Physiomer ja Kaksplus.fi kysyy: Miten lapsesi suhtautuu Physiomer Baby Mist -suihkeen käyttöön?

juu ennaltaehkäsevästi.... tulihan se nuha sieltä sit kumminki :( poitsulle laitoin sitä keskellä yötä kapalossa, niin ei ongelmaa :)

onkohan toi suolanen vesi kuinka hyväks pitkässä käytössä noille nenän limakalvoille?
 
Suihke tuotin kotiovelle; erityiskiitos tästä huomaavaisesta järjestelystä. Autottomana kotiäitinä postille pääsy vaatii aina omat järjestelynsä.
Suihke tuli sopivasti, sillä 10 kk ikäisellä pojallamme on ensimmäinen korvatulehdus juuri. Pakkaus oli hyvä, ohjeet selkeät. Pakkauskoko miellytti, hyvä että reilun kokoinen, ei mene sekaisin muiden silmä- korva- tai vitamiinitippojen kanssa- Annostelu oli helppoa, kokeilimme ensin vain toiseen sieraimeen. Hyvin sujui suhkeen anto ja helpotti hengirystö
 
Meillekkin suihke saapui ja pääsi testiin, 9.5kk ikäsellä tyttärelläni on menossa kolmas korvatulehdus putkeen ja räkätaudissa ollaan oltu nyt jatkuvsti. Suihkeen käyttö on helppoa, mutta tyttö ei tykkää siitä yhtään, rimpuilee ja vetää päätä taaksepäin. Saan kuitenkin yksin suihkeen laitettua ja laiton jälkeen tyttö on tyytyväinen kun räkä on poissa nenusta. Eli tehokas ! Ehkä pullo voisi olla jotenkin muotoiltu etä sopii paremmin käteen kun suihketta laittaa. Kokeilen myös omaan nenään ja 3-vuotiaan, suihke tuntui kylmältä, mutta hienojakoiselta..
 
Vauvana tätäkin meillä käytetty paljon ja silloin eivät niin kovasti pistäneet hanttiin vaan olivat paljon rennompina kuin nyt.
Kaksostytöt ikää nyt 1v4kk ja pitää kyllä kiinni pitää että saa kunnolla laitettua. Eivät siis tykkää yhtään.
Ensin laitettiin toisella ja toinen katsoi suu pyöreänä vieressä ja sit tajus että onkin seuraavaksi hänen vuoro niin lähti samantien kauheeta haipakkaa karkuun.

Ja kun oli toisen vuoro niin toinen kävi vieressä itkemään.

Mutta kun on suihkeet saatu laitettua ja olo helpottuu heti tosi paljon niin ei sitten enää paljon harmita. Yleensä suihkeen jälkeen käytetään vielä nenäfridaa.
 
onkohan toi suolanen vesi kuinka hyväks pitkässä käytössä noille nenän limakalvoille?
Physiomer Babyn suolapitoisuus on 0,9%, joka on sama kuin elimistömme suolapitoisuus. Näin ollen siitä ei ole mitään haittaa limakalvoille. Merisuolan lisäksi Physiomer sisältää yli 80 meren mineraali- ja hivenainetta, jotka auttavat omalta osaltaan tulehduksien ja tukkoisuuden ehkäisemisessä.
 
Meillä on vajaan neljän kk:n ikäinen lapsi. Tämän suihkeen laitto tuntuu itsestä helpommalta kun muiden suihkeiden tai tippojen. Lapsi tosin itkee lohduttomasti ja usein saa suihketta naaman täyteen vastustellessaan suihkeen laittoa (etenkin toisen sieraimen kohdalla kun on tajunnut mistä on kyse)..Näin on tosin ollut muidenkin merkkien kanssa. Itse pidän tuotteesta, isosta pakkauskoosta paljon plussaa!
 
Meillä 2v sairastui sopivasti räkätautiin kun näyte tuli, täytyy sanoa että on tukkoisuus helpottanut selkeästi tuottetta käyttäessä ja räkä pysyy paljon 'juoksevampana' joten on helpompi puhdistaakin nenästä.
 
Näin neljä päivää myöhemmin suihkeen laitto onnistuu jo paljo paremmin. Ei tyttö siitä vieläkään ylettömästi pidä mutta ei enää rimpuile niin pahasti. Makuuasennossa ei kyllä 8 kk ikäiselle (ainkaan meidän tytölle) mitenkään saa suihketta laitettua. Ainoa mahdollinen asento on siten, että tyttö istu sylissäni selkä minuun päin. Näin saan pidettyä päätä paikoillaan ja estettyä sen, että lapsi vetää päänsä takakenoon (jolloin suihke valuu suoraan nieluun ja lapsi kakoo). Ensimmäinen sierain menee ihan helposti, toinen vaatii hieman taiteilua. Jälkeenpäin tyttö tuntuu olevan oloonsa ihan tyytyväinen.

Koululaiset halusivat myös kokeilla suihketta, toisen mielestä suihke kutitti kovasti ja toinen taas piti tätä suihketta tehokkaampana kuin Nasolinia ja mukavampana käyttää.
 
Yllättävän hyvin antoi 1.6 vuotias laittaa suihketta nenään , edes kovahko paine ei haitannut. Halusi myös itse sovitella pulloa nenään jälkeenpäin, eli ei ilmeisesti ikävä kokemus ollut. Myös 3.5vuotias isosisko halusi kokeilla suihketta.
 
Meidän vähän vajaa 2 vuotias poika antaa laittaa suihkeen ihan hyvin. Vähän nykäisee päätään taaksepäin, kun suihke laitetaan, mutta muuten ei mitään ongelmia. Ilmeisesti aine tulee kovalla paineella nenään. Nyt kun suihketta on käytetty useampana päivänä, poika hakee jo itse suihkepullon. Toisinaan hakee sen jo hetikohta uudestaan kun on suihkeet laitettu :)
 
Testaajana 13kk ikäinen neitokainen, joka poikkeuksellisesti ollut nyt 2vk ilman nuhaa. Eilen alkoi taas tukkoisuus ja kokeilimme tuotetta ensimmäisen kerran ja hyvin toimi. Hieman hankaluuksia oli aluksi saada neiti jättämään pullo rauhaan, mutta itse suihkutukseen ei reagoinut kummemmin.
Yö meni kivasti eikä aamulla naama ollut perinteisesti ihan räkäinen ja nenä tukkoinen.
 
Päästään mekin nyt tosissaan kokeilemaan suihketta kun tänään näyttää flunssa iskevän. Ensimmäinen laitto kerta sujui melko hyvin ilman isoa taistelua. Meillä kun nykyään mitään, missä täytyy olla paikoillaan, ei saisi tehdä. Toivotaan, että jatkossa sujuu yhtä hyvin. Tippojen laittaminen kun on aina taistelua. Katsotaan miten nenä pysyy auki päiväunien ajan...
 
Täällä neiti 5kk on tottunut jo aika hyvin suihkaisuun, ei tosin hurjasti tykkää siitä.
Antaa kuitenkin laittaa ihan ok, ja tietysti kun äidinkin käsi on tullut vähän varmemmaksi sen suihkaisun kanssa.. :)

Mielestäni nenä on pysynyt paremmin auki, tähän asti kerännyt kovia klonttejä mutta suihkeella saa tosi hyvin irtoamaan tuollaiset.
 
Meidän 1v poika ei ollut kovin ilahtunut suihkeen laitosta, itki ja yski ja pärski. ei tykkää mistään nenään tai suuhun koskemisesta. Mutta luulisin että on tyytyväinen siihen että se kuitenkin tuntuu toimivan kohtalaisen hyvin.
 
Meillä oli alkuun ongelmana, kun poika 7 kk olisi halunnut laittaa suihkepullon nokan suuhunsa, aina oli suu ammollaan, kun aloin ottaa pulloa esiin ja suunnata nenään. Nyt suihkeen laittaminen onnistuu, mutta toisinaan, jos poju on oikeen liikkuvaisella tuulella ja kääntää päätä, niiin on suihkeet silmillä ja kasvoilla. Pullon kanssa täytyy myös muistaa se, että siitä tosiaan suihkuaa niin kauan, kun painaa napista eli suihkauksessa tuleva nestemäärä on täysin laittajan kontrolloitavissa. Kunhan muistaa tosiaan nostaa sen sormensa riittävän nopsaan. Poju joutuu myös joka kerran haukkaamaan happea, tulee vähän sukellusrefleksiä, kun nenään nesteet saa, mutta sen kummemmin ei ole moksiskaan.
 
Meillä kaksosista toinen antoi laittaa suihkeen tuosta vaan ja suihkepullo oli kiinnostava. Toinen kaksonen taas ei tykännyt yhtään suihkeen laitosta vaan yritti kaikin voimin etten millään saisi laitettua sitä. Eilen antoi kyllä jo paremmin. On yleensä muihinkin asioihin hyvin varauksellinen ja tämä suihke oli nyt yksi näistä.
 
Suihke on aika voimakas ja vanhempi neiti aloitti kapinoinnin vastaan heti ensimmäisen kerran jälkeen. Pienempi neiti ei myöskäään nauti ko. hoitotoimenpiteestä, mutta on paljon armollisempi suihkeenlaitossa :) On auttanut meillä paljon!
 
Lapset koki tuotteen laittamisen hieman pelottavaksi ja kun ainetta tulee paineella -paljon. Helppo on ollut myös yksin laittaa pienelle lapselle, lapsi syliin ja pää sivuttain kallelleen. Suolatippojen kanssa on aina yhtä tappelua kun niitä tippoja tulee yksi kerralla. Huomattavasti parempi ja helppokäyttöisempi sekä nopeampi lievitys tällä saa tukkoiseen nenään.
 
Nyt reilun viikon kokeilun jälkeen lapsi antaa laittaa suihkeen jo paremmin. On kai jotenkin alistunut siihen, tietää kun näkee pullon että nyt mennään selälleen ja kallistetaan pää. Edelleen kuitenkin myös yskii useimmiten suihketta laitettaessa ja tuntuu että sitä menee jotenkin liian syvälle. Osa suihkeesta valuu myös usein ulos.
 

Yhteistyössä