerran päivässä iltaisin. mut eiköhän siihen ainakin jollain taholla totu, ja kuitenkin saa ilman apukäsiä laitettua :)
 
Täällä himpun vajaa 5kk tyttönen ei tykännyt kovinhyvää suihkeen laitosta, tosin ei tykkää kyllä kun laitetaan keittosuolatippojakaan.

Kokeilin 2,5v pojallekin kun on jo kohta viikon verran ollut nuhainen, ei tykännyt mutta selvästi mielestäni auttoi.

Tytöllä siis tuote enemmänkin ennaltaehkäisevänä. Välissä vain desilapulla pyyhkäisin sen nenään tulevan osan joten ei pitäisi pöpjenkään pahemmin levitä. (Jos niiden leviämistä nyt kuusilapsisessa perheessä voi estää.. :D )

Vastusteluista huolimatta oli aika helppo laittaa, ehkä lapsosetkin tottuvat tuohon tuotteeseen. ;)
 
Meidän 4kk-tyttö ei kyllä tykkää suihkeen laitosta yhtään, sierainhippasilla saadaan olla tovi ennen kuin saan "pään kiinni". Nyt jo pullon nähdessään tyttö alkaa käännellä päätään puolelta toiselle oikein raivolla. Kun homma on ohi, niin kurjuus unohtuu melkeinpä samoin tien eli suurempia itkukohtauksia tästä ei kuitenkaan seuraa, vaikka epämiellyttävää onkin. Aine on kuitenkin auttanut tukkoisen nenän kanssa!
 
Kokeiltiin suihketta tänään ekaa kertaa vauvalle. Hän ihmetteli hieman, mitä tapahtui, mutta ei tapellut vastaan eikä itkenyt. Suihkepullo vaikutti todella helppokäyttöiseltä, paljon paremmalta kuin perinteisen malliset nenäsuihkeet, suolatipat tai Nasolin aqua.
 
Meillä taistellaan vastaan kuin suihkeen laitto olisi pahempaakin kidutusta. Mutta ehkäpä pieni neiti tuohonkin tottuu kun on tottunut jo moneen muuhunkin. Mutta meillä ei suihke mene nenään kovin helposti ilman apukäsiä, tai oikeastaan en ole kuin kerran saanut suihkeen nenään ilman apukäsiä ja silloin suihkutin naamallekin hieman.
 
Meidän neiti 4kk nostaa kyllä aina sellaasenki haloon kun päätä käännetään "väkisin" sivulle päin, ja suihkaukset sieraimiin.. Onneksi ei ole hirveän pitkävihaista tyyppiä ja unohtaa nopeasti =D Itsellä tässä nenä vuotanut pari päivää, jäämme odottamaan miten neitin nuhan kanssa käy. Odotukset kyllä korkealla, syöminen kun tuppaa olemaan yhtä tuskaa tukkoisella nenällä...
 

Yhteistyössä